Cinsel Yaşam Cinsel hayatı renklendirmek, canlandırmak için neler yapılabilir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Monotonluktan kurtarmak için neler yapılabilir? Güncellemeler6 ay Güncel Cinsel hayatı renklendirmek, canlandırmak için neler yapılabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu konu için bebcelerime goz atabilirsin 1 0 Yorumla
Estetikli_Pinokyo Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Ben bdsm sevdiğim için hiç sıkılmıyoruz gayet de renkli ilişkimiz oluyor. 1 2 Yorumla Soran 6 ay Neler deniyorsunuz Yorumla Estetikli_Pinokyo 6 ay burada mı anlatayım dostum yaptıklarımızı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Farklı mekanfarklı oyuncaklar kiyafet fantezi 2 5 Yorumla Soran 6 ay Oyuncak hariç denedik. Siz kullandınız mı oyuncak Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet Yorumla Soran 6 ay Önerir misiniz Yorumla Ayçamutlud 6 ay İşe yarıyormu Yorumla Soran 6 ay @Ayçamutlud sizinki de mi monoton Yorumla
browniperisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 6 ay farklı yerlerde deneyim yaşamak heyecan veriyormuş mekanları değiştirin 2 2 Yorumla Soran 6 ay Var mı önereceğin bir mekan Yorumla merynT 6 ay Ben doğada açık alandan çok haz alıyorum. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Maddi durumunu bilemem ama her ay eşinle bi şehire gidip hem gezin hem de her şehirde seks mottosu gittiğiniz yerde otelde falan pompa 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay fantezi yapin cosplay ile kilik degistirmek falan 2 5 Yorumla Soran 6 ay Bu cosplay ne tam olarak Yorumla Cevap sahibi 6 ay peruk gecici boyalar kostumler Yorumla Soran 6 ay Daha çok gençler yapıyor sanırım Yorumla Cevap sahibi 6 ay psikologlarda oneriyor bunu Yorumla Soran 6 ay Aaa bunu ilk defa duydum. Nasıl oluyor peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Boya paleti alcaksın boyicaksın ona pembe kendini maviye boya sonra renklendir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Maske, fantezi giyimleri, oyunlar falan 1 3 Yorumla Soran 6 ay Ne tür oyunlar Yorumla Cevap sahibi 6 ay mesela 2 kağıt olsun birine normal birsey birine cinsel birsey yaz. Bu kağıtlardan birini seç falan Yorumla Soran 6 ay Pozisyon zarları falan onun gibi yani Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fanteziler tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu konu için bebcelerime goz atabilirsin
Ben bdsm sevdiğim için hiç sıkılmıyoruz gayet de renkli ilişkimiz oluyor.
Neler deniyorsunuz
burada mı anlatayım dostum yaptıklarımızı
Farklı mekan
farklı oyuncaklar
kiyafet
fantezi
Oyuncak hariç denedik. Siz kullandınız mı oyuncak
Evet
Önerir misiniz
İşe yarıyormu
@Ayçamutlud sizinki de mi monoton
farklı yerlerde deneyim yaşamak heyecan veriyormuş mekanları değiştirin
Var mı önereceğin bir mekan
Ben doğada açık alandan çok haz alıyorum.
Maddi durumunu bilemem ama her ay eşinle bi şehire gidip hem gezin hem de her şehirde seks mottosu gittiğiniz yerde otelde falan pompa
fantezi yapin cosplay ile kilik degistirmek falan
Bu cosplay ne tam olarak
peruk gecici boyalar kostumler
Daha çok gençler yapıyor sanırım
psikologlarda oneriyor bunu
Aaa bunu ilk defa duydum. Nasıl oluyor peki
Boya paleti alcaksın boyicaksın ona pembe kendini maviye boya sonra renklendir
Maske, fantezi giyimleri, oyunlar falan
Ne tür oyunlar
mesela 2 kağıt olsun birine normal birsey birine cinsel birsey yaz. Bu kağıtlardan birini seç falan
Pozisyon zarları falan onun gibi yani
Fanteziler tabiki
Yaşamadığıniz değişik fanteziler deneyin