Önce abim gibi olan biriyle ilişkimiz cinselliğe kayıyor neler olur sizce? ben utangacım çirkinim ama onunla çok isterim yapmayı?

Ben ona cinsellik konusu açınca kızardı hep hak yoluyla olsun derdima yola getirdim ve İnternetten foto video felan atıp yapıyoruz. Bu böyle devam eder mi sizce? Şehirlerimiz arasında 2-3 saatlik yol var. Benim daha önce sevgilim olmadı ama onu sevgilim olarak görüyorum. Ve onu mutlu etmek için çoğu şeyi yaparım. O da ilk defa benle yaptı böyle şeyler ve ilk defa istemiş o 21 yaşında ben 18 . Küçüğüm diye fazla yanaşmıyormuş bana ailem öğrenirse diye. Ama eğer bir gün buluşurlar buna değecek şeyler yapmak isterim. Ama hayatımda hiç yapmadım çok utangaç biri olmama rağmen onunla yapmak istiyorum. Mesajlaşırken aslan gibiyim ama reelde de öyle olmak istiyorum. Özellikle özgüven sorunum var. Beni beğenmez diye korkuyorum. Onun için buluşursak kuaföre gidicem ama kıl tüy aldırsam mı. Ya ayıp mı ona karşı böyle şeyler düşünmem? nasıl daha cesur olurum? O bana diyor ki elimi tutsan bile heyecanlanırsın. Böyle olmak zorunda mı.. Zorlamak isterdim kendimi. ve ayrıca kuaförde güzelleşmek için neler yapabilirim? Kaşımı aldırsam hata olur mu? Popo arası genital bölge felan hep alırlar mı? Kaç para tutar? Makyaj yapar mı bana kuaför? Benim cesur olmak için önce güzelleşmem gerek. Bi mis gibi olsam..
Güncellemeler
+1 yıl
O çok yakısıklı ama ben çirkin oldugumu düşünüyorum. Onunla hayatta yapmadığım şeyleri yapıp onunla beraber eğlenmek istiyorum. benden sıkılmasın bende kimsede bulmadığı şeyleri bulsun istiyorum. Çünkü ilk defa ben seviyorum birini yemin ediyorum daha önce sevgılım olmadı. ilk başta bana abilik yaptı öyle tanıştık. O günden beri her şeyime yardım eder. O her şeyi hak eden mert birisi. Ona ne yapsam az kalır. Birisini uzaktan nasıl mutlu edebilirim. Daha 3 haftadır tanışıyoruz ama neden istyrm
Önce abim gibi olan biriyle ilişkimiz cinselliğe kayıyor neler olur sizce? ben utangacım çirkinim ama onunla çok isterim yapmayı?