Kuran çarpsın soru başlığından sonda kaç soru okudum ben ya oldum iyiki wc ye gitsem mi gittiğimde işesem mi yoksa sıçsam mı dememiş su mu içsem yoksa kola mı😂😂 bu ne ya sen bebek misin bunları biz mi öğretecez biz bunları anlattık kumandayla terlikle gırgırla anlattık sen nerdeydin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım, namusunuzu götürüp bu yaşta verecek misiniz birine?
Yapmayın.
Seviyorsanız birbirinizi evlenin, bu böyle olmaz. Sonunda felaket yaşamamanız dileğiyle. Allah hidayet etsin.10 Yorumla
+1 yılkıl tüy vs onları hallet tabi ama ilk aşamada bu kadar cesur ve aslan gibi olamazsın kendini sıkma zorlama da. sadece akışına bırak bu tip şeylerde kasmak iyi değil
110 Yorumla
Soran+1 yılama onun çevresi hep öyle kızlarla dolu. Ben de öyle olmak isterdim. Yani ona görmediği şeyleri vermek isterdim. Sadece kızlığımı vermem. Ailem de çok baskıcı ama yapacak bir şey yok seviyorum.
- +1 yıl
sadece bir kere yaşanmayacak ki aranızda sonuçta. birçok kere yaşansa da zamanla geliştirirsin ve daha rahat olursun sen de o kızlar gibi
Soran+1 yılevet öyle ama o en iyisini hak ediyor her şeyin.
- +1 yıl
belli başlı şeyler var yapabileceğin ilk seferde bile
Soran+1 yılSence durumum uzun böyle olması iyi bir şey mi ya hata mı yaptık? Hiç bbulaşmasa miydik? O bela alırız başımıza diyor. Zaten ne yapacağımı da bilmiyorum sadece yalamayı planlıyorum yutabilir miyim bilmiyorum. Çok istiyorum ama beni sadece cinsellik için görmeye başlamasından korkarım. Çünkü diyor ki eğer yaparsak abi kardeş kanka gibi devam edemeyiz diyor.
Soran+1 yılZaten o da hiç yapmamış istememiş bile kimseyle ne yapsam sever değil mi? ☺sadece atılgan olmak isterdim
- +1 yıl
yani böyle şeyler için şu söz doğrudur bir şeylerin yaşanması gerekiyorsa yaşanmalıdır. doğrusu yanlışı olmaz bundan kaçış yokru aranızda böyle bir bağ varken. yapabileceğin şeyleri burada yazamam kurallara aykırı dilersen profilim açık oradan yazabilirsin. evet şu andan itibaren zaten abi kardeş gibi devam edemezsiniz o durum ama siz bir şey yaşamadan önce de bitmiş zaten. seni sadece cinsellik olarak görüp görmeyeceği ileride anlaşılacak. ama bunun tam olarak senin yapacaklarınla ilgisi yok
- +1 yıl
dediğim gibi cinsel içerikli şeyleri burada fazla yazamıyorm
Soran+1 yılPeki yazayım sana teşekkür ederim
- +1 yıl
yaz bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen seviyorsun belli o seviyor mu seni ne zamandır konuşuyorsunuz
113 Yorumla
Soran+1 yıl16 eylülden beri konuşuyoruz ama son günlerde her gün ne yaptığını söylemek için arıyor. Beni sadece cinsel olarak görmesin. Sevgilisi yok ama aynı şehirde olsaydık belki derdim diyor
Cevap sahibi+1 yılDemekki seni istiyor bence bu iyi bişey bu isteme sadece cinsel değil yaşlar kaç
Soran+1 yılBen 18 o 21
Cevap sahibi+1 yılYaşlar da iyiymiş akrabalık yok dimi
Soran+1 yılYok yok
Cevap sahibi+1 yılNerden nasıl tanıştınız
Soran+1 yılÇık gizliden anlatıyım
Cevap sahibi+1 yılSen çık takip edeyim ve sıkma onu sıkarsan bıkar çok kısıtlama mesela kıskan ama çok da daraltma
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yıl2 dk çık demiştim çıkmadın gizliden
Cevap sahibi+1 yılYazsaydın keşke ilişkin nasıl gidiyor sorunlar yok dimi
Cevap sahibi+1 yılVe bazı konularda fikir verebilirim sıkma onu sıkarsan bunalır kaçar mutlu et düşündüğünü hissetsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı anlattığın durum gibi bende yaşadım zor yani zor oluyor uzak olunca birde ama kuaför hepsini yapar sana istediğin sürece
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok da uzak değil aslında ama aynı Şehirde olsak belki sevgili olurduk ama sürekli yanına gelemem diyor. Senle konuşabilir miyiz senin durumun nasıldı?
Cevap sahibi+1 yılgizliliği açtım yazarsan konuşuruz
+1 yılBence çok gereksiz önguvensizligin var. Hiç gerek yok böyle utanmaya korkmaya rahat ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi kuaföre git bakımını yaptır biliyorum ilkler çok heyecanlı olur ama gitmeden önce planla ve planı uygulamaya çalış
10 Yorumla
+1 yılSoruyu okurken şoka girdim. Bir insan bu kadar mı kararsız olur. Yemin ediyorum 19 yaşımdan utandım
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç böyle işlerle uğraşmazdım napabilirim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yazabilirmisin benim de başımda böyle bir olay var sonuç ne oldu şu an nasıl gidiyor öğrenmek istiyorum lütfen🙏
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam çık gizliden
Cevap sahibi+1 yılBi dakika
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılYaz hemen
+1 yılBana da senin gibi biri lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAmacımız ilk başta o deeğildi. Zaten öyle olsa sıkıcı olurdu. Biz sevdiğimiz için daha zevkliydi..
Full agda yaptır pürüzsüz olsun
10 Yorumla
+1 yılYanında ifşa ederse hiç şaş kalma
02 Yorumla
Soran+1 yılYa beni zaten tehtid eden bir vardı beni ondan kurtardı ztn para lazımsa veriyim diyen birisi
- +1 yıl
Rahat olmana bak o zaman ne diyim
Sen zaten iyisin boşver 😜
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapmak hsta olur
10 Yorumla
1 yılBe de de olmuştu başdız kızkardeşim gibi görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka mı bu soru
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil şu an işler değişti benim böyle şeylere düşkün olduğumu biliyordu internette de birsürü kötü kişi olduğu için amacı sadece beni korumakmış. Eski sevgilisine gitti şu an. Mutsuz son.
abı deme lazım olur derler
10 YorumlaSen iyi değilsin
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat