Hep kadın utangaç olacak değil ya. Erkek de utangaç olabilir.

Hep kadın utangaç olacak değil ya. Erkek de utangaç olabilir.
Benim hiç tarzım değildir utangaç erkek nefret ederim o derece yani 😂 çünkü manevi güçten çok etkilenirim oyuzden erkek dediğin özgüvenli , dik duruşlu baskın karakterli ve tecrübeli olması gerekiyor her konuda 👍👍
Manevi güç derken, tarikat şeyhi falan mı olacak diyon? 🤣🤣🤣
@everkeğii ayolll tabiki senin gibi olucak şekerimmm 💅💅👍😂
@everkeğii rica ederim bebişimmm 🙋🌹🌺💞🥰 öpüldünüz 💋💋💋
Başlarım senin şimdi utangacligina diyerek adamı yatağa atarak işe başlayın.. aksiyona duyarlı beyinleri olan erkekler için bu.. bir boğaya gösterdiğiniz kırmızı bayrak gibidir 👍
Sen işi biliyon da erkek boğa değil kuzu çıkarsa ne olacak onu merak ettim 🤣🤣🤣
Kedinin fareyle nasıl oynadığını gördün mü hiç.. onu yemeden önce tadını çıkarır.. pati ata ata ordan oraya savurur onu.. fare nefes alıyordur ama artık kedinin radarindan çıkma ihtimali yoktur.. demem o ki.. kuzuyu yakalayan kurt zaten onun ne olduğunu bilir.. böylesi kuzuları özellikle tercih eden kurtlar zaten maddi olarak onu yemek için tercih etmiştir.. o yatak işi.. işin sadece süsü.. bir iki oynar.. sonra can çekişini büyük bir zevkle izler.
Vay arkadaş. Tarif harika. Peşinen EİC
Kadınların çok çekebileceğini düşünmüyorum. Erkek dediğin yatakta daha çok yönetici olan kısımda olmalı. Mıy mıy olan erkeğe tahammül edemez kadınlar. Şimdiye kadar hiç denk gelmedim.
Olur tabiki ben mesela😜Çok utanırım ben kızlar😃
Şaka bir yana aslında utangaçlık kaybettiğimiz bir duygumuz oldu. Utanmak bi zaaf değil bence bir saflık göstergesidir.
Cevap
6Cevap
Kötü olabilir
Erkeğim olamaz hatta arkadaşım bile olamaz benden uzak olunlar
bence cinselikde açılır
Utanganclar yatakda daha bi seyler
Utangaç ☺️ ise her şeyi eline yüzüne bulaştırır artık bide heyecan yapıp pipi kalkmadı mı kadından kendini soğutur.
Utanabilir, heyecan yapabilir hatta yapamayabilir.
Ama hep öyle kalmaz, geçer bi süre sonra.
Normal hayatta utangaç duygusal erkekler beni etkiliyor, yatakta tuhaf olur herhalde
Tatsız, tuzsuz yemek gibi olur... Keyifsiz ve anlamsız olur.
Belki yatakta tam tersi oluyorlardir 🧐
Ksdın açacak onu o zaman
Komik olur.