Bi arkadaşımın düğününde tanışıp tek gecelik ilişki yaşadığım adam şirketin bir şubesinden başımıza müdür olarak geldi. Aramızda bir şeyler olmasını profesyonel bulmuyorum. Bu çekimi yok saymanın bir yolu var mı? Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEtik kurallarınızın olması güzel tebrik ediyorum, bunu bilip farkında olup çözüm yolu aramanız Taktire şayan. Çözüm olarak kendisi ile sadece profesyönel ilişki içerisinde olmak istediğinizi anlatın bu isteğinizden sonra size MOBBİNG uygulayabilir onunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz de şube değiştirmek en mantıklı hareket olur.
Tabi ikinizin de şartları uygun ise kaldığınız yerden devam da edebilirsiniz fakat her anlamda profesyönelce olması ve bunu birbirinize taahhüt etmeniz yeterli...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOna karşı ilgin devam ediyorsa onu görmezden gelmen ve kayıtsız kalman çok kolay olmaz. Ancak ona karşı ilgisiz gözükmen, uzak kalmaya çalışman ona karşı bir mesaj olabilir tabiki ama,, iş yerinde patronla ya da is arkadaslarindan herhangi biriyle ilişki yaşamayı bende profesyonelce bulunuyorum ama bundan kaçmak pek mümkün olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
@Sarı_civciv26 ☺️
İşinde başarılı olmak isteyen birisinin asla işyerinden birisi ile bu tarz bir ilişkinin/iletişiminin olmaması gerektiğini defalarca şahit oldum, yaşadım. Kendinden emin bir şekilde o gecenin bir hata olduğunu , başka anlamlar çıkartmamasını söylemen lazım. Hatta yalan söyle sevgilim var, evlencez falan de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
88Cevap
+1 yılBöyle bir şey maalesef kolay değildir. Çünkü insan gerçekten bir gecelik de olsa uzun süreli de olsa cinsel ilişki yaşadığı birini hayatının neresinde karşısına çıkarsa çıksın unutamıyor. Dolayısıyla onu da yok sayamıyor. Burada sana tavsiyem İkiniz de birbirinize hakim olun.
00 Yorumla
+1 yılİşçi gelse vermezdğn ezilmeyi asaglanmayı srviyonuz. İşçi olsa adam. Hersey seksmi elime degmedi kutsal bakireyim erkekler sapık. Bildigğn kadınlardan degilim. Güven yoksa ben yokum dersin. Senğn anan bacın yok mu onlata6yapılsa diye devam eder kabe imamı gibi konuşursun
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂Bak bunu doğru söyledin.
- +1 yıl
Aaa hoşgelgin 🍓🍉
Seneryoya döksen dizisini çekerler. Bence git konuş tek gecelik yaşadığımız ilişki umarım iş hayatımızı etkilemez de. Bu hiç profesyonel olmaz de. İşimde başarılı olmak istediğim için iş hayatım benim için önceliklidir özel hayatım sonra gelir de. Konuş böyle onunla.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHep o filimlerin dizilerin suçu. Kitap okuyun kitap
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYazdıkların gercekse kardeş tek kelime ile işyerinde iş arkadaşları ile iş olur dışarıdada bişey olmaz olursa o işin cılkı cıkar tanıdığım bütün firmalarda evlilik ile sonuçlanan ilişkilerde bile taraflardan biri işten ayrılır veya varsa başka şubeye gönderilir
00 Yorumla
+1 yılBunu idrak etmişsin beynine de söz gecirirsen girmezsen gelirsin ama hormonlarını dinlersen ilişkiniz devam eder tabi adamda Aynı şirkette çalışan bir kadınla beraber olmak ister mi o da var.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İki olasılık varbu durumda ya seni devamlı kullanmak isteyerek ona göre yaklasacaktir bu bir nevi torpil olur.. ya da seni onun makami için tehlikeli görüp bir an önce göndermek olacaktır.. Salt kullanılmak istiyorsan o sana kalmış.
10 Yorumla
+1 yılprofesyonel takılan insan senin su yaptın tavrı gostermez senın bu yaptını mahalle aralarında gızlı gızlı opusen kızlar dusunur fazla dizi seyredip kendını iş dünyanın önemlı bı ınsanıymıs gıbı gostermeye kalkman komık olmus
10 Yorumla
+1 yılTek gecelik olduğun için hatırlamaz bile belki. Bu kadar kasmana gerek yok.
60 Yorumla
+1 yılYaa ne insanlar var bir gece öncesinde neler yaşayıp da sabah is yerinde günaydınlasan. Profesyonel yaklaşmak istiyorsan ona zaafın varsa belli etmeyeceksin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde tek gecelik bir ilişki imiş zaten ve sen bu konu da zaten karalısın, bir dahası olmaz diyorsan, ona da bu konuyu açma fırsatı doğmaz. Herşeyi kadının tutumu belirler. Bunu ne zaman anlayacaksınız artık?
00 Yorumla
+1 yılBu işin sonu masada bitecek gibi ama bil bakalım nasıl pozisyonda? Tabii ki kâr/ zarar konularına kafa yorarken.
30 Yorumla
+1 yılPatronun gözü önünde flörtleş başkasıyla anlarsın o yok sayıyor mu diye
41 Yorumla- +1 yıl
tek gecelik ilişki de bi önemi yok. sevgili değiller sonuçta. kim kimle isterse onla olur. adamın tepki vereceğini sanmam. parayı vermiş işi bitmiş.. gerisi yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTek gecelik ilişki ne demek ya. Biraz kendinize gelin. Hiç mi korkunuz yok bazı şeylerden. Alın size cezası. Şimdi sen düşün, bize niye soruyorsun. Yapmadan önce sormuyorsun iş olmuş bitmiş vay başıma gelenler.
20 Yorumla
+1 yılYazarın burada anlatmak istediği ana fikir nedir?
a) Tek gecelik iliski candır.
b) Tek gecelik ilişki faciadır.
c) Hayat devam ediyor, görmezden gelinmelidir.00 Yorumlaİspatlamazsan şrfsin derdim ama ispatlayamazsın da :)
Neyse ben çözümü söyleyeyim
Madem acaip profesyonelsin istifa eder farklı şirkete gecersin :))00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılİş yerinde mesafeni koru tabi ki ama iş dışında profesyonel partner olarak takılabilirsiniz sj
30 Yorumla Neden yok saymaya çalışıyorsun ki. Bu sana açılan bir pencere bence, o pencereden ara ara bakmak harika olur.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden tek gecelik ilişkiyi yaşıyor musunuz? Oha ya hep filmlerde olur sanırdım. İğrenç
68 Yorumla- +1 yıl
Niye yasanmasin
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkıılsın senin tercihin tabi. Ama kesinlikle iğrenç bi durum
- +1 yıl
Nesi iğrenç
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkıılsın nesi iğrenç değil. Hiç tanımadığınız insanla yatağa giriyorsunuz, en müstehcen yerinizi açıyorsunuz, ilişkiye giriyorsunuz ve bu iğrenç değil mi
- +1 yıl
Değil.. geçelik bi kız birlikte olup sabah herkes yoluna gidiyor.. bi sürü var kız öyle özellikle üniversite okuyan
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkıılsın malsınız ya hadi o haltı yiyorsunuz bari savunmayın be
- +1 yıl
Niye sevişmek mallik mi
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkıılsın evet
+1 yılpatronumla ilişki yaşıyorum desen inanırdım da bu soru çok film izlediğini gösteriyo şu an ahshhshsj
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok saysan bile adam senden hoşlandıysa profesyonel bir ilişkin olacak metresi olacaksın artık bu kaçınılmaz itiraz edersen ya kapıya koyar ya ezer seni şubeni değiştir bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer önüne gelenle ilişki yaşarsan olacağı bu dünya çok küçük
70 Yorumla
+1 yılOh olmuş gordugunle yatarsan olcağı o hicte yok sayilamaz yatmisin daha ne olsun her günde gorcen iyi olmus valli 😂
00 YorumlaPatron ben olsam konuyu çok da önrmsemezdim. Sonuçta tek gecelik bir hikaye. Yaşanmış, bitmiş değil mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. onunla konusup o gunu yok sayılmasını ıstıyebılırsın ama arkadas olarak kalabılırsın. veya o sekılde devam edersınız.
00 YorumlaMerak etme oda paniklemiştir ve mümkün oldukça uzak duracaktır tahmin ediyorum lakin gelişmeleri yazarsan yeni yöntemler belirleriz
00 YorumlaAsıl profesyonellik şimdi başlıyor, yaşanmamış gibi çalışabilmek mi, ki bence zor değil, yoksa yaşandı diyerek bir süre sonra maceraya devam mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Turk sinemasi senaryolari gibi olmus takilma ya hayt oyke birseyki bazen yolu kendi belirkiyir sen taktikca kafnd kuruntu yprsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir sefer ilişki yaşsdındiye birdaha yaşaman gerekmşyor bu senin bu ilişkiyi isememen ve iradeli olmana bakar
00 Yorumla
+1 yılİşin zor sen profesyonel olsan ne yazar adam tekrar bir gece ister hazır ol derim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Olaya bak be filimde arasan bulamazssın ozaman ona normal davran
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYa ben bazen başka bi ülkede mi yaşıyorum diyorum😂 neyse işine bak geç boşver
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. var gündüzleri el oğlu gibi davran akşamları cinsel çekimi arttır :)
00 Yorumla
+1 yılYok sayamazsın, görünce yine o çekim aklına gelecek.
00 YorumlaVaybee, nasılda utanıyor, sıkılıyor, rahatsız oluyor,😁😁
00 Yorumla
+1 yılBey bey şeklinde konuşarak bu mesafeyi korumaya devam edebilirsin
00 Yorumlayok sayamazsın bu çekimi ve yaşananları ama işi ve özel hayatı birbirinden ayırmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adama nasıl bir gece yaşattın ki? Adammı çok memnun olmuştu senmi? (ücretli değildi değilmi? )
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik değil mi zaten sen ne geriliyorsun bırak o gerilsin
00 Yorumla
+1 yıl3. Sınıf Türk dizisi konulu biz soru olmuş 😄 görmemezlikten gelmekten başka pek çare yok.
00 YorumlaYok artık ya millet çok hızlı nasıl oldu bu tek gecelik ilişki seni nasıl ayarttı merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılçok sansız bir durum ama bunu yok sayman biraz zor malesef
00 Yorumlaeğer keyif veren bir birliktelikse devam et. sonuçta haz alman gerekiyor hayattan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman aylık 10.000 tl maaş + 3 ayda bir çift maaş ikramiye + Bir maaş değerinde tatil harçlığın hayırlı olsun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsık sık verirsin bişey olmaz bi kereden bişey olmaz :))
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçokta sallayacak birşey değil. bu ilişkiyi işe yansıtmamayı başarabiliyorsanız problem yok
00 Yorumla
+1 yılNe kdar avrupayı hayatlarınız var la sizin hgfds
90 YorumlaMümkün değil karşı koyamazsın. Artık daha yakın olduğunuz için bu kaçınılmaz. Aranızda tekrar bir şeyler olur
00 Yorumla
+1 yılSen cok +18 ofis izlemissin hayal dunyani gelistir
81 YorumlaSen üstesinden gelirsin...
Sıkıntı yok yani00 Yorumlayok mudur dostu ol sırkette hep el ustunde tutsunlar:D
00 Yorumla
+1 yılNeden kurgu? Özgün düşünceleriniz neden yok?
70 Yorumla
+1 yılKnki ne güzel fantezilerin var öyle🤣
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımamış gibi davranın işyerinde. ve de artık devam etmeyin
00 YorumlaBu konuyu bir dizide işlediler: Bay Yanlış.
00 YorumlaNasıl oluyor tek gecelik ilişkiler anlatır mısın?
Nasıl yapıyorsunuz00 Yorumlahangi filmin sahnesiydi ya bu
61 Yorumla
+1 yılÇok film izliyorsunuz çok
Sayarsın sayarsın60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Guzel filmmiş adi ne?
60 Yorumla
+1 yılOlum siz iyi misin nız tek gecelik ilişki başa beladır yeter valla bıktık
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tek gecelik ilişki yaşadığım adam başıma patron olarak geldi. Aramızdaki cinsel çekimi yok saymanı bir yolu var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat