Beni bu konuda arkadaşlarım çok eleştiriyor. Her ne kadar onlara bdsm'nin ne demek olduğunu anlatsamda, bana bakışları hiç değişmiyor. Onlara bir türlü köle, sahip, sahibe olmanın çok zevkli birşey olduğunu anlatamıyorum. Yatakta köle olmak nasıl bir duygudur?
Yapım gereği dominant bir karakterim bdsm ilişkileri severim köle kadınlara zevk vermenin yollarını iyi bilirim bunu daha önce denedim ama her kadın kölelikten hoşlanmıyor böyle kadınlara denk gelmek zor cidden
İkisinide yaptım yapmayı svedim ama köleliğe bayılırım her şeye açığım. ama köle sahibe bulmak zor olsada yapsak... brni zevklerine köle yapması boşalmaya yakın geri çekilmesi kırbaç boğazımı sıkarak başımı duvara vurması ağzıma tükirmesi organıma tekme atması mğkemmel ama sahipsem gırtlağa kadar sokup iki elimle başını kavrayıp boşalmak mükemmel o salya sümük makyaj akmış tırnaklayor her yerimi nefes almaya çalışıyor çırpınıyor
Köle olmak yatakta kırbaç veya sapik aletler kullanmak değildir.. Köle olmak bir kadına kadının cinsel isteklerini öğrenmeden tiksinme den yerine getirmektir... Mesela kadını ağıza oturtarak oral yapmak kadına köle olmaktır yatakta...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşırı bdsm ye kaçmadıkça köle olunmasını seviyorum. İtaatte ederim. Dominant olmayı erkeği teslim almayı da seviyorum. Kölemde olur.
Bir süre sonra anlatamayacagının ve aslında anlatmanım bir anlamı olmadığının da farkına varacaksın. Sadece bu yaşam tarzının keyfini sürmeye ve mutlu olmaya devam et ;)
Bence güzel bir duygudur ya. Hiç olmadığımdan köle rolünü bilmesem de efendi olarak kölelerle yaptıklarımdan keyif aldıklarını görünce güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum.
Kadının dominant olmasını sevmiyorum. Ben hükmetmeliyim, o kendini bana bırakmalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü onlara öğretilen daha doğrusu toplumun enjekte ettiği bir seks ve fantezi anlayışı var ve bdsm onlara bir tabu oluyor. Cesur olanları merakları ile bunu keşfediyor sadece:)