Cinsel Yaşam Sekste köle olmayı seven var mı? Nika_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 itaat etmek her istediyi yapmasi bundan zevk almag Sekste köle olmayı seven var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır sevmem. 0 0 Yorumla
fener_irfani_oynatma Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır tam tersine erkeğin cinsel anlamda daha sert olduğu bir ilişkiyi sevme ihtimalim yüksek 1 0 Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl ben tam tersine hukmetmeyı ve sert biriyimsen severmısın itaat etmeyi 2 2 Yorumla mayztimes +1 yıl acaba bısey dha sorabılırmıyım Yorumla Mert3116 3 ay Ben itaat etmeyi severim Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben yönetmeyi dominant olmayı severim domine etmeyi😏 1 0 Yorumla
_MorGökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Dediğin şey bdsm. Tam olarak bilmiyorum ne olduğunu ama denemek isterdim. 2 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. bdsm güzel şeydir bence her bir konusunda ayrı bir zevk var. 0 2 Yorumla Nika_ +1 yıl bdsmn sevilrimiii turkiyede? Yorumla tell-me-more +1 yıl neden sevilmesiz azda olsak seveni var. Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Partnerime göre ya da o zamanki halime göre kimi zaman en sert hırçın sahipken kimi zamanda en itaatkar köle olduğum oldu 0 0 Yorumla
VuRKaN25 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bunu kadınlara yönelik sorsaydın daha isabetli olurdu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet severim ve bence cinsellikte kadın itaat etmeli 3 12 Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Fazlası zarar değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıpçak0806 her şeyin fazlası zarar kardes Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Eyvallah tayfun kardeşş😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıpçak0806 ? Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Kardeş nerden olduk onu anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıpçak0806 Kanka ne diyon aq ne anlatoyon Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Herşeyin fazlası zarar kardeş yazmışsın ya mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıpçak0806 tayfun ne olum onu söyle Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Olum mu bi uza sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıpçak0806 uzamam ben kasar miyim Yorumla kıpçak0806 +1 yıl güzelsin yawrum Yorumla Mert3116 3 ay Bence kadınlar emir, erkekler itaat eder Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ewt esimin en sevdigi oyuncagiyim 8 13 Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Her türlü yaparım kısıtlama yok diyorsun Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıpçak0806 ewt Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Sert mi soft mu seçiyorsun genelde seviyorsun? Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Kaç senedir evlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Diyarbakirli_mavis21 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Diyarbakirli_mavis21 hayır Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Bişi Dicem merak ettiğim bişi var Yorumla kıpçak0806 +1 yıl İşten cinselliğe zaman ayırabiliyor musunuz ko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıpçak0806 ayiriyoruz bide bebek var ölmüşsünz Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Bebek mi ayrılıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Diyarbakirli_mavis21 hayır. Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Diyarbakırlı sığırı şikayet et. DM isteyip duruyor. Bu sitenin amacı cevap altı yorumlarda DM isteği yazmak değil. Ben şikayet ettim, engelledim. Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Yok ben sahibe olmayi seviyorum 6 3 Yorumla Crawled +1 yıl Hiç deneyimledin mi peki Yorumla Mrt230991 +1 yıl Vay vay vay😀 Yorumla Mert3116 3 ay Abla zaten işin özü o. Erkek köleni zincirle bağlayacan yüzüne oturcan. Yorumla
GececiMete Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kölelik düzenine karşıyım. Bunlar amerikan emperyalizmin baskılarıdır 😊😉 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Köle olmam kölelik kalkali çok oldu 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Türkçe öğrenmek ona göre yazmak 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet biraz mümkün 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Köle olmam köle yaparım 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben değil 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Çok var 1 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kolaem il 0 0 Yorumla
FairyTale3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Ben çok seviyorum 1 2 Yorumla FairyTale3434 1 yıl Sen severmisin? Yorumla Mert3116 3 ay Köle olmayımı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır sevmem.
Hayır tam tersine erkeğin cinsel anlamda daha sert olduğu bir ilişkiyi sevme ihtimalim yüksek
ben tam tersine hukmetmeyı ve sert biriyim
sen severmısın itaat etmeyi
acaba bısey dha sorabılırmıyım
Ben itaat etmeyi severim
Ben yönetmeyi dominant olmayı severim domine etmeyi😏
Dediğin şey bdsm. Tam olarak bilmiyorum ne olduğunu ama denemek isterdim.
bdsm güzel şeydir bence her bir konusunda ayrı bir zevk var.
bdsmn sevilrimiii turkiyede?
neden sevilmesiz azda olsak seveni var.
Partnerime göre ya da o zamanki halime göre kimi zaman en sert hırçın sahipken kimi zamanda en itaatkar köle olduğum oldu
bunu kadınlara yönelik sorsaydın daha isabetli olurdu.
evet severim ve bence cinsellikte kadın itaat etmeli
Fazlası zarar değil mi
@kıpçak0806 her şeyin fazlası zarar kardes
Eyvallah tayfun kardeşş😂
@kıpçak0806 ?
Kardeş nerden olduk onu anlamadim
@kıpçak0806 Kanka ne diyon aq ne anlatoyon
Herşeyin fazlası zarar kardeş yazmışsın ya mk
@kıpçak0806 tayfun ne olum onu söyle
Olum mu bi uza sen
@kıpçak0806 uzamam ben kasar miyim
güzelsin yawrum
Bence kadınlar emir, erkekler itaat eder
Ewt esimin en sevdigi oyuncagiyim
Her türlü yaparım kısıtlama yok diyorsun
Güzel
@kıpçak0806 ewt
Sert mi soft mu seçiyorsun genelde seviyorsun?
Kaç senedir evlisin
@Diyarbakirli_mavis21 4
@Diyarbakirli_mavis21 hayır
Bişi Dicem merak ettiğim bişi var
İşten cinselliğe zaman ayırabiliyor musunuz ko
@kıpçak0806 ayiriyoruz bide bebek var ölmüşsünz
Bebek mi ayrılıyorsunuz
@Diyarbakirli_mavis21 hayır.
Diyarbakırlı sığırı şikayet et. DM isteyip duruyor. Bu sitenin amacı cevap altı yorumlarda DM isteği yazmak değil. Ben şikayet ettim, engelledim.
Yok ben sahibe olmayi seviyorum
Hiç deneyimledin mi peki
Vay vay vay😀
Abla zaten işin özü o. Erkek köleni zincirle bağlayacan yüzüne oturcan.
Köle yapmayı seviyorum
Ben hiç sevmem
Kölelik düzenine karşıyım. Bunlar amerikan emperyalizmin baskılarıdır 😊😉
Köle olmam kölelik kalkali çok oldu
Karşımdaki kişi böyle olmali
Türkçe öğrenmek ona göre yazmak
Evet biraz mümkün
Köle olmam köle yaparım
Değişken olmalı bence
Kölem olan kadın olmalı
Ahh keşke ya
Sevilmez sanirim