Eşim sürekli istememi tuhaf bulmaya başladı. Yani illa ilişki değil ama sevişme de olur diyorum ama o olmaz diyor namaz kıldığı için işe gideceği için vs. Yani diyorum seni seviyorum görünce istiyorum sevdiğimden bilmiyorum sizce bende bi acayiptik mi var?😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence sen gayet normalsin. Eşinde sıkıntı var. Ben her gün istiyorum ama eşim ayda 1 anca yapıyor. Bu yüzden mastır ile dizginliyorum kendimi. Senin de geleceğin nokta bu malesef 😏
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo normalsin dinen de eşin görevini yapması lazim senin bu açlığını doyurmasi lazım bence eşinin performansında sıkıntı var bide yeni evlisiniz sürekli yapmanız lazım koçan çok anlayışsız benim eşim olsa ben yorgun olsamda o istiyorsa mutlaka ihtiyacını karşılarım çünkü benim ona karşı vazifem sonra bazı kadınlar aldatıyor aldatmak doğru değil ama eşinden ilgi ve sexs ihtiyacini alamadiktan sonra insanın guzu dışarda oluyor senin için çok üzüldüm umarım senin gibi istekli eşim olur aslında eşin çok şanlı ama icrahat yok ne yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
evlilik öncesi cinsel hayat olmayınca ya da yeterince konuşulmayınca ya da kısıtlı yaşanınca durum böyle oluyor maalesef. Aslında senin istekli olmanda bir tuhaflık yok ama onun da bunu reddetmesi anormal değil. Belki onun normali daha az seks ya da sevişme. Konuşarak bir yol bulabilirsiniz aslında. Kendinde sorun araman gereksiz.
10 Yorumla
+1 yılYok kiz normal seyler bunlar daha yenisiniz zamanla oturur hersey sende istek azalir onda artar bi orta yol bulursunuz dert etme 😉
00 YorumlaEşin namaz kılsa da seni tatmin edrbilir illaki cinsel ilişkiye girmesine boşalmasına gerek yok
00 Yorumla
+1 yılEn sonunda kendinden tiksindireceksin adamı, iradeli olmayı öğren 😀
00 Yorumlasen kıtlıkta kalmışın :D yanan yerlerine buz sürt :D
00 Yorumlaal işte bende eşimi istiyorum oda bana soğuk sonra neden insanlar aldatır
00 Yorumla
+1 yılNamaz kılan oral yapmaz tabi sacmalik bu diyurucan kadini hakkini vermek lazim ah ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle istekli olman azgın olman çok güzel birşey kocanın seni mutlu etmesi gerekiyor ama
00 Yorumla
+1 yılNormal seni kucaktan hic indirmesini kocan bahane bulmasın
00 YorumlaNormal tabiki ne güzel eşini sevmen böyle arzulaman
00 YorumlaYok eşinde sorun var, 😉
00 YorumlaBoğa mısın terazi mi :)
00 Yorumla
+1 yılSen de bir acayiplik yok.
00 YorumlaBence normal sıkıntı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. evet normal kaç saat sürüyor
00 Yorumlaevet abazalık bıtmeyen bır meslek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş bul çalış aklına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşAllah bizede nasip olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin isteğin çok normal eşinde tuhaflık varr...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. En iyisi altınları naptınız sattınız mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sende değil gariplik onda doyman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılEnişte biraz yorgun sanırım
00 Yorumlaİşin zor. Sevişirken orgazm olabiliyor musun?
00 Yorumlanormal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVur kafasına ölsün 😀😀
00 Yorumla
+1 yıltersi anaromal olurdu
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki sürekli s iktir kocana kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende değil eşinde sorun var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneli 6 ay oldu eşimle sürekli sevişmek istiyorum normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat