ilk ben anlatayım ünide çıktıgım çoçuk çok yakışıklı ve atletik vucutlu kibar dı onun yanımda kendimi iyi hisediyordum ama bir okadarda sexs yapmak istiyordum ama ilk daveti o yapsın diye beklerken birgün eylenmeye gidelim içelim eyneledim dedi aksam eglendik çoştuk herşey çok güzeldi 11 gibi onun evine gittik alkolunde etkisiyle hızlı gelişiyordu hersey soyunduk bu baksırı cıkarınca ben bir anda sexs ten filan sogudum o güzelim vucudun altında mikro penis cıktı kalkık hali 6 -7 cm ancaydı hemen tuvalete gittim bir baha ne uydurup evden kaçmıştım...
kocamında bir anlatıgı anısı vardı bana onu da yazayım 28 yaşında otelin animasyon bölümünde çalışırken turis bir alman kadınla tanışıyor kadının yüzü filan harikay dı ama devamlı uzun etek ve uzun kolu ferah tutan trikolar giyordu aklımın ucundan gecmezdi ne cık cagı diyor bunlar kasam içiyorlar odaya gidiyorlar sevişip soyununca benim koca kusmuş kadını yüzü mükme ve cok fizi yerinde duruyordu sütyeni cıkarınca memelerin aşırı derecde sarkık göbegin asagı carsaf gibi sarkık ayaklarda aynı cok kötü vir vvucut cıktı ve seks ten o an sogumuştum hatta 3 4 gün hiç sexs yapsım gelmemişti diyordu
Cinselik te tavana çıkıp ona için geçmişken bir anda dibi görmek ve o an cinselik ten nefret etiginiz bir anınız var sa anlatın?
Bir defasında biriyle telefonda görüşüyordum. Kadının sesi çok hoştu. Evine davet etti. alkol alıp evine gittim. hoş alımlı duruyordu. Meğer yüzünde bir evi boyayacak kadar makyaj varmış. bu üzerini değişti yüzünü temizledi birde ne göreyim. Hatırlayınca bile içim ürperdi. Alkol bitmiş alıp geleyim diye evden çıktım o çıkış :D
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu siteden çok bilinen biriyle seks için buluştuk. kız sitede atıp tutuyor yalnız. ve cinsellik uzmanı. her neyse 4 saatin sonunda yatağı o kadar ıslattı ki yatak aksama kadar kurumadı. bu kadar fazla akıntılı sulanan birine bir de başlangıçta oral yapmıştım az daha boğulacaktım.
soğuma değildi tüm konsantrasyonum bozuldu geçen ay bir partnerimle seks yapıyorduk bacaklar omuza seklınde bende bacaklarını o sekıldeyken kırarak ustune yuklendım hızla gidip gelıyorken zarttttttt diye bir osurdu bir koktu sonuc husran
bir tane daha var netten biriyle tanısmıstım ilk bulusma seks yapıcaktık netten konsurken oralı cok sevıyorum sanada yapıcam fılan dıye soz verdım neyse kadıköyde bır yere gıttık vajınasını bır actım acmaz olaydım japon vajınası gıbı tuy yumagı kokuyor birde birden kafamı bır bastırdı oraya kusacaktım nerdeyse zaten en kısa surede kactım yanından işim var dıyıp sonra dısarı cıktım hemen bir yerden listerine aldım yetmedi eczaneden bogaz spreyı aldım o gun oraldan soguyordum nerdeyse
Tamamda 6-7 santimde bu çocuğun suçumu bir şans verseydin belki birçok. benimki sukadar santim. fel. ben doyurim seni diyen asalaktan daha iyi olacaktı belki o hava atan asalaklardan daha geç bosacak seni ta an yaptıracağı ha şimdi o asalaklar yoksa seninkidemi 6-7 santim diyeceklerdir yok bllemediniz 15 santim ve tedavimi gördüm erken boşalma sorunumda yok şükür ama bence kacmakla hata etmişsin çocuğa ayıp olmuş eminim o çocuk bir hava atandan daha iyi dir ha bu arada benim başıma gelen bir olayı anlatım ben başıma iş açmak istemiyorum arkadan olsun diyen bir kızlla içindeyken bir cıkadımki bildiğin domates. kabugu bir hafta yemek yiyemedim hala midem. bulanır
sevişmesine birşey demem ilaki iydir ondan önce ki sevgiliminki baya iydi sevişmeside herseyile aam anlsamdık aşırı kıskançtı şimdi bir seferlik şans versen zevk bile alsan iki üçüncüde artık kesmiyecegi için ilkini denemye gerek yok kaçtım derkende önemli bir tlf geldi ev arkdaşları m çok büyük kavga etmiş deediim çıktım senin ki çok ufak güle güle demedim yani
Benim ilk görüşte deli gibi istediğim dul bir kadın vardı, kadın derken henüz 21 yaşındaydı, kızla aynı otelde çalışıyoruz, ama departmanlar farklı ve ilk hafta biz bununla fena kavga ettik, neyse 1 ay sonra arayı yumuşattık, samimiyet kurduk, ilerlettik, iznimizi aynı güne denk getirip eve gittik, süyeni bir çıkarttım, gerçekten abartmıyorum 60 yaşındaki kadının memeleri daha diridir, sarkmış, pörsümüş falan hayatımda öyle bir şey görmedim,çok belli etmedim beraber olduk ama, o günden sonra ilgimi kaybettim kıza.
Önüne gelenle seks yapmak ile ten uyumunun olduğu, sevdiğin, arzuladığın biriyle seks yapmak arasındaki fark tam olarak böyle zamanlarda ortaya çıkıyor.
Öncelikle senin hayal kırıklığın hata, penis 6 cm olsada 3 cm olsada onun işlevi önemli seni doruklara (orgazma) ulaştırabiliyorsa rakamların önemi yoktur.15 cm olsa ve hemen içine girer girmez boşalsa ne yapardın, o daha vahim. Kocanın hayal kırıklığı doğrudur, kimin nasıl göründüğüne elbisenin altından bakamazsın. Her şey son anda meydana çıkar, hatta sertleşmiş organı bir anda küçülüverir. Sadece nefes değil gözede hitap etmeli.
sevişmesine birşey demem ilaki iydir ondan önce ki sevgiliminki baya iydi sevişmeside herseyile aam anlsamdık aşırı kıskançtı şimdi bir seferlik şans versen zevk bile alsan iki üçüncüde artık kesmiyecegi için ilkini denemye gerek yok kaçtım derkende önemli bir tlf geldi ev arkdaşları m çok büyük kavga etmiş deediim çıktım senin ki çok ufak güle güle demedim yani
İşte ufak olsun hiç önemli değilki, Senin içinde iken senin zevk alman ve orgazma ulaşman yeterli. Çoğu kişi şu kadar uzun der. Uzun olan içine girer girmez boşalıp küçülse ne yapardın... Küçük penis ile bir kere denemeni öneriyorum.
Çoğu kişinin hikayesi de bu ve buna benzer şekilde sonlanıyor zaten. Şurada kim ne yazsa hemen atlayan, kendini aslan sanan kişiler var misal. Ben genel de hijyen kısmında sorun yaşıyorum partnerimden. Yani temiz olmayana denk gelince o an bırakıyorum diyebilirim, benim için çok önemli temizlik. Hadi erkekte kirli pasaklı olmasında kadının pis olması nedir arkadaş?
Bir kış günü hersey harika ciks giyinilmis romantik bir aksam yemegi ardina clupda eglence otele gidilir oynasmalar isveler cilveler havada uçuşur. Yavas yavas tansiyon yukselmeye başlanir seviserek karsilikli partneri soymalar falan tam etek indirilir yuhhh oda ne hatun kişi kıs munasebetiylr sadece gorunen kisimlara agda uygulamis. Ozel bolgeleri anlarim ama bacagin dizden yukarisi benden kılli. Hemen geri vites yapilarak can sikici bir muhabbet açilir. Gece küs gecirilir sabah toz olunur...
benim bu tanıma girebilecek hikayem şöyle. üniversite yıları bir kızın peşinden baya bir koştuktan sonra en nihayetinde evdeyiz ve soyunuyoruz dudaklardan göğüslere iniyorum birde ne göreyim iki göğüsün arasında 3-4 tane kıl bana gülümsüyor. İşte o anda bende istek mistek hiç bişi kalmamıştı. Dışarıdan o kadar bakımlı hoş görünen kızda nasıl böyle bir durum söz konusuydu aklım almamıştı doğrusu...
Evet var bir zamanlar sosyal medyadan bir hatunla tanıştım ama çok zengin ve güzeldi bir süre arkadaş olarak görüştük birgün arabasında otururken bir birimize kitlenmiş bir şekilde bakarken birden deliler gibi sevişmeye başlamıştık ve ertesi gün için sözleştik bir daire kiralayıp eve kapandık ama yaşadığım en büyük resillikti tek attım ve dibi gördüm utanç vericiydi ve birdaha görüşmedik şu an bile kızardım 🙃🙃🙃
Bukustugum kadinin disleri berbatti ben nasil kacacagimi dusundum en son dedem oldu deyip kactim arama geldi bahanesiyke aman allahim cok kotu bir geceydi
Doğrudur. Acaba tweetde takip ettiğim bir çift misiniz?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Birgün bende biraz fena olmuştum neyse birini buldum tam işe başlayacam alt tarafını soydum manyak bir koku oradan nasıl kaçtım bilemiyorum belki 1 hafta seks isteğim olmadı o derece 🙄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim evliydi bir kaçamak yapıcaktım onın. Evinde gittim hazırlandım alkol aldım evine gittim üstünde kırmızı bir gecelik vardı hemen salonda öpüşmeye başladık ona hediye olarak kolye almıştım taktım boynuna tam üstüme oturdu o an durup ışıkları kapatalım dedi. Bende seni görmek istiyorum karanlıkta sevmiyorım dedim kavga ettik ve soğudum ondan küçük bir nedenden dolayı sinirim bozuldu ve cıkıp evden gittim
Bi kızla tanıştık tatile gelmişti buraya abimin evini ayarladım kız geldi sütun gibi kız seviştik filan sonra soyunduk vs vs kız dedi önden olmaz anal da daha önce hiç yapmadım falan anal yapalım dedi ilişkiden soğuma sebebim oldu resmen devam ettik falan sonlara doğru bu bi osurdu sıçmasına ramak kala lavaboya gitti ya midem bulanmıştı
Şanslıydım yaşamadım böyle şeyler hep güzel anılarım var sanırım sevmeden spontene ilişkiler yaşamadım ondan ama seninki kötü talihmiş bilemezssin dedim ya şansta var
İş yerindeki kız havalı gezerken neyse bujunle evde sevişmeye başladık ilk girişinden itibaren yavaş acıdı yavaş acıdı diye diye Seksi bitirdik seks değil sanki işkence sorgusuna girdim
evlenmeden önce ben kimle ne yşadıgımı anlatım ki ilerde başıma kakmasın sonradan cıkacak birşey sorun olacaksa şimdi herşeyin cıkması iydir oda anlatı bende sorun etmiyorum evlendikten sonra kim se kimseyi altmadı evlilikte herşeyi önceden bilmek iyidir
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinselik te tavana çıkıp ona için geçmişken bir anda dibi görmek ve o an cinselik ten nefret etiginiz bir anınız var sa anlatın?