Cinselik te tavana çıkıp ona için geçmişken bir anda dibi görmek ve o an cinselik ten nefret etiginiz bir anınız var sa anlatın?

ilk ben anlatayım ünide çıktıgım çoçuk çok yakışıklı ve atletik vucutlu kibar dı onun yanımda kendimi iyi hisediyordum ama bir okadarda sexs yapmak istiyordum ama ilk daveti o yapsın diye beklerken birgün eylenmeye gidelim içelim eyneledim dedi aksam eglendik çoştuk herşey çok güzeldi 11 gibi onun evine gittik alkolunde etkisiyle hızlı gelişiyordu hersey soyunduk bu baksırı cıkarınca ben bir anda sexs ten filan sogudum o güzelim vucudun altında mikro penis cıktı kalkık hali 6 -7 cm ancaydı hemen tuvalete gittim bir baha ne uydurup evden kaçmıştım...

kocamında bir anlatıgı anısı vardı bana onu da yazayım 28 yaşında otelin animasyon bölümünde çalışırken turis bir alman kadınla tanışıyor kadının yüzü filan harikay dı ama devamlı uzun etek ve uzun kolu ferah tutan trikolar giyordu aklımın ucundan gecmezdi ne cık cagı diyor bunlar kasam içiyorlar odaya gidiyorlar sevişip soyununca benim koca kusmuş kadını yüzü mükme ve cok fizi yerinde duruyordu sütyeni cıkarınca memelerin aşırı derecde sarkık göbegin asagı carsaf gibi sarkık ayaklarda aynı cok kötü vir vvucut cıktı ve seks ten o an sogumuştum hatta 3 4 gün hiç sexs yapsım gelmemişti diyordu
Cinselik te tavana çıkıp ona için geçmişken bir anda dibi görmek ve o an cinselik ten nefret etiginiz bir anınız var sa anlatın?