AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
Sırf bunun icin keske evlenmeseydim diyorsan o adamcagizin yaptigi bir hatasindir sayin kani bozuk
Böyle düşünmesi onun kanı bozuk olduğunu göstermez ki
Evlenmeden önce nasıldı size karşı sevgi olarak istekli miydi?
Üşürsün demesine güldüm :D kaç yıldır evlisiniz? Hep böyle miydi?
evet bende ona güldüm :D ama güzel düşünmüş. seni düşünüyorum ben demek istemiş
Film felan açıp ya da farklı oyunlarla daha zevkli hale getirmeye çalış.
"sen ısıtacaksın beni" desene :/ isteksiz odun resmen
Millet prezervatif takarken senin ki soğutucu takmış 😊
üzülerek ifade etmeliyim ki eşiniz sizi sevmiyor veya cinselliği doya doya yaşadığı başka birisi var ve size enerjisi, arzusu kalmıyor.
Sanırım trol sun hiçbir erkek karsılıksız kalamaz buna
Herkes sen gibi eş hayal ederken eşim bulmuş ama kıymet bilmiyor kardeşim
Ciddi olamazsın.
Lutfen troll soru de. hayat geçmez o şekilde. 🙄
Denemeden aldın sanırım :(
ya boşanırsın ya da aldatmak zorunda kalırsın ileride.
Adam seni düşünüyor ya
Harbiden kocan tam bir akılsız Allah yardımcın olsun 😂
Psikolok veya seksolok mu jinegog mu ne diyorlarsa işte ona gidin
Adamı sen aç arkadaş. Dışarı salma. Valla tutamazsın.
Daha ne kadar açacak. Kucağına oturmuş, daha ne yapsın. Elalemin kızları odun gibi dururken, babanne donu giyerken bu kız soyunup kucağına oturmuş. Bu kız da açamadıysa sorun adamda tamamen.
Korkuları var demekki. Psikologla falan konuşması lazim. Genel kültür buna cok bir çare bulamaz bence
Onun korkusuna sçyım. Evlenmeseydi o zaman. Sorunlu insanların düzelmeden evlenmeye hakları yok.!! Kızlar sorunlu erkekler için rehabilitasyon merkezi değil. Yeter artık!
Yani bunu bende savunmuyorum ama insanlar düşünmeyi beceremiyor. Ya da şartlar vsvs yığınla sebep olabilir buna. Genel kültür de, elalem de ne dersen de ama bu tür durumlar sürekli oluyor. Bu yüzden eğitim sistemine cinselliğin ve insan ilişkilerinin de eklenmesini çok istiyorum. Cunku bende günün birinde baba olacağım. Ve kültüre yenik düşen bir eğitim sistemini asla savunamam. Ve gerekirse kendim eğitirim ama kendine ve dünyaya birseyler katamayan bir birey var etmekten elimden geldiğince kaçırırım. Konu dağılacak siyaset falan derken. Yeterli sanırım. Bende kustum nefreti. Umarim bir ise yarar.
Evet haklısın ')
Teşekkür de edemiyorum ki. Çözüm Haklı olmak değil 🤦🏻♂️
Biliyorum
Trol değilsen üzücü, sen gibi yaklaşan bir kadınsa inanılmaz.
keşke senin gibi birisi benim olsaydı. koynundan hiç çıkmazdım
Üşürsün mu diyor 😆😄😄😄 abowwww kızım. isin zor.. canın yanar diye s*kmez de o seni 😆😆
Senin kocan olayı çok yanlış anlamış üşürsün dedi ha 😅😅😅 şaka gibi
Nerden bulursunuz böyle erkeklik hormonu eksik insanlari hormon takfiyesi ver testesteronu eksik kocam dedigin kutügün erkek erkekse senden önce arzu eder tatlim seninki odun odun 😏
Mk gahbe kaşarı sende kendini nimetten sayıyorsunya böyle isin mk ben evli bile degilsin onun bunun kucagina oturma fantazierini burda sorgu sual edip millete yafta takiyorsun amjuk acta kiçina gül biraz sen 🤣🤣🤣
Sonra niye millet birbirini aldatıyor, aptal adam aptal
Evlenmeden önce hiç mi konuşmanız hiç mi farketmedin soğukluğunu
Bir uzmanda destek alın derim bence normal birşey olmadığını tatlı bir dille şöyle
İşin zor ya istekli kadın bulmuş daha ne istiyor bu adam
Senğn kadar tecrübe li degil bahane arama eskilere devam et
zor iş Allah yardımcınız olsun 🙂sabredilcek bişi değil bosanmaya kadar gider bu
Belki psikolojik belki fiziksel bilmek mümkün değil bir doktor yardımcı olacaktır
Jaksjsnam
Soğuk alcan betona oturma
Kafasına oturuyor betona degil
ahahahhaha :D
@bilgilikiz58 milletin çocuğu olmuyormuş bundan ötürü öyle diyorlar.
Bir dildo al Adını Troll koy arada bir üzerine otur geçer ;)
Sen kiminle evlendin böyle ya. Rezalet, bunun sonu boşanmak bence. Mesleği subay mı bunun?
Subaylar seks yapmıyor mu ne alaka 😄
:D boşver kardeşim
Sen bence cidden iyi değilsin haberin olsun
Hayat sağ olsun kafayı yedirtti ssjssksk
Geçmiş olsun şimdiden
Sağol kanksss
Ayrıca o cinsel yönden zayıf değil, bildiğin yok. Yok yani vasıfsız silik, olmasa bile olur yani öyle erkek.
Tam bir Ankara bebesi üslubu ile konuşuyorsun. Hiç şaşırmadım.
Her ne olursa olsun. Sonuç evli iki insan ve sırf cinsel sorunları var diye boşanmayı çare olarak sunamazsın.
Üzgunum ilk hakaret eden siz idiniz. İyi geceler 😊
Tamam
Merak ettim subaylar neden seks yapmıyormuşlar acıklar mısın?
Aynen ben de merak ediyorum subaylar askerler falan hep neden böyle ilginç ve salakça yorumlara alet ediliyor 🤷🏻♂️
Yapmıyor değil de kadını köle gibi görüyor diyelim. Kendi istedikleri zaman yaparlar, kadın isteyince zerre önemi yoktur. Bence öyle yani. Bide duygusuz olurlar. Vicdanları duyguları yoktur
Sen benim yorumuma kurban ol ayrıca
Hiç görmesem inanıcam sen yanlış askere veya askerlere denemişsin şansını, ne kurban olcam🤦🏻♂️
Bu konuya beni karıştırma.
Sen kendin karışmışsın zaten bir de gelmişsin profilimdeki paylaşıma yorum yapıyorsun ya şikayet falan ettin galiba 😅😅😅👍
Ben şikayet etmedim, soru biçiminde olmayan paylaşımlar kaldırılır. Soru olmak zorunda
Bbb.
Sabır.
Tamam.
@sensiz-olmuyor Kanka askerlere kışlada çok vakit geçirdikleri için oğlancı, gay gibi aptalca bir tutum var halk arasında ondan bahsediyor kıvırmış demin
@KızlarSoruyor @KsBence
@sensiz-olmuyor denilen şahısın o iğrenç yorumu neden kaldırmıyorsunuz. Şikayet ettiğim hâlde?
@Kızlarsoruyor
Ulan niye etiket olmuyo..
@Kızlar-Soruyor
Ooooffff
Yine sinirlisin bugün. 😂😀 Sil ya da değiştir butonu yok. Saçma bir sistem var bu sitede.
Böyle bir trol soru tutuyor ya bende ona şaşırıyorum
Niye, gerçek hayatta oluyor böyle şeyler. Aşağılama kimsenin derdini
Eminim ki daha tuhaf şeyler oluyordur.
Lakin dediğim gibi bende çok cinsel sorular soruyorum ama işte kaldırılıyor. Saçma sorular tutuyor.
Oysa ki kocasının isteksiz olmasından bizene.
Yoo yardım istiyor işte
Bu cinsel bir hastalık. Ve burda cinsel konular da doktar gibi biri olduguna inanmıyorum😊
Ki yardımcı olan hemcinslerim de ne amaçla yazdıklarını da sende biliyorsn
Trol olduğuna ben de kanaat getirdim. Sen haklıymışsın. Böyle milleti kandıran çok var bu sitede
İşin garip tarafı da böyle sorular popüler oluyor 🤦♂️
Ne yazık ki
Asıl bu söz beni iliklerime kadar üşütür.
Üşürsem ısıt beni de geç
Dogru seçim bu yüzden önemli. Evlilikten önce bunları bilemem gerekiyordu
Ondan erkeklik bekleme soyunup kucağına oturduğun halde bile tık yoksa o işe yaramaz.
O nasıl bir koca bea baya isteksiz miş halbuki senin gibi hanımefendi ile olmaktan mutluluk tan uçması lazım Şaşırdım
Yaşlarınız kaç. Ne zaman evlendiniz. Haftada kaç kere seks yapıyorsunuz. seks yaptığınızda doyuruyor mu seni.
yazık olmus. senın ıcın uzuldum. bız bulamıyoruz bulan da yapmıyor. bizim hatunda ölü gibi anca yatsın :D
aynı dert bende var bende senin gibi diyorum keşke keşke
Ya metresinde skor tabelasını 3 yapıyor ya da senden soğumuş, yoksa bir erkeğin kucağına oturacaksın seni reddedicek çok nadir olur
aradığım hatun bu :)) ben de senin gibiyim aşağı yukarı benziyor hayatlarımız :D
bunun için çözüm olarak burayı mı buldun hiç birşey bilmiyorsan suyuna çayına azdırıcı damlat ya
Tam bir odunmuş
@E_Y_Ş_A_N seni sevmeyen ölsün
Arzusunu arttıracak şeyler yedir ve ev içinde rahat dolan gece sessizce yat iki uç güne kendi ister dene bana teşekkür edeceksin
Yorumlara bakıyorum yüzde 80 i erkek. Hepsi de azgın kurt gibi yemin ediyorum...😂😂
Isıtacak bir erkek bul, onun ile ısınır kocan ile yaşarsın.
Vay adamın şansına bak. Evliydim senin yaptığını yapsa her gün s#kerdim. Onu. Malmış kocan.
Ayy cok şekeerr 😁adam seni dusunuyor.
Ben olsam neyse
Seni dusunuyiriste ama sevmiyo da ola bilir kafam karisik
Senin gibi istekli bir eşim olsa hiç yataktan çıkmazdım eşimide çıkarmazdım ah bize denk gelmiyor böyle hatunlar
Berbat bir durum, düşman başına.
Bizde de ben çok istekliyim eşim isteksiz kimse dengini bulmuyor...
ne salaklar var, ben kocan olsam, icinden hic cikmazdim evdeyken
Bu erkeklere ne oluyor neden kadınlarını mutlu etmiyorlar
Zamanla duzelir herşey cinsellik değil
#Emirhancankir1
İste senelerce soylemek istedıgım.. Yazık olmuş sana..
Zor bir durum umarım oda ister daha sonra, yoksa işin zor
evet üşüyorum hadi senden soyun sevişip ısınalım de
Zor.. Allh yardmcnz olsn
Bence sende sorun var
Olur mu oyle sey be sende aa 😀
Birçok evlilik bu yüzden bitiyor yeni evlisin böyle isteksiz biriyle neden evlendin