- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu nedenle hep evlenmeden önce görün, aşın bunları diyor ve aşk varsa cinsellikte, seks te, tutku ve arzuda olacak ve yaşanacak demişimdir. Sen gibi niceleri var ah başıma, vah başıma diyen. Keşke evlilik öncesi bir şeyler yaşayıp bu yönünü görseydiniz. Değişmez ise işiniz çok zor. Olmaz, yürümez yani...
221 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bu ciddi anlamda psikolojik bir sorun. Belki de geçmişinden gelen bir durum söz konusu olabilir. Öncelikle onunla oturup konuşman gerek bu durumu. İstekli olduğunu ve cinsel hayatınızda neleri istediğini anlatman gerek ama mutlaka psikolojik bir destek alması gerekecek gibi görünüyor.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılona değilde başkasına vercek gbi davran
ve ona vücudunu gösterme ilişki istersede onu sürtunerek boşalt bak bakalım kuduruyomu kudurmuyormu
evde karısı değilde arkadaşı gibi davran ama seksi gözük
telefonda mesajlaş onu umursama
nasıl fikir62 Yorumla- +1 yıl
@Syt-gncy boğazına bıçak dayayıp yap demiyoruz ya fikrim böyle alan alır
Çünkü 30 dk cinsellik yaşmk herzamn haftada2 günde olsa çok zor ve kadın gene doymuyor. Ve benim yazdığım orda bitmiyor.
Sevgilim ayrı karışık ayrı
Sen cepte olanı o cepte zaten dersin cepte olmayana değer verirsin
Bu konuyu açtıkça acılır.
Senin düzenli cinsel hayatın var mı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Neden istediksiz ki böyle olduğunu bilmiyor muydun nişanlılık döneminde vs? Bu gibi durumlarda kesinlikle doktora gidilmeli.
00 Yorumla
+1 yılBelki kocan zoru seviyordur.
Ben bile kendimi bu esnada tanıdım desem yeridir. bir kızla tanışmıştım, kızı tanıdıkça aşırı istekli olduğunu anladım ama ben daha önce hiç ilişkiye girmediğim için pek yeltenmiyorum seks konusuna. En sonunda ilk adımı kendi attı. İşte o zaman kendime çok şaşırmıştım. Çünkü hiçbir şekilde cinsel dürtülerimi uyandıramıyordum. Kendimden şüphe bile etmeye başlamıştım o esnada, neler neler denemedimki libidomu yükseltmek için. Ama hangi yola başvursam nafile. Bu arada saatlerce malum videoları izleyip mast yapan bir kişiliğe sahibim. Yani kendi içimde bir aslansam kızın yanında süt dökmüş kediye dönüyordum. Neyse, demem o ki biraz zor olmayı dene. o seni elde etsin, sen onu değil.
bir süre üstüne gitme ama o esnada uzaktan hoş ve çekici görünmeyi dene. Tabiki abartmadan.
bende sonradan kendimde böyle bir durumun olduğunu fark ettim. Benim için ne kadar zor olur ise hazı bir o kadar yüksek oluyor.
tabi bunlarda fayda etmezse kocan için en son çare doktora görünmek olur.00 Yorumla
+1 yılBu bence erkekte sağlık problemi olduğunu ortaya koyuyor Şimdi de böyle bir erkeği direkt kestirip atmak da çok doğru bir hareket değildir önce bir doktora göster derim ben sana yani tıbbi açıdan Gerçekten bunun bir tedavisi yoksa ki ben inanıyorum onun tedavisi İllaki vardır artık ondan sonra Ayrıl da diyemiyorum sana çünkü bir insana sırf cinsel performansı yok diye ayrılmak da bilmiyorum yani en azından duygusal anlamda olmaz diye düşünüyorum Ama tabi bu sefer de şunu Söyleyebilirsin ve o sefer de ben aldatmaya gidebilirim dersin yani sen de haklısın Ama dediğim gibi yani ben bunu tıbbi açıdan bir çözümü olacağını düşünüyorum
00 YorumlaIsıt sen de aranızı, keyfine bak. Adam soğuk anladık ama senin de onu ateşlemen lazım. Bu yüzden evlilik öncesi cinsellik ya da en azından konuşmak birbirini anlamak önemli işte. Afrodizyak gıdalardan yedir bol bol kuruyemiş, çikolata, brokoli, pekmez ya da ginseng takviyesi. Bunlar libido arttırır. Ya da ne biliyim adama birden oral yapmaya başla. Buna itiraz edecek adam yoktur herhalde dünya üzerinde
42 Yorumla- +1 yıl
Bu adam o zamanda aşkım ıslatma üşüyorum der fjsnfnwjdjwjfjwjfnaj
- +1 yıl
@Boşververyaa Allahım yaa😁😂😂
+1 yıldüyünde ne giycegini nasıls takı alıncagını evin perdelerini evin halılarını evin oturma gurubunu satlerce tartışırsın hatat olmayınca aglayan kızlar nişanı atan kızlar biliyorum ama esas mevzu ya gelince sexse ay ayıp ay olurmu öyle şey hiçmi sezmedin öpüşmedin elinle bir boşaltılrsın ikinci seferi nezman istiycek diye bir bakarsın ömrünü geciriyorsun en mutlu oldugun anlar sexs yaptıgın anlar off arkadaşalar offf
154 Yorumla- +1 yıl
👏👏milletce alkisliyoruz brova okadar doğru söylüyorsun ki👏👏
- +1 yıl
Doğru tespit tbrkler 👍
- +1 yıl
Düyün ne aeaeamkkk :d
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. aslında evlenmeden once ılla seks yap demıyorum ama bu konuların konusulması gerekır telefonda fantazı yapılmalıkı ne oldugunu bılesın. evlenınce aseksuel oldugunu ogrenınce ıs ısten gecmıs oluyor. konusmalarından fantezılerınden anlarsın sapıkmı sexı sevmıyormu yoksa sevıyormu dıye. ama senın yapacagın tek sey bu konuda ondan ayrılmandır cunku nun yapısı boyle ve ASLA degısmez ve bırde su konu daha onemlıkı senın canın sevısmek seks ıstıyor oda bunu anlıyor ama hıc umursamıyor yanı sana saygısı yok senın ısteklerıne saygın yok yanı senı umursamıyor demektır. benı sevıyor sacmalıgından kurtulmalısın sevse boyle davranmazdı sexı sevmese bıle esı ıstıyor dıye senı tatmın edıp sevısırdı. tabı bunlar benım gorusum ve genelde hep haklı cıkarım bu konularda.. bırde neden sız kadınlar nerde gereksız bos beles serserı var gıdıp onunla evlenırsınız anlamıs degılım
212 Yorumla
+1 yılArkadaşlar, niye hemen troll diyorsunuz? Gercektende isteksiz erkekler vardir, hatta aseksuel. Oyle yaratilmişlar. Istek gucun hic bir sey degiştiremez. Bayanin eşi oyle tip insanlardan olabilir, ya da sorunlari var: yorgunluk, stres, saglik sorunu, eşin hoş gormuyor mesela.
40 Yorumla
+1 yılnişanlıyken bu konularda konuşmadınız mı? yadayakınlaşmadını z mı çok üzüldüm, bende üstümden inmiyor diye bzen zorlanıyorum
111 Yorumla- +1 yıl
Sende tam terzi öyle mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle milletin yaptığı yanlış şeylerle ilgilenmeyi boşver. Boşuna o güzel vaktini harcama, kimseyi düzeltemezsin burada! Gelelim konuya: eşin hep mi böyle yapıyordu yoksa son zamanlarda mı? Eğer hep böyle yapıyorsa düzgün bir dille boşanacağını söyle ama öyle lafta kalmasın. Avukatını ara filan yanında.. boşanmak/boşanmamak elinde tabi, kimsenin yuvasının bozulmasını istemem fakat bahsettiğin olay major bir mevzu. Kolay kolay da düzelmeyecek gibi duruyor.
00 Yorumla
+1 yılAdamın içinde yoksa o duygu amuda kalksan olmaz. gecmis olsun..
123 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
@caydakidem çok iyi yorum ya swjh amuda kalkmak aslklaksdkasldaskldaskld
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Kadinlar için böylesi çok zor bir durum. Özellikle istekli şehvetli fantezi dolu kadinlara üzülüyorum harcaniyorlar resmen bu kişilerin elinde. Al karsina konuş baska bir fikir gelmiyor aklima. Konustugun zaman hala ayni sekilde devam ediyorsa sebebini sor. Gecerli sebepleri olmasi gerekir. Yoksa birgün o istediginde de sen verme. Anlasin reddedilmenin nasıl birsey oldugunu
00 Yorumla
+1 yılSeni düşündüğü için üşürsün diyo sende fantazi kıyafet giyin
81 Yorumla- +1 yıl
sende az degılsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlenmeden bunları konussaydiniz bilirdin en azından araba alırken bile soruyorsun evlenirken 2 kelimeyle evleniyorsun o değilde yorumlarda biri de demiş bekareti boz gör evlenmeden deneyin oldu ben 50 kadınla yatiyim 51 inci ile evlenip 37 ci kadın daha iyi Saxo çekiyormuş diyim ne saçma salak şeyler var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki isteksiz benimki 1 dk boşalıyor nolcak yeni nesil evliliklerde ne var böyle
1412 Yorumla- +1 yıl
Çok üzücü
- +1 yıl
Çok güldüm buna nedense. Kusura bakmayın 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Badeolicus bizde ağlanacak halimize gülüyoruz gülerken de yapamıyoruz
- +1 yıl
Dünyanın en tatlı şeyini yaşamamış olmalısın
- +1 yıl
Hahahaha ağlamaktansa gülmek daha iyi. Ömür öyle geçecekse baya sıkıntı...
Cevap sahibi+1 yıl@Badeolicus geciktirici markasi onerir misin ise yarwr mi malum yeni evliyiz internetten alacgm böyle almaya utaniriz
- +1 yıl
Yani ilaç olarak mı? Özelden yazarsanız belki daha yardımcı olabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@Badeolicus hap değil geciktirici krem sprey gibi beden özelden burada yazani dövüyorlar mi
- +1 yıl
Dövüyorlar değil de ne bileyim anlatamadınız. Şimdi en iyisi onu doktora götürmek. Normal kendisi endişelenmeli. Bu durumda kendisi bir şey deyip yapmıyorsa o zaman daha zor olacak işiniz.
- +1 yıl
Psikologdan yardım alabilirsiniz.
- +1 yıl
Zorr işiniz
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vay bere senin gibi bir eşi olsun diye hayıflanan bir sürü erkek var.. Kusura bakma ama o hayatın gerçek tadı yanında iken tad almayı bilmiyor.. Yapacağın hiç bir şey yok ne yazık ki çünkü onda sorun var yardım şart.
10 YorumlaCinsrllik olmadan olmaz diyorsan psikoloğa gidin evlenmeden önce hiç yoklamadın mı sende ya penisi olmasaydı ne yapacaktın mesela aklıma bir tweet geldi 30 yaşıma kadar bekledim evlenince 6cm çıktı diye yani olay bu aslında
16 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden adama kaç cm diye sorabilir misin yapma Allah aşkına sende
- +1 yıl
Dostum haklısın evlenmek son derece aptalca ama insan kendisine bir yol arkadaşı arıyor ve evlenmeyen insanlar kafayı bozuyor buna sende şahit olmuşsundur
- +1 yıl
Bunun olmayacağını sende biliyorsun yalnızca kendine itiraf etmemiş güzel kalpli kardeşim benim. Onunla yaşamasan bile hayatının sonuna kadar 10 tane başka başka adamla aşk tutku yaşarsın bu çok heyecan verici olur zira hayata 1 kere geliyor ve çokta kısıtlı bir hayatımız var insan kendini nerede mutlu hissediyorsa orada olmalı diye düşünüyorum. Umarım harika güneşli güzel günlerin olur.😇❤️🤚🤩
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam benım kocamdan bahsetmişsin.. 10 yıldır böyle. Ne yaptıysam değişmedi..
94 Yorumla- +1 yıl
Aldattın mi kız yoksa söyle hele kulağıma gel
Cevap sahibi+1 yılGit karına sor onsenın gibisini aldatmadıysa ben de aldatmamısımdjr
- +1 yıl
Ha Ha ben özgürün başım boş
yazık olmuş evlilk denilen canavar bir kadının daha seks hayatını bitirmiş onu böyle isteksiz kuşu ötmeyen bir kocaya düşürerek görün işte evlenmeyn sakıın hayatnızı karartmayın azgın kızlar free seksn tadın çıkartın😘
00 Yorumla
+1 yılönceden hiç ilişki yaşamamış biri demek ki.
iş sana düşüyor.
eşin muhtemelen zevkin ne olduğunu anlayamamış biri.
onu artık senin açman lazım.
gerekirse videolar izlettir.
eşler arasında ayıp olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıya bak bana şöylesi denk gelse adliyede soluğu alırım.
81 Yorumla
+1 yılYa aldatıyor allah korusun ya da bir sorunu var doktora görünse daha iyi şu bal pekmez mi ne onlardan yedir azdirici falan dök yemeğine gizlice afrodizyak mıdır nedir ondan işte
10 YorumlaKusura bakma da aptalca bir soru adamı hiç tanımadın mı bir otur konuş bunun altında illaki bir neden vardır bu sebepten de evlenmeseydim keşke diyen insan gitsin psikoloğa ben seks bağımlısıyım beni tedavi edin desin evliliğin bitme nedeni seks olamaz ki kimse durduk yere hiçbir sebepten seks isteğini kaybetmez sorun ya sendedir, ya da eşin geçmişte birşey yaşamıştır.
12 Yorumla- +1 yıl
İyi dedin
+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamak istemeyen yıllarca kendini tutan bana kocam şöyle bir şey dese üzüntüden düşüp bayılırım sanırsam... he neyse yemeğine, içeceğine istek artırıcı haplardan kat.
14 Yorumla- +1 yıl
@paranox_s seni alakadar etmed 35 yasinda adamsin 19 yasindaki kiza yorum yapiyorsun
- +1 yıl
@mekansahibisahmaran swjh ahhaha oldu olacak gazozuna da ilaç atsın alkdklasdklasd
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. sen soyunma bidahakine onun altını soy sakso çek ikinizde ısınırsınız yavaştan
43 Yorumla
+1 yılKocanın özgüvenini mi kırdın acaba, biraz iltifat et gaza getir
40 Yorumla
+1 yılCinsel gücü yerine getirecek şeyler tüketmesini sağla.
40 YorumlaIsteksiz olmasini dusunmeyip onu kendine ceksen ve en azindan seni anlar hisseder ve nasil bir istekli kadina sahip oldugunu gorur
20 Yorumla
+1 yılTr de isteksiz erkeğe denk gelmek de, Afrika'da beyaz bir erkeğe denk gelme olasılığı kadar...
Şanslı insanmışsınız. Milyonda bir tutacak piyangoyu bulmuşsunuz!00 YorumlaSenin gibi milyonlar var bu ülkede malasef inan senden çok üzülüyorum böyle şeyler duyduğumda. Tam tersi istekli adamlar da tam zıt kadınlara denk geliyor bunun nası önüne geçilecek bilmiyorum. Aldatmalar böyle böyle artıyor tabi doğal olarak.
10 Yorumla😂😂😂😂😂 trajikomik olarak değiştirsinler şu uygulamanın adını😂 günde kaç kez böyle şeyler görüyoruzz yaaa😅 hayır yani evlilik kadar zooorr bişeyi başarıyorsunuz 🤔 anlaşamıyor musunuz 😟 vay bee
00 YorumlaOha böyle bir şeye bir erkek k nasıl karşı koyabilir ben olsam, aman aman pişman ederdim... Bu arada tinder önermişsin de tinder de kimse yazmıyor etmiyor yani :)
01 Yorumla
+1 yılartik cok gec keskeler care degil... istekli. guvenilir sirdas birini bulup ihtiyacini karsilarsin tabiii istersen ya da esini tedavisi mumkunse tedavi
00 Yorumla
+1 yılSende bu sefer Giyinik otur bakalım ozaman ne diyecek 😀😀
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kocamı türünün son örneği sanardim sende de varmış 😂😂
62 Yorumla- +1 yıl
Bizde hatun bulamıyoz arzulu isteklisini
- +1 yıl
Billet azgın bayan arar sizinkilerde bulmuş kıymet bilmiyor
keşke evlenemeden cinsellik hakkinda konuşsaydiniz neyse şu an konuşmayı dene aranizda halledemiyorsaniz psikolojik destek alabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılAdamin aklinda baska bir kadin var. ya da yonelimi farkli. ya da onu cinsellikten sogutan birseyler var sende
10 YorumlaMadem senin gönlünü hoş etmiyor, kes gitsin onun aletini.
21 Yorumla
+1 yılSoyunup kucağına gelene kadar istemiyorum demiyor da oturunca mı istemiyorum diyor?
20 Yorumla
+1 yılYa seni beğenmemişse? Daha seksi şeyler giymeyi dene
20 YorumlaHani nerde o hersey seks değil diyen ezikler.. Gelsinler bakalım bu soruya
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılSen onu boşa bir an önce daha mutlu olabileceğin birine bak.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Guncellemenz tavsiyenz i olmsta..
Kendi sorununuza da bir guncelleme yapin bnce.
Adami harekete gecirin.
Normal bir erkek gerekeni yapar seve seve00 Yorumlakucağıma otururken penisimi vajinaya sokarım nasıl erkek bunlar kadın sevmiş ilgi göster biraz odun herif
00 Yorumla
+1 yılYa bunlar Nasıl Bir Erkek anlamadım Biz Hayeller Kurarken Adam Gerçeğine ilgi Göstermiyor üşürse seviş ısıt nasıl erkek bu yaa
00 YorumlaKimi istekli olur, kadın böyle yapar... Kimi kadın isteklidir adam uyuz çıkar, adaletin bu mu dünya..
00 Yorumla
+1 yılGerekirse ilaç veya kan basıncı yükseltici yiyecek yedir enerjik ve istekli olsun
Ona farklılık yaratarak sevdirmeye çalış 👍00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIsin cok zor zaten kadin istekli olur eekek isteksiz erkek istekli olur kadin isteksiz hicmi ikisi bir birini bulamiyacak
00 Yorumla Ayy ne tatlı yaa. İşte ne güzel seni aldatmayacak saf bir kocan var. Daha ne istiyorsun? Belanı mı arıyorsun dkkdkdkd
00 Yorumla
+1 yılSen de gocuk giyip otur kucağına yaniyorummmm de
319 Yorumla- +1 yıl
@Edameda06 Gocuk gocuk İst
- +1 yıl
@Edameda06 Heee göylüyem noolmuş
- +1 yıl
@Edameda06 eyvallah yiyenim
- +1 yıl
@roetsan Kimse beni asagilayamaz. Öyle yaptığını sanır ancak 😊
- +1 yıl
@Edameda06 Ben de trolüne karşılık verdim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben karıya açım senin koca elinin altunda hatun var eleşmiyor. evli olmayı bu kadar arzulamamıstım. ayrıca tinderi erkek olarak kur bir sey cıkartırmısını dene bence
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden ilişki bu yüzden önemli. Sonra bu gibi sorunlar oluyor
10 YorumlaYazık etme gençliğine boşa demiyorum ama seftaline eziyet etme
10 Yorumla
+1 yılbir tane istekli hatun bulamadim sert küfürlü sınırsız saatlerce
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam senin üşümeni istemiyor. Sonra adam duygusuz :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sıkıntı büyük yenge. Madem öyle o zaman bir de battaniye ile otur bakalım o zaman ne diyecek enişte bey.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seni ısıtmaya niyeti yoksa evet üşürsün tabi.. cokmu aradın böyle penisi kalkmayan adamı
10 Yorumla
+1 yılMal herife bak millete ne hatunlar düşüyor yaa kıskandım var ya 🤭😂😂
10 Yorumla
+1 yılBelki vucut olarak hoşuna gitmemiş olabilir belki bir kusur buldu valla şunu diim eğwr kucak falan da yapıyorsan süper senin gibi birine rastlamak zor şanslı adam ama sen şanssızsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. havalar serin ama adam haklı. Çocuğumuz olmazsa diye düşünüyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda cogu kâdinin kaderi senle âynj ama cesaret ədip kendilerine itiraf edemiyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Peki amacin milletin yorum yapması değil mi öyle bir amacin yoksa neden soruyorsun cinsellik sorusu neyin kafasini yaşıyorsun acaba
- Devamını Gör (218)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat