Yorumlara bakınca sanarsın kadın jigolo arıyor. Şöyle tecrübem var , şukadar kadınla yattım, görmediğim millet bacak arası kalmadı vs vs. Kız açıkça psikolog var mı demiş, yardımcı olacak varsa yazsın
Nasil yardimci olabilirim... cunku genelde insanimiz cinsel terapiste gitmeyi veya danışmanı pek yararlı gormez kendisini eksik hisseder veya toplum baskısından dolayi eksik olduğunu hisseder
bak tam aradığın benim. benim adım : cinsel terapist, uzman psikolog, genel cerrah, elektrik mühendisi, seks uzmanı, büyük malafatlı, kadın aklı okuyucu prof. dr. zart. zurt Burak
"Açılın ben seks doktoruyum" diyenleri görmeye geldim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Marmariste antalyada bodrumda gece clübünde barmenlik yaptığım sıralar çok ilişkim oldu dünyanın çok farklı ülkelerinden farklı farklı kadınlarla yani geniş bir ölçeğe dağılmış tecrübelerim var
ben 31 yaşındayım bende ilişkimde düşüşten sonra aşırı ilerleme kaydettim 1 yıldır en ufakbi tatmin olmama gibi sorunumuz kalmadı benim soyleyeceğimin bir faydası olmazmı. yani.
Ya sana bir şey sorabilir miyim psikolog musun öncelikle sana başka bir şey sormak istiyorum ya ben kadın gibi hissediyorum kadın kıyafeti giyiyorum hani Tayyip kilotlu çorap file çorap dantel çorap diz üstü çorap makyaj malzemesi oje topuklu ayakkabı falan yani kadın olmak istiyorum sütyen külot giyiyorum bazen diyorum ki bir kadına pasif olmak diyorum içimden geliyor bana yardım edebilir misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Böyle dedin diye herkes bar dicek gadası 😂
Kimseye güven olmuyor ki
Yorumlara bak yorumu yapan kişilerin profiline bak hangisi sana iyi gelirse ona yaz gadası
Yorumlara bakınca sanarsın kadın jigolo arıyor. Şöyle tecrübem var , şukadar kadınla yattım, görmediğim millet bacak arası kalmadı vs vs. Kız açıkça psikolog var mı demiş, yardımcı olacak varsa yazsın
Nasil yardimci olabilirim... cunku genelde insanimiz cinsel terapiste gitmeyi veya danışmanı pek yararlı gormez kendisini eksik hisseder veya toplum baskısından dolayi eksik olduğunu hisseder
bak tam aradığın benim.
benim adım : cinsel terapist, uzman psikolog, genel cerrah, elektrik mühendisi, seks uzmanı, büyük malafatlı, kadın aklı okuyucu prof. dr. zart. zurt Burak
Cinsellik bölümünde aklı başında yorum paylaşım yapan bayanlarla bunu paylaşabilirsin burdaki abazanlar sadece canını sıkar
Ben de psikolog arıyorum psikolog kadın çünkü kadını anlatabilirim sadece
"Açılın ben seks doktoruyum" diyenleri görmeye geldim
Marmariste antalyada bodrumda gece clübünde barmenlik yaptığım sıralar çok ilişkim oldu dünyanın çok farklı ülkelerinden farklı farklı kadınlarla yani geniş bir ölçeğe dağılmış tecrübelerim var
Sitede erkeklerin hepsi doktor olmustur simdi jkkhfsdgjkkkgf
direk ön yargı.
Evet önyargiliyim
ben 31 yaşındayım bende ilişkimde düşüşten sonra
aşırı ilerleme kaydettim 1 yıldır en ufakbi tatmin olmama gibi sorunumuz kalmadı
benim soyleyeceğimin bir faydası olmazmı. yani.
Bana ne ya
o terapi tek olmaz partnerinle beraber gelmen gerek
Terapist değilim ama takildigin birşeyler varsa bildiğim kadarinca yardımcı olurum
Evlimisin
Nikahına mı alıcan
Değilim ama sorabilirsin.. biliyorsam yanıtlamaya çalışırım.
Burdaki abazaların çoğu terapist sayılır, gelmişler zaten
sorununu soyleseydin bari bilgi sahibleri vardir tabiki
Tecrübe bakimindan yardimci olmaya çalışırım saygili olduktan sonra
terapist değilim ama sorunu yazarsanız belki yardımcı olabilirim
Var diyenden belgesinin resimini iste hepsi palavra
malesef terapıst degılım burdada herkes bu soruya terapıst olur bırazdan
Öncelikle sorununu paylasa bilirsen bir doktor olarak yardım etmeye cakisirim
Sorsan herkes terapist
Burda herkes terapist
Ooo herkes öyle burada
Oooo burda herkes cinsel terapist 😂😂😂
Bırda herkes terapisttir :-) özellikle ben
ilgim var ama profesyonel değilim.
Evet. Iyi rahatlatırdım...
A*m mütehassısı olmaz mı?
İçeriğinden bahsetseydin biraz
Doğru kişiye bakıyorsun şu an
emin ol.. güven içinde
biraz sonra terapi olursun :)
ohooo 18 inden 50 sine herkes terapist
buranın alayı terapist rahat ol sen
Ne işi var öyle birinin burda
Terapist deilim ama herseyi yasasim sekste
Evet ben varım
Bu konuda gerçekten bilgiliyim şüpheniz olmasın
Burdamısıniz?
Merhaba
Varr
Burda herkes uzman terapist 😂
Ben sor konuşalım
benim
Ya sana bir şey sorabilir miyim psikolog musun öncelikle sana başka bir şey sormak istiyorum ya ben kadın gibi hissediyorum kadın kıyafeti giyiyorum hani Tayyip kilotlu çorap file çorap dantel çorap diz üstü çorap makyaj malzemesi oje topuklu ayakkabı falan yani kadın olmak istiyorum sütyen külot giyiyorum bazen diyorum ki bir kadına pasif olmak diyorum içimden geliyor bana yardım edebilir misin
Sor yardımcı oluruz
Konu ne