Saçma yorumlar yapmayın seksolog olmak istiyorum insan vücuduna ilgim var ne yapayım yani sizcd nasıl olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜlkemizde cinsel terapist ya da seksolog gibi ünvanları direkt almanızı sağlayacak bir bölüm henüz yok. Psikoloji okumanız ve psikolog ya da psikiyatrist olduktan sonra cinsel işlev bozukluklarından dolayı ruhsal dengesini koruyamayan insanları tedavi etmek üzere uzmanlık almanız gerekiyor. Bu da toplamda yaklaşık 10 süren bir eğitim ve uzmanlık süreci demek.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
+1 yılKız arkadaşım Moskova’da seksolog olarak çalışıyor. İnsan vücudu ile alakalı olan bir meslek dalı değil. Çiftler arasındaki cinsel ilişki sorunları ya da bireylerin travmaya bağlı cinsel sorunları ile ilgili psikolojik destek veriyor. Bildiğim kadarı ile aldığı psikoloji eğitiminin dışında seksoloji ile ilgili 1 yıl kadar süren bir eğitime katılmış.
10 Yorumla
+1 yılCinsellikle ilgili araştırmalar yapmalısın sürekli. Hem fizyolojik hemde psikolojik. Bu sadece vücuda olan ilgiyle oalcak birşey değildir.
00 YorumlaOnce eskort olman gerek sonra yuksek lisansla seksolog oluyon
012 Yorumla
Soran+1 yılKomik
Soran+1 yılUza Harun abi
Soran+1 yılHarun abi çok terbiyesizsin
Soran+1 yılBoş yapma Harun
Soran+1 yılProfilindeki goril sensin herhaldr
Soran+1 yılBak Harun abi sana daha abi demem saygımı bozarım abi diyoruz saygımızdan ama sen haddini aştın
Soran+1 yılAhhaah noldu bir anda sustun Harun abi
Türkiye de bunun bir bölümü veya okulu yok. Belli eğitim seansları var fakat uzun süren eğitimler. Türk toplumu bu duruma alışkın değil maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurtdışında bununla ilgili eğitimler varmış. Evlendiği halde cinsellik yaşayamayan bir sürü insan var. Onlara da yardımcı olursunuz. YouTube da kadın kanalına bir Türk sekselog kadın çıkmıştı. Dalga geçilecek bir konu değil bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbölümünü okuyacaksın işte, ama ülkemizde var mı bilmiyorum
00 YorumlaOnce lisans psikolog okuman lazim, sonra aile danismani egitimi al ve sonra cisellik terapist eğitimi. Ben boyle yaptim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikoloji okuyup ekstra eğitimlerle cinsel ilişki terapisti olabilirsin...
00 YorumlaÖyle bir bölüm var mı baktınız mı?
00 YorumlaTürkiye de her 4 kişiden biri seksolog zaten 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂yok daha nelerr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks education'ı mı izledin? : )
00 Yorumla
+1 yılİnsan vücuduna nasıl bir ilgin var acaba
00 Yorumla
+1 yılsana bir şey söylemek istiyorum
00 YorumlaNasıl bişey o?
00 Yorumla
+1 yılo dalda egitim gormen gerek
00 Yorumla
+1 yılStaj görmelisin bizim eve gel 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsan vucuduna mi sks e mi ilgin cok
00 Yorumla