#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Uçakta sevişmek çok mümkün bir olay değil. Kısa uçuşlarda (ülke içi uçuşlar) en fazla 2 saat sürüyor ve öndeki, arkadaki koltuklar ve yandaki koltuklar iç içe sayılır ve gizlice bunu yapamazsınız.
uluslarası Avrupa uçuşlarında da küçük uçaklar kullanılıyor genelde. Orada da çok mümkün değil. Kıtalar arası uzun uçuşlarda da her sırada 8-9 koltuğun olduğu uçaklar kullanılıyor biri uyusa diğeri uyanık oluyor yolcuların. Bu yüzden o da çok mümkün değil.
Sevişmedim ama farklı bir tecrübe olarak cevaplarsak bir plaj kabininde yaptım ve başka bir tecrübem de kız arkadaşım yatağa bağlamak suretiyle bana tecavüz etmişti daha önce o kadar :)
Hayir ama isterdim
Resimi görünce kadından soğudum. Neyse uçak tuvaletleri ne kadar dar biliyor musun? Tek kişi ancak hareket ediyor. Efektif olmaz ve kendini rezil ettiğinle kalırsın. Filmlerde yapıyorlar da film onlar.
Cevap
84Cevap
Bunla ilgili komik bir video gordum😂oturan çift birden tartısarak kalkıp tuvalete gidiyorlar. Bağrısma taklidi yapiyorlar tuvalette ve o arada yapiyorlar😂millet kavga yapiyor saniyor
uçakta degil ama erzurum kars nostalji treninde yapmıştık cok zevkliydi birde uzun yolda eşime oral yapmayı seviyorum oda bayılıyor birde iki sefer denmiştik kamyonu solarken domalıyorum oral yaparken izletmeye teşhir yapmya bayılıyoruz
swenger yaptınızmı
@seftaliseverxxxx hayır düşünmüyoruzda
@Adem514 trenin götürdügü yere kadar gittik ama kendi gitipte gezdigin gibi olmuyor gecen sene karavan almıştık egeve akdenizi gezmiştik gecen sene bu senede karadeniz turu yapcaktık ama pandemi den dolyı seneye ertelek düzelirse tabi
@Adem514 ederiz derken kimle etceksiniz
@Adem514 teşekkür ederim karavanımız var içinde yatıyoruz
Merhaba,
Bu kadar detaylı bir cinsel hayatım olmadığı için böyle bir durum yaşamadım ama açıkçası hostes veya eşimle bu zevki yaşamak isterdim.
Ahh böyle bir sorum var. Yanımda bir çift ön sevişme yaşadı resmen çok etkilendim gerçekten
Yok uçak tuvaletinde mst yapmıştım bunu yapmam lazımdı.
He yeryuzü bitti şimdi ucakta sevişmek kaldı. Yakında marsta sevisen var mı diye soran olursa şaşırmam.
Hayır ama uçakta şenlik var filmin i izlemelisin çok komik ve çok eğlenceli bu konu ile ilgili güzel replikler var : )
ucak mii o anca hostes ve pilotun işi ama sanirim guzel olurdu
Tur otobüsünde bodrumdan gelirken tanıştığım bayanla gece okşama olayı olmuştu uzun zaman önce
Yakalanma korkusu ve adrenalin güzel oluyor fakat çok ileriye gidemiyorsun kısıtlı imkanlar :D
Hayır ama sırada oda var... sadece kıtalar arası business ucusta bu mümkün olabilir../ ya da first class ta normalde pozisyon için mümkün değil zaten.. yeltendim biliyorum..
Uçağa binmedik ki sevişsek😂😂
Sevişmedim. Uçakta zor zaten. Gemide falan olabilir djhdjhd
Uçak dediğin şey AVM meydanı gibi kalabalık koltuklar da çok dar olduğu için sevişilmez... ancak elleşebilirsin o kadar... Ha otobüs ha uçak.
İki kez uçaga bindim hepsi askeri personel idi. Onlarca. Skorsky uçtum operasyon içindi hepsi tim Arkadası erkek. Öyle fantazimiz olamadı
şehirler arası otobüste gece ışıklar sönünce sakso çektirmiştim bir kerede uçakta battaniye alabiliyorsun eski eşim battaniyenin altından çıkarıp boşaltmıştı beni heycan ve korku zirve yapıyor o an
La olum siz kiz bulsaniz bomba sanip denize atarsiniz 😀 qmk abazalari
Ben ucakta sevismedim siz kim köpek oluryosunuzda sevisiyorsunuz
Yok ama yanımda oturan kızın omuzunda uyumuşdum yolculuk biraz daha sürse olabilirdi
bu tarz riskli fantezilere açık olan bir partnerim yok maalesef
Uzun otobüs yolculuğunda olacaktı ama safligima denk geldi anlayamadim.
Ucakta sevismedim, ama otobus yolculugu sırasında mola yerinde sevistim,, muazzam bir his
@Seymahas sen peki!
Otobanda son sürat araba kullanırken oral yaptırmıştım heyecanlı bişey deneyin
Yataklı vagonda çok seviştim ama ozel ucagim yok onun için o imkanı bulamadım.
Uçağa Bir Kez Almanyaya seyahat ederken bindim Ama Malesef Sevişme Mevişme Olmadı
aaaa. evet bu benim hayalim. uçakta sevişmedim henüz. ama uzun yol otobüste seviştim.
ewt sevıstım ama yakalansaydık cok kotu cezası olabılırdı kı hostes farkettı gıbı ımalı ımalı baktı ama oralı olmadık
Evet hemde taylanddan gelirken inanilmaz guzeldi..
Otobüs yolculugunda 😊
Havada kara dedikleri bu olsa gerek 😂
ucakta hic residence kirlamadim malum 20.000usd fila.. baska nasi seviscez.
ulen zaten zor sığıyorum bir de sevişecem. memeleri süzmek sayılıyor mu :D
Seksten başka bir soru sorsan vallahi senin için balkona çıkıp ateş edeceğim havaya
Uçağa binmem ki seviseyim şehirler arası yolculukta olmuştu
Uçakta olmadı ama şehirler arası otobüste olmuştu.
oda birseymi helikopterden heli koptere atlarken jarjor degistirip pilitla sevistim 😂😂😂
Sevişekte uçagı düşürek dimi cenabet edipte 😁
Nirhanam şu resimdeki hatunlardan trde varmıdır acaba 😁
Güzelmiş hatun :)) bizede versin rabbim
Böyle alımlı hatunlar varda bizde hepsi paraya düşkün daha çok zengin avi peşinde
Uçakta sevişmek için yer bulabilir misin?
Hayır ama hayalimm 👍😍
Otobüste biraz seviştim
Evet çok iyi oluyordu
Ohooo çok. Herbiride rüyamda
Uçakta sevişmek imkansız gibi bir şey uçamayan atar tutar ha kendi jeti vardır o ayrı mesele 😉
Yerde seviştik bide uçak kaldı :D :D
THY'nin hosteslerinden habersizsin sanırım. Hepsi fokbalığı gibi konuşuyorlar. "Beyfendi ne alırdınızzzzz?"
yerde seviştik de uçak kaldı !
Gönül isterdi ama nasipte varsa olur eşimle
Uçakta sevişmeyende ne bileyim yani😁
brezilya / hollanda uçuşunda
Evet gökyüzünün hakimi oldum
Aklın fikrin slkişte.
Aynen bu nick ağır sapık
hosteslerin g*tüne baktım o olur mu :D
Karada sevistim ucak kaldi
her yer bitti bir uçak kaldı
Koydugun resim guzel degil
Uçakta hiç sevişmedim ama sevişmeyi isterdim.
Seviştim seks bile yaptık oda bişi mi
Yokta değişiklik olurdu
Bu bir teklif mi
Merhaba tanissbilir miyiz? @TransPelin2
Sevgilim var üzgünüm
bir konusalim ozelden
Sevgilim var ama
Ya sevgilin yine senin olsun
Gel benim sevgilim ol demiyorumki. bir transla konusmak istiyorum. Hepsi bu.
Üzgünüm erkek arkadaşım cok kiskanç biri
Bende uzgunum bende cok israrci biriyim
Bana sökmez üzgünüm. Ne sorucaksan burdan sor
mesaj atsan ölür müsün? Sanki yedik ya. Of
Her kuşun eti yenmez. Kargayik ben karga
Ben karga seviyorum 😂
Offf sevgilim var diyorum abicim, anlamiyon mu
Anlamiyom demek ki
Bana ne anlamiyosan anlama ilgilenmiyorum daha da cevap vermiycem
Bence cvp vereceksin
deneyim kazanmak isterdim 😍😍😍
sevişmedim isterdim lavabosunda bacağı kaldırıp