Uçakta seviştiniz mi?... Evet diyorsanız nasıl bir duygu ne gibi zorlukları var vs...
Hayır sevişmedim diyenlerdenseniz... Yapmayı planlıyor musunuz?
Hayır sevişmedim diyenlerdenseniz... Yapmayı planlıyor musunuz?
ewet cevapp veriyorum hayır :D öyle gonullu bi hostes varsa firmesını felan yazında bizde binelim :)) çünkü hep tek bindiğim için öyle bi fırsatım olmadı
Yani ileride işadamı olup uçak alırsam neden olmasın ((= Ya da bir Airbus a sevgilimle kendime kapatırım. Ama uluortada tuvalet hariç sevişilmez yani ((=
iyi fikir..yeni sevgili bulursam bi deneyim...tuvalettemi yapalım bu işi..? herhalde koltuklarda olmaz..:))
hayırrr
wc ye bıle gıdemedım korkumdan ne sevısmesıı
Cevap
8Cevap
Chuck palahniuk bir kitabında (tıkanma) uçak tuvaletinde seks yapmanın inceliklerinden bahsetmisti. Vay be ne adamlar var demistim. Fantezi de sınır yok.
evet. yer dar, sessiz ol, hostes basarsa yandin, inince tutanak tutuluyor... vs... yine de yapardim :D
burda tecrübeyi mi konuşturuyorsun? yoksa sadece fantezi mi?
zor be hacı ya :D zaten o işi yaparken ayagımız yerden kesiliyo tabiri caizse ucuyorum havada ne olurum kim bilir :D
hocam ucakta nerde sevisiyorsun milletin arasinda mi yer yok ki tek yer var o da tuvalet iki kisiyide sigmadigina gore kokpite gidip cekilin ulenn hostesle sevisecem diyecek halimiz yok ya
Yok sevişmedim sevişilemez de kabin personelleri ve plot hariç ::))
uçakta popo korkusunun dışında hiç bir popo aklıma gelmez
hayır sevişmedim ama bence çok güzel bir fantazi,bununla ilgili fantazim var zaten...
bi uçak kalmıştı zaten:))
imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar