7 senedir beni deli gibi seven asık olan kişiyle ilk defa öpüştük. Seviştik. Çıplak da dokundum ama Hiç sertlesemedi. Birazcık bile. Nedeni nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yav arkadaş her şeye özele gel diyip durmayın şurada insan gibi soru soruyor kız, 7 senelik erkek arkadaşım var diyor siz hala özele atıp kendinize pay çıkarma derdindesiniz. Senin erkek arkadaşına gelince; 7 yıldır seninle olduğundan dolayı ve sizinde max 24 yaşında olduğunuzu düşünürsek ergenlik zamanları bile birlikte olduğunuz görülüyor. Yani bu çocuk kendi kendini tatmin etmek dışında hiçbir şey yaşamadı. Dolayısıyla ilk birkaç tecrübenizde bunları yaşamanız gayet normal.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Fazla sevmek boyle yapar
sevdiğine dokumazsın
Belki evlilik hayali kuruyordur
Evlenince yapmak
Böyle bir hayali varsa evlenemden yapınca sana zarar verecek olduğunu düşünebilir01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düsündüğünü söyledi
+1 yılNedeni seni gerçekten sevmesi
Nefsine hakim olması evlendiğinde istediğin olur10 Yorumla
+1 yılGerilmiştir, heyecanlanmıştır, tenine uyum sağlaması gerekir.
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi etkilenmez ama
- +1 yıl
Etkilenmiştir ama işte o an anksiyete kaplamıştır, yavaş yavaş, sihirli değnek etkisi olmaz. Birbirinizi, vücudunuzu, istekllerinizi tanıyın, birbirinize güvenip alışmsyı öğrenin.
Soran+1 yıl7 sene geçti daha ne kadar güvenelim. Hiç yanaşmadı bana bu sürede acaba böyle bir sorunu mu var gercekten? O yüzden mi yanasmadı? Normalde kalkıyor dedi. Ne yapabilirim peki? Nasıl daha iyi olur onun icin? Cok üzüldü
- +1 yıl
Güvenden kasıt cinsel manadaki güven, sana bedenini açabilecek kadar kendisine ve sana güvenip o seks samimiyetini hissetmesi gerek.
Soran+1 yılBen hissettim. İstedim de o niye hissetmedi acaba
- +1 yıl
Herkes farklı farklıdur, herkesin zorluğu kendisine göre değişir.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 7 yıl sonra daha öpüşürken bile kalkması gerekti.. bence sorunları var hele cıplak dokunuyorsun kesinlikle sertlesip boşalması gerekti eline
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbırcok nedenı olabılır heyecan saskınlık belkı o an arzulamamıstır kafası mesguldur ya da senı arzulamıyordur. aslında bız erkekler en ufak seyde ereksıyon oluyoruz belkıde bır sorunu vardır bılemeyız
05 Yorumla
Soran+1 yılBunca zamandır yanasmamasının nedeni sorunu oldugu İcin miydi acaba diye düşünüyorum ama normalde böyle olmuyor. Senin hakkında hiç bu yönden düsünmedim sadece ask düsündüm diye oldu dedi. Bilmiyorum kafam karısık
- +1 yıl
bılemeyecegım saskınlıkta olabılır bırdaha yakınlasmayı deneyın dıycem ama bılemıyorum yası kac
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılNe yapmalıyım ki
- +1 yıl
cınsel bır sorunu olan bırıyle hayat ıskence olur cınsel sorununun olmadıgına emın ol yoksa bıtır ılıskıyı vakıt kaybı olur senın ıcın 22 yasında bır erkek ereksıyon halınde gezer en ufak seyde ereksıyon olur
Pasif olabilir mi?
Paikolojik stres baskı vs herşey olabilir. 2. De de aynı şey olursa sıkıntı.00 YorumlaBir gün tuzlu suyun içinde kalsın sonra soğuk suyla yıkayın dışarıya as kuruduğunda kemik gibi olur
00 YorumlaBazen olabiliyor erkeklik olarak aşırı heyecan ve yüklemden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecan ya da stresten olabilir merak etme ama tekrar ederse bir urolojoye görünsün
00 Yorumla
+1 yılKendini kasmistir ya belki
21 Yorumla- +1 yıl
çok hoşsun
+1 yılsenden kaynaklı biraz öz eleştiri yap @soran
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye benden kaynaklı
- +1 yıl
senden kaynaklı anlatsam üzülürsün ondan dolayı boşver üzülmek istediğin adet dönemlerinde yaz anlatırım
- +1 yıl
İlkte öyle şeyler olur. İkincide de yumuşamaz
00 Yorumla
+1 yılSeni arzulamıyor geçmiş olsun
00 YorumlaAşırı heyecan ve düzensiz mastürbasyon
00 Yorumlaalısıktır boyle seylere kalkmaz kolay kolay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Etkilenmemis demek senden
02 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmemiş mi 😄 7 senedir bana aşık nasıl etkilenmez ki. Ki manken gibi kızım
+1 yılSertleşme sorunu var dır
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde böyle değil dedi
- +1 yıl
O zaman zevk alamıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 yıl boyunca sevişmediğiniz için olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılBelki hümanist kalkmıyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. heyecandan
10 Yorumla
+1 yılheyecan yapmıştır
20 Yorumla
+1 yılistemiyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi