Herkes sert seks sevmez. Çoğu Kadın daha çok aşk ve romantiklik arar. Yani yavaş başlayıp güzelce sakin sakin sürdürülen bir seks. Bazı Kadınlar ise daha yırtıcıdır ve yavaş bir seks onlara sıkıcı gelir. Erkekler ise daima sertlikten hoşlanır. Çünkü Kadının inlemesi onları daha da yırtıcı bir kaplan misali yapar. Günümüzde cinsel ilişkilerde yırtıcı Erkekler daha çok tercih ediliyor.
Çok sert seks sizi zevkin doruklarına mı çıkartıyor, yoksa partnerinize acı mı çektiriyor?
Kadının tavrı ne istediğini anlayana kolay gelir bazı kadınlar sert seviyor ertesi gün telefonda dudaklarım yanıyor gögüslerimi morartmıssın senin yünden boğazlı kazak giydim millete rezil olmamak için diyen kadında var bazısıysa bana acı diyor altımda kedi gibi oluyor her ikiside beni bitiriyor ama favorim sert seks
Çok naif bir kişi bile partnerinin güzel giden bir ilişkisinde sertliği ister. Güzel bir orgazm olmak için kadını o kıvama getirmek kolay olmasa da bunu başaran erkek kadını nirvanaya taşır. Bu sefer acının yerini haz ve tutku alır.
Uzun süreli ilişkilerde başlangıçta evet romantizm, aşk hafif dokuşlar tercih ediliyor. Ama uyum sağlamdıktan sonra geçen yıllarda sert ve daha fazla hız talebi geliyoe
Bu durum giriiiiiiiiiiiiiiiş gelişşşşşşşşme ve sonuuuuuuuuuç olarak keyifle yaşarım partnerimin isteklerini kollar ona göre davranırım sert olur yumuşak olur biraz sevgi olsun yeter😄