Penisim boyu çok küçük erekte hali ile 4 cm oluyor amilyatsız büyütme nasıl yapılır bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
(Lütfen salak saçma yorumlar yapmayın bu ciddi bir soru )
(Lütfen salak saçma yorumlar yapmayın bu ciddi bir soru )
Geçmiş olsun kardeşim o mutluluk çubuğunun zararı var mıdır acaba? sen de canını sıkma saglıkta çare bitmez tıpta çare bitmez illaki düzeltilir kardeşim istersen , önceden beri sorun ediyor muydun bu olayı
Mutluluk çubuğu bir amilyatla yerleştiriliyor ve bir pompa mekanizması var içinde o yüzden istemiyorum
Cevap
4Cevap
Haplar falan var da bence sağlığa zararlı direk amaliyatı tercih et bence
Hap değilde doğal bir yöntem yok mu bitki falan
Dalga geçilecek mevzu değil ciddi bu
Daha öncesinde bir sorun oldu mu penisinde? Yani kendini bildin bileli mi böyle? Yani orana zamanında bir top çarpması veya tekme falan geldi mi?
Kendimi bildim bileli böyle
En sağlıklısı senin doktora gitmen derim. Kimseyi dinleme uzmanından başkası bilmez.
Doktoru dinlemezsen daha çok zarar gelir. Virüs bitsin doktora git mutlaka
Gittim zaten
Çözüm bulmadı mı
Baska doktora gitmeni öneririm
Buldu zevk çubugu taktırmak istedi ama kabul etmedim
Abdde penis nakli yapılıyor, Zenciden penis nakli yaptır
Cidden mi
Hatalı sünnet sonucu penisini kaybedenlere yapıldı bu nakilleri, egzersizle ve çekmekle 1_2 cm büyütebilirsin ancak, ABD de ameliyatlar buradan 25 kat pahalı, bu nakilleri burada da yapılır ileride,12 saat sürüyor, başka bir haberde 32 saat sürmûş
Bir dakika çek ucundan 10 saniye bekle,60 kere yap, vazelin sür kökünden aşağı sağ, nasıl tutacaksın ki 4 cm penisi, bir saat çek 2 cm büyüyebilir.
Mutluluk çubuģu kaç cm olacak? Güzel bir şey, testislere basınca şişiyor
Çubuk ta pahalı
O kadar maddi durumum yok
7000 Dolar mı bu? Kaç cm olacak?
20 25 olsa yeter
şu an 4 cm zaten
Mutluluk çürüğü kişinin kendi penis boyundan büyük yapılıyor mu? Para biriktir.
Yasin kac ona gore yorumlayalim...
18 yaşım
hmm, sonucta her erkegin ayni buyuklukte degil seninki demek ki biraz daha kucuk olacakmis, tabi ne kadar kucuk onu bilmiyom ama asiri kucuk, kucuk parmagin kadar falan degilse sorun yok bence...
Küçük parmagım daha büyük
Yani kalkik halinde degildir her halde?
Kalkık
Yok artik, kardesim abartmiyormusun biraz? Bu kadari biraz fazla kucuk gibi... Bence bir doktora git ya da internette biraz arastir...
Gram abartı yok doktor o da gittim
O ne dedi?
Mutluluk çubuğu takmak istedi rededetim
Tam olarak mutluluk cubugu ne bilmiyom yeni ogreniyom, ama bu videoya bir bak derim, belkide bakmisindir.
Kendiniz asilma ile de biraz faydasi olabiliyor diye duydum, hergun belli bir sefer artik 30 mu 50 mi, boyle birsey duydum diye hatirliyom, arastir bence...
https://www.youtube.com/watch?v=0D-Jdx8wyAM
Onları denedim olmuyor
Valla artik ne yapabilirim bilemiyorum kardesim, uzgunum ://
Anladım
Boy ve kilon nedir?
Boy 1,60 kilo 60
Kilonda aşırı değil. Ameliyatla 1-2 cm uzar. Kalınlık nasıl çaıpı yani?
Kalınlık 2 cm
yapacak birşey yok. mikro penis öyle oluyor.
Tedavisi yok mu
ameliyat var da kökten kaç cm çıkarki 1-2 cm için değmez.
Amilyat dışı yok mu
yok.
Of ya
hiç büyümedi sanırım 10 yaşından beri.
Büyümüyor
testislerin filan nasıl torbalar küçük mü?
Küçük yapışık gibi sanki
Yani sıkı
bence bazı tahliler yaptıran gerekliEreksiyon olunca penisi ve testisleri çek. Kıllanman v ar mı göğüste sakala flan çıkıcam bence gelirim 10 a doğru.
sünnet oldun mu gelince konuşuruz.
Oldum bebeken
testislerin inmiş mi muayene olman lazım.
İnmiş mi derken
yumurtalar dışarda mı ikisi de?
Değil
senin iyi bir muayene olman lazım hormonal artı elle. İstek var mı cinsel anlamda.
Pek yok ayrıca hastane ye gittim penis için
sonuçta ereksiyon hali fotosu ve testis muayenesi ve hormon tahlili gerekli. Testosteron bakıldı mıı tahlil varsa atabilirsin.
Bakıldı ancak buraya atmayı uygun bulmuyorum
sen bilirsin.