Büyük penis hiç sevmiyorum gece canım çıktı. Partnerim sabah istedi tahrişten sabah yapamadık çok acıyodu. Büyük ve kalın penise nasıl alışırım? Küçük penisi kontrol etmek daha kolay. Bu tahriş neden oluyo hemen ya. Napıcam böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBüyük bir penisle cinsel ilişki sırasında yaşadığınız rahatsızlığı azaltmak için öncelikle yeterli ön sevişmeye zaman ayırarak vajinanın doğal olarak kayganlaşmasını sağlamaya çalışın. Su bazlı kayganlaştırıcılar kullanmak, sürtünmeyi azaltarak tahrişi önlemeye yardımcı olabilir. İlişki sırasında yavaş ve nazik bir şekilde ilerlemek, derin penetrasyondan kaçınmak önemlidir. Ayrıca, sizin daha fazla kontrol sağlayabileceğiniz pozisyonları tercih ederek, derinliği ve hareketleri yönetebilirsiniz. Eğer tahriş olmuşsanız, vücudunuza iyileşmesi için zaman tanıyın ve tamamen iyileşmeden tekrar ilişkiye girmekten kaçının. Cinsel ilişkiden sonra hijyeninize dikkat ederek tahrişi önleyebilir, pamuklu iç çamaşırları tercih edebilirsiniz. Eğer sürekli acı ve tahriş yaşıyorsanız, bir jinekologdan profesyonel yardım almanız faydalı olabilir. Unutmayın, bu süreçte partnerinizle açık iletişim kurarak neyin rahat neyin rahatsız edici olduğunu paylaşmanız, her iki tarafın da memnuniyetini artıracaktır.
011 Yorumla
Soran1 yılYa işte partnerim kendini kaybediyo. Çok derine girio karnım ağrıyo. Çok sert diyorum yavaş ol diyorum durduramıyo kendini
- 1 yıl
Eee onu da siz durduramıyorsanız, ya partneri değiştireceksiniz ya da saygı duymayı öğrenecek seviyorsa sizi
Soran1 yılSekse yeni yeni başladık belki uyum süreci biraz zor olur
- 1 yıl
Adam siyahi mi, hormon sorunumu var , siz mi aşırı zayıfsınızda size büyük geliyor, bidiğim kadarıyla bu coğrafya da 18-20 cm üzeri penisler çok çok nadir sağlıklı ise birey.
Soran1 yılAdam kürt. Yapılı kaslı. Uzun boylu ben 1,70im ve 55 kiloyum
- 1 yıl
Adam kürt dedin ya... geçmiş olsun
Soran1 yıl@marshall0098 neden ya... ilk kez kürtle oluyorum neden öyle dedin
- 1 yıl
Bu benim kişisel problemim onarı sevmiyorum ama sen seviyorsan ne mutlu sana
Soran1 yıl@marshall0098 kürtleri ben de düne kadar sevmezdim birlikte olmazdım. Ama bu çocuk o kadar yakışıklı ki dayanamadım karşı koyamadım. Konuşması falan da çok düzgün İstanbul türkçesi gibi. Efendi falan ne biliyim öyle dağdan inen kürtler gibi değik
- 1 yıl
Ya sen bilirsin ilişkiniz iyi olsun
Soran1 yıl@marshall0098 biraz zamanla alışıcaz bakalım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılCidden tam bir sorun. Partnerinin yaşadığı sorunu ben de yaşıyorum ve cidden öyle uzaktan göründüğü gibi ooo büyük penis kaliteli seks durumu yok. Partneri çabuk yoruyor, vajinal tahrişe sebep oluyor, tatmin zorlaşıyor vs vs. Ortalama bir penise sahip olmak isterdim sırf bu yüzden
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle büyük iyi değil. Büyük penis normal doğum yapan kadının işine yarar ya da siyahi kadınların
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılPartnerin maalesef bencilce ve seni umursamadan ilişkiye girmiş seninle! Penisi büyük olduğunu ve nasıl kullanması gerektiğini kendisi daha biliyor ama sırf penisinden daha fazla zevk alabilmek adına sert becermiş seni... Ve tam ıslanmanı beklemeden sekse başlamış! Haksız mıyım?
020 Yorumla
Soran1 yılHaksızsın. Islanmamı sağladı. Sert yaptı evet ama o da diyo ki bu daha yumuşak hâli. Ben çok narinim
- 1 yıl
Senin narin olmanı, vajina ağzının dar olduğunu kabul ederek yazıyorum zaten. <3 Ben de iri penisli biriyim ve hçbir zaman partnerime acı vermedim canım bu yüzden kusuru partnerinde buluyorum.. Vulvası dar olan partnerle ilişkide sert becermemelisin asla ;) mesajım herkese açık
Soran1 yılSöyledim ama kendini kaybediyo
- 1 yıl
Sorun orada zaten... En fazla, sen orgazm olurkenki mimiklerine ya da çığlıklarına dayanamayıp o esnada sert değil de, seni sarsarak içine girmeye başlasa, ikiniz için de mutlu son olacak... Ama o zükünün keyfine bakıp, kendi aldığı zevki arttırmak için ya da kendi boşalma anı yaklaştığında hard pompalamaya başlıyor :/ Bilinçsiz tüketici :P bitirmiş seni acıdan
Soran1 yılBaşka bir arkadaş da bana yetersiz diyor. Hanginize hak versem bilemedim.
- 1 yıl
Senin yetersizliğinle ne alakası var? Sen isteksiz olursun, yatakta şişme kadın gibi sadece yatarsın o zaman yetersizsindir partnerine.. Ama seninkisi vajinismus gibi, dar vajina sendromu! Bence seninle ilişkiye giren erkek aşırı şanslı olmalı! <3
Soran1 yılVajinismus değilim öyle aşırı kasmıyorum. Sadece dar. Yetersiz olduğumu düşünmüyorum çok istekliyim çünkü. Ama işte çok dar. Diyolar ya genişlemek falan yok öyle bişi. Yapmayınca gene küçülüyo
- 1 yıl
Sus ya canımı çektirme lütfennn! Immmm çok tatlısın bence sen, aldırma başkalarının ne dediğine, birebir sohbet etmek isterdim
Soran1 yılBen hayattan soğudum ya vallahi o kadar istekliyim ama bu darlık beni bitiriyo soğutuyo
- 1 yıl
Sende şu an beni yiyip bitiriyorsun. adım sanımda alenen ortada aslında istersen yazarsında bana :)
- 1 yıl
Partnerinin penisi kaç cm? Daha önce yaşadığın sekslerde senin canını acıtmayanın ebatları nasıl mesela?
Soran1 yılŞuanki partnerinki hem kalın hem 17-18 vardır bi önceki 13tü rahattı
- 1 yıl
Immm ben daha iri zannettim. Neyseki benim gibi bi sevgilin yok, korkup kaçmak isterdin herhalde yataktan :P
Soran1 yılEmin değilim kaç ölçmedim
- 1 yıl
Peki ilk girerkende mi canın acıyor? Ya da sadece sert becerirken mi acı yaşıyorsun canım ?
Soran1 yılİlk girerken de acıyor biraz ama hemen geçiyor alışıyor sertleşince daha çok acıyo
- 1 yıl
Tavsiyeler vermek isterim sana ama sadece ikimiz okuyalım yazdıklarımızı olur mu? Bekliyorum isteğini ya da mesajını canım
Soran1 yılHayır özel sohbete girmiyorum hemen meraklısısınız bi bitmediniz
- 1 yıl
seksting falan amacın varsa gelme, benim asla sevmediğim bişey. Neyse umarım düzelirsin ne diyim :/
- 1 yıl
Günlük vazelin kullan! Seks öncesinde de vulvana kayganlaştırıcı krem sür, parmagının 1 boğumu içine girecek şekilde!
Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Büyük prnis içinde tam doluluk yaratir zevki artırır ancak iyice sulanmadan girilir sert yapilirsa o durum kaçınılmaz olur. iyi oral yaparakseni iyice oral yaparak sulandirir giriş yaparsak için sulu ve incitmeden oral yapip girerse tadına doyuh
04 Yorumla- 1 yıl
Abi senin vagina var sanirim
Soran1 yıl@Kösehilmi ben dokunduğunda ıslanıyorum. Hiç ıslanma sorunum yok ona rağmen böyle. İlk zaman güzel oluyo sonra tahriş. Islansa da o tahrişten yapamıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
40Cevap
Kendimden biliyorum kızlar büyük peniste ilk başlar çok acı çekip zorlanırlar ama gire çıka gire çıka o yer açılıp genişleyince işte o kadını zevkden kimse tutamaz öyle dehşet zevke gelir ki kocası gelip *ikildiğini görse bile o an o zevk yoğunluğundan o zevke yenik düşüp o büyük *ikin üstünden asla kalkmaz.
011 Yorumla
Soran1 yılAnladım ama bende öyle olmuyo daha önce de büyük penisle devamlı oldum hep kıvrandım acı çektim
Soran1 yılHiç yok. 1 saat bile gelmeyebiliyo
Soran1 yılHızlı
Soran1 yılGirerken ben uyarınca yavaş ol dedim o zaman yavaşladı
Soran1 yılMasaj odasında ilk baş yavaş yavaş yapmıştı. Sonra eve geçince çok hızlı oldu
Soran1 yılTecrübeli olduğu belli. Kendine odaklı. Çoğu erkek böyle ya. Kendilerini kaybediyolar seks oldu mu
zamanla alisirsin ilk donemler sorun olur fakat ilerde sorun olmaz
17 Yorumla
Soran1 yılBilemedim ya hemen tahriş oldu
Soran1 yılYa alışasıya ohoooo istemez
Soran1 yılDünden önce yaptık kondomu kabul etti bu sefer. Daha yavaş yaptı daha güzeldi. Büyük penise alışılır da sert gene yapılmaz tahriş oluyo
Soran1 yılEttim
1 yılHiç böyle dertlerim olmadı walla AJHDFSGSGASG
01 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
Cinsellik konusunda 794 cevap paylaştı. Eğer ilk zamanlarsa normal. Bir zaman sonra normale dönüyor. Ama böyle zamanlarda kayganlaştırıcı deneyebilirsin
011 Yorumla
Soran1 yılEvet ilk
Soran1 yılAma onunla ilk. İlk cinsellik değik
Soran1 yılIslanıyorum baya
- 1 yıl
https://ibb.co/W3Wf8vy
Bunlardan hangisi ortalama
Soran1 yıl3 ya da 15
Soran1 yılÇok büyük istemez
Soran1 yılYok alamam
Kurumalar yanmalar bitmez, yetersiz Ulviler sizi
05 Yorumla
Soran1 yılYetersizlikle ilgili bi durum değil tahriş oldum
Soran1 yılHayır kim yetersiz onu anlamadım
Soran1 yılTahriş oldu dayanamadım napabilirim
1 yılYapacak bişey yok gülü seven dikenine katlansın kesecek halimiz yok😂
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi iyi yapın. Sen hazır olduğunda zaten sorun kalmaz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBi kaç ilişki sonra vajina alışır açılır ama sonra da küçük penis içinde mi değilmi hissdemezsin
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılBol bol kayganlaştırıcı sürün o zaman bir şey olmaz
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılalabildiğin bişey bulman lazım veya sıkcan dişini alışorsın benimde kalın buna benzer şeyler oluyor
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. demek ki seninki kuru ıslak olsa her türlüsünü rahatlıkla alırsın.
02 Yorumla
Soran1 yılGece çok rahat aldım ıslaktım ama yapa yapa iyice tahriş etti
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnlaşılan her türü kontrol etmissin.
Bazilari zor girsin diyir, bazilarida kolay.
Zamanla buyuge alışırsın.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük penise partnerin seni alistirir 1.50 boy hatun 19 cm i fena zevkli halde tadını çıkardı
05 Yorumla
Soran1 yılBoyum 1,70. Boyla ne alakası var
Cevap sahibi1 yılBoyu uzun olan kadını. Vajina çatısı daha rahat alır ondan hangi sehirdesin
Soran1 yılKıbrıstayım. Hiç rahat almıyo
Cevap sahibi1 yılDetaylı konuşmak ister misin faydalı olur
Cevap sahibi1 yılEmin ol erkekte bitiyor iş
Gizli Üye(30-35)1 yılYapamıyorsan ayrıl daha küçük penisli birini bul. Alla alla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişme oldu mu
Ekstra kayganlastırıcı kullanın
Sert yapmaması gerekir
Sen minyon musun
04 Yorumla
Soran1 yılÖn sevişme oldu. Minyon değilim 1,70im ama kilom 55. Sert yaptı. Kayganlaştırıcı yoktu da zaten çok ıslandım
Cevap sahibi1 yılAgzın küçük mü
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılAnlamıstım zatenn
Kaç defa birlikte oldunuz
1 yılAblacim uyan artik oglen oldu sen hala ruyadasin
00 Yorumla
1 yılNasıl yani çokmu zorladi
118 Yorumla
Soran1 yılEvet hemen tahriş oldum daha doymamıştık
- 1 yıl
Evet bu bir sorun yanma olur kremle gever ama uzun sürer çünkü zorlanır birde köküne kadar girdiyse daha çok acir
Soran1 yılYok 2 günde geçiyo. Kendini kaybediyo işte yavaşla dememe rağmen köklüyo
- 1 yıl
İşte 2 günde çok yani yanma kotu birde kızarıyor demekki esin doymuyor
Soran1 yıl2 gün ya da işte 1 gün ara vermem lazım. Evet adam boşalmıyo bi türlü ben arka arkaya geliyorum
- 1 yıl
Öyle ama izin vermiyordu sana ara vermeni sanırım çok seviyor analdan
Soran1 yılAnal yapmıyoruz ki
- 1 yıl
Önden mi o kadar tahriş oldu eşinde baya iyi zorlanır anal şandım kusura bakmayın
Soran1 yılÖnden tahriş evet
- 1 yıl
Baya büyükmüş penis
Soran1 yılKaç cm bilmiyorum ama büyük kalın oral seks da zor çekiyorum
- 1 yıl
Yuhh o kadar mı kalın işte tahriş etmezindne belli büyük yabi
Soran1 yılAynen başı bile zor giriyo ağzıma
- 1 yıl
O kadar baya etkileyici
Soran1 yılEtkileyici mi? Öldürücü. Kürt bu ondan mı ki. Türk de vardı büyük penisli bunun gibiydi aynı. Ama türklerde nadir. Kürtler hep mi böyle ki. Hiç kürtle olmamıştım tercih de etmiyodum ama bu fena yakışıklı diye oldum
- 1 yıl
Olabilir yazabilrisn bana
Soran1 yılGerek yok
- 1 yıl
tamam
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılyiyebileceğin kadarını almalısın.
04 Yorumla
Soran1 yılBeyefendi hepsini yediriyo üstüne bi de köklüyo
Soran1 yılKürt bir beyefendiyle ilk kez oluyorum
- 1 yıl
benimki elini halka yapıyor parmaklarıyla ve kavrıyor penisi, o şekilde olunca kökleyemiyorsun köküne kadar sende öyle yap.
Soran1 yılKontrolü bana bırakmıyo asla
1 yılMinyon ve kısa boylu isen işin zor
04 Yorumla
Soran1 yıl1,70im kilom 55. Minyon falan da değilim anlamadım kı
- 1 yıl
O zamana vajinanla ilgili sorun o boyda normalde çok kalın ve büyük penisi rahatlıkla alır
Soran1 yılEvet zaten bunun boyumla alakası yok vajinayla ilgili
- 1 yıl
Küçük boylu kızların vajinası bazen biraz daha küçük oluyor da eski sevgilim 155 idi bayağı zorlanıyordu benimkini alırken
1 yılSevgilin veya eşin değilse onunla yapma
03 Yorumla
Soran1 yılSanane
- 1 yıl
Manyak mısın tavsiye istiyorsun verdin
Soran1 yılSorum yapayım mı yapmayayım mı değildi. Büyük penisle nasıl baş edilirdi. İyi oku
Cinsellik konusunda 23,8b cevap paylaştı. Genişler zamanla ama iyi ıslansın
06 Yorumla
Soran1 yılOf genişlemiyo işte çıktığı an daralıyo. Aynı gecede bile ikinci postada alırken daralmış oluyo
Soran1 yılYok 6 ay takıldığım adamla da kıvrandım çok büyüktü
Soran1 yılDar işte olmuyo sığmıyo o penis
1 yılKüçük penisli bir partner bulamıyor musun
06 Yorumla
Soran1 yılHep büyük denk geldi
- 1 yıl
Kızım ülke genel ortalaması zaten 13-18 arası senin büyük anlayışın kaç cm
Soran1 yıl17-18 bana göre çok büyük
- 1 yıl
Anladım yani 16 var işini görürse 😂😂
Soran1 yılGene büyük bana 12 13 lazım
- 1 yıl
Ahahaha dur arkadaşlara sorayım
1 yılTum kadinlar beyeniyoo sende sıkıntı var
014 Yorumla
Soran1 yılZorlanıyorum napim
- 1 yıl
Yenimi evlisinn
Soran1 yılEvli değilim
- 1 yıl
Yaş kac
Soran1 yıl25
- 1 yıl
Büyük güzel ya yenimi sevgilin
Soran1 yılYeni evet daha ilk seksimiz o 32 yaşında
- 1 yıl
Oo ozaman Alisirsin küçükte çok kötü ya
Soran1 yılKüçük çok iyi bence 13 cm çok kalın da olmucak
- 1 yıl
Ama benimkide büyükki
Soran1 yılNapim?
- 1 yıl
Artık büyük yedin küçük kesmez bu saaten sonra
Soran1 yılYoo daha önce de büyük yedim 6 ay boyunca. Ama sonra istemedim
- 1 yıl
burada yazmiyak hesap kapanır yoksa beğen beni
1 yılZamanla, gire çıka, gire çıka alışacaksın mecbur.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok farklılarını kontrol etmişsin eskiden
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. benimki tam senlik olurdu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKüçük olanı bul 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç cm di benim küçük biraz kafayo yicem
014 Yorumla
Soran1 yıl17 18 vardı küçük daha iyi
Cevap sahibi1 yılBenim 14 falan ya bazıları filmde görüyoruz kalın uzun kivriliyor böyle kayıp giriyor offf benim küçük taş gibi kirilmiyorr semsert buda kaşık pozisyonuna falan engel 😔😔 kafayı yicem
Cevap sahibi1 yılKüçük iyi dedinya kaç cm mesela
Soran1 yıl13 iyi
Cevap sahibi1 yılYa yemin ederim dayanamiyorum artık dayanamıyorum bakirim valla dayanamiyorum 😔😔😭 bir kız görünce aklıma direk cinsellik geliyor artık
Soran1 yılNiye bakirsin ki? Yapsana? Kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yılEşim ilkim olsun diye bekledim yaş 28 oldu bu saatten sonrada yapsam geçmiş zamana yanarım bir kadın bulsam yapacam artikta oda yok
Cevap sahibi1 yılBak sürtünme bile yeter bana o derreceyim
Soran1 yılBeklemek saçmalık ya. E takıl biriyle kimse mi yok çevrende
Cevap sahibi1 yılİşte yok hiç yapmadimya kızlar bakirlerle yapmak istemiyor keşke senin yanında olsam ağzıma oturup masttt yapsan bile rahatlarim
Soran1 yılBakirlerle ben da yapmıyorum. Biriyle olcaksan bakir olduğunu söyleme. Bilmesin. Bilirse yapmaz güvenmez
Cevap sahibi1 yıl😔😔 ağzıma gel dayanamiyorum
Cevap sahibi1 yılDoldur agzimi
Cevap sahibi1 yılGelirmiydin dolu dolu
Gizli Üye(36-45)1 yılİlk defa yapıyorsan ondan zorlanmışsındır
04 Yorumla
Soran1 yılİlk cinsellik değil
Cevap sahibi1 yılöncekilerdemi büyüktü hep
Soran1 yılEvet çok nadir küçük geldi
Cevap sahibi1 yılyuhhhh kaç kişi ile oldun o halde :D
Gizli Üye(36-45)1 yılEşimde şikayetçi yapcak bişe yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaklaması zor oluyor anneme hep rezil oluyorum
00 Yorumla
1 yılSakin ol
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl?
- 1 yıl
Soru troll değil mi
Soran1 yılYok ciddiyim ya gerçekten
- 1 yıl
O halde merak ettiklerimi sormama müsade var mı?
Soran1 yılSorma abi yok müsaade. Hepiniz açsınız bıktım. Şurda ciddi bişey soruyorum
- 1 yıl
Ne alaka açlıkla
Soran1 yılÇok alaka hemen sohbet etmeye çalışıyosunu
- 1 yıl
İki insan karşılık şu ne yapar?
Küçük birini bul
04 Yorumla
Soran1 yılDenk gelmiyo
Soran1 yılHep 17 18 geliyo
Devamlı üstünde zıplayarak
02 Yorumla
Soran1 yılÇok zor
1 yılHayır
02 Yorumla
Soran1 yılNe hayır
- 1 yıl
Edemezsin
Millet büyük derdinde sen bamya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl15 iyi mi
06 Yorumla
Soran1 yılİyi
Cevap sahibi1 yılNerde yasıyorsun
Soran1 yılKıbrıs
Cevap sahibi1 yılHmm uzak
Soran1 yılYakın olda yapcaktık sanki m*l 🤣
Cevap sahibi1 yılUmut 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılVelet penisi mi istiyorsun
08 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılAnladım yaşınız kaçtır peki yaşıtlarınız Erkeklerin ki size fazla geliyor
Soran1 yıl25. Yaşla ilgili değil ya benden küçük olup gene penisi büyük olanlar var
Cevap sahibi1 yılOlur mu öyle küçük penis istiyorsan 10 13 yaşında ile yapman laım küçük oluyor gidip 20 yaşla yaparsan büyük olur elbet yaşına göre sana yazdığım yaş aralığı gider küçükler ilgini çekmiyor mu
Soran1 yılO kadar küçükler çekmiyor ilgimi
Cevap sahibi1 yılYaşına göre çekmesi lazım küçük penis istemen genelde sen yaşına göre olgun musun
Soran1 yılOf ne alaka abi ne saçmalıyon gözünü seviyim? Dar olduğum için zor yaşla olgunlukla alakası yok
Cevap sahibi1 yılDarsa bende ona göre önerdim bence sen ne dediğini bilmiyorsun halka açık konuşamıyorsun neyse ya aman senle uğraşamam
Gizli Üye(18-24)1 yılKayganlaştirıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl12 var istersen
00 YorumlaCinsellik konusunda 25,4b cevap paylaştı. Gözün aydin
00 Yorumla
1 yılkrem kullan
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi