İyi bir hafta sonu dilerim herkese 😋 Karikatürü görünce bir kahkaha attım istemsiz. Ve aklıma geldi, sexting yaparken nelere dikkat etmek gerekir sizce?
Gerçekten de güldürücü bir görsel için teşekkürler. Sexting dediğimiz durum telefon bilgisayar tablet gibi cihazlar üzerinden karşılıklı olarak cinsel sohbet yaparak görsel materyaller göndererek mastürbasyon yapmak hayal kurmak demektir. Sexting yapmayı her insan kabul etmez sanal alemde fotoğraf göndermek güven gerekir yüz yüze görüşmek birbirine o güveni vermek gerekir. Birde her kadın sexting yapmayı zevkli bulmaz, ya hiç yaşamayan insanlara saçma sapan gelir ya da gerçek seks deneyimi olanlara çok basit gelir.
Ama sexting düzenli bir cinsel hayat sahibi olmayan tek başına ( Benim gibi) mastürbasyon ile yetinmek zorunda kalan şartları kısıtlı olan insanlar için zevkli ve eğlenceli bir fantazi olduğunu söylemek doğru olacaktır. Burada önemli nokta güven vermek ve önce karşı tarafa bunu sevdirmek önemlidir.
Aşk varsa kültürel kalite ve alt yapı yüksek yazım kuvvetliyse hayal gücü ve yaşanmışlık tecrübe eşlik ediyorsa mükemmel sexting yazları çıkar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Güven şart. Tabii ki bir şeyler hissetmek de önemli, yoksa hiçbir zevki olmaz. Gerçekten o anı yaşıyor gibi yaklaşmak, anlatılanlarla ruhuna dokunmak gerekir. Görseller anlık ve özel olmalı. Mümkünse ateşi ses tonuyla da arttırmak güzel olur.
Kadının boşalması zor sexting de. Güven, ses tonu ve saygı önemli. Ve iki tarafın da anlaşabilmesi. Biraz hoşlanmak lazım, yoksa onunla hayal kurmak zor oluyor. Sadece sanal değilde normal muhabbet de etmek lazım. Güvence artar.
Rahat bir ortamdayken iyi olur musait olmak gerek öncelikle ayrıca karsilikli birbirinin isteklerini arzularini hoşlandığı şeyleri bilmek gerekir aksi halde istenmeyen durumlar olabilir 😀
-Yeterli müsait bir zaman dilimi. -Her ne kadar sanal bir ortam olsada, duygu ve güven. -Güzel çeken bir şebeke ve karşında sana eşlik edebilecek birisi..
Sexting'te önemli olan aslında hissetmek ve o anı yaşatabilmektir ufak kelimeler ile kaçamak Yapmaktır. Bir fotoğraf ile süslemek anlık olarak heyecan katacaktır. Sexting'te Kelime Darcıgı geniş olması daha yüksek haz alınmasına yardımcı olur..
öncelikle saygı olmazsa olmaz. istemeden bir kadına mesaj atmak ve sexting e zorlamak kadar bencilce bir davranış yoktur. kadın isterse yapılır istemezse yapılmaz. bizim erkeklerimiz kız profillerine hemen mesaj atıp direk sextinge başlamya çalışır bu kadar görgüsüzlük olmaz. kadın önce rahat etmeli nasıl biriyle konustugunu hissetmeli güven duymalı buda zaten kurdumuz cümlelerden belli olur. saygıdan sonra güven ve sonrası zaten kendilğinden gelir.
Bence en önemli unsur realde yapabileceğin şeyleri konuşmaktır. Realde asla yapamayacağı şeyleri sanalda yapan çok kişi olduğunu düşünüyorum. Zevkler örtüşmeli ve sanal kahraman olmadan sadece gerçekten yaşayabileceğin ilişki şekilleri konuşulmalı.
Her iki tarafında müsait olması şart, yoksa birçok şey eksik kalır,,, nelerden hqz aldığını, nerelerine dokunulmasi opulmesi daha çok etkilediğini bilmek önemli, sexting sırasında o bölgelere yoğunlaşmak hazzı katlar
Dikkat Edilecek Pek Fazla Birşey yok. Tam güven olursa görüntülüde yapıyoruz. Yoksada sadece Cinsel organ. Yazılan Senaryoyu tiyatro olarak Canlandırıyoruz. Bizde figüranız tabi. Mesajlaşarak yapılan sextingler beni bayıyor malesef.
Her zaman seks imkani olmayabilir . Hormanlar kabardiginda enerji fazla geldiğinde iyi gelebilir bazen hızlı ve ani şekilde cinsellik beyinde yaşanabilir...
Müsait ortam olmalı iki taraf içinde ve iki tarafında istemesi lazım sadece bir tarafın isteğiyle olursa asla zevk vermez çünkü seks iki kişilik bir eylemdir...
Önce sexting yapacak partner bulmaya dikkat ederim 😅 çünkü burada kızlar kolay kolay kimseye güvenmiyor. 2. olarak kızı azgınlığının zirvesine çıkarmaya dikkat ederim ki aynı şeyi o da bana yaşatsın.
öncelikle güven gerekiyor tabi sonrası 2 tarafında istekleri ilgilendikleri konu yönünde ilerliyor,çok az kadınlar gerçekten sexting yapabildim 2 tanesiyle sonradan da real görüştük :)
Gerçeği dururken, çok tercih ettiğim söylenemez ama malum pandemi döneminde herşey de olduğu gibi prim yapan online uygulama☺️. Nelere dikkat etmek gerekir konusuna gelirsek, bence çok tanımadığınız kişilerle yüz görüntüsü olmadan yapılabilir bence.
bence karşı tarafın önce kendi bedenini hissedip zevk kalmasına dikkat ederek başlamak gerekir. Sonrası zaten karşılıklı hale gelir. Onun yöntemi de bende saklı kalsın ;)
istediğiniz zaman ilişki yaşayacak yaştasınız. neden sexting olsun ki. bir de sorularınızı takip ediyorum. tecrübe sahibisiniz. sadece cinsel manada değil. kadın erkek ilişkilerinde de :)