Bizim mahallede bir adamdan hoşlanıyodum. Arada karşılaşıyoduk selamlaşıyoduk bana iyi davrnaıyordu. En sonunda cesaretimi toplayıp ondan hoşlandığımı söyledim ve bana seksapalitemin düşük olduğunu söyledi. Seksapalite nasıl yükseltilir, ona nasıl daha seksi görünebilirim?
Hoşlandığım adam seksapalitemin düşük olduğunu söyleyip beni reddetti, yükseltmenin yolları nelerdir?
Sanırım biraz spora ve iyi beslenmeye ihtiyacınız olacak. Merak etmeyin bunları yaparsanız 1 ay sonra sizi daha seksi ve alımlı bulacaktır. Spor sonrası elde edinilen hoş bir popoya kimse hayır demez.
Yoksunluk sendromu yaşamayan, kriterlere önem veren bir erkek için dış görünüş ve bakımlı olmak önemlidir,, zihnindekileri dışarıya yansıtmadığın sürece ne kadar seksi olduğunu düşünürsen düşün, insanlar seni göründüğün gibi değerlendirecek... saçların, gerekiyorsa makyajin, giydiklerini kendine yakistirman ya da daha doğru terimlerle sana yakisanlari giymen, yürümen, konuşman... vs bunları tamamı önemlidir
yani adam demekki sende aradığını bulamamış.. yani hayalindeki kişi değilsin giyinişin konuşman belki kokunu kast etmiş olabilir.. takılmamak lazım ama seksapalite nasıl artar dersen gerçekten senden hoşlanan bir adam için en seksi kişi sen olursun zaten :)
Hoşlandığın kişi anında soğuman gereken bir durum yaratmış... hala hoşlanıyorum deme ,,, böyle adam kılıklı embesillerle ne işiniz var anlamıyorum cidden ,,, şahsi fikrimdir
Şöyle bir durum var dolardan sensen istediği kadar hoşlansın vs kalpten yani, dış görünüşün yeteri kadar bakımlı değilse ve konuşmasa aksaklık varsa erkek bunu her türlü hisseder vede söyler. Yükseltmen için de kesinlikle kendine bakım göster, bu çok önemli öyle öyle erkek sever. Kendine bakman lazım, yazdıkların dan anladığım kadarıyla biraz özensiz buldum seni. O yüzden de öyle demiştir.
Karşındaki doğru adam olsa zaten birbirinize çekilirdiniz. Demek ki sen onun için doğru değilsin ki bunu hissetmemiş. Seksapel sonradan kazanılmaz bu sefer üzerinde bir kaç beden büyük elbise gibi durur, göze batar. Dişilik çok farklı bir kavramdır. Bence olmadığın biri gibi davranma ve yoluna bak. Ayrıca bir erkek seni sadece seksapeliten ile değerlendiriyorsa pek bir hayır bekleme derim.
Ne alaka ya bir adama ondan hoşlandığını söylüyorsun ve karşına geçip senin seksapaliten düşük diyor ve sende ona s.. ktiri çekmiyorsun öyle mi. Bence bu soru komple yanlış. Abi adam resmen seni obje olarak gördüğünü yüzüne söylemiş sen de buna okey vermişsin hale bak. Tutup hoşlanıyorum deme bari adamı arzuluyorum de de olay bitsin. Keyifli günler hayırlı işler.
Umarim espri sorusudur! ☺ Aksi halde; ozsaygi diye bir olgunun varligindan soz edemeyiz. Bir erkege acilacagim da; 'seksapalite' yok diye beni reddedecek (yataga atma calismasi o da zaten bariz) ben ugrasacagim onun icin? 😂 Hanimefendi; erkekler artik savasta olmuyor, hala coklar biliyorsunuz degil mi? Aralarinda sizi ve gururunuzu yere atip cignemeyecek ve sevginizi hak edecek erkekler de var, nedir bu hemcinslerimdeki 'Asi yalniz erkek' sendromu? Dogasina salin o zavalliyi da seksapelligin zirvesindekine kossun, salin salin!!!
Arkadaşım seksapalite seni fiziki olarak çekici bulmamak demek. Yani cinsel çekiciliğin yok demek. Örneğin bir Adriana lima değilsin demek dersem daha iyi anlarsın. cinsel çekicilik fizik ile orantılıdır. Yani çekici bir fizik sahibi değilsin bana göre değilsin diyerek reddettmiş adam seni. Bunu kırmadan daha güzel bir dille söyleyebilirdi ama demek ki adamın düşündüğünü direkt söyleyen bir yapısı var. Karşısında ki insan kırılır mı alınır mı önemsemiyor. Seni istemiyorsa boş yere kürek sallama ağzınla kuşta tutsan o adam seni istemediğini açık açık beyan etmiş
Normalde olması gereken, sen ondan hoşlanıyorsun onunda senden hoşlanıyor olması ve güzel bir ilişki yaşama İhtimaliniz! Gerçekte olan, sen ondan hoşlanıyorsun eğer seksi Ve alımlı birisi olsan, sadece sevişmek için birlikte olacağı gerçeği. Saçlarını yaptır aferin bak görüş vücut hatlarını gösterecek güzel bir elbise çıkarsın ama dediğim gibi o zaman bir şeyleri uyandırırsın ve söndürürsün başka bir şey olmaz...
Kusura bakma ama o adam tam bir hödükmüş.. Kendine açılan bir kıza bu söz bir hakarettir.. Rededecek adam usulü ile nazikçe böyle bir şey düşünmeye evini soyleyip red ederdi.. Sexdapalite arttırmak demek daha çok bayagilasmak demektir.. Olduğun gibi sevil.
bir kadına nasıl yaklaşacağını bilmeyen odun sürüsünden biri. kendinizi kimseye beğendirmeye çalışmayın. sizi farklı şekilde görmek isteyen her zaman kötü günde yolda bırakır.
sizi beğenen mutlaka çıkar. bende kendimi beğenmiyorum ama çok güzel bir kız bana beğendiğini söyledi tabi aşk anlamında değil.
kadınların hepsi güzeldir. herkes bakar ama göremez.
Hemen sana 1-2 ufak tüyo veriyorum. Öncelikle; 1- Her zaman fazla olmayan hafif makyaj yapıyorsun. 2- Saçlar önemli, saçların her zaman bakımlı olmalı. 3- Sade ama şık kıyafetler giymelisin. 4- Giydiğin kıyafetlerin; Etek, elbise, pantolon, tayt vs. yani alt kısıma ne giyersen giy kalça kısmın cuk oturmalı hatta çok az dar olabilir. Bol şeylerle şık olabilirsin ama seksi olamazsın bence en önemli detay bu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem cinsim olarak üzülmeni istemem bu adamdan uzak dur. Demek ki farklı amaçlar için kullanmak istiyor ki ilk etapta böyle birşey söylüyor. Bu ne demek birliktelik istersen varım anlamına geliyor senn duygularını kullanıp bu şeklde ona yaklaşmanı sağlıyor bn böyle anladım. Yani demiyor ki şu ara kendimi dinlemek istiyorum ilişkilere kapalıyım senlik birsey yok da diyebilirdi. Neden başka bişey değil de bu?
O kısmı yazmayı unutmuşum belki de soran kişi böyle seylere uygun bakmıyor ve karşıdaki insanda bunu biliyor duygularından yararlanıp bu yöne itmeye çalışıyor olabilir ne olursa olsun ilk etapta söylenen söz yanlış.
gerek yok onun için değişmeye değişsen bile senden hoşlanmasının seksapaitenle ilgisi olmaması gerekir hadi diyelim seksapaliteni beğendi seninle sadece seks amaçlı beraber olmak istediği anlamına geliyor bu.
Senin nasıl biri ve görüntüye sahip olmadan bunu bilemeyiz. Ayrıca o kişi tamamen hikaye savurmuş. Güya peşinden koşmanı isteyen bir ukala. İkinizde evli misiniz?
Hahaha adama bak... önce kendini seksi hissederek başla sonra başka bir şey yapma. Neden başkaları yüzünden onlara yaranmak için olmadığın biri gibi davranasın ki?
caban bos ne yaparsan yap ona seksı gorunemessın. belkı cok seksı bırısındır bır densızın ne soyledgını bılmeyen bırının lafına gore hareket etme senı begenmeyebılır hoslanmayabılır zevkler ve renkler tartısılmaz ama bu sekılde davranamaz azcık kendıne saygın varsa o adama 1 sn bıle zaman ayırma muhattap olma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
S*ktir git deseydin. Millet duvara s*rtüyor senin ayağına kadar kız gelmiş beğenmiyorsun. Sen kim k*pek.
Ayrıca seksapaliteliği herşeyin üstünde tutan bir erkeğin tek amacı kadını bir an önce yatağa atmaktır.. Seni sen olduğun için isteyecek sevecek bir erkek tercih etmelisin.. seksapalitelij dediğin nedir ki.. dolgun meme dolgun gögus dolgun kalça. Kırmızı tonlar. ve dar vücut hatlarıni belli eden kiyafetler demek.. Sana bunlarla gelen bir erkeğin tek derdi uçkurundadır..
Adamın amacı yatak olsaydı, seksapaliteye bakarmiydi sence!!! Kız ondan hoşlanıyor zaten ve kendisi adama gidiyor, yaoacak olsa o an yatağa atmazmiydi!!
@dgrlkmu_csrtmi Kardeş bir adam ne kadar paçoz olursa olsun bir kızı ben senin seksapaliteni düşük buluyorum dediği zaman bir kız onu başka zaman ciddiye almasa bile sürekli bu erkeği düşünür hale gelir. Buna iticiliğin cazibesi Onun kendisiyle ilgili düşüncelerini değiştirmek/çürütmek için sürekli kendine bakım yapıp o adamın yakınına gider, ondan iyi not almaya çalışır. Kızlar, ukala erkekleri nefretle başlayan bir aşkla sevmeye başlar. Lakin erkeğin tek derdi onu eve atmaktır. Sonuç olarak, bu adamın bu kıza yaptığı şey tipik bir eve kız atma stratejisidir. Bunun daha sonra gizem yapmak, daha sonra çocukluğunda gördüğü aile içi şiddeti anlatıp acındırma yoluyla kızı kendine daha çok çekip bağlamak gibi taktiksel amaçları da vardır.
ya kızım Sen manyak misin ne diye gidip senden hoslaniyorum diyosun hadi dedin diyelim ve seni reddetti ne diye Kabul görmeye çalışıyosun erkeklere verdiginiz şu gereksiz degeri birakin bir ya
Benzer birkaç soru cevaplamıştım. önce herzaman bakımlı olmalısın, kıyafetlerin daha iddialı olmalı, bakışların, makyajın ilgi uyandırmalı. Dekolte Sevmelisin ve rahat taşıyabilmelisin.
böyle geriizekalılardan nasıl hoşlanıyorsunuz çok merak ediyorum. ve hala o adam için nasıl yğkseltirim diyorsun. neye göre düşük sebebi ne? fiziğin nasıl