Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ona açık ve net bir şekilde ilgini göstermek ve cesaret vermek isteyebilirsin ama aynı zamanda sınırlarını ve kendi rahatlığını da korumalısın böylece iletişim hem dürüst hem de güvenli olur örneğin Sana karşı ilgim var ve seninle daha yakın olmak isterim gibi bir ifade hem duygularını gösterir hem de ona cesaret verir bu tarz bir yaklaşım karşı tarafın duygularını ve niyetini anlamana yardımcı olur ve iletişimin doğal bir şekilde ilerlemesini sağlar ayrıca bu süreci baskı yapmadan ve sabırlı bir şekilde yönetmek çok önemlidir çünkü cesaret zamanla güven ve rahatlıkla gelişir duygularını açıkça ifade etmek hem senin hislerini netleştirir hem de karşı tarafın kendi hızında ve rahat bir şekilde ilerlemesine izin verir bu sayede hem duygusal hem de cinsel yakınlık güvenli ve sağlıklı bir şekilde gelişebilir aynı zamanda iletişimi bu şekilde şeffaf tutmak yanlış anlamaları ve gereksiz kaygıları önler karşı tarafın seni elde etmeye cesaret edememesi korku utanç veya deneyimsizlikten kaynaklanıyor olabilir net ve nazik bir ifadeyle ilgini göstermek onun özgüvenini artırabilir ve ikinizin de ilişkiyi doğal bir şekilde ilerletmesini sağlar duygularını ve arzularını paylaşırken onun sınırlarına saygı göstermek ve karşılıklı rıza çerçevesinde ilerlemek hem güveni hem de tatmini artırır böylece yakınlık ve cinsel çekim iki taraf için de keyifli ve doyurucu bir deneyime dönüşür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
6 ayBelki yaşı boyu kilosu işi vs konularında yalan söylemiştir yalanı ortaya çıkarsa seni kaybedeceğini düşünüyordur? Yalan asla etik değil tabi karşındakinin vaktini çalmaktan başka bir şey değil ama umarım medeni hali konusunda yalan söylememiştir. 🤔
06 Yorumla
Soran6 ayYahu gerçekte tanıdığım biri
- 6 ay
Heee o zaman iş değişir. Kendine güveni yoktur gay olsa neden zamanını harcasın. 🤔
Soran6 ayAma benle telde mastürbasyon yapıp boşalıyo gay olabilir mi yine de
- 6 ay
Yine de olabilir, bu tam olarak erkek olduğunu göstermez o sırada ne hayal ettiğini bilemezsiniz belki dev bir penis hayal ediyor hani işin o boyutuna girersek ama en zıt şeyi düşünmeyin belki utangaç çekingen birididlr korkuyordur. 😌
Soran6 ayBen bakireyim zaten onun için büyük bi fırsatım neyden korkacak
- 6 ay
Utangaçlar ayırt etmez ama diğer pencereden bakacak olursak bakireyle ilişkiye girmek zordur, çoğu erkek zaman kaybetmek istemez vermez etmez diye. Hee ilişkiye girecekse de büyük bir sorumluluk alıyor demektir. Sadece alınan sorumluluk, verilen sözler vaatler bile bazı erkekleri korkutmaya yetebilir. Ben sadece bir erkek gözüyle söylediğiniz durumlara karşı en mantıklı olasılığı söylerim, durumun tam olarak ne olduğunu bir tek o açıklayabilir. 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayMerhaba! Yüksek ihtimalle kendine güvenmiyor veya cinsel sorunları olabilir bence üstüne gitmek yerine detlesmek daha uygun bir çözüm olabilir.
03 Yorumla
Soran6 ayBen bu sözü wpden yazdığım günden beri bana hareketleri bi lakaytlaştı sürekli sırnaşıyor felan
- 6 ay
Ne sözü
Soran6 ayGay mısın çünkü cesur ve erkeksi değilsin dedim ya ona
Gizli Üye(30-35)6 ayerkek cınsellıkten kacmaz kolay kolay kacıyosa ya sen de ya onda bı sorun vardır. Cesaret edememe ısı degıl bu
42 Yorumla
Soran6 ayBende bi sorun yok çağırdığıma ve istekli olduğuma göre
Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. nefsine yenilip sanal yapıyor ama tam olrak zina yapmak istemiyor olabilir. ben de öyleyim. kız çağırdı gitmedim
01 Yorumla
Soran6 ayÖyle inanç meselesi değil bu bi kaç kere gelmek istedi gece yarısı da o zaman da ben müsait olmadım
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. O kadar konusacam kadın istekli olacak ve ben onu elde edemeyecem yazık ya bize denk gelmiyor ki ahhh ahhh 😃😃😃😃
02 Yorumla
Soran6 ayNude bile attık kaç kere telde mastla boşalttım adamı bi elime bile dokunamadı ki bi de birbirimizi sık görüyoruz günlük yaşamda
- Cinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı.
6 aySert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben ama yok burada öylesi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Ondan hic bir sey olmaz. muhtemelen erken boşalma sorunu var,
010 Yorumla
Soran6 ayTm da ben bakireyim zaten erken boşaldığını bile anlamazdım
Soran6 ayErken boşalma ne demek kaç dk sürüyo yani
Soran6 ayTelde benim sesimle mastürbasyon yaparken de 7-8 dk da boşalıyo
Soran6 ayM4lın teki erkek olsa ilk söylediğimde olmasa en fazla 2. de gelirdi
Soran6 ayAnca elini s'ker o
Ben kaybolmam. Cinsellik konuşup da geri çekilmem. Neler yaşarız neler 😀
04 Yorumla
Soran6 aySon dakika kaybolması veya kararsız kalması ne demek oluyo
Soran6 ayBu lafı hak etti dimi
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Biraz da ben ekleyeyim senin beynini s****** canımsın mısın sen hatun orada yanıyor seni bekliyoruz sen ne y**** yiyorsun mal mısın oğlum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 6 ayda sana yanaşmamışsa hiç yanaşmaz. Bir şeylerden korkuyor belliki
017 Yorumla
Soran6 ayBence de artık yanaşmaz neyden korkacak ki?
Soran6 aySevgilisi var dicem de bana yazma desem de yazıyor engellesem de gizliden aradığı bile oldu wp dem engellesem imessagedan yazıyo. Cevap vermesem yarın tekrar arıyo ertesi gün yine yazıyo hani * istemiyorsa derdi ne
Soran6 ayNude istemiyor hiç de istemedi altı aydır ilk defa geçen gün karşılıklı tek açımlık foto attık. Sevgilisi olup olmadığını defalarca kez sordum olsa senle niye konuşayım dedi. Cinsel obje olarak görse gelir yapardı adam beni zaten pata kğte ama bu telde konuşuyor ama buluşmaya gelince 1 gün önceden yazmamaya başlıyor
Soran6 ayTravmatik mi acaba
Soran6 ayYahu değil gerçek hayatta tanıyorum. Sevgilisi olması ve fiziksel aldatmaya girmek istemiyor olmasını anlarım ama böyle de beni 6 aydır oyalaması ne oluyorben arkamı dönüp gidiyorum peşimi de bırakmıyo kaç oldu bu
Soran6 ayYorumları oku beni beğenmiyor olsa ben iletişimi kesince her sefer bana gelmez
Soran6 ayYok verince ısrarlı şekilde peşime düşüyor işte tel açmıyorum mesajını yanıtlamıyorum ertesi gün yine arıyo engellesem kaldırınca tekrar yazıyo
Soran6 ayBen zaten bakireyim yani benle yapmayıp kimle yapcak deneyimsizse
Soran6 ayEvet öyle gözüküyo ama sebebi ne o zaman neden aylardır peşimde. Ben aylardır ne aradım ne yzdım ona
6 ayİcrate gelince fıs çıkmış seni doyuramayacagını anlamış
06 Yorumla
Soran6 ayTelde mastürbasyon yapıp boşalabilecek kadar çalışan bi malafatı var boyunu da gördüm
- 6 ay
Telde boşalmak nedir ya işte reelde anlatıklarının hiç birini yapaöaz sana o yüzden cesaret edemiyor
Soran6 ayBen böyle bi erkeği ilk defa gördüm zaten arabası var bana 15 dk da oturuyo telde yapıyo ama atlayıp yanına gelip bi 5 dk görim demiyo
Soran6 ayBunları söyliyim mi ona
- 6 ay
Söyle söyle deki seninki kalkmıyor sanaldan başka de erkek defilsin sen de
Soran6 ayCidden gerçekte kaldıramaz mı bana
Kimisi arayıp bulamıyor kimidir hazır olandan kaçıyo 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEğer bakireysen başına bela olabileceğini düşünüyordur
07 Yorumla
Soran6 ayBen de başta öyle sandım çekildim bıraktım bunu ama o ısrarla beni aradı kaç kez wpden engelledim başka yerden yazdı aradı ama açıp konuştuğumda da sanal seks istiyodu yanıma gelmektense telde seksting yapıp boşalmayı seviyo
Cevap sahibi6 ayÇok saçma ya. Kendine mi performansına mı güvenmiyor acaba
Soran6 ayBilmiyorum ama zaten deneyimsizim ben yani korkacağı ne var. Geçen yıl da çay içmeye çağırırdı görüşmeden önce yazmazdı. Bu yıl da görüşelim diyoruz cinsellik için böyle yapıyor. Evli diil, sevgilisi olmadığını söylüyor. Dışarda ağır başlı ama özgüvensiz bi tip abartılı hareketleri bile olmaz öyle birisi. Pipisi de var geçen nude de gördüm hem de formu boyu da iyi. Hani sevgilisi olsa bile gelip yapardı ya da ne bilim yapamicaksa beni niye ümitlendiriyo ve peşimi bırakmıyo
Cevap sahibi6 ayTuhaf ya gerçekten. İstersen konuşabiliriz. Evliyim bende merak etme.
Soran6 ayOlur aç profilini
Cevap sahibi6 ayTamam
Soran6 ayYazdım
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBiz senin gibisini arayıp bulamıyoruz ama o senden kaçıyor.. adaletini seveyim senin dünyaaa
00 Yorumlaya da Pipisi küçük 😄🤷♀️
56 Yorumla
Soran6 ayDeğil gördüm ideal boyda ve formda
Soran6 ayNude attık
Soran6 ayNeyden utanacak pipis var ve çalışıyo
Soran6 ayYaptığını söylemişti bi kere ama
6 ayErkek seni öyle söylediğin zaman napmasini bekliyosun
03 Yorumla
Soran6 ayNe diyon la
- 6 ay
Erkegi kucum ser kotu konusursan seni yanindaistermi ben istemem ole birini
Soran6 ayBen bu lafı her şey artık bitsin diye söyledim zaten ona bi zaman verdim ama o geçen zamanda yapamadı hiçbi şey
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Konusuyosan nasi elde edememis
13 Yorumla
Soran6 ayElde etmiyor ki sadece konuşuyor geçen nude bile attık insan nası ellemek istemez fırsat yaratmaz anlamıyorum
Soran6 ayHahahahah bakireyim ben eminim sen benden ucuzsun kimbilir kimlerin altına yattın
Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Fakir ya da çok fakırdır
16 Yorumla
Soran6 ayFakir diil ve yakışıklı 25 yaşında
Soran6 ayDeğil diyorum
Soran6 ayAynen kanka çok fakir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayNe mallar var dunyada
09 Yorumla
Soran6 ayKatıksız mal di mi
- 6 ay
Niye böyle bir mal la ugrasiyorsun
- 6 ay
Değerini kıymetini bilen senden daha istekli arzulu tatmin edecek biri yokmu
- 6 ay
Daha çok şey yazacam da burdan olmuyor iste
Soran6 ayOlsa bunla uğraşmazdım
- 6 ay
Arayan bulur ya da seni bulurlar mutlaka
- 6 ay
Konuşmak istermisin burdan degil
Soran6 ayYok
- 6 ay
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 6 ayda 6.000 kere üstünden geçmesi lazım
06 Yorumla
Soran6 ayYanii
Soran6 ayDaha asla yapamaz beni zaten hatta bugün ona yazıp gay mısın biraz erkeksi ve cesur ol dicem
Soran6 ayAylardır benle konuşup ümitlendirip yapamamak neymiş kimle oyun oynuyor göstericem
Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Demek ki sana kıyamıyor...
07 Yorumla
Soran6 ayNeye kıyamayacak? Ben ondan büyüğüm ayrıca duygusal ilişkimiz yok sadece cinsellik konuşuyoruz
Soran6 ayVa bakireyim
Soran6 ayNe saçmalıyosun sen 😂😂😂 adama da dedim duygusal bi ilişki düşünmüyorum senle diye
Soran6 ayAdama 6 ay önce dedim bi yol alamadı hala m4l
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
6 ayHaklısın. Daha cesur olmalı
014 Yorumla
Soran6 ayOlmuyor neden ki? Pipisi var mastürbasyon yapıp boşalıyo da benle telefonda
- 6 ay
Gerçekte cinsel performansı kötüdür belki de
Soran6 ayAma ben bakireyim zaten
- 6 ay
1 dakikada boşalıyorsa bu, tüm kadınların gözünde kötü bir imaj bırakır. Bakire olanların bile
Soran6 ayNeticede yapa yapa öğrencek ve ben seks bilmiyorsam iyi bi deneme tahtasıyım niye bu fırsatı tepsin
- 6 ay
Erkek farklı açıdan bakar her zaman.
Soran6 ayKendini kapatmış mı sekse yoksa en başından beri aldatmak istemediği kız arkadaşı mı var
- 6 ay
her şey olabilir. Ama aldatma mevzusunu kafasına taktığını düşünmüyorum. Diğer türlü seninle hiç konuşmazdı
Soran6 ayİşte belki bakireyim diye sorumluluk almak istemeden telefon seksi yapıyor benle bi yandan ego mastürbasyonu oluyordur istenmek.
- 6 ay
Bir diğer ihtimal de evli olabilir
Soran6 ayDeğil
- 6 ay
Gbt yapmadıysan şu an boşuna konuşuyoruz
Soran6 ayYav ortak arkadaşlarımız var o kadar da değil
- 6 ay
Bir şey söyleyim mi şu kadar vaktini seninle buluşmak istemeyen bir erkek için harcıyorsun bu saatte. Farkında mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayGerek duymamistir, dokunmaya tenezzul etmemistir
06 Yorumla
Soran6 ay6 aydır peşimde
- 6 ay
6 aydir cinsellik konusuyosun
Soran6 ayDönem dönem
Soran6 ayTelde mastürbasyon yapıp boşalcak kadar benden etkileniyosa ve yazma desem bile yazıyosa nası dokunmaya gerek görmesin en sonra hep seni düşünüyorum gtün beni deli ediyo bile dedi bana
- 6 ay
Fantezi dunyan inandirici gelmiyor. Elinin altinda dur diye diyodur.
Soran6 ayNe fantezisi be yürü. Bni * istemiyosa ne diye yedekliyo elinin altında durayım diye
Gizli Üye(18-24)6 aySevgilisi vardır belki
33 Yorumla
Soran6 ay6 aydır konuşuyoruz kaç kere sordum yok diyo kendisi bile beni kıskanıyodu sana kimse dokunamaz felan diye ve ben iletişimi kestikçe peşime düşüyo
Cevap sahibi6 ayYapar normal
Soran6 ayİyi de 6 aydır beni oyalıyo mu yani bana niye gerek duysun ki seksting yapıp boşalcak birini bulmak zor da değil yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayBen olsam direkt sana yapisirdim
00 Yorumla Ben ilk haftadan kadın istese yapardım gay mı bu
00 Yorumla
6 ayErkek ol bi kadını doyurmayı bil de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHımm demek ki sana kıyamıyor
123 Yorumla
Soran6 ayNe alaka? İstese gelir öpüşür yüzeysel yapar
Cevap sahibi6 ayDemek ki cinsel konuda kötü ya da ufak ya da senin hoşuna gitmeyecek anal, oral gibi istekleri var
Soran6 ayAnal istemiyor oral yaparım dedim şeyini de nude da gördüm iyiydi boyu ve formu
Cevap sahibi6 ayŞimdi istemiyorum der tabiki seni ürkütmemek için
Soran6 ayYav erkek olsa bi yernden başlar adam başlamıyor bile gay mı sevgilisi mi var anlamadım gitti seksi mi bilmiyor nedir ya ya
Cevap sahibi6 ayBence senin istemeyeceğin isteği ya da istekleri var, buna eminim. Belki de grup istiyordur
Soran6 ayYav bu beni skmsine engel mi mantıklı ol
Cevap sahibi6 ayEvet, daha önce çok kız s. kmişse ve farklı bir şeyler istiyorsa bunu söylemekte çekiniyorsa
Soran6 ayİstese söyler anal bile demiyor bana adam sadece bana oral yapar mısın yemin et bak lütfen yap frlan diyo hatta
Cevap sahibi6 ayAnal istese yapacaksın sanki de
O zaman yaşı çok büyük ya da fotoğraf ona ait değil ve belki de kız.
Soran6 ayYav adamı gerçek haytta tanıyorum bu kadar sanal düşünmeyin
Cevap sahibi6 ayO zaman tek seçenek kalıyor, seni ve fiziğini beğenmiyor, seninle oyun oynuyor. Kedinin fare ile oynadığı gibi
Soran6 ayAma bana popon deli oluyorum sen yürürken hep arkadan bakıyorum felan diyo ama haklı olabilirsin yapmayıp sadece konuşmak yetiyordur belki
Cevap sahibi6 ayBüyük ihtimal.
Bu arada evet kalça çok önemli. Ama böyle imkan varken yapmaması seninle oynadığını gösterir.
Hangi şehir bu arada
Soran6 ayOynuyorsa sevgilisi var di mi
Cevap sahibi6 ayEvet vardır, İstanbul'da kız bulmak kolay sonuçta.
Seninle sevgilim ve sen grup yapalım derse şaşırmam, büyük ihtimal sen de ilk başta nazlanır, sonra yeni heyecan deyip kabul etme moduna girersin
Soran6 ayBiz yurtdışındayız adam yabancı ben de bakireyim. Dediğin hiçbişi çıkmadı yani
Cevap sahibi6 ayAhaha elin yabancısı Türk kızı ile dalga geçmiş
Soran6 ayDalga geçmiş olduğunu sanmıyorum hal hareketi bile özgüvensiz bence kızlarla yan yana gelince sçıyor ya da en başından beri sevgilisi var beni oyalıyo skmye cesareti yok
Cevap sahibi6 ayZenci mı bu kişi
Soran6 ayNe zencisi avrupalı
Cevap sahibi6 aySeni zenci paklar
Soran6 ayHaahhahhashshshh
Sen adım at
319 Yorumla
Soran6 ayAdamı zaten eve çağırıyorum ne yapayım
Soran6 aySöylüyim mi bu sözleri ona
Soran6 ayNiye o beni oyalarken benim peşime bırakmazken iyi ama
Soran6 ayAdam benle yan yana gelmiyor ki
Soran6 ayYav anlamıyorum ki az. Önce sordum ona wp den 'en başından beri hiç benle görüşmek istemedin aadece sksting seviyorsun di mi?' Dedim
Soran6 ayEvli diil net, sevgilisi olmadığını söylüyor ne kadar doğru bilemem, nude geçen gün ilk defa attık iyi gözüküyodu şeyi gayet. Yakışıklı da bi çocuk 25 yaşında. Bi kere bana sence nası öpüşüyorumdur dedi mesela. Bi kere bazen 10 gün mastürbasyon yapmadığım oluyor ben çok yapmam dedi.
Soran6 ayHiç normal değil zaten ancak seks bilmediği için cesaret edemiyor diyebiliyorum
Soran6 ayYani onu yapmak için bile çabası yok bi kahve içmeye bile çağırabilir. Geçen yıl da dışarda çay içmeye çağırıyordu buluşmadan önce kayboluyordu ortadan ben de bu benle dalga mı geçiyor acaba diyordum bu yıl da seks buluşmasından önce kayboluyor
Soran6 ayAcaba kızlardan mı çekiniyo yüz yüze gelmeye
Soran6 aySikko biri
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok mu istiyorsun onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
6 ayVerecek misin
02 Yorumla
Soran6 ayAlamıyor ki m4l
- 6 ay
Yaş kaç seninn
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 ayMantıklı net gay
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayBen kaybolmam 😉
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Evlidir 🤣
08 Yorumla
Soran6 ayYav değil haa
Soran6 ayLa olm gerçekte tanıdığım biri
Soran6 ayİstekli olduğumu belli ettm ama neticede bakireyim yani
Soran6 ayYani adam belli korkudan ölüyor kafasında bişiler tasarlayıp zaten beni mkemez bu belli başkasını bulcaz
Gizli Üye(30-35)4 aySanal takılıyordur
01 Yorumla
Soran4 ayNeden ki
Gizli Üye(36-45)6 ayAdam evli yani bu kadar basit
05 Yorumla
Soran6 ayYav değil değil 25 yaşında genç bi çocuk ve aylardır peşimi bırakmıyor ama evime de gelmeye de cesareti yok
Cevap sahibi6 ayDaha önce hiç seviştin mi sen başkasıyla
Soran6 ayEvet tabii ama birleşme istemedim
Cevap sahibi6 ayArkadan mı verdin peki
Soran6 ayHayır hiçbi yerden vermedim
çok ilginc
07 Yorumla
Soran6 ayCidden adamı çözemedim
Soran6 ayOna göre baskınım evet ve baya isteğimi belli ediyorum benim baskınlığım onun sümsüklüğünden ama. O erkek olsa ben pasif olurdum ona göre
Soran6 ayYav doyurduğu kadar yapar engel mi
Soran6 ayAdama gay mısın biraz erkek ol cesur ol diyim mi yoksa travmatik mi adam için
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 aysasirdimmmm
03 Yorumla
Soran6 ayÇok ilginç di mi
- 6 ay
evet yaa bizde oyle sans yokk
- 6 ay
bizde anca yasi buyuklerle resimlerle 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence öyle yapma
03 Yorumla
Soran6 ayHak etti
Soran6 ayYav neyden utanacak yakışıklı fit vücutlu 10/8lik bi adam
6 ayNiyeki