Cinsel Yaşam Mastürbasyon, seks kadar zevk verir mi? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 126 Mastürbasyon, seks kadar zevk verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Partnerim varken ona yaptiriyordum bazen onun fantazzisi de başka tabi 1 0 Yorumla
HardCore92 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl saanaldan alıyorum farklı kişilerden partnerim yoksa 0 0 Yorumla
mertcanbüyücü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl zevk vermez sadece kendini kandırmak oluyor 1 0 Yorumla
ciimeyilnoktakom Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Verir. Ama yapmasını bileceksin. 1 0 Yorumla
Çekicibirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Verir tabiki ama ikiside farklı şeyler 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bana göre hepsinin yeri ayrı 1 0 Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Bilmiyorum zannetmiyorum vardir mutlaka 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Hiç bişey gerçek cinselliğin yerini tutmz 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seks kadar vermez. Dokunma hissi ayrıdır 1 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen inanılmaz oluyor 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seks ve ön sevişmenin yerini bişey tutmuyor... 1 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Verdiği zamanlar oluyor 0 0 Yorumla
Şeftalisever Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 33% +1 yıl Bayan partnerim olmadığı için mast zevk veriyor 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır tabi ki de ya alakası yok 1 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Zevk vermez. İlla o ten hazzını yaşamak lazım 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bazı kadınlardan daha iyi o kesin 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Vermez. Onlarınki alışkanlık 1 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapmasını bilirsen seks kadar olmasa da verir 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bazen sürekli değil seks daha zevkli 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. seksın yerını hıcbısey tutamaz 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. vermez 1 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vermez dokunmak hissetmek varken 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Vermez 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Vermez. 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bazen evet 1 0 Yorumla
Ahmet1258 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bize sanalcı bayanlar lazım 0 1 Yorumla aleyna_yaz +1 yıl Bize derken. Buldun mu başkasını. Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. alışkanlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Fazlasıyla öyle , Çünkü hayallerin kısıtlaması olmaz.
Partnerim varken ona yaptiriyordum bazen onun fantazzisi de başka tabi
saanaldan alıyorum farklı kişilerden partnerim yoksa
Belki
zevk vermez sadece kendini kandırmak oluyor
Verir. Ama yapmasını bileceksin.
Verir tabiki ama ikiside farklı şeyler
Bana göre hepsinin yeri ayrı
Bilmiyorum zannetmiyorum vardir mutlaka
Hiç bişey gerçek cinselliğin yerini tutmz
Hayır çok farklı şeyler
Çok nadir yakınına yaklaşabilir.
Seks kadar vermez. Dokunma hissi ayrıdır
Hayır tabi ki
vermez
Veremez
Vermez, farklı şeyler.
Kesinlikle hayır diyorum ben
Zevk veriri ama seks kadar değil
Bazen inanılmaz oluyor
Seks ve ön sevişmenin yerini bişey tutmuyor...
Verdiği zamanlar oluyor
Bayan partnerim olmadığı için mast zevk veriyor
İkisini deniyene sormak lazim
hayır tabi ki de ya alakası yok
Zevk vermez. İlla o ten hazzını yaşamak lazım
Hayır ikisinin de zevki farklı.
Bazı kadınlardan daha iyi o kesin
Kiminle seks yaptığına bağlı 😎
Vermez. Onlarınki alışkanlık
Yapmasını bilirsen seks kadar olmasa da verir
Tek başına alkol almak gibi...
seks yaparken kadına mast yapılsa?