Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Yalan değil zevk sahibi erkekler küçük meme sever. Kalçanın da küçüğü makbuldür.
Yanlardan kıvrımlı vücut çekici gelmiyor bana arkaya doğru çıkık olacak kalça, karşıdan bakınca bişey belli olmayacak ama yandan bakınca poponun çıkıklığı göze çarpacak40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir ara sevgiliminde küçüktü ben kiloluyum biraz ona rağmen benimki bile onunkine göre büyüktü kilo olduğu için :) onun ki erkek memesi gibisiydi dümdüzdü nerdeyse aşkım bu ne hal dedim falan filan sonra beni kabul edeceksen böyle et falan dedi tamam dedim şaka yaptım söyledim ama işte kaşarlık yaptı falan neyse velhasıl kelam ne düz meme ne çok kocaman meme ortası iyidir dik olacak ama biraz jöle gibi ya da koy g*tüne meme olsun da amaan :)
020 Yorumla- +1 yıl
Ne kaşarlık yaptı anlatır mısın merak ettim
- +1 yıl
@Lone_Samurai ne yapacan bilader
- +1 yıl
Merak ettim birader ne var?
- +1 yıl
@Lone_Samurai boşver birader boşver or os puydu işte aldattı gitti zilli
- +1 yıl
Üzülme bro karaktersiz işte
- +1 yıl
@Lone_Samurai ne yaparsın işte or os pu dan bol ne var ülke de :)
- +1 yıl
Öyle, millet aç
- +1 yıl
@Lone_Samurai Yar rak manyağı çıktı yok evlenmeden olmaz dedim aldattı gitmiş ayrıldığım diyip ayrılmayan sevgilisine vermiş sitede ki kardşim dediği bebeye vermiş * cık
- +1 yıl
Sen de neden tanımadan hayatınaaldın ki be kardeşim
- +1 yıl
@Lone_Samurai ya ne biliyim ilk aşkımdı ilk sevgilimdi işte bilemedim çok iyi oynamış bilemedim
- +1 yıl
Tanımadan kimseyi hayatına alma bro
- +1 yıl
@Lone_Samurai aynen öyle samuray rock cı mısın sen metal veya
- +1 yıl
Jazz, blues ve alternatif seviyorum.
- +1 yıl
@Lone_Samurai resim sana mı ait profil foto
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Lone_Samurai uzun saç görünüce rockcı metalci sandım ksr bkma reis
- +1 yıl
Estağfurullah ne kusuru.
- +1 yıl
@Basakydn Pşşt naber fıstık muck <3
- +1 yıl
@Basakydn anı yaşamak 10/10 swjjhg
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli yazdığım için yalan söyelmeye ihtiyaç duymuyorum.
Küçük ve diri meme, çoğu büyük memeden daha güzel. Büyük göğüslerin yer çekimine yenik düşmesi neredeyse %100
Çamaşır varken büyük göğüs daha çekici görünse de , çıplak bedende mide bulandırabiliyor71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig seçen gizli sorana ve like atan arkadaşlara teşekkür ederim.
Dislike atan ve büyük memeleriyle övünen hanımefendiye teessüflerimi sunarım :D
+1 yılBen büyük meme severim de böyle mini minicik memelere kurban olayım diyen arkadaşlar da var, hani kıza söylese yaranmak için derim de , erkeğe söylüyor, şu da bir gerçek ki çok da ayrım yapmam Allah ne verdiyse oturur yeriz
22 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun 😂
- +1 yıl
@Koşanlibido bulabilsem olucak da yok işte !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle düşün; fizik kurallarına göre hem slim fit, hem iri kalçalı , hem iri göğüslü olabilme şansı çok zayıf. Bu durumda erkeklerin genelde slim fit kadınları beğendiğini varsayarsak, aslında küçük meme beğendiğini de düşünebiliriz. Genelleme yaptım hadi hayırlı olsun
45 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma bir mantık olmuş seninkisi
Cevap sahibi+1 yıl@StrongMan_34 evet memelerim küçük
- +1 yıl
Anladım zaten onu da
- +1 yıl
Ama şunu sacma buldum erkekler slim fit seviyor o zaman küçük meme sever mantığı saçma yani
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
Portakal severim Büyük meme sevmem ;) normalden küçük veya normal en fazla normal olsun isterim 👍 Benim için boyutu değil işlevselliği daha önemli :) ucuyla oynayıp emince sahibi uçsun isterim ;) kocaman memesi olup bir boka yaramıyorsa kesip atsın o memeyi ;)
00 Yorumla Yalan😂 erkeklerin çoğu büyük ve dolgun meme severler
103 Yorumla- +1 yıl
@basakydn Meme küçükse kalça büyük olmalı
- +1 yıl
Doğru tespit büyük olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru da söylüyor olabilir. Küçük memenin kendine has muhteşem cazibesi sexiligi çekiciliği vardır. Bunu birçok kadın erkek bilmez lakin bunu bilen küçük memeli kadın diğerlerinin aksine mutsuz değil mutlu olur. Bunu farkeden erkek tutkunu olur. Senin durumuna gelecek olursak, karşındaki erkek sırf senin memelerin küçük olduğu için bunu demişte olabilir, yukarıda açıklamasını yaptığım durum ile gerçek manada söylemişte olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYalan niye olsun doğrudur ama geneli iri göğüs sever
92 Yorumla- +1 yıl
Çok önemli değil benim icin
Ya siz hemcinslerim olarak ne basit dusunceli varliklarsiniz. Buyuk kucuk olmasi cok onemli mi sizce? Onemli olan dik olmasi sarkik olmamasi. Kadinin da genel olarak fit olmasi. Buyuk meme de kocamansa sarkiksa bir boka benzemiyor ayrica
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbüyük memeliler adına konuşuyorum. bizim devrimiz hiç bir zaman bitmez jkafnakjla
103 Yorumla- +1 yıl
:))) offf offf off peki dikmi
- +1 yıl
Alt tarafı da söyle de yani karın-bel kısmını devrin var mı yok mu söyleyim
- +1 yıl
Şu mesaj ile bile ilgi görürsünüz haklısın 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre küçük meme herzaman daha iyidir. Ele avuca sığar emcüklediğinde ağza dolar 😂 ama büyük meme öyle mi Ne o öyle kocaman sütaş'ın sağmalık inekleri gibi
30 Yorumla
+1 yılNiye yalan söyleyelim 😈 küçük olsun benim olsun 🤭🤭
20 Yorumla
+1 yılBunu küçük memeli birine söylüyorsa, “nezaketen yalan” söylüyor olma ihtimali biraz şüpheye düşürür tabi ama, küçük meme seven erkek de olabilir pek tabii.
20 Yorumla
+1 yılBüyüklük o kadar önemli değil benim için. Sarkık değil dik meme olsun isterim.
Dik memeler, partnerimin oldukça akıllı, dominant ve ateşli bir karakter olduğu izlenimini oluşturuyor ben de.
Tabi ki bu benim şahsi görüşüm.00 YorumlaYalan. Öyle aşırı büyük değilse de ele avuca gelsin istiyorlar, sen bir de arasında kayarken gör bakalım seviyor muymuş sevmiyor muymuş 😂😂
50 Yorumla
+1 yılkarpuz gibi olmayacak ama portakal gibi de olmayacak. Göğüsün ortaboydan biraz büyüğü makbuldur, müsyonerde vurdakça o meme dalgalanacak. Popo da ortaboy, yuvarlak çıkık olacak, hastasıyım.
00 Yorumla
+1 yılKüçük iyidir, zamanla büyükler gibi sarkmaz, çocuk seninle ciddi düşünüyormuş bunu anlaman gerekirdi, geleceğe yatırım yapıyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin bana öyle bir şey söylediği yok yalnız😂
- +1 yıl
😳 o zaman ikinci virgülü nokta yapalım sonrasını silelim ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadından anlayan ve cinselliğin aşırı zevkli olamsını arzu eden erkek küçük, ayrık ve iei başlı göğüslerden hoşlanır..Çünkü küçük göğüslere yapılan her şey doyurucudur..
00 Yorumla
+1 yılBu millet bir çift meme için kurtuluş harbi vermiş. Sırf Türk ciciklerini işgal kuvvetleri mıncırmasın diye...
Çok kanlar dökülmüş.
O yüzden millet olarak büyük memeye zaafımız var.00 Yorumlaİsteyen istediğini sever bu ne ayol. Kendisi bunlardan hoşlanıyormuş işte niye yalan olsun.
20 Yorumla
+1 yılYoo o seksi kadın zayıf ve küçük memeli olmalı esmer bugday ten at surat erkeksi surat. Bunlar çok seksi ve azgındır
00 YorumlaMeme güzeldir kıvrımlı olması yeterli büyük küçük çok önemli değil ortalama olsun ucu pembe olsun dut gibi sert olsun
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bence bu fantazi boyutuna göre değişiklik gösterir. Bende aşırı derecede büyük göğüs sevmiyorum çok küçük fazlada büyük olmayacak.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabi dolgun buyuk daha cok istek artior erkeklikten gelen bisy.
Ama kucuk memelerde daha dik uclri felan bazen cok seksi oluo oda dolgun kdr olmasada etkilio00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendince bir deyişi var, birde yapışı, hangisinin hangi zaman da yer değiştireceğni bilemeyiz 😀
00 Yorumla
+1 yılÜff ne severse sevsinler onlar seviyor diye yaşamıyorum
10 Yorumla
+1 yılBen de büyük sevmiyorum açıkçası. Aşırı küçük olmadığı sürece tabi. Küçük olması daha tatlı duruyor bence 😊
10 Yorumla
+1 yılHayır ben küçük meme seviyorum cidden büyük itici geliyor
10 Yorumla
+1 yılZamane kızlarının çoğu küçük memeli diye gazlayarak düşürmeye çalışıyordur
00 Yorumlabende iri meme seviyorum yürürken hoplamasına biterim
00 Yorumla
+1 yılValla kimisi büyük küçük farketmez diyip dik olsun yeter diyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKafamız kadar olunca hoş değil elimizi attığında doldursun yeterr
00 Yorumla
+1 yılYalan değil kocaman olmasına gerek avucu az doldursun ama taşmasına gerek yok. Ağzım sulandı 😈
03 Yorumla- +1 yıl
Gözde mesaj at gözdeee
+1 yılBenim için kalça daha çekicidir. Kalçanın büyük olmasını tercih ederim.
00 YorumlaAbaza saldırısına uğramak isteyen böyle hışır hışır sorulara yönelsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğru söylüyordur. bende sevmiyorum hatta büyük memeyi iğrenç buluyorum. büyük derken sarkık olanı kastediyorum hem ufak hem sarkıksa küçükde olsa kötü...
00 YorumlaGüzelim biz erkekler meme konusunda seçici değiliz çok fazla.. Genel olarak meme severiz :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama büyük meme görünce bir iç çeker. Arasına vermek güzel olur
010 Yorumla
Soran+1 yılBende ilerde eşimle onu yapmak istediğim için hafif silikon istiyorum. Yani çok büyük sarkacak değil, hafif büyük olsun ama dik olsun.
- +1 yıl
Arasına alırsın ama sukıştıramazsın silikonla
Soran+1 yılSilikon bir sene içerisinde yumuşuyor zaten
- +1 yıl
1 sene idare etsin diyorsun :))
Soran+1 yılya da evlenmeden bir sene önce yaptırayım diyorum :D
- +1 yıl
O sana tek taş sen silikonlu meme hediye edersin :)
Soran+1 yıl😂 ya sevmezse ama eminim birazda olsa büyük meme seviyordur. Sadece ben kendimkilerle bir sene falan sevilmek istiyorum sonra istersen büyütürüm diye düşündüm
- +1 yıl
Azıyorum ama :)
Soran+1 yılkonunun senle bir ilgisi yok yalnız
- +1 yıl
Evet işin üzücü yanı orası zaten 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılikisi de sevilir, B cup yeterlidir sevmemiz için :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük meme seviyorum diyorsa kesin yalandır adamına göre ayar veriyor çakal
00 Yorumla Neden yalan söylesin ki.. ben ne büyük ne küçük severim...
00 YorumlaBüyük seviyorum genelde ama kısmetine ne çıkardada onunla yetinirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılkendi adıma konuşayım yalan. zaten küçük severimde demem :D bana büyük olucak meme en az bir avuç mutluluk olmalı :p
10 Yorumla
+1 yılAdamın damak tadı küçük memeden yanadır :)
20 Yorumla
+1 yılHer Erkek dik ve dolgun meme sever.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiyorum büyük. Dizlere kadar inmiş meme yerine ufak, avuç dolduran dik meme her zaman daha güzeldir.
016 Yorumla- +1 yıl
Avuç dolduran meme ufak değildir yalnız, ufak denemez :D
Cevap sahibi+1 yıl@ZamanınÖtesindeki Avuçtan taşan demiyorum avuç dolduran. A cup mesela.
- +1 yıl
A cup avcunu doldurmaz, c cup avuç doldurur, d cup avuçtan taşar. A çok küçük
Cevap sahibi+1 yıl@ZamanınÖtesindeki AA cup çok küçük dümdüz olanlar. C cup sarkmaya başladığında kalem durur altında, d cup ise kadına eziyettir. Benim için ideal a cup. Benim çok hoşuma gidiyor valla.
- +1 yıl
A cup tanıdıklarım var da eline bile tam gelmez. Yanlış biliyorsun, B cupdır o zaman dediğin
Cevap sahibi+1 yıl@ZamanınÖtesindeki bir daha o göğüs boyutunda partnerim olursa ölçecem mezurayı sarıpta 🤣
- +1 yıl
Ölçme sor direkt sütyeninin cup ını. Dolgulu mu dolgusuz mu gibisinden ama senin dediğin ölçü a değil
Cevap sahibi+1 yıl@ZamanınÖtesindeki kadınların çoğu bile daha beden ve cup kavramını bilmiyor. Göz kararı sudyen alıyorlar.
- +1 yıl
Hayır tabii ki. Senden iyi biliyoruzdur
Cevap sahibi+1 yıl@ZamanınÖtesindeki Elbette bilebilirsin. Sonuçta benim memem yok. Ama teorik bilgim var. Ama bilmem kaç yaşına gelipte hâlâ beden ve cup nedir bilmeyen kadınların olduğu gerçeği değişmiyor.
- +1 yıl
@ZamanınÖtesindeki arkadaşa katılıyorum, kızların-kadınların çoğu sütyen cup ölçüsünü bilmiyor. ama @zamaninotesindeki ne de katılıyorum, o senin beğendiğin A değil B cuptır. A cup avucunu doldurmaz :) Tabii Hobbit ebatlarında birisi değilsen :)
- +1 yıl
@pneumoniae teşekkür ederim :) sırt ölçüsüne bağlı olarak c cup da doldurur. Mesela 75 c giyen birisininkisi 95 c diyenden daha küçüktür çünkü sort ölçüsüne bağlı olarak da bir kabın hacmi büyüyor. Yanisırt ölçüsü 75 80 falansa da c cup giyen birisinün öyle olur
- +1 yıl
@ZamanınÖtesindeki sana katılıyorum. bu göğüs ebat işi aslında çok karmaşık.. belin de bu noktada büyük etkisi var. ince bir belin üzerinde duran 75c ile kalın bir bel üzerindeki 75c bile aynı görselliğe sahip olmuyor bence..
- +1 yıl
@pneumoniae görsel açıdan evet bence de 😊
- +1 yıl
@ZamanınÖtesindeki bu eli doldurma işi de rölatif neticede :) benim ellerim kocaman belki :)
- +1 yıl
@pneumoniae evet o da var :D
Büyüğü ne küçüğü ne takmayın böyle konuları anın tadını cıkarın.
00 Yorumla
+1 yıl80 85 olmalıdır 90 çok iri duruyor bence hoş olmuyor
00 Yorumlakucuk sevmemızın sebebı emmesı kolay sıkması kolay bur avuc mutluluk bebegım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTbikide yalan ya kucuk memeyi napcak buyuk olacaksin yalasin doysun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalana gerek yok. ben küçük ve dik meme severim. herkesin tercihi farklıdır. Kimisi büyük sever.
00 Yorumla
+1 yılbazen buyuk ıstıyor canım bazen kucuk ıkısınde farklı tadı zevkı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Geneli büyük sever bende dahil 😋ama istisnada olsa vardır küçük seven :))
00 Yorumlamemeye göre değişir. yani yorumları subjektiftir
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahı doğru söylüyorum büyük bana aşırı itici geliyor küçük olacak avucunu dahi doldurmayacak. Hele de ucu da pembeyse 💁♂️
10 YorumlaMemeyi bulmuş küçük büyük ayrımı yapıyorsa hayalden öte değildir
00 Yorumla
+1 yılBüyük küçük takıntım yok beni sevdin yeter gerisi boş yok büyükmüş yok küçükmus
00 Yorumla85 beden üzeri sıkıntı bence en güzeli 80-85 beden arası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılben memenın her turlusunu severım :) yeterkı dogal olsun
00 Yorumla Portakal buyukluğünde dik memeleri severim buyuk sevmem
00 YorumlaHayır ben küçük meme daha çok severim ve yalan söylemiyorum 🙂
00 Yorumla
+1 yılYüzde 75 i yalan söyler.
20 YorumlaKüçük meme daha çekici bence
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026