+1 yılMerhaba, göğüsler genel fizikle uyumlu olmalı. Balık etli birinde 75B nasıl itici duruyorsa, minyon birinde 105C de o derece itici durur. Ama birçok erkek bilinenin aksine küçük goguslerden hoşlanır
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır yanılıyorsunuz erkeklerin çoğu büyük göğüslerden hoşlanırlar
- +1 yıl
Erkekler genel anlamda dik ve dolgun goguslerden hoşlanır, iri göğüsler sarkık olmaya meyillidir genelde
Soran+1 yılHayır her iri göğüs sarkık değil. Ayrıca her küçük göğüslerde dik değil sarkık küçük göğüste çok var bizzat şahidim. Erklekler kendiley bile söylüyorlar büyük göğüs sevdasıyız çoğumuz
- +1 yıl
burada bircok soruda da gorebilirsjn aslında yorumlarını, dik olması büyük olmasından çok daha önemli
Soran+1 yılBüyük göğüste dik ve dolgun 85 B 90 B göğüsler mesela çok iyi. 95 B veya üstü. 70 B ve altı göğüsler itici güzel değil
- +1 yıl
Bu birazda genel fiziğiyle alakalı kadınların
Soran+1 yılSanırsın göğüs sarkık olsa erkekler rededecekler ellerine kız düşse adamlar bunu mu sorun edecek ahahh
- +1 yıl
Her erkeği aynı kefeye koymamaniz gerek. Ama maalesef, birçoğunun dediğiniz şekilde olduğu aşikar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Kişiye göre değişir, ama büyüklerin sarkma ihtimali yüksek, ben küçük seviyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıl85 B ve 90 B sarkma ihtimali yok. Küçük göğüslerde de sarkma var. Yaşı ilerledikçe sarkar (40-50) yaş üstü kadınlar için geçerli. Sadece 85 B 90 B göğüsler güzel.
Soran+1 yıl85B iyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYiaa Bi kızda Küçük göğüs Çok tatlı sevimli görünüyor Oni ellerimle Severim güzel kızın 🤭 Ben Severim küçük göğüslu güzel kızın göğüsleri üstünu de Sperm akitmak ohh 💦
06 Yorumla
Soran+1 yılNesi sevimli itici bir görüntüsü var küçük göğüslerin
Cevap sahibi+1 yılSana Göre itici Ama Sevimli Masum Duruyor Büyük Onun Zevki başka
Soran+1 yılGöğüsün masumuda mı var
Cevap sahibi+1 yılEvet Tatlı duruyor Senin göğüslerin nasıl
Soran+1 yılErkeksi göğüsler mi tatlı puahh
Cevap sahibi+1 yılO Kadar da küçük Demedim Göğüs Küçük Dediğim yani Çıkıntılı olacak yuvarlak Nasıl diyim mandalina gibi senin göğüslerin nasıl canım 😘 merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabı herkes için aynı olmaya bilir.
Kendi adıma cvp vermek gerekirse ne büyük ne küçük kararında.00 Yorumla Hsrskesin tercihi farklı
küçük göğüs seviyorum ve aşırı büyük göğüs itici geliyor bana02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı büyük evet itici küçük göğüsler her zaman itici. 85 B ve 90 B göğüstenler sadece bir tek güzel
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ben küçük severim. kendim emerek somurarak büyütmek isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılEmerek büyümez
Soran+1 yılÖyle bir saçmalık olamaz
öyle büyük sevmiyorum ama küçük de sevimli olmuyor açıkçası
03 Yorumla
Soran+1 yılEe ne seviyorsunuz o zaman
Soran+1 yıl👍
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen büyük severim. Göğüs kadınsılığı çağrıştırır. Ele avuca sığmayacak😍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence dik ve ele geleni seviyolar
111 Yorumla- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük göğüslü hanımlar da büyük göğüslü hanımlar da benden uzun benden kaslı ve benden zengin erkekleri seviyorlar. O nedenle benim ne sevdiğimin bir önemi yok. 😊
00 Yorumlabüyük bana göre değil küçükte demeyelim normal boyutta daha güzel böyle avucumu dolduracak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben küçük seviyorum
küçük memelerin daha estetiksel görünümleri oluyor02 Yorumla
Soran+1 yılDaha erkeksi görünüyor demek istediniz. Büyük seksi ve güzel çokta büyük göğüslerden bahsetmiyorum. Büyük dik olanları sadece tek güzel
Cevap sahibi+1 yılkişiye göre değişir aslında zevkler
ben küçük meme dediysem 80 beden A cup'tan bahsediyorum
bu bedendeki meme dik yuvarlak ve hafif dolgun oluyor
+1 yılKendi adıma konuşuyorum evet ben küçük meme seviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYooo değil ancak her erkeğin göğüs zevki farklıdır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Hayır yalan ben hiç görmedim küçük göğüs seven erkek bende dahil büyük seviyorum 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de büyük peki niye büyük göğüs severler?
Göğüs olçüme baktım etrafından mezruyla
83 yani küçük mü oluyor?322 Yorumla- +1 yıl
Sence 😅
Soran+1 yıl83 sırt ölçün
- +1 yıl
Sütyen kaç 😅
Soran+1 yılCupu nedir? Büyük değil ideal orta. Mesela benim 85 B ve 90 B arası
- +1 yıl
Büyük bence 85-90
Soran+1 yılMesala A, B, C, D denir cup. A cupu en küçüğü B cupu orata C biraz daha büyük D en büyüğü. 60,70,80,90 sırt ölçüsüdür.
Soran+1 yıl@AdanaDemirSporLu yani
- +1 yıl
Kilolusun o zaman
- +1 yıl
Sanada soranada 😅
- +1 yıl
Normal
Soran+1 yıl@neydissla rica ediyorum bunu engeller misin?
Soran+1 yıl@AdanaDemirSporLu kilom 49 ahahh
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
83 sırt ölçüsü, asıl göğüs ölçüsü cup ölçüsüdür
Soran+1 yıl@cesaretyada ben de ayısını söyledim
- +1 yıl
Pardon, yorumların tamamını okumadim. Kusura bakmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmak çok zor göğüslerim iri çok bakıyorlar küçük göğüs gözükmüyor bile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki sırf dikkat çeksin diye degil aslında en ideal olanı her bedenin b ve c cup ölçüde olanı ve dolgun diri duranı. birda fazla ayrık olmamalı ve uçları ortada ve nohut kadar olmalı somurmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan kanka kocaman seviyoruz var mı şöyle d cup 90 lık falan ksjxk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Renkler ve zevkler tartışılmaz. ben buyuk gogus severim emilmesi yalanması ve sıkması falan daha cok zevk veriyor
10 YorumlaYalan
42 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenel itibariile doğru. Ele avuca sığmayacak şeyi ne yapalım. Çok aşırı küçükte oomayacak tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben erkek olsam sevmem one öyle sivilce gibi büyük olcak ki ele avuca gelsin
52 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
Bencede
Hayır doğru ama tabii ki kişiden kişiye değişir belki. Ama ben küçük tercih ederim büyük nedense etkilemiyor beni. Birde son sorduğum soruya lütfen bakar mısın yardıma ihtiyacım var
00 Yorumla
+1 yılYalan bence
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılyalandir bence de
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Göğüs dediğin dolgun olmalı ne o erik gibi küçücük avucunda kaybolacak..
03 YorumlaSevdigim kadinda kusur aramam onu oldu gibi severim sayarim
00 YorumlaOrta en iyisi portakal kadar falan işte avuç içine sığacak şekilde
00 Yorumla75B-80B arası çok seksi ve güzel duruyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekdi gibi seksi değil 75 B
Küçük olması daha iyi bence yalayıp emerken komple ağzıma alıp vakumlamak güzel oluyor 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKüçük ve orta boy göğüsler daha güzel geliyor bana çok büyük göğüsler itici geliyor
115 Yorumla
Soran+1 yılKüçük göğüs itici aşırı derecede itici erkek gibi normal ideal büyüklükteki göğüsler güzel gerisi itici
Cevap sahibi+1 yılDümdüz olması hoş olmaz ama çok büyük de itici duruyor
Soran+1 yılÇok büyükler itici. Küçükler de öyle
Soran+1 yılEn iyisi 85 B ve 90 B
Cevap sahibi+1 yıl80 B ölçü de güzel
Soran+1 yıl80 B de küçük 85 B iyisi
Cevap sahibi+1 yılSeninki 85 B galiba çok direttin sanki
Soran+1 yıl85 B ve 90 B
Cevap sahibi+1 yılAllah sahibine bağışlasın
Soran+1 yılAhahh 😃 Amin
Cevap sahibi+1 yılBugün 1 soru paylaştım da rica etsem görüşünü belirtir misin?
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler başka sorun varsa görüşümü paylaşabilirim
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılPeki iyi akşamlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim size de
+1 yılOlabilir
40 YorumlaHemde çok büyük bir yalan 🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrta boyut idealdir ama büyük olsa da iyi olur
00 Yorumla evet doğru. büyük olmasın. avuca sığsın yeter
00 YorumlaGous olsun herturlu sewilir :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok çok çok doğru en azından ben öyleyim ağzıma sığsa şahane olur
06 Yorumla
Soran+1 yılYalan nesi doğru
Cevap sahibi+1 yılküçüğü sevmek doğru
Soran+1 yılErkeksi gibi göğüsleri kime ve neye göre sevmek doğru
Cevap sahibi+1 yılbu fiziğe yön verir zayıf kızı işaret eder aklına gelmez fanteziler demektir
Soran+1 yılYoo benim göğüslerim 85 B 90 B arası boyum 1.62 kilom 49 alakası bile yok
Cevap sahibi+1 yılgöğüs biraz ağıza sığmayacak derecede ama fiziksel olarak çok seksi ve biraz küçük dudaklı bişi olsa gerek
+1 yılyok ben büyük gögüs severim ama küçükde fena değil
00 Yorumla
+1 yılBenim için öyle. Küçük ve diri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKüçük olması daha çok hoşuma gidiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılKüçükler erkeksi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bana öyle gelmiyor. Minicik bile olsa bana erkeksi gelmiyor.
Soran+1 yılKüçük göğüslü kızlar erkeksi göğüslü oldukları inkar etmiyorlar. Erkeksiler
Cevap sahibi+1 yılBunu söyleyen arkadaşım olmadı bilmiyorum
Soran+1 yılBen 2 bin kişilik kız yurdunda kalıyorum ordaki kızların göğüsleri çok küçük hep kendi aralarında derler bizim niye küçük erkeksi göğüslerimiz var. Niye arkadaşlarınız öyle bir şeyin konusunu açsınkiler?
+1 yılSeven vardır illa ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldoğru evet küçük dik oluyor sanırım 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılHer küçük göğüs dik değil küçük sarkık göğüslerde var
Cevap sahibi+1 yılgöğüsün çekiciliğini göremiyorum ben beslenmeye yarar sadece büyümeden önce.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılküçük-büyük hepsi güzel :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Büyük severim koskocaman olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen büyük seviyorum da başkalarını bilmem 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence 100 de 60 büyük sever
45 Yorumla
Soran+1 yıl%90 ını büyük sever
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİri sarkıktansa küçük ve diri tercihimdir
015 Yorumla
Soran+1 yılYooo her iri sarkık değil tıpkı her küçük göğüs gibi küçük sarkık göğüslerde var
- +1 yıl
Ben gördüklerimi biliyorum 90 95 den bahsediyorum kilo alıp verdiyse birde çocuk emzirdiyse
Soran+1 yılYahu onlar kocam tabii ki de sarkık olurlar ben 85 B ve 90 B göğüsterden bahsediyorum sadece o göğüsler iyi. Ha bu arada küçücük sarkık göğüste çok gördüm ben de
Soran+1 yılHayır 90 kolay sarkmaz
- +1 yıl
Genç kadınlar için demiyorum zaten 80 85 tamamda küçüklerde sarkma manalı değil ve çok nadirdir
Soran+1 yılÇokta nadir değil zaten genç küçük kızlarda gördüm ahaahh
- +1 yıl
Merak etme ben bu konularda çok tecrübeliyim meslek icabıda çok gördüm özel hayatımdada ama çok büyük sevmiyorum kavun karpuz gibi
Soran+1 yılEe banane sizin sevmemizden
- +1 yıl
Sadece fikir belirttim neden asabiyet yaptın anlamadım
Soran+1 yılBen erkekler küçük ya da büyük sever diye bir soru sormadım konuyu kendi adınıza çeken siziniz
- +1 yıl
Doğrumudur dedi sordun ben kendi adıma ve genel adına söylüyorum meme diri sıkı ve dik olduktan sonra büyük küçük farketmiyor
Soran+1 yılHayır fark ediyor genelli büyük göğüs seveler kadınlar bile sırf göğüsleri büyük olsun diye neler yapmıyorlar ki
- +1 yıl
Kadınlar özellikle dekolte düşkünü olanlar dolgun görünsün diye görsel show ve teşhir amaçlı yaptıranlarda var
Soran+1 yılEe demek kii erkekler büyük göğüslerden daha çok etkileniyor diye bunu yapıyorlar maalesef
- +1 yıl
Görsel olarak evet etkilenir seksi görünüyor ama küçüksede kadını linç edemeyiz bu arada kadınlar günün kutlu olsun 😊😊
+1 yılBence yalan değil
23 Yorumla
Soran+1 yılBence büyük derecede yalan
- +1 yıl
Seven illaki var sevmeyene car
Soran+1 yılBüyük sevmeyen yoktur
Gizli Üye(25-29)+1 yılküçük büyük fark etmez
00 Yorumla
+1 yılBence yalan ben sevmem çünkü
00 Yorumla
+1 yılo gögüsleri tasıyan kadın önemli gerisi teferruat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin bi zevki var
00 Yorumla Hayır seven vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok az seven var
Soran+1 yıl85 B ve 90 B neden sordunuz?
Asla ben bayılıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılKüçük göğüslerin nesi güzel be
Soran+1 yılGit o zaman bir erkeğin göğüsü ağzına al çünkü onlarla hemen hemen aynı boyutta ahahh
Soran+1 yıl85 B ve 90 B göğüstenlerin ötesinde göğüs güzel değil. 75 B altı 80 B altı küçük güzel değil
Soran+1 yılEee küçük göğüse iyi diyen siz değil miydiniz? 85 B ve 90 B küçük göğüs değil çünkü
+1 yılBence koca bir yalan.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍
Yalannn
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılKimden duydun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyalan
00 Yorumla hayır doğru değil
00 Yorumla
+1 yılYalan değil ben küçük seviyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan daha çok büyük göğüs severler büyük dediğim öyle kocaman değil 80 85 B ve 90 B göğüsler güzel gerisi itici
- +1 yıl
Büyük meme deyince 50-60 yaşında memeleri sarkmış teyzeler geliyor aklıma
Küçük ve dik candır
Soran+1 yılNe alaka büyük memeler sadece yaşlı teyzelerde mi oluyor? Kocaman meme zaten güzel değil. Aha bu arda küçük sarkık göğüslerde var ahahhah
- +1 yıl
Ya büyük göğüsler öyle filmlerde felan çok yapay geliyor
Küçük olanlar daha doğal geliyor
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne