Lezbiyen değilim ama kız arkadaşımla sevistim ve bundan zevk almış olmam normal mi?

Hikaye biraz uzun ama bahsetmek istiyorum. Bir kız arkadaşım vardı lez olduğunu bilmiyorum en başlarda. Her konuda benim yanında olmusolmus çok iyi kalpli bir kızdır. Sonra samimiyet kurunca yonelimini öğrendim. Daha sonra benden hoşlandığını söyleyince çok şaşırmistim en baştan beri bana karşı ilgisi varmış. Başta konuşmayı kesmek istedim ama bu onun bana iyiliklerine karşı saygısızlık olurdu hem sevgi kötü bir şey değil sonuçta. Bir ay önce taşınacağını ve gitmeden önce benimle konuşmak istediğini soyledi ben de gittim bana sadece bir kez benimle sevişmek istediğini soyledi. Biliyorum benden hoslanamazsin ama ben seni çok istedim şimdiye kadar hatta en çok istediğim şey oldu bu. Beni sevmesen de bir kez sana dokunmama izin ver dedi bana. Başka tepki koydum ama sadece bir kez yapabilirim diye düşündüm sonra. Ve geçen hafta sevistik. Ben aslında başta bu fikirden iğreniyordum hatta opusmeye ilk başladığımızda da iğrenç geldi bana. Ama decaminda uzandım ve her yerimi öptü o opüp yaladikca hoşlanmaya başladım bana öyle güzel yaklaştı ki zevk aldım resmen. Kemerli bir penisle içime girdi ve çok garip şekilde gerçeği kadar zevk verdi bana ya Ama sizce bu garip değil mi ben lez değilim ama bu nasıl hoşuma gitmiş olabilir?
Lezbiyen değilim ama kız arkadaşımla sevistim ve bundan zevk almış olmam normal mi?