Normal kız arkadaşım boşaldım sizce normal mi?

Muay-thai yapan bir arkadaşım var alt komşum oluyor kendisi. İkimizden birinin evi boş olduğunda genelde eğlencesine dövüşürüz ama fazla canımı yakmamaya özen gösterir. Dün akşam ailesi dışarıdayken beni çağırdı ve yine dövüşecektik. Bana tayt şort gibi bir şey verdi ve o şekilde dövüştük. O da boxer tarzı bir şey giydi ve üzerine de yarım atlet. O şekilde dövüşüyorduk. Hiç beklemediğim şekilde erekte oldum ama kendimi tutuyordum. İnmesi için uğraşırken bir an konsantre kaybı yaşadım ve ayak tabanıyla tam karşıdan attığı tekme kazayla penisime çarptı ve bir anda boşalmaya başladım. Seks esnasında anca bu kadar iyi boşalabilirdim yani kontrol edemedim ve bütün şortu batırdım. O da bunu fark etti ve dövüşü bitirip "hadi git de üstünü giy, şortu banyodaki sepete at" dedi. Üstümü değiştim ve geldim ve ikimiz de kıpkırmızıydık hiç konuşamadık. Hemen eve gittim ve o andan beri hiç konuşmadık. Tekme atınca neden boşaldım bunu bilimsel olarak açıklayabilecek biri var mı? Bundan sonra ne yapayım gidip hiçbir şey olmamış gibi konuşayım mı? Yardım eden herkese +1 Örnek vermek gerekirse tam olarak böyle bir tekme esnasında boşaldım.