Muay-thai yapan bir arkadaşım var alt komşum oluyor kendisi. İkimizden birinin evi boş olduğunda genelde eğlencesine dövüşürüz ama fazla canımı yakmamaya özen gösterir. Dün akşam ailesi dışarıdayken beni çağırdı ve yine dövüşecektik. Bana tayt şort gibi bir şey verdi ve o şekilde dövüştük. O da boxer tarzı bir şey giydi ve üzerine de yarım atlet. O şekilde dövüşüyorduk. Hiç beklemediğim şekilde erekte oldum ama kendimi tutuyordum. İnmesi için uğraşırken bir an konsantre kaybı yaşadım ve ayak tabanıyla tam karşıdan attığı tekme kazayla penisime çarptı ve bir anda boşalmaya başladım. Seks esnasında anca bu kadar iyi boşalabilirdim yani kontrol edemedim ve bütün şortu batırdım. O da bunu fark etti ve dövüşü bitirip "hadi git de üstünü giy, şortu banyodaki sepete at" dedi. Üstümü değiştim ve geldim ve ikimiz de kıpkırmızıydık hiç konuşamadık. Hemen eve gittim ve o andan beri hiç konuşmadık. Tekme atınca neden boşaldım bunu bilimsel olarak açıklayabilecek biri var mı? Bundan sonra ne yapayım gidip hiçbir şey olmamış gibi konuşayım mı? Yardım eden herkese +1 Örnek vermek gerekirse tam olarak böyle bir tekme esnasında boşaldım.
hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyom l*n helal olsun sana, millet bunun için ilaç kullanıyor sen bir tekmeyle.. neyse git konuş evlat bişeyden çekinmene gerek yok çekinirsen ayıp edersin
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama nasıl açıklayacağım ki sen beni cinsel obje olarak mı görüyorsun da orana bir dokunduğumda boşaldın derse?
Yarı da değil neredeyse tam çıplak şekilde birbirimizi avuçlayıp kucaklayıp yerlerde yuvarlanıyoruz yani kalkması çok normaldi zaten ama boşalma hoş olmadı.
Aynen öyle :D Sana şunu söyleyim sen birşey yapamazsın aslında eğer kız seninle konuşmaya çalışıyorsa devam et konuşmaya eğer hiçbir şey söylemiyorsa artık bence bırak :/
Serbest dovus zaten ya genelde gures hamleleri yapiyoruz ama vurmak da serbest. Onu kitledigimde karin, kasiklar, gogus kafesi demeden her yere neresiyke gelirse yapistirip beni yere seriyor :D
Hasar birakacak gibi vurmuyor ya zorlanacagim kadar acitiyor sadece :D gures tekniklerini de iyi kullanir ama kafami falan her zaman kitler genelde bacaklariyla ki o hareketi her yaptiginde pes ederim cunku kurtulmak imkansizdir :)
Hafife alinmayacak kadar acitiyor fakat o basincin yarattigi etkiyle nefesi cok fena kesiyor ve butun gucumu de kullansam bacaklarini birak acmayi, hic hareket dahi ettiremiyorum.
Yapiyorum ama o bir sekilde ulasip kasiklarimi sikarak gucumu kirip bacaklarimi cozup tekrar uste cikabiliyor. Ben onun kadar guzel sikistiramiyorum kafayi da karni da.
Kesinlikle oyledir yani cocuk bogar gibi o kadar rahat ki bir keresinde karnimi kitlediginde eline kitap alip okumaya kalkti benle dalga gecmek icin. Tum gucumu kullandim o ise hicbir caba gostermedi yine de hic esnemedi bile yani birazcik nefes boslugu dahi acamadim.
En İyi Cevaplar