Cinsel Yaşam Kocam her gün cinsel ilişkiye girer mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 219 Kocam her gün cinsel ilişkiye girer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
02istanbuldayim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Girer neden olmasin bnde hergun esimle girerim dedim de esimin lipodu dusuk zorla hafta bir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bem şahsen hergün yapmak isterim senin gibi eşim olursa da ohooo🤣🤣🤣yaşadık sabahlar olmasın 0 0 Yorumla
klytiewoolridge Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ayneeen kanka gireeer 3 1 Yorumla oGökyüzüBeyiO45 +1 yıl Karşındaki istedikten sonra niye olmasın degilmi doyumsuzluk başka bisiy 😘🤩 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl be 1 haftadir ayniyim gunde kimi zaman 3 oluyor olsa uzerinden inmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl S*kşmek istediğine neden kimse inanmıyor sjshdh 5 5 Yorumla MontanaMax +1 yıl Trol çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MontanaMax yoo bende böyle bir soru dormayı düşünmüştüm istekli olmak ne zaman troll oldu Yorumla MontanaMax +1 yıl İstekli olmak trollük değil de bu soruda biraz trollük sezdim. Malum bir sitede bir çok erkek pembeli kılığında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MontanaMax sende haklısın Yorumla MontanaMax +1 yıl Gizli üye yazanlardan şüpheliyim😀açık yazanlarda kendilerince haklı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şuanda mastmı yapıyosun peki sürekli olarak 4 1 Yorumla karizmaa014 +1 yıl Doğal olarak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle ben öyleyim, her gün boşalsam boşalırım ama kendimi tutuyorum, her gün mast iyi değil 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Sevismene ve bedeninin guzelligine bagli 0 0 Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl bilmem eşime bağlı çekiciyse her gece olur 0 2 Yorumla Shadyladyy +1 yıl sen cok cekıcısın ya hdsfk Yorumla Resull25 +1 yıl @Shadyladyy sende çok çekicisin xd Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir zaman yapar zaten sen sıkılmaya paşlarsın.. 0 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Yani sürekli sürekli sıkar bir zamandan sonra 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. kendin gibi bul o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben öyleyim yataktan çıkmam cidden 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben girerim ordan çıkmam hem yataktan hem içinden Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Şakır şakır öttürsün beni diyorsun öylemi 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oyle merak etme inmezsin ustunden 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seksi seven birisi ise girer 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayir#Emirhancankir1 0 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. he yaparsın. 2. gün kirpiklerin ağrımya başlar :D 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. 6 ay sonra seninde basın ağrımaya baslsr 0 2 Yorumla Deryabulut +1 yıl Neden başı ağrımaya başlasın ki Yorumla magnumelegant +1 yıl Evli değilsiniz galiba 🤭 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl benimle evlenirsen hergün orgazm olmadan uyumazsın 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendin gibi birini bulamazsan yanarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hergün ağlamaya var mısın? 0 3 Yorumla Deryabulut +1 yıl Ne ağlaması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidom yüksek hergün ilişkiye girmek iater mi dedin ya. Bazı erkekler hard sever. Bence kadında hard sever ki zevk alsın. Zevkle karışık haz acı çığlıklarını kaatettim 😅 Güzwl olmaz mı 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence güzel olur 🙂 @Deryabulut Yorumla
ilalilali Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. 2. Gün kaçacak delik ararsın 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Girer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok be bıkar 3 5 Yorumla Sunred +1 yıl Neden bıraksın😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bıkar Yorumla Sunred +1 yıl Herşey karşılıklı ise neden bıraksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl LAN bir KAR BIRAKIR DEĞİL Yorumla oGökyüzüBeyiO45 +1 yıl İstedikten sonra bırakmaz ama hergun olmasada 2-3 günde bir i Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşına göre değişebilir 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. bir çok erkek böyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Girer neden olmasin bnde hergun esimle girerim dedim de esimin lipodu dusuk zorla hafta bir
Bem şahsen hergün yapmak isterim senin gibi eşim olursa da ohooo🤣🤣🤣yaşadık sabahlar olmasın
ayneeen kanka gireeer
Karşındaki istedikten sonra niye olmasın degilmi doyumsuzluk başka bisiy 😘🤩
be 1 haftadir ayniyim gunde kimi zaman 3 oluyor olsa uzerinden inmem
Tahrik edersen elbette
S*kşmek istediğine neden kimse inanmıyor sjshdh
Trol çünkü
@MontanaMax yoo bende böyle bir soru dormayı düşünmüştüm istekli olmak ne zaman troll oldu
İstekli olmak trollük değil de bu soruda biraz trollük sezdim. Malum bir sitede bir çok erkek pembeli kılığında
@MontanaMax sende haklısın
Gizli üye yazanlardan şüpheliyim😀açık yazanlarda kendilerince haklı
Şuanda mastmı yapıyosun peki sürekli olarak
Doğal olarak
Kesinlikle ben öyleyim, her gün boşalsam boşalırım ama kendimi tutuyorum, her gün mast iyi değil
Sevismene ve bedeninin guzelligine bagli
TROL SORU HELAL EXP KAZANDINIZ
Değişiyor erkekten erkeğe
Ben yapamam işkoliğim
bilmem eşime bağlı çekiciyse her gece olur
sen cok cekıcısın ya hdsfk
@Shadyladyy sende çok çekicisin xd
Bir zaman yapar zaten sen sıkılmaya paşlarsın..
Sen 3 günde bıkarsında. Eşin bıkmaz...
Genelde istekliye isteksiz denk geliyor. Yok girmezz
Orası senin dişiliğini bagli
Benimde aynı şekil libido tavan
Genelde zıt kutuplar birbirini buluyor
Yani sürekli sürekli sıkar bir zamandan sonra
Çocuk doğana kadar...
kendin gibi bul o zaman
Evet muhtemelen öyle olur zaten
Girecek kızım biz sizi niye alıyoruz
Sen hiç penis gördün mi?
2 nizide libidosuna bağlı
Öyle biri denk gelirse olur
Ben öyleyim yataktan çıkmam cidden
Ben girerim ordan çıkmam hem yataktan hem içinden
evlenince hiç te öyle olmuyor
İşte böyle olun ya ateşli 😂
Şakır şakır öttürsün beni diyorsun öylemi
Sen ısterse girer sıkıntı olmaz
Oyle merak etme inmezsin ustunden
seksi seven birisi ise girer
Hayir
#Emirhancankir1
he yaparsın. 2. gün kirpiklerin ağrımya başlar :D
6 ay sonra seninde basın ağrımaya baslsr
Neden başı ağrımaya başlasın ki
Evli değilsiniz galiba 🤭
benimle evlenirsen hergün orgazm olmadan uyumazsın
Kendin gibi birini bulamazsan yanarsın
Hergün yapacağını asla düşünmüyorum
ilk zamanlar evet sonra hayır
Hergün ağlamaya var mısın?
Ne ağlaması
Libidom yüksek hergün ilişkiye girmek iater mi dedin ya. Bazı erkekler hard sever. Bence kadında hard sever ki zevk alsın. Zevkle karışık haz acı çığlıklarını kaatettim 😅 Güzwl olmaz mı 🙄
Bence güzel olur 🙂 @Deryabulut
Uha be mk kaç kişi yorum yapmış
Kısıden kisiye değişiklik gösterir.
yaparlar
Hevesini alınca yatmazsin
Sakin ol kelebeğim
Sen iste yeter ki
Değil
Kişiye göre değişir
2. Gün kaçacak delik ararsın
Bende aynı sen gibiyim
Girer