şu an bekarım ama libidom çok yüksek seks hep aklımda ben evlenince sanrım her gün yatarım peki erkeklerde öyle mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. her erkek değil. kaliteli yaşamayan erkekler erken biter. kalitedeki kastım doğru doğal yaşam. lüks anlamında değil. yani düzenli gıda düzenli uyuma düzenli seks düzenli spor...
yapay gidalarla beslenenler, sürekli hastalananlar, sürekli hastalıktan dolayı ilaç alanlar, düzensiz ilişki yaşayanlar düzensiz uyuyanlar... erken biter.
ben bu konuda çok düzenliyim. bu nedenle yaşım 52 ama günlük düzenli ilişki yaşarım. hem de gün içerisinde 2-3 seans. akşam gece ve sabah.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ben her gün girerim diyene aldanma.. Evlenince doyum oluyor, bekarlıkta ki gibi her gün yaparım, her gün çakarım demek ile evlenince yapmak çok farklı bir durum. Bazen üst üste 3 gece pompalayabilir ama 4 ncü gün olur mu garantisi yok kank.. 🤨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
122Cevap
Gnelde cınsel mevzulara cok yorum yazmıyorum ancak genc arkadaşların yorumlarını görunce bılgı maıyetınde bende bır kac fıkrımı beyan etmek ısterım. Öncelıkle bu tarz olaylar tamemen kısının bunyesı kendıne bakması ve beslenmesı hatta psıkojıısı ıle dırekt alakalıdır. Her bıreyın kendıne mahsus bır anatomısı var bunu asla genele baglayamazsınız. Mısal ben sıgara ıcmem oldukca dengelı beslenırım asla asıtlı hamurlu yaglı seyler yemem fastfood tadını bılmem sebze ve balık agırıklı beslenırım. Oldukca hareketlı ve aktıf bır yasantım var asla hareket etmekten usenmem. Hergun mutlaka 10 km yurumeye çalısırım hobı amaclı profosyonelde tupsuz dalıs yaparım yanı yüzenler bılır en cok performans ısteyen sporlardan bırı dalıstır ben sudan 4-5 saat hıc cıkmadan yuzdugumu ve daldıgımı bılırım. Fınalde erkegın ya da kadının performansı o vucuda nekadar ıyı baktıgınla dırekt alakalıdır. Sıgara ıcen bır erkegın yası kac olursa olsun ısters 20 olsun performasını mutlaka etkıler. Bna gore bır erkegın cnsellıktekı zırve yası tecrube ıle bırlesınce 35- 45 lı yaslardır ancak kendıne ıyı bakmıs erkekten bahsedıyorum. Kbapları mangalalrı göturup agzında emzık gıbı sıgara olan erkekten sadece ısmen koca olur yatakta bırsey beklemek bıraz utopık bır durum. Fınalde sorunun cevabı eger kendın gıbı bırını ıstıyorsan sıgara ıcmeyen sportıf dengelı beslenen ve hareketlı bırıne bakacaksın sen yasın ıtıbarıyle oyle hıssetsende bayanlar cınsellıkte erkeklerden daha önce sönüyor genclıgınıze bakmayın
rakamlar ıle vucut yasınız cok farklı olabılır00 YorumlaCicim aylarında olur. Sonrasında hayatın gerçekleri devreye girer. Ayrıca eşin senin gibi olursa bu dediğim olur. Uyuşmazsanız bir şekilde al sana sıkıntı.
Her erkek, her gün sekse sıcak bakmaz. ERkek diye 7/24 seks yapmak ister gibi bir kural yok yani. Erkeğin libidosu, seninle olacak ten uyumu, stres seviyesi gibi bir sürü kriter var burada.50 Yorumla
+1 yılİlk birkaç ay günaşırı, kapı eşiği dahil evin her köşesini cenabet edersiniz :) daha sonra seviştiğiniz yer ve ilişki sayısı gittikçe düşer, Birkaç yol sonra ilişki sayısı standarta bağlar yatak odaları dışında totonuzu başka yere koymazsınız. 5-6 yıl sonra da haftada 2 sizi mutlu eder 3. Yü gördüğünde Kocan bayram eder :D Klasik Türk aile yapısının genel özelliği bu istisnalar kaideyi bozmaz ;)
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim sevgilimi vereyim sana biraz rahatlat da beni rahat biraksin.
1519 Yorumla
Soran+1 yılAhahaahahah niye isteksizsin sevmiyor musun
Cevap sahibi+1 yılisteksiz degilim daha yeni sevgili olduk ve ben erken oldugunu dusunuyorum ama o istiyor. belli ki ac. doymasi gerek. inan hic kiskanmam yeter ki artik istemesin.
Soran+1 yılAhaaha ben kocamı ile aşk evliliği ysoıcağımı düşündüğüm için her gün seks isterim dedim çünkü sevgi ve tutku ile vazgeçemem diye düşündüm başkaların artıklarına verecek kadar düşmedik bin şükür
Sende bence iyi düşünüyorsun haklısın
Cevap sahibi+1 yılartik dedigin seni parasiyla satin alir
Soran+1 yılBak aldı 😂
Soran+1 yılHerşey para mi ya bu kadar ucuz düşünceleriniz var ya bir de
Kadınsın
Pahalı hayatın ucuz insanları çok yazık
Cevap sahibi+1 yılhahah noldu zengin diyince dustun mu 😂
Cevap sahibi+1 yılher sey para degil tabi ki ne alaka
Soran+1 yılÇok şükür varlıklı bir ailen çocuğum her şey gördüm sevgi ve tutku isterim birinden
Bence haddime değil akıl vermek sizde gerçekten sevgi isteyin
Cevap sahibi+1 yılbizimki sevgi iliskisi zaten. zengin diye sevmiyor mu oluyoruz ne alaka? 😂😂
Soran+1 yılSen öyle diyince kurduğun cümle oku bence " parası ile seni satın alır" böyle bir cümle kuran biri için ne düşünürsün
Soran+1 yılSen açtın konu bebeğim
Cevap sahibi+1 yılsen hakaret ettin diye oyle dedim ben. “artik dedigin insan seni cebinden cikarir” demek istedim.
benim derdim para olsa ne isterse veririm parami alir yoluma bakarim. ama ben her sey dogru zamanda ilerlesin diye iliskiye girmiyorum zaten. sevgi iliskisi cunku bu- +1 yıl
En itici sevgili tipi sevdiğini başkalarına havale eden kadın tipi robot musunuz sizin ihtiyacınız yok mu yani? sadece erkek taraflı bir şey mi bu seks?
Cevap sahibi+1 yılben erken oldugunu dusunuyorum o yuzden yapmak istemiyorum. ayricca seks yapmayan niye robot olsun? 😂😂
- +1 yıl
çünkü robotlar seks yapmazlarda ondan
Cevap sahibi+1 yılseks robotlari?
- +1 yıl
onlar seks yapmıyor tecavüze uğruyor ve bunun farkında bile değiller
Cevap sahibi+1 yılneyse arkadaslar dusunceleriniz umrumda degil bence benim tavrim da sizin umrunuzda olmasin iyi gunler ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk zamanlarda her gün olursunuz sonra haftada 4-5 gün sonra 3-4 gün. Ama merak etme erkekler sekse her zaman hazır
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlardaki gibi erkeklerde de libido kişiden kişiye göre değişir. Kimi günde ikiye bana mısın demezken kimisi de haftada bire nazlanabilir. Fakat şu an çok fazla yapmamış olman seni yanıltabilir yaşlandıkça ve doydukça isteğin gittikçe azalacaktır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merak etme bu ülkede seksi seven erkeğe aseksüel kadın denk gelir kadına da aynısının tıpkısı seks düşmanı ya da güçsüz erkek. Tencereyle kapağın uyuşmazlığı söz konusu bu ülkede sanırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın her şeyi belirler. Kadını istekli olan bir ilişki her yönü ile yanrdağ misali volkanlar patlatır. Ateş daima yüksek ve enerji kaç megatondur dersiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben Şu an oturmaıyorum heryerım agrıyor sevgılım deyıl ama para veren bırı vardı 2 bın verdı fena yaptı benı pısman oldum seyı cok buyuktu
519 Yorumla- +1 yıl
2 binn masallah altın kaplama sanırım 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Sessizfirtınam01 gümüş
- +1 yıl
Haha alemsin yaa 🤣🤣 o da pahalıdandı
Cevap sahibi+1 yıl@Sessizfirtınam01 senınkı demırdenmı ucuz o
- +1 yıl
Neyine 2 bin verdi geceliğine mi
Cevap sahibi+1 yıl@karizmaa014 3 saat kldık
- +1 yıl
3 saatte kaç posta yaptı
Cevap sahibi+1 yıl@karizmaa014 3 atdı ama buyuk tu kalındı cok bılseydım öyle 5 ısterdım
- +1 yıl
Hadi ya nerden buldu peki seni
Cevap sahibi+1 yıl@karizmaa014 bırı onerdı paran vrmı
- +1 yıl
Var şükür anal mı yaptı
Cevap sahibi+1 yıl@karizmaa014 bırı analdı ama seyı cok buyuktu bılegım gıbı ılkkes böyle gördum boyu ıyıydıde kalınlıgı benı yırtdı zor gırdı dardı benımkı
- +1 yıl
Tklp atsana
Cevap sahibi+1 yıl@karizmaa014 neden
- +1 yıl
Anlaşırız belki
- +1 yıl
Merak ediyorsan mesaj at demir mi bakir mk gorursun :)(
- +1 yıl
Altın kaplamasin belliki iyi dayanmissin ben 5 vereyim sana 🤩😁
+1 yılben evliyim hergun olmaz. senin Şu an ki durumun geçici. esim 2 3 yapalim diyor ama 1 den sonra pert oluyor.
10 Yorumlaöyleyim evliliğe gerek duymuyorum seks yapmak için libidosu yüksek bir partner olsun görüşme sıkıntısı olmayan yeterli 😉
00 Yorumla
+1 yılBu kocanın isteklerine bağlı ama malesef senin kadar istekli olacağını sanmıyorum ben genel evlilikler öyle çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBu her kadın ve erkek de farklılık gösterir kardeşim senin ki yüksek se eşinde az olabilir genelde böyle oluyor
00 Yorumla İlk zmanlar sabah akşam yapıştır ama fanteziler olmassa zati kendiliğinden azalır zamanla. Alışırsın merak etme.
00 YorumlaSeninle aynı görüşe sahibim, ama ilk defa böyle arzulu kadın görüyorum. Umarım ilerde fikrin değişmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHe gülüm he
128 Yorumla- +1 yıl
@barraküda niye ya 😀
- +1 yıl
@barraküda bir anlık azginlikla söylenen şeyler 😀
- +1 yıl
@barraküda orgazm olunca unutur 😀
hergün yatamassın 🙂cok gördük öyle diyenleri de haftada 2-3 e düşürdüler otomatik
04 Yorumla
Soran+1 yılİşten yorgun dönsek bile sevişme oral olur
Soran+1 yılKonusacak vakit olursa belki konuşuruz
Girer canım kendine göre birisini bulup evlenirsen sonra da sabahlar olmasın hahaha
21 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😏🤗😏🤗🤗🤩
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yeterki sen yapmak iste erkek her zaman ister bunu. :D
10 Yorumla
+1 yılŞimdi ufaksin böyle istek var bide evlen bide kocan seni tatmin etmesin görürüm seni
00 Yorumla
+1 yılHayat şartları ve libido genel olarak desemde kadın beni ne kadar istemesinede bağlı 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyi eğlenceli hale getirirsen olabilir aksi halde sıkılır, monotonlaşır yani.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seksi çok seviyorsa, enerjisi yüksek ise aynı şeyleri ister. Yeter ki sevsin seksi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen her gün olmasa da mutlaka 3 günde 1 istiyorum eşim hergun istemediği için bana aşık olan işyerimde olan kız ile evlenene kadar 4 yok bu şekilde devam ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle. Korkma yeter ki sen iste ve yatakta sınırsız ol
00 Yorumla Ben seks bağımlısıyım günde 5 buluyor o yüzdende kendime partner bulamıyorum malesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSen ver kocan hep yapar yetmezse artik doyumsuz adam ararsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. senin etkileyici olmana bağlı fantazi dolu biriysen sıkılmadan sürekli yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSabah aksam olabilir ya da her gun bir defa..
Ama her gun uc, bes zor 😁00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu tamamen ona yaşattıgınla alakalı... hergün aynı pozisyon pek etkili olmuyor
00 Yorumlaİşini bilen biriysen girebilir. Ama musluk değil bu haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılSelami çeşmesi mi lan bu? Tövbe estağfurullah, düşman g*tüne...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek öyle değil burda ki yorumlara bakma biraz yapınca sıkılıyor çoğu istekli isen ve istekli ilişki istiyorsan biraz uğraşacaksın işin zor burcunuz ne yaşınız kaç
00 Yorumla
+1 yılevli olsam her gün her saat her yerde girerdim. benim halimi görsen kendi haline şükrederdin
00 YorumlaSende patlama olacağı kesin yatağı sağlam alında çökmesin
00 Yorumla
+1 yılValla benim yaşım 43 Her gün Yapsam bıkmıyorum okadar doyumsuzum ama hakkınıda veririm
00 Yorumla
+1 yılSen iste yeterki.
Sen istedikten sonra eşiniz hergün yatar.00 Yorumla
+1 yılBenimde libidom yüksek fakat hergün yapacak bir bayan yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde lıbıdosu yuksek erkege lıbıdosu dusuk kadınlarla evlenıyor. lıbıdosu yuksek kadınlarda lıbıdosu dusuk erkeklerle evlenıyor. bende aynı durumdan muzdarıptım en son bosandım 5-6 yıl oldu ıyıkı bosanmısım :)
00 Yorumla Su aralar horminlarim kontrolden çıkmış durumda libidom tavan. Bana senin gibi doyumsuz nefes almadan sevisebilcegim birisi lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaaa güvenme bu erkek milletine hergün 5 kere yaparım der sonra hafta da 3 e razı olursun😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
İlk başlarda hergün olur
- +1 yıl
Desene yapar ederim diyenler hep yorulan kısım bence kızlar daha çok dayanır sekse erkek zor 🥱😁🤗🤩
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden ne hayaller kurardim da ilk geceden yikildi hayaller oyle iliski yasamak hemde hergun kolay degil ilk baslarda onden hasta bile olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar belki hergün ama sonradan gitgide azalacaktır...
00 Yorumla
+1 yılNe oldu alev mi aldın yanıyomusun
71 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılOda istekli ise yapar
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirmez erkeklerin asıp kestiğine bakma hepsi hemen yoruluyor bitirici bile sen yapıyorsun sonunda
016 Yorumla- +1 yıl
Kadın anca eşşek gibi yattığı için erkeğin yorulması normal zaten
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYalnızzLıkk ne alakası var burada yok soluksuz bilmem kaç saat diye ağlıyor erkekler icraatlerini görüyoruz ortada kadınlar tuvalette kast yapıyor seks sonrası
- +1 yıl
Ya bırak sen yorumu gerçekte olana bak performansı iyi olan erkekte illa ki yorulur buda normal çünkü kadınların geneli ölü gibi yatıyo yatakta yaptığı ne var? Anca domalır bekler güç harcayan %90 erkek bırakta yorulsun normal olarak. Performansı yapan erkek kadın anca eşşek gibi uzanıyo
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYalnızzLıkk yooo bana tersi denk geldi eski sevg sağıyordum yani adam yatıyordu
Cevap sahibi+1 yılÖyle ben şöyleyim böyleyim diyen erkekler hep aynı
- +1 yıl
Adam yatarak seninle ilişkiye nasıl girsin? Mantıksız konuşuyosun zaten genel olarak konuşuyorum ben genelde kadınlar yatar anca çoğu şeyi erkek yapar bu yüzden yorulmasida normal
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYalnızzLıkk git biraz p*rno izle öğrenirsin
- +1 yıl
Sen p*rno izle de gör erkeklerin kadınlara göre 10 kat daha fazla performans sağladıginı. Siz napıyosunuzda yatakta yorulacaksiniz ya
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYalnızzLıkk ben yapıyordum işte bana öylesi denk geldi
- +1 yıl
Oda senin şanslığın demek ki nasıl denk getirdiysen yatakta sadece yatan erkeği bulmuşsun garip
- +1 yıl
sen erkek diye yumuşaklara denk gelmiş olmalısın
Cevap sahibi+1 yıl@_stetoskop büyük ihtimalle öyle olmuş
- +1 yıl
kısmetsizmişsin.
Cevap sahibi+1 yıl@_stetoskop neyse bu defter kapandı ilk sevgiliydi zaten terk etti daha da böyle şeyler yaşamam benim için bitti her şey
- +1 yıl
umarım şimdi erkek gibi bir erkeğe denk gelirsin
Cevap sahibi+1 yıl@_stetoskop kalsın ben kapattım defteri
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı istek bende de var eşim olacak kişi yaparmı her gün düşünüyorum
00 YorumlaHergün hergün buna can mı dayanır. Musluk değil yani
10 Yorumla
+1 yılBanyo yapmaktan üşenirsin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kadın erkek bu kişiden kişiye değişiyor dileğim her gün olanı denk gelsin
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda öyle olur ama zamanla sayı düşer sayıyi kontrol etmen icin fantazilere başvurmam lazım
00 YorumlaKocana bağlı. Benim gibi biriyse yataktan çıkmazsınız
00 Yorumla
+1 yılHer insanda farklılık gösterir
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHe he kesin böyle kalırsın
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılKocan her gece seni yatak bağırta bağırta yapar inşallah sana bol şans
00 Yorumla 2 sene her gün girersiniz ki sende isterssinn zaten
10 Yorumla
+1 yılYani sana bağlı ama cezbedersen neden olmasın şahsen ben hergün isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım ve bakirim şu anki isteğimle yani düşünemiyorum
00 YorumlaBekarım.. Evli olsam hergunn vajina yalamak emmek isterim
00 YorumlaŞimdi her gün istersin ama seks hayatın başlayınca her gün olmayabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler