Mutlaka yaşayan vardır oysa
Profil resmimdeki gibi eğri penis G noktasını daha çok uyardığı doğru mu?
Mutlaka yaşayan vardır oysa
hala g noktası hurafesi ile mi uğraşıyorsunuz. yahu 10 yıl önce bunun savunucusu cinsel uzmanlar bile artık bilim karşısında boyun büktü itiraf ettiler böyle nokta yok diye.
insanın sinir sistemi çözülmüş durumda. asla iç organlarda zevk almayı sağlayan sinir ağı olmaz. zaten olsa insan kafayı yer. zevk almayı sağlayan sinir ağı tamamen vücut dışındadır. yaratan bizle alıp vermediği mi var. kadınlara gıcığı mı var derinlere gizlesin. biraz akıllı olun.
vajina üremek için bir iç organdır. mide gibi düşünün. yemeğin lezzetini mideden alamazsınz. ağızdan dilden alırsınız. vajina da öyle. ilişkide vajinadan değil klitoristen zevk alırsınız. eğer ki vajina içerisnden zevk alınsaydı oturup kalkarken yürürken ya da adet görürken siz kafayı yerdiniz çıldırırdınız. biraz bilim okuyun lütfen. nereden zevk aldığınızı öğrenseniz bu penis ölçüsü saçmalığı da son bulacak.
vajina girişte 2-3 cm kısmı dar penisi kavrayan ama içerisi yumruk hareket edecek şekilde geniş olan büzük halde duran para kesesi gibi körük gibi bir organ. penisi ilk girişteki 2-3 cm hisseder. içerisi hissetmez. sadece uzun olur rahme değerse acı hissedersiniz. ilişkide giriş kasları ile iç dudaklar hareketi klitorise iletir klitoristen zevk hissedilir. bu tabi orgazma yetmez. illaki ilişki anında sevişmek gerek.
bizim ülke insanları ön sevişmeyi bile algılamamış. biraz sevişip sonra sevişmeyi kesiyor ver yansın gir çık işlemi. böyle olmaz. sevişme ilk temasla başlar orgazma kadar devam eder. ilişki bu sevişme içerisinde yaşanır. ilişkiden önceki safhasına ön sevişme denir. ya değilse sadece ilişkiden önce sevişilp bırakılsa neden "ön" kavramı eklensin. kompozisyon gibi giriş gelişme sonuç vardır sevişmede.
Kim atıyor bu yalanları? Bir erkeğin dili oral yaparken en fazla 5 cm girer içeri parmaklarken 10 cm girse vajinanın ilk 5 cm'lik kısmı en çok zevk aldığınız ve sinirlerle aşırı dolu olan kısmı 👍 Eğri penis değil uzun penis değil 10 cm bile olsa kadını mutlu eden o 10 cm'yi iyi kullanıp içerde maksimum süre tutmak 👍
G noktasını bilen var mı acaba..
Varsa da yaşayan ya da yaşatan var mi...
Evet yamuk penis daha kolay dokunur o noktaya... fakat erkek te bitiyor iş yani bizde... kucuk fiziksel hareketlerle her dum düz penisi olan biri de kolaylıkla G noktasına baskı uygulayabilir..
Araba direksiyonun bir kısmı mı o resim.. 🤦🏼♂️ Benim kerata eğri ama o kadar kavisli değil. Yani G noktasını bulamasa da G den önce ki harf F yi çok rahat bulur.🤔
Cevap
50Cevap
Aynen doğru daha çok baskı oluyor sevgilimin ki öyle
Çok şanslısın canım
Öyle işte
Meraba. Uzun zamandir aklimdasin mumkunse takip atarmisin
Benimki ki düz ama o G noktasını tutturmanın bir yolunu buldum ben. İllaki öyle eğri olmasına gerek yok. Biraz içine giriş şekli ve belinin altına koyduğum yastıkla bu işi çözdüm.
Yukarı doğru mu giriyorsun
Dogy de yukarı olmaz G noktası aşşağıda kalıyor
Elbette
Derken?
Profil resmindeki oyuncak uçuruyor penis değmedi
Ben kız arkadaşımın içine parmaklarımı sokup okşarken bulmuştuk ilk kez o G noktasını sonra penisimi değdirmeyi başardık o noktaya. Arkası dönük kucağıma oturduğunda ilk kez demiştim o noktasına. Kendi de değmesi için yardımcı olmuştu. Arabada ilişkiye girmiştik. Araba koltuğu seks için çok rahat oluyor.
Öyle merakin varsa seks oyuncaklarindan al dene ,,,önemli olan o değil partnerin sana zevk verebilmeli, sende zack almasını bilmelisin şahsi düşüncem
*zevk
Değil , hepsi hurafe. G noktası dediğiniz yer hemen 4cm de ve ona ulaşmak için kavise gerek yok, penisin pütürlü kafası yeterli
G noktası hala bilimsel olarak ispatlanamadı. Kadınlarda erkeklerdeki gibi bir boşalma olayı yok. Daha farklı bşr mekanizma var...
Benim yukarı bakan hafif eğimli, çok eğri iyi olmaz, kadınların hoşuna giden yukarı doğru ve hafif eğimlidir.
Zevk almak istiyorsan bunun için eğri penisli biriyle birlikte olmana gerek yok partnerin zevk vermeyi bilsin yeter ha bu arada penisi iri ve sert ise tadından yenmez sonuçta g noktasını uyarmanın 101 şekli var
Evet benim öyle ve ilk defa bu kadar zevk aldım diyen kadınlar oldu
Alakasi yoktur en iyi uyarl ak kilotorisi emmektir untmayin bunu
Öyle bir şey mi varmış? :O iyi oldu bunu öğrendiğim :D
Önemli olan kullanmayı bilmek. Her türlü ulaşırım o noktasına
Onu bende duydum nekadar gercek bilmiyorum bizimki öledegill istememde
Sen iste penisini öyle bükecek insanlar bulursun 😂
Mantık olarak doğru haklısın ama erkek kadının zevk noktası yani G noktasını biliyorsa çok rahat düz penisle orayı uyarabilir
Bana hiç ulaşan olmadı 😊
Sen kendinde ulaştırırsın ki içine girerken ki bel hareketin yeterli olur bence
Napıcam Belimi
İlişki sırasında bel kıvırma hareketiyle penisi g noktasına değdireceksin
Önemli değil, içine girdiğinde penisi istediğin gibi harekete geçirebilirsin, tabi tecrübe şart bunun için.
Az önce takip isteğimi kabul ettiniz, mesaj atarmısınız ben yazamadım
Doğrudur öyle olduğunu eski partnerim söylemişti ama kalınlıkta önemli
Zaten sağlıklı penis dik ve yukarı doğru olmalı yere eğik olanlar hatalı penisler
Evet daha çok zevk aldırır
G noktasına değiyormu doğrudan
Çoğu erkeginki bir tarafa eğri olur zaten ama bunun zevkle ilgili olduğunu zannetmiyorum
Aynen benimkisi buna benzer ama kısa kalın başı iri
bence yanlış içine giriğnce yamukluğuna göre yol alır
Belki olursun bigün tecrübeyle sabit olduğunda haber et
Evet benim egri olmasada ben o dedigini uyguluyorum zaten cok zevk veriyor demi
Benim penismde öyle ve dediginle alakası yok
Doğrudur
Len bu nasıl soru manyak mısınız 😂
düz var yine de ulaşırım o noktaya:)
Eğri derken yana kaymış mi
kalın ve büyük olması önemli
Benimki cetvel gibi valla
olabilir g noktasını ama herkes bulamaz
Penis dediğin ok gibi olmalı
O ne öyle iplik gibi ya
Benim penisimle ayni :) bence hoş olabilir :)
Gizlisin
Görmek mi istiyorsun 🙄
Çıktım
Vardi benimde mesaj atmadin ki 🙄
Burdamı sın
Evet
Çık gizlendiğin yerden
Çıktım m
Bu kadın milleti 30’dan sonra azıyor mk
Benim aletin resmi sandim
Eşek kadar olursa tabi uyarır.
şimdi çıkar öyle penisler
Mantksiz
#Emirhancankir1
sımdı ortaya cıkar kımlerın penısı egrı :)
Büyük ve kalint olduğunda uyarır
Benimki öyle pek sevmiyorum ama 🙄
Seven vardır mutlaka
Varmış evet 🤷♂️
Neden sevmiyorsun
Bilmem görsel bakımdan başka bir nedeni yok
Yok muymuş?
G noktası ne agırlık merkezi m
Yerçekimi sabiti knk
dogru
Diğerleri ile bariz fark var mı Verdiği zevk açısından
bariz fark diyemeyiz cunku kalin ve sert penisi olan performansi iyi olan biri penisi egri olan birinden daha iyi zevk verebilir. ama egri penisin daha cok hissettirdigi dogru.
evet dogru. icine dumduz bir seyi aldigini dusun bir de sekilli bir sey aldigini dusun. ordan anlarsin zaten
@Kingvaper seninki yana eğri
Yamultalım mı yani 😂😂😂
Gel bende var
Benimki tam benziyor ya
Benimkide saga dogru
Evet doğrudur..
Çok saçma
Süper oluyor
Darısı başıma
Ustasin bu konuda daha rahat oluyo galiba
Haber bekliyor senden
Kim bekliyor 😏🥱😁