Merhaba 20 yaşındayım moralim bozuk daha önce hiç ilişkiye girmedim şu anda girmeyi çok istesem de asla düşünmüyorum. Penisim 20 cm ve biraz sağa doğru eğri oldugunu düşünüyorum. İnternette bu konuyu biraz araştırdım bunun normal oldugunu söylüyordular yani bir sürü kişide varmış böyle tam düz değil muz gibi olan hafif yana doğru eğrilik var. Daha iyi anlayabilmeniz için paint'te çizdim bakın fotoğrafa ve lütfen bir şey yazın çünkü moralim bozuldu penisim normal görünmediğini ilişkiye girerken zorluklar yaşayabileceğimi düşünüyorum. Bunu nasıl anlayabilirim? sizin de aranızda penisi böyle olan birisi var mı? ve aranızda bu konularla ilgilenen uzman kişiler varsa bana yönlendirebilirseniz çok iyi olur ve lütfen dalga geçmeyin ciddi ciddi kafamı kurcalayan bir konuydu o yüzden sormak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce bir video izledim adamın da eğriydi ama bir sorun olmadı
Benim penisim eğri mi bana mı öyle geliyor fotoğrafa bakıp düşüncenizi yazar mısınız?
Buna peyronie deniliyor. Belli bir dereceye kadar normaldir. Zaten kimsenin penisi dümdüz değil. P. rno yıldızı değilsen tabi. Estetik yapılıyor bir çok yöntemi var. İlişkide, kadını ilişkiye nasıl hazırladığın önemli. Yani şöyle düşün, kas yapmak istiyorsun kaldırdığın ağırlığın ne olduğunun bir önemi yok ister tungsten olsun ister demir kilo aynı kilo kasa binen stres aynı. Herşeyi kafaya takarsak hayat yaşanmaz.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
doğru. zaten bunun bir aleti de var penise takıyorsun bir süre ve düzleşiyormuş internette gördüm satılıyor
Evet bir miktar düzleştiriyor. Gerek yok böyle şeylere. Hiçbir kadın elinde mezurayla gezmiyor ve ne kadar düz diye bakmıyordur eskort falan değilse tabi.
Burdan duymuş olabilirim ama kavisli ve eğri olanlar farklı yerlere kadar ilerliyormuş sanırım En onemlisi senin alet 20cm daha ne istiyosun 2 katı benimkinin nerdeyse :D
Paintte çizmiş bir de paint terk 😂😂😂😂 oğlum pazardan aldığın her sebze meyve tek tip mi? Hepsi eğri büğrü ama biz onları da alıp yiyoruz. Pazara çıkıyorsundur herhalde 😏 yani seni de alan yiyen olur merak etme.
sana sıradan basit bir şey gibi gelebilir ama bunu veya bunun gibi şeyleri sorun eden ve bu yüzden çekingen olan partnerini tatmin edemeyeceğini düşünüp hazır olamayan bir sürü erkek var
ben onu mu diyorum? sadece diğer insanları görüşlerini merak eder insan ve böylece kendini rahatlatır daha iyi hisseder içinde mi tutsun söylemesin mi öyle olursa da stres yapacak?
bir kizlardada ayni sorun var bende seklini sevmiyom gecen hatta böyle bir soru paylastim ama erkekte daha az derecede lnemli bence uzunlugu daha önemsiliyo genel olarak ve burda cogu kisi kisaliktan dolayi sikayetci Sen kisa ve düz mi istersin veya Uzun ve biraz egri?
zaten uzun oldugu için uzun istememe gerek yok sadece erekte halindeyken düz olması daha iyi olurdu sanki ama biraz hafif sağa doğru eğri muz şekli gibi ilerde sorun olur mu diye düşünüyorum ben yoksa şikayetçi değilim niye şikayetçi olayım ki :) sen de olma sakın kendini sev!