Benim penisim eğri mi bana mı öyle geliyor fotoğrafa bakıp düşüncenizi yazar mısınız?

Merhaba 20 yaşındayım moralim bozuk daha önce hiç ilişkiye girmedim şu anda girmeyi çok istesem de asla düşünmüyorum. Penisim 20 cm ve biraz sağa doğru eğri oldugunu düşünüyorum. İnternette bu konuyu biraz araştırdım bunun normal oldugunu söylüyordular yani bir sürü kişide varmış böyle tam düz değil muz gibi olan hafif yana doğru eğrilik var. Daha iyi anlayabilmeniz için paint'te çizdim bakın fotoğrafa ve lütfen bir şey yazın çünkü moralim bozuldu penisim normal görünmediğini ilişkiye girerken zorluklar yaşayabileceğimi düşünüyorum. Bunu nasıl anlayabilirim? sizin de aranızda penisi böyle olan birisi var mı? ve aranızda bu konularla ilgilenen uzman kişiler varsa bana yönlendirebilirseniz çok iyi olur ve lütfen dalga geçmeyin ciddi ciddi kafamı kurcalayan bir konuydu o yüzden sormak istedim
Benim penisim eğri mi bana mı öyle geliyor fotoğrafa bakıp düşüncenizi yazar mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce bir video izledim adamın da eğriydi ama bir sorun olmadı