Acımaz, sert yapmam, sen de zevk alacaksın emin ol, diyor
yapmadan bırakmaz artık bu gece beni
baya hazırlanmış duş almış, kayganlaştırıcı falan
hazırlıklı :(
Acı ile zarar doğru orantılı acı varsa zarar vardır çok acı varsa hasar da vardır.
Wc ihtiyacı sonrası duş başlığı çıkarılır su ılık ve basınçlı olsun hortum yaklaştırıldığında delik açılır içeri su dolar kendiliğinden ve boşaltılır 3-4 kez işlem tekrarlanır sonra kayganlaştırıcı ile parmakla esnetilir sonra girilir acı % 0 zarar % 0.
Esas zararlı olan kalın kuru pürüzlü dışkı yani kabızlık fissür’ün kas gevşemesinin yırtılmasının ana sebebidir. Hergün penisten kalın dışkı geçiyor oradan korkmayın zevkinizi alın eşinize de parmakla anal yapabilirsiniz erkeklerin g noktası içeridedir çok zevk alırlar prostat orgazmını araştırın ve hurafelere lütfen inanmayın.
eşin ruh hastasının teki. Sana resmen paralı fahşe muamelesi yapıyor dayanma gücü ve sabır diliyorum sana. Eğer inançlıysa eşin bunun çok günah olduğunu yapanın ise lanetlendiğini söyleyebilirsin
Ya sen beni hiç sevmiyormsun sen bunu yaptıktan sonra ben büyük tuvaletimi yapamıyorum de manyak mıdır nedir ya
Yapmadan bırakmaz bu gece beni. Duş almis, kayganlaştırıcı almis süslenmiş püslenmis baya hevesli
anladığım kadarıyla sende kaşınıyorsun ya da buradan trol yapıp fantezi üretiyorsun. Neyse nspsrssnız yapın hayat sizin got senin sıçamayacak olanda sensin üstüne oturamayacak olanda
Anal seks çok da acıtmıyor abartıldığı kadar. Yüz üstü yat ellerinle sen ayır gönülden iste yeter. İlkinde deliğin etrafına azıcık bir krem sürsün çok yavaş yavaş sokunca hiç acımıyor. Zaten kafası girince deliğe istediği kadar soksun acımıyor çok. Tabi ki acı hiç yok diyemem ama ben acı ile daha çok aZıyorum benim ki yavaş yavaş sokar sonra köküne kadar hızlı hızlı sokuyor hiç sorun yaşamıyorum. Tam aksine yaşanılan orgazm muhteşem ötesi oluyor.
Hak yolu varken neden b0k yoluna giriyor? Ayrıca günah. Günahı geçtim sağlığa zararlı eğer fazla girerse veya kalınsa oturamazsın. Salak salak işler yapmayın pozisyon mu kalmadı aw
bilmiyorum canim ya bu gece tutturmuş yapalım diye. Söyledim ama dinlemiyor
baska seyler deneyelim fantazi, pozisyon diyorum ama anlamiyir
İstemiyorsan bu kocan bile olsa yapmak zorunda değilsin ben istemiyorum diyip kenara çekilmeyi bilmelisin. İstiyorsan da sağlık açısından çok zararı var hem de fazla araştırma yap bir bok kız acı çektim diyo çünkü dışkı kısmı yani. İhtiyacını giderirken ölürsün ağrıdan kan çıkabilir daha ileri sorunlar olabilir anal zararsız olsa günah mı olurdu dkemdme
Cevap
30Cevap
Kendini ona bırak yalasın parmaklarıyla alıştırsın kontrol sende olsun domalarak yapma uzan uzerine uzansın kocanı mutlu et sen yapmak istemiyorsan ikinci kadını sun kendi ellerinle ayır ve kocana istediği zevki yaşat.
Anal isteyen eş... Ben sevdiğime kıyamadığımdan neredeyse önden yapamıyorum... Sevmek ve seks.. Neyse garip felsefi düşünceler boşver...
Valla az önce analdan vermedi hatun, defalarca istedim ama acıyor dedi. Ayda bir bile olabilir diyorum ona bile kabul gelmiyor.
bende yatakta bıraktım çıktı.
Sen düşün
Bu işin hastalık boyutuda var. Anal yollarda iltihaplanma yüksek ihtimal olabiliyor, anal sevişmelerde. Tavsiye etmem sağlık için.
Evlenince değil evlilik öncesi konuşacaktın bu konuları ;) şimdi belkide hastenedesin belkide yaşlanınca altına bez bağlayacaklar. Eğer yaptıysa davası olmaz.
yapmadik. Isıtmıyorum dedim. Dedim yaparsan normal bile iliskiye girmem hatta boşanırım. o da yapmadi
İyi doğru yolu bulmuş, o kadar hazırlık yapıp bırakması garip
Sonrada beynini s.. ksin o hiç acımaz
Demekki sende istiyorsun ama aklında acırmı korkusu var..
yapsın kız yazık adama bu kadar hazırlanmış filan😜 azcık acır da alışırsın sonra zevk alırsın
Zevk verir anal yaparken senin orgazm olman muhteşem olur
Bir hafta üzerine oturamazsın, Tuvaletini yapamazsın daha neler neler, Önden girin şuna.
Yapmadık. Dün gece istemedim dedim. Yapmadı
Çok iyi olmuş, ama onun iyi niyetine karşın önden yapabilirdin.
anal niye istiyor ki bu kadar. vaginal geniş mi geliyormuşş
eşin işini bilirse acımaz korkma ama bencil ise beceriksiz ise tıbbi vaka bile olabilirsin :O
Bence çok acır ve esininki büyük veya kalint ise daha çok canın yanar
Yapmayı bilmiyorsa acı çeker ama biliyorsa deli gibi zevk aldırır sana emin ol korkma denemeye değer
önce onun göthüne bir şey sokmayı teklif et kabul ederse yap bakalım senden isteyecek mi bir daha
sende razısın gibi. zevk almaya bak o zaman
değilim çok korkuyorum esimin ki büyük
bol bol yağla o halde
Kafaya takmış poponu 😂
Sert olursa ilişki acır biraz
ne dıyım senrazı olmusun hamama gıren terler
istemiyorsan asla yapma
Acıyor. kılolu musun?
Normalim aslinda
1.67 boy 59
Balık etli gibi
Kalınsa daha da cok acır
aynen
Acıyor cok bence yapmayın
Dün gece istemedim dedim. Yapmadı vazgeçti
Önden sabah aksam yapıyoruz
Önde sorun yok arkadan cok sorun yaşarsın
Kaç yaşındasın bisey olmaz gevsemen lazim
benim 20 onun 25
Kayganlastiri kullan kendi kayar girer kasma rahat ol sonra yine istersin saten
tamam teşekkürler
Bu gece verirsin artik😅
hazırlanmis ya bundan sonra vazgeçmez. Yapmadan birakmaz beni. Duş almis, kayganlastirici almiş, süslenmiş püslenmis baya hevesli :(
Penisi büyük mü ne korkuyorsun yüz üstü yat daha çok zevk alicaksin sende
büyük :(
Alistira alistira girer merak etme popon nası buyukmu
normal
Acilir orasi kendini birak yapsin tadini çıkar bebek😅
Birazcık penise bağlı
3 lu deneyelim de ben gelırım
Kocan tecrübesiz ise hastanede alırsın soluğu
Trol bir soru
trol degil. keske trol olsa
İnandırıcı değil
oldu mu peki?
Olmadi. İstemiyorum dedim yapmadı
iyi zorlamamış en azından anlayışlı davranmış o konuda
yok zorlamadı ama küstü.
alırsın gönlünü ;)
@jön-türk İstemiyorum dedim anlamasi gerekiyor. Kocam dahi olsa kimse böyle birseyi bana zorla yaptiramaz. Sagligim onemli. Normal bir ilişki sabah aksam yasiyoruz ztn fazlasina gerek oldugunu düşünmüyorum. Kendisinin g**tne bisey soksam acidigini o zmn anlar
Yapma ilerde ve dinen sakincali
dine inanmıyorum m Deistim de sadece acır mı diye birde saglik acisindan korkuyorum. O da istemiyorum dedim yapmadı
yaptim cok aciyo
Hiç anal yapmayan biri baya acır sonradan alışır
is bilirse acıtmaz
Yapma bence
Anal severiz 🤪
yalanini seviyim
Ne zmandır evlisin
6 ay
burdan yaz işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?