Cinsel ilişkinin seyri erkeğin üzerine yük olarak binmiş durumda. Erkek 5 dk da boşalırsa erken boşaldı muhabbeti yapılır. Oysaki erken boşalma 1-10 saniye arasında boşalan erkekler için bir kuraldır. Erkekler normalde 15 dk dayanıyorsa, kadının da o zaman içinde orgazm olması gerekmektedir. Erken boşalan erkek yoktur, geç orgazm olan kadın vardır... (Kusura bakmayın ama 15 dk dayanacak erkek çoktur da, o süre içinde 3 kez orgazm yaşayan kadın zor bulunur...) Tavşan ettiniz lan milleti :D yine de yaranamadılar... Ahh şu fanteziler, ne hallere koydu insanoğlunu...
Maşallah çoğu yorumda çoğu kişi tam se*KS makinası olmuş. 45 dk.1 saat 5 saat. Pompala pompala. Ne o efendim kuyudan su çıkacakda pompalıyoruz. Destekleyici ürünler olmadan bir ilişkinin normal hali 15 dakikadır. Ha 10 olur 25 olur. O farklı. Önemli olan zamana yaymak değil. Önemli olan doğru o zamanın içinde yapacağınız doğru uygulamalardır.
Olgun ve tecrübeli erkek.. cinsel ilişki sırasında zaten kendini kontrol etmeyi ve tutmayı ögrenmiştir Tecrübesiz ve toy erkekler ilişki sırasında kendini nasıl kontrol edip tutacagını zihinsel olarak kavrayamadığı için çabuk boşalır.. Bence sorun performans değil.. Sorun erkeklerin ön sevişmeye gerektiği kadar önem vermemesi.. Erkeğin tek derdi bir an önce vajinaya gireyim boşalıyım.. Sonra arkamı dönüp uyuyayım olmamalı Maksimum 20 25 dakika ön sevişme.. yarım saatte değişik fanteziler felan derken Bir saat erkeğin cinsel organı aktif kalmalı.. Fantezi sırasında erkeğin boşalma isteği geldiğini hissettiği an erkek hemen kendini geri çekip boşalmanın önüne geçebilir
burda performans çok önemli ya. İkili performans tabi ki. Yani 50 dk yapıp zevk almamak mı 20 dk yapıp zirvede tamamlamak mı? Süre önemli evet ama performans der susarım ya. Genelleme yapmak gerekirse de 30 dk ideal bence doyum ve rahatlama için.
45 dakika-1 saat iyidir. Zaten o sırada ben 2-3 kez orgazm oluyorum. Aslında karşılıklı anlayış önemli. Kadını umursamadan kendini düşünen erkek eleştiri alıyor bence. Yoksa işini bilene diyecek lafımız yok 🤪
iste söyle uzun sürsün soyle dayanikliyim uzun tutarim vs vs şimdiye kadar Iliski yaşadığım bütün kadinlar bunu soylerdi .)
ertesi sabah 20 dk sonra kovalamaca oynuyoruz maximum 3 saat minimum 1 saatin altina inmem (Sadece birlesim kismi) öyle 10 15 dk lik sexler bana göre değil ya tam yaparim ya hic yapmam. kadınlarda Bol keseden atıyorlar alismislar 5 10 dk lik ilişkilere o yuzdrn problem cok oldu. bir gelen ikiyede gelmiyor 🙄😅😅😅
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hahaa fotoğrafa çok güldüm. Bence yarım saat gir çık yeterli. Kaldı ki on sevişme yapmadıktan sonra anlamı yok. Benim eşim 40 45 dk gir çık yapar ama orgazm yaşamam çünkü on sevişme yok sadece gir cik
Çok şükür en erken sürem 30dk dır o da 4-5 gün ikişki olmazsa. Yoksa rutin 2-3 günde bir ilişki şart ve süre ortalama 50-60dk dır. Bu birazda kontrolle alakalı. Hem zevk alacak hemde zevk vereceksiniz. Baktınız gelecek gibi mi. Hemen pozisyon değiştirin başlayın orala :) Dinlenip devam kalana
yorumlara bakıyorum gerçekten gerçekci yorumlar olmus. hayatin gerçekleri bu. insan açken nasıl tüm sofrayı yiyeceğini düşünüyor ve yiyemiyorsa, zevke gelen kadın ve erkekte aynidir tüm geceyi iliski ile geçireceğini zanneder ama 1 saat sonra bilemedin 2 saat sonra o açlık gider.
gerisi yemekten sonraki cay keyfi gibidir doyurmaz ama keyif verir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
45 dk 1 saatte boşan erkekte geç boşalan sınıfamı giriyor? Ön sevişmeyi uzun tutan sağlam oral yapıp 15 dk'da boşalsın. Hem sevişmeyi bilmeyecek hem 10, 15 dk'da boşalacak erkek çok itici mesela.
Güzel bir önsevişme sonrası 10 15 dakika partnerim için yeterli oluyor, ama ben kolay boşalamıyorum, sen 2 ye koş ben devam ederim desemde bitse de uyusak moduna giriyor.
Herkes kendine münhasır, bazı kadınlar da yarım saat girip çıksın istemiyor...
Avrupa'da ve ABD'de süre değişkenlik gösterebilir ama Türkiye'de çoğu kadın 15 dakikadan fazla sürsün istemez. Ön sevişmeyle birlikte de 1 saatten fazlasını istemezler, bence.
millet amna sallamis ya.20 ,25 dk on sevisme 30 ,40 dk da iliski yeterli sonra bir sigara ic 10 dk sonra bitane taha yap bitti. yok iki saat yok 3 saat ya sanki köy ceşmesi
Kişiye göre değişiyor bence ön sevişme önemli, ön sevişme hariç 20 dakika ve üzeri kadını orgazma ulaştırır, söylenen sözler, iyi tanımak, sevdiği şeyleri bilmek bunlar çok önemli.
Bu konu uzun ama kısacası iki tarafın birbirini anlaması gerekiyor ön sevişme önemli. Ben kadının aldığı zevkten zevk alıyorum bu beni tahrik ediyor. Ancak bazı bencil kadınların istediği ben balık gibi yatayım 2 saat durmasın böyle bir olay yok
Hay ağzını öpeyim ne güzel söyledin , nedir bu erkeklerin üzerindeki baskı , hem kendileri orgazm olamazlar sonra suçu erkeklere atarlar , o gariplerim de gaza geliyor hemen
Millet 30 dk 1 saat arasinda takilmis ön sevisme kdv nin icindeyse hadi anlarim da hayir 5 dk durmadan git gel nolur yeter diye yalvarirlar. Hic anlayamiyorum.
Cinsellikte sayılara takıntılı olmak kadar saçma bir şey yok. Dediğinde haklısın bütün yük erkeğe binmiş vaziyette ve bu yüzden erkeklerin öz güveniyle oynuyorlar.
Bu sitedeki cinsellik fenomenlerinden birisi (etiketleme yapmayacağım) ön sevişme ve oral hariç iki saat aralıksız sökemeyen kişiye erkek demem diyordu.
Önce hanımefendiler, sonra beyfendiler diye bir kural var bu hayaatta ama bunu önemseyen yok. Buna dikkat ederlerse süre uzar. İşi bilmek lazım. Yoksa işe gidersin...
en az 30 dk garantili boşalacaksam kadınıma sorarım geleyim mi devam mi diye ona göre ayarlarım gir çık 30 en az çünkü düzenli yapıyor seksi mi ben en büyü şey ayda bir anal