Cinsel hayatımızda bazılarımız itaatkar, bazılarımız da dominant rolleri üstleniyoruz. Peki bu roller normal hayatınızdaki karakterinizle eşleşiyor mu?
BDSM tarzındaki rolleriniz (dominant/submissive) normal hayatınızı da etkiliyor mu?
İtaatkar ve hadi işine ruhlu... Sert ve küfürlü becerilmeyi seven kadını seviyorum yatakta... Ama bir şeyi çok merak ediyorum... Günlük hayatta herkese tepeden bakıp emir yağdıran kadınların... Yatakta sürtükk bir köleye dönüşmesi... Hele bir de bankacı kadın ise... Böylesini çok merak ediyorum
pek etkilediğini düşünmüyorum, benim için ikisi birbirinden çok bağımsız şeyler. örnek verecek olursak sokakta yürürken biri gelse bana tokat atsa dişlerini eline verir yollarım affetmem, ama söz konusu bdsm ise dominant bir kadına hayır demem.
Kendi adıma hayır. Normal hayatta karar veren sorumluluk alan bir şeyi halletmek zorunda olan bir kadınım ve bu çok yorucu. Bu yüzden sub olmak benim için şaşırtıcı olmadı. Rollerim birbirine karışmıyor kesinlikle
Normal hayattaki rolüyle cinsel hayattaki fanteziler birbirinin tam tersi olabilir. Çok dominant bir kadın cinsellikte köle ruhlu olabilir. Ben her ikisinde de dominantım.
Bdsm içindeki karakterimiz aslında derinlerimizde yatan karakterin bir ortaya çıkışıdir. Bu seksüel anlamda da olabilir bir karakter yapısı olarak da olabilir. Dominant bir karakter bdsm uygulamalarında bir sub olabiliyor ya da tam tersi. Bu çok doğal. Dediğim gibi bdsm aslında kendimizi keşfettiğimiz bir felsefe.
Günlük hayatta yataktaki kadar olmasada baskınım. Yatakta daha artıyor baskın olma içgüdüsü.
Ama esas hoşuma gidense, normal hayatta dik duran, sert, tuttuğunu koparan bir kadının sekste tam tersi olması. Kendini koşulsuz şartsız teslim edip benim insafıma bırakması. Ona hükmetmek, her istediğimi yaptırmak aşırı bir haz veriyor. Bazen bu düşüncemi çok egoistçe buluyorum. Ama zevk veriyor bana.