İşte görüş yapmadan önce detayı okumanızı gerektiren bir soru daha
İç çamaşırıymış, gecelikmiş boşverin. Yapılan araştırmalar, çoraplarıyla ( külotlu çorap değil bayağı pamuklu çorap) sevişen kadınların orgazm olma oranının arttığını belirlemiş. Hatta erkeklerde de bu tespit edilmiş. Sebebi hala bulunmamakla birlikte, ayakları sıcak tutmanın kişide stresi azalttığı, bununda orgazmı etkilediği düşünülüyor.
Bundan sonra kalın kışlık havlu çorapları tangaların yanına mı koymalı ne dersiniz?
Cinsel ilişki sırasında çoraplarınızı çıkartır mısınız?
İlk çıkardığım her zaman çoraplar oluyor😃 Tabi fantazi giyimleri kastetmedim 🙄 Normal pamuklu yünlü çorapla ilişkiyi ciddiye alamam gülerim ben😃 Ama araştırmalara dayanıyorsa doğruluk payı elbette vardır, denemek lazım🌺
Hani baby doll gibi, vücut çorabı gibi, jartiyer gibi, seksi çamaşırlar gibi şeylerin kadının üzerinde olması tam bir çıplaklığa göre kat kat fazla tahrik edici ve çekici görünüyor. Ama nedendir bilmem sekste kalın çorapların ayakta olması bana çok çirkin görünüyor.
Normal çorap hiç sevmem ancak jartiyer vs çok seksi, çorap ısıyı arttırdığı için orgazm olmayı kolaylaştırır. Bazılarının fantezi var ama o bir gerçek.
Hayal ettimde üzerimde jartiyer ya da tanga ayakta pamuklu coraplar yakarim be ortaligi😂 neyse ciddi ciddi düşünürsük mantikli geliyor evet sürekli olmasada arada bir denemekte fayda var
Niye diye bakmam. Sonuç madem pozitif, etkiye bakarım. Kendim giyerim bu durumda çorabı ama ayak fetişliğim izine ayrılacak sanırım. Ayaklar kadın için, tarafımdan görünmesi ve ötesi vazgeçilmezdir bende. Bir yol bulunacak elbet zafere giden yolda. Birde saatimi kolumdadır, performansı izleme adına. Böyle işte bende durumla
Bildiğim bir şeydi aslında fakat herkeste olmazsa olmaz değil şahsi kaanatim bu konuda epey tecrübem var.. Gençler ve acemiler için daha öncelikli olmalı
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çorap kan dolaşımını yavaşlatır çıkartıp hızlı hızlı sevişeceksin bebisi
Çorap ayakları sıcak tutuyor ve ayrıyeten rahat olmasını sağlıyor ayakların çorapsız ayakkabı giymek gibi düşün ve kızlarda bu gerçek yaşadım bunu ama ben çorapsız seviyorum kendimi zaten yanıyorum
Tatlı duruyor kadınlarda ama cinselliğe bir katkısı olacağını sanmıyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birde ben tavsiye vereyim tamamen soyunduktan ve sadece çorapla kaldıktan sonra rahat ve hafif ve sıkı spor ayakkabılarınızı giyin bu şekilde yapın bu şekilde bayanlarda daha orgazm oluyor erkeklerde. 😀
Zamanın birinde delikanlının biri genel eve gitmiş ilişkiye başlamadan önce partnerine sorar abla çoraplarıda çıkarayım mı? 😳 Devamını bilenler bir like atın hele 🤩🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakireyim ama evlenince çıkartırım ya evde de çorapla dolaşmam zaten
Bir başka bilgilendirici paylaşımın için teşekkürler. Düşününce farkettim ki bilgiler doğru gibi. Deneyimim de bu yönde. Çırılçıplak bir kadında sadece yünlü beyaz çoraplar bana inanılmaz seksi gelmiştir hep. Sanırım filmlerin etkisi 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kış mevsimi için geçerli olabilir ama yazın ortası olursa bu tez çürür (yoksa yanar mı demeliydim) 🙄