Çok titiz bakımlıyım günde 1 kere mutlaka duş alırım bazen 2 kere, ne kadar yıkansam da ne kadar yıkasamda duştan 10-20 dk sonra vajinama dokunup kokladığımda soğan kokusı geliyor sizce neden ki? Bu bazen oluyor her zaman değil tabii ama bariz soğan kokusu çok tuhaff, ve niyeyse duştan yarım saat sonra alıyorum bazen olmuyor tabii sebebi ne olabilir sizce kızlar sizde aynı durumla karşılaştınız mı, soğan yemekle bir alakası olabilir mi?
Sanaldan uzun süre konuştuğum bir kadın vardı ve cinsel ilişki hep konuşuyorduk fotoğraflarında fıstık gibi mükemmel yüzlü birisiydi cinsel ilişki için izmirden manisaya gittim onun için bir gördüm ki kadın güzel ama vücudu pitbull gibiydi herneyse birşey olmaz dedim otele girdik soyunduk vs oral yapıyım derken burnuma bir koku geldi kusma noktasına geldim hemen telefonum çalmış rolü yaptım annemi hastaneye kaldırdıklarını söyledim direk topuk yaptım bana ders oldu.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bakımsızmış demek ki, Nişanlım bana oral yapar da öperde hiç sıkıntı olmadı seviyor hatta oranın kokusunu.. Bazen hafif alırım o kokuyu dedim ve geçiyo hemen zaten karşıdakinin anlayamayacağı derece de hafif bir koku.. sorduğuma bin pişman oldum ya ne abarttı millet
soğan yemekle alakası yok, enfeksiyon sorunu yoksa, takma kafana bence, çok fazla yıkamamak gerekir, oradaki flarayı yok etmemek gerekir, özellikle kullanılan şampuan duş Jeli vs iyi ve kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir,
Normal dönemsel olarak fizyolojik olarak olabilir ama koku ağırlaşırsa ya da renginde koyulaşma olursa bir uzman bir jinekoloğa gorunmenizde fayda var.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru aslında dönemsel olabilir, hayır ağırlaşmıyor geçiyor bir süre sonra, soğan kokusu dışında bir sorunum yok çok şükür
Anladım. Yediğiniz ve içtiğiniz şeyler, gün içindeki ve hafta içindeki ruhsal durumun çok etkiler. Suyu önümüzdeki günlerde daha çok tüketin. Dediğim gibi uzun süre geçmezse kendiliğinden ve ilerleme olursa uzman jinekologa muayene olun. Aklınıza takılan başka birşey olursa sormakta cekinmeyin.
Genelde mantar bakterilerinin sebep olur böyle kokulara. Kaşıntı akıntı varsa doktora görünmelisin. Ayrıca regl dönemlerine yakın salgılanan hormonlardan ötürü koku değişikliği olabilir. Temizliğe dikkat etmen güzel ama nasıl yaptığın da önemli. Mesela vajinal duş alıyorsan bu son derece yanlış bir yöntem.
Bakteriyel bir durumun var demek ki ve vajina bu temizlemek için uğraş veriyor.. Ilık ve duru su ile güzelce yika ve dar olmayan pamuklu külot giy dar giysilerden kaçın.. Sentetik iç camadirlar bir bela bu arda ped kullan kontro et.
Öff burası hep apış arası koktu... Vajinandaki koku konusunda endişeliysen kahve ve alkol tüketmekten kaçın. Soğan, güçlü baharatlarla yapılmış yemekler, kırmızı et veya süt ürünleri tüketmekten de kaçınmalısın.
O zman bilmeden elin ya da içcamaşırlarına bşr yerden mikrop bulaşıyor. Oradanda vajinaya. Gözünden kaçan birşey olmalı. Mutlaka doktora görün.. İlerde çocuk sahibi olmana olumsuz etkisisi olabilir...
Çok büyütüyosunuz, yemekle alakalymış ve normalmiş, o kadar buram buram soğan kokmuyor zaten hafif alıyorum kokuyu hemen geçiyo gidiyo bazen oluyor öyle ciddi bir durum yok, ne abarttı millet ya sorduğuma bin pişman oldum
İdrarın yenen yemekle içeceklerle koktuğunu biliyordumda... Kukuya etkisini yeni öğrendim. Gece gece güldürdün.. :) Demekki sevgiliye bol bol çilek yedirelim. Aşağısı güzel koksun. Şaka bir yana ciddi birşeyin olmaması güzel.. İyi geceler.
Biz iyi niyetli konusuyoruzda sen atarlı cevap veriyorsun. Bir derdin vardı. Yorum yaptık. Erkekler de olur. Kukuda olmaz. Akıntı nereden geliyor... Erkekler de kadınlar gibi olmuyor.. En fazla kahve filan idrar kokuyor. Öbür türlü akıntı varsa zaten hastalık vardır. Allah korusun.
Hayır bu benim içn dert değil sadece meraktan sordum şu an bile geçti gitti o koku daha uzun süre olmaz.. aşırı baharatlı yiyeceklerden olurmuş ve 48 saat içinde geçermiş dün baharat baya tükettim sebebi bu.. erkeklerde de aynı şekilde zevk suyuna etki eder bu bir sorun problem falan değil gayet normal bir durum
Merhaba , her gün olan bir durum değilse yediklerin ile alakalıdır.. Süreklilik halinde ve buna akıntı çokluğu da eklenirse doktora gitmeni tavsiye ederim
Erkeklerde de var aynı sorun, araştırdım da yediğim şeyle alakalı akıntıya yansıyomuş yediğim şeyler çok baharatlı olursa falan, aynısı erkeklerde de olurmuş
Pastırma yediysen olur, çemen bitkisi ter ve idrarla atılır. Mesela bu durum ananasta da öyle ananas yersen vajinanda ananas kokusu olacaktır :) . Ya da partnerin ağzıını temizlemeden oral yapmış ve biraz bakteri kapmış olabilirsin acı var mı yanma uyuşma ya da ateşiniz.
Cinsel hayatım var bir sorun yok, bazen oluyor 2-3 hemen geçiyor öyle buram buram soğan kokmuyor hafif sadece cinsel hayatı etkileyecek derece de değil
Soruyu nerenizle okuyosunuz? Normalde kokmaz koku sıfır nişanlımla oral yaparız hiç sıkıntı olmaz olmadıda.. arada bazen o kokuyu alıyorum sonra geçiyor zaten öyle buram buram soğan kokmuyor hafif oda geçiyor ne kadar büyütüyosınuz ya
Hayır regl dönemim rahat geçiyor, ertesi gün soğan yemiştim onunla alakalı bir durummuş, koku hemen 1 saat içinde geçti zaten öyle ağır bir koku değildi
Enfeksiyon duzeyi dusuktur belki akinti seklinde degil koku olarak gosteriyordur kendisini ya da 2. Bir ihtimal yedigin ictigin seylerden olabilir asiri sogan yiyorsan kokabilir mesela ben asiri sogan yersem zevk suyum sogan kokuyor
Koku vajinanın kendi içersinde bulunan nemli tutan o sıvıdan geliyor, diğer gün soğan yemiştim çiğ hemde, onla alâkalı muhtemelen hemen 1 saate geçti zaten, enfeksiyon gibi ciddi bir durum değil yani