Duşta suyla yıkasam da iki saate koku hafiften başlıyor mantar falan da yok neden böyle ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ayaklarını usutmusun ıdrar yolarından enfeksıyon kapmıssın bende aynıydım duzeldım
Merhaba, enfeksiyon olabilir vulva içerisinde ya da uterusta. Gelen akıntıyla birlikte koku olması bunu gosterir. Ayrıca vajinana kimyasal hiçbir ürün temas ettirmemelisin, sabun dahil
Bu soruyu kızların cevaplaması gerekirken sanki vajina erkeklere özel bir organmış gibi bütün cevaplar erkeklerden gelmiş 😂😂
Evet erkekler kadınlardan çok görüyo çünkü
Kesinlikle öyledir 😂
Enfeksiyon bir seyler kapmissindir yoksa oyle durduk yere yikayip kisa sure sonra tekrar baslamaz yani illa muhakkak bir sey olmasi lazim ya da gercekten pissin onu da sanmiyom yani o da caba ister..
Her şeyim yolunda aslına bakarsan ben de anlam veremedim
Ya knk valla simdi burdan ne desem bilemedim yalan olur sanki hani gormekte lazim kilolumusun ter olusmasi ne kadar yogun falan hani bazen insana bakinca bile yuzu gozu tipinden az cok anlasiliyor belli oluyor bakimsiz oldugu vs hani o yuzden cidden oyle durduk yere iki saat sonra boyle olacagini sanmiyorum illa bir sey vardir yaa bi gostert madem..
Valla kan değerlerim normal enfeksiyon falan yok bence çünkü herhangi bir problemim yok her gün iki litre su yaş 18 kilo 54 her gün yürüyüş iki günde bir duş iç çamaşırı her gün değişiyo
Yok derken baktirdigin icin mi yok. Cok terleyen birimisin, her gun yurus de yapiyormussun hani onun da etkisi olabilir. Ne bilim ozel bolgeni temiz tutuyon mu killarini cok fazla uzatmamak da onemli ne bilim bide sizin organin kendisi yapisi olarak da cok hassas koku olusmasi bin bir cesit sivilar cikmasi akmasi falan iyi bakmak lazim kullandiginiz ic camasira kadar detayi ayrintisi var..
Yo terli nemli asla bırakmam rahatsız bir duygu ama hiç bilikteliğim olmadı daha ve tüysüzde biriyim çoğu insana göre daha önce hiç aldırmaya gerek duymadım oram resmen doğduğum gibi ama yani tüysüzüm zaten çok az var kimse görmüyoken almama değmez
Birliktelikle alakali olacsgini hic sanmiyom bende yasamadim bende yok ama nemli olayi sanki vajinayi nemli tutmak gerekir diye duydum hep yapisi geregi akintisi kendini temizlemesi falan hep bi nemli birakmaya dikkat etmek lazim diye okudum sanki hep yanlis bilgi de vermiim de, tam tersi de okumus olabilir tabi.
Aaa hic bir kere bile mi almadin, yani nasil hic mi uzamadi cok degisik yani bir tek oran mi yoksa her yerin kol bacak da mi tertemiz. Sifir mi yani bir tek bebek tuyu yumusak olanlar mi var yoksa, valla sansliymissin diyecem o zaman keske bende de oyle olsa surekli almakla ugrasmazdim.
Dedigin gibiyse evet tabi almaya gerek yok gorulmeyen bir yer zaten.
Valla knk tuhafmis o zaman, bir sey kapmis da olabilirsin farkinda olmadan ya da regl ile ilgili da olabilir belki.
Bende tam yatmaya hazirlaniyordum knk konusurduk aslinda eger devam etmek istiyorsan ederiz uyandigimda sikinti yok yoksa musadeni isteyecem, bilgi alisverisi guzeldir o yuzden cekinme derim yani rahat ol
Ahahah iyi geceler o zaman sana evet bu arada tüm vücut kıl değil tüy diyebilceğim gibi azcık görğlmeyen şeyler var sadece
Iyi geceler😅valla cozesim var bunu degisikmis ne olabilir acaba ya merak ettim iyice. Neyse belki uyandigimda unutmazsam ben bile tekrar yazarim ahahsjs hadi gorusuruz🤗😇
Menier sular akıyor mu alıntı var mı ıslanma nemlenme?
Evet
O zmn normal buralar libidon çok mu yüksek?
Genel olarak yüksek 😅
He anladım yavaş yavaş sorunu cozuyorum.. bana yazarmısın 🤔
Genel olarak konuşmak isterdim yani Çözüm olurdu. ?
Bence normal benimki
Her kız gibi normal bişi bu zaten korkacak bişi yok sadece biraz daha ön planda temizliğine önem Verecen birde sohbet ederiz senin genel olarak yüksen olan tansiyonu düşürür üz 😊🥰
kendi kokusunun üstüne parfum falan suruyorsan ph degerini bozmus olsbilirdin
kendi özgün kokusu o. sabunla falan hiç yıkama.. özel kremler var, onları kullan.
Aaa valla şaşırdım erkekler kadınlardan çok görüyo artık ahshw
şsşırma.. ortak değerimiz sonuçta🤭
İntim yıkama kullansana. Vajinanın kendine has bir kokusu var zaten ama ağır mı seninki?
Aa zaten var mı herkeste sanki erkekler havayla aynı kokuyo gibi bahsetmişler
Yav yok kendileri apış aralarına baksınlar 3 günde 1 don değişen adamlara bakma sen
Normal, ıslanıyorsun akıntı oluyor vs kokacak elbette.
Sağool
Aklına takılan başka bir konu olursa destek olabilirim
her vajinanın kendine has kokusu vardır zaten %100 kokusuz olması imkansız
Tuvalet kokusu gibi mi HLALKGKCKVSVKDKDKBDBLDBLD BOK
Burnun hassas koku alıyorsa ondan olabilir. Belki başkaları senin kadar rahatsız olmayacaktır😉
Aşırı ıslaksan olabilir :)
Aslında onun da kokusu güzel oluyor ya
Libidom yüksek ya hep
Ne güzel sürekli ıslak işte, susadım bir an hahaha
Canım çekti
Idrar yolunda enfeksiyon varsir mantar yoksaa
Yo taş gibiyim bişe yok aslında baya da sağlıklı besleniyorum yani beslenme dışında da ger şeyim ideal
Anladimm o zaman ne var kii kac gundur varr
Ya emin değilim ben kendimi bildim bileli olabilirde normal bana göre artık ama merak ettim başkalarının dümdüz hava mı kokuyo
Sana ole geliyodr belkii normal kokusuu var zaten bakimliysan neden pis koksun
Evet evet haklısın
Bencedee guzeldirr 😉
Yogundur kokusu islaniyosan falann 🙂
Içinden kan falan akıyor MK normal
Sen türünün tek örneğisin
Neden. kral
Çiçek kokmasını beklemediğin için
Kanka şey yap bence en mantıklısi vücut Jeli al yıka vücudunu o koksun komple
Tatlış ben zaten hep çok güzel kokuyorum ama ben de onun çiçek kokmasını isterdim işte de kokmuyo çiçek falan
Koklatmassin sende boş ver shd
E sen nasıl yapcan milletle
Ne yapcam yahu ben
Sen nasıl aşk yapacaksın kimse çiçek kokmuyo kii
Ben bir girdim o. ise daha girmem ajsj oda kokuyordu
Yaaaa şapşik ya üzücü erkekler de kokuyo mu acaba ben daha girmedim o işe
Yok sanmıyorum yikayabiliyorsun sonuçta her yeri hahsd
Bence duşta sevişsin herkes işte kimse kokmaz
Knk sen işin ortasında dene onu koku falan dinlemezler yalar yutarlar shhd
Sen de çok yapmak istersen duşa sok kokamaz kız rahat olursun
Bilemiyorum bir dhaa dener miyim MK ağzımda sivilce falan çıkar dedim sjf
Yuh saçmalamaa orası ağzından temizdir bir şeyin değdiği mi var oraya