Cinsel Yaşam Eşinizle yatıya misafirliğe gittiğiniz yerde seks yapar mısınız? Federerkek Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eşinizle yatıya misafirliğe gittiğiniz yerde seks yapar mısınız? Yapmayan varsa tavsiye ederim. Heyecanı bir başka oluyor. Ama kapıyı kilitlemeyi unutmayın ;) Eşinizle yatıya misafirliğe gittiğiniz yerde seks yapar mısınız? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben yapmam ya, kapıyı kilitlesem bile ses çıkar rahat etmeden yapamam bu yüzden fazla kalcak kadar gidilmemeli bir misafirliğe 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz yapıyoruz ses çıkarmadan sevişmeye çalışmak ya da yakalanma korkusu libidoyu iyice artırıyor. 5 1 Yorumla Sarp___Nıkılsın +1 yıl Duş peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kayınvalidenin evinde yapıyoruz. Sabahta gözleri önünde duşa gidiyoruz. 1 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Ulan ne sorular var be konu seks olunca insanların aklı felaket çalışıyor 0 0 Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Misafirlik neresi çoluk çocuk durumu ve libido ibresi değiştirir bu durumu 0 0 Yorumla
buddies Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bir kere kız arkadaşıma basarken ev arkadaşı duymuştu bilerek bağırtıp duyurmuştum çok zevkliydi sonra o kızı da hallettim 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nezaketen ev sahiplerinide davet etmek lazim ama 7 3 Yorumla Green009 +1 yıl Hı 😳 Yorumla Ogizain +1 yıl nE? Yorumla Asaletinyeter45 +1 yıl Yuh ne yaptın kiz Yorumla
JACK123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Elbette neden olmasın.dürtüler ne zaman nasıl nerede geleceği belli olmuyor))) 0 0 Yorumla
hemsireuzz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Çok heyecanlı olur 😍 1 1 Yorumla delikPrezervatif54 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
zevkusefa Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl En fazla elimle kurcalayıp boşaltırım. 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Yaparım galiba evlenince eşimle karar veririm 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. olmuyor misafirlik te 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Balkonda yaptik 4 2 Yorumla AlphaKitty +1 yıl Neymis bu balkon hep goruyorum insanlari balkonda yaparken be sksksk Yorumla drejkano27 +1 yıl Vy arkadaş. Bende bundan istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben yapmam ya, kapıyı kilitlesem bile ses çıkar rahat etmeden yapamam bu yüzden fazla kalcak kadar gidilmemeli bir misafirliğe
Biz yapıyoruz ses çıkarmadan sevişmeye çalışmak ya da yakalanma korkusu libidoyu iyice artırıyor.
Duş peki
Kayınvalidenin evinde yapıyoruz. Sabahta gözleri önünde duşa gidiyoruz.
Ulan ne sorular var be konu seks olunca insanların aklı felaket çalışıyor
Misafirlik neresi çoluk çocuk durumu ve libido ibresi değiştirir bu durumu
Bir kere kız arkadaşıma basarken ev arkadaşı duymuştu bilerek bağırtıp duyurmuştum çok zevkliydi sonra o kızı da hallettim 😂😂😂
Nezaketen ev sahiplerinide davet etmek lazim ama
Hı 😳
nE?
Yuh ne yaptın kiz
Yaptım. Sevgilimle teyzesinde kalmıştık yaptik
Elbette neden olmasın.
dürtüler ne zaman nasıl nerede geleceği belli olmuyor)))
Çok heyecanlı olur 😍
Kesinlikle
En fazla elimle kurcalayıp boşaltırım.
Yaparım galiba evlenince eşimle karar veririm
olmuyor misafirlik te
Wuuueeew , hazzı artırır 😂😂😂
Sabah nasıl duş alıyorsunuz
Yapmam
Balkonda yaptik
Neymis bu balkon hep goruyorum insanlari balkonda yaparken be sksksk
Vy arkadaş. Bende bundan istiyorum
yapmam