Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızım senin kafan bilmem nedenden başka yere çalışmaz mi seksle yatıp mastürbasyon la uyanıyor sun ara öğün olarak öpüşme sevişme derken araya başka birşey girmiyor hele bir dışarı çık nefes al çiçekler böcekler kuşlar deniz kum güneş hayatta seks elbet önemli ama hayatin farklı zevkleri de var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle açık olmalı partnerimi görmeyi isterim...
00 Yorumla
Işıkların açık olmasını sevmekle birlikte karanlıkta görme duyusu etkisiz kalınca diğer duygular devreye giriyor ve sevgilimi daha fazla hissediyormuşum gibi geliyor o yüzden karanlığı da severim.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
96Cevap
Kendine güveni olmayan kadın erkek karanlık ortam ister. Ben her zaman ışık olmasından yanayım. Göz teması kuramadıktan sonra ne anlamı var ki?
50 Yorumla
+1 yılKapalıyken ben ateşimle ortamı aydınlatırım zaten ışığa gerek yok
90 Yorumla
+1 yılGözlerinin içerisine bakarak sevismek varken neden karanlık ortamda yapayım ki. Ha şuda var tabi, sadece girip çıkmak için seviştiğim biriyse ve pek de yüz güzelliği yoksa o zaman karanlık ortam olabilir tabi,, bugüne kadar olmadı şükür ☺️
00 Yorumla
+1 yılKapatın şehrin ışıklarını
Günahı düşümde kalsın
Göz görmez olsun
Gönül katlansınnİkisinide tercih ederim20 Yorumla
+1 yılİsteklerim değişiyor. Bazen karanlıkta sevişmek çok keyif verirken, bazen de aydınlıkta her noktayı görmek istiyorum. Karanlıkta olan dokunuşların verdiği haz bambaşka tabi 😉
00 YorumlaIşıklar açıkken sevişmek daha çok hoşuma gidiyor çünkü partnerimin hatun bütün hareketlerini görüyorum yüzünün şeklini vücudunun güzelliklerini her şeyini görerek keşfetmek ve yapmak çok çok çok tatlı oluyor
00 YorumlaHatun gözlerini zevkten kapatıyor zaten. Ben hatunun yüzünü izlemeyi severim. Bana ışık ona kapalı anladın.
00 Yorumla
+1 yılAynaların olduğu bir ortamda loş ışıkta, ayrıca gündüz seksi de kaçamak yapıyormuşsun hissi veriyor. Galiba mooduna göre👌🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Işıklar açık olsun elbet çünkü seyredilmeli tüm detayı ile sunulan kadının tüm güzelliği..Çünkü hep akılda vardır o bacaların arasındaki güzelliği.
00 Yorumla
+1 yılLoş ışıkta yapmisimdir hep, ve genelde zamanım akşam saatlerinden başlar, aşağı yukarı ara donlenmelerle sabah beşe kadar sürer
00 Yorumla
+1 yılHiç sevişmemek, eğer kafaniz rahat olsun diyorsaniz seks'i birakin çünkü bu sitede gördüğüm kadariyla seks'ten başka bişey düşünmeyen bir asalak topluluğu var.
20 Yorumla
+1 yılBen aydınlıkta sevişmeyi severim. Göz temeası olacak, partneriminn güzelliğini seyrederek sevişmeliyim.
00 Yorumla
+1 yılLoş ışık iyidir... birbirninizi net göreceğiniz kadar... karanlik olmaz kendime hakaret sayarım
10 YorumlaOnun gözlerini ve kıvranmasını görebilmek için ışıklar açık olsun. Belki de loş bir ışık yeter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerim hangisini severse ama tercihim mum isiginda güzel sevismek olurdu yakacaksin mumlari etrafina dizeceksin onunda sicakligi eklendimi devam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılBu vücut sahibi varsa bütün ışıklar açılsın 😍😍😍😍😍
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcık olmasını tercih ederim yedim yemegi görmeliyim
00 Yorumla Açıkken iyi, ama saçma sapan loş ışıklar olmasın. Hafif karartılı bir ortam o kadar.
00 Yorumla
+1 yılBen açıkken seviyorum ama bir türlü açık seven partnerce bulamadım kendime
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılfarketmez ama en kötü bir loş ışık olmalı, tamamen karanlıkta tadı çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılAçıkken sevişirim
Kapalıyken kırbaçlarım
Dağılın 😃00 YorumlaLoş ışık mümkünse, kapalı sevmem, açıkta şakır şakır sevmem..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Işıklar kapalıyken iş yapmaya kalkan hatundan şüphe ederim kısa ve net özellikle evliyken
02 Yorumla
+1 yılLoş olsun ortam hatta ben kırmızı ışığın altında sevişmeyi severim. Duşta da güzel olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Loş olması en güzeli seviştiğim bedeni dokunduğum yeri görmem gerek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılloş bir ışık en güzeli. ama bazende ışıl ışıl ayna karşısında izlemek harika
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Genel de kadınlar ya loş ışıklı ortam olsun ya da karanlık olsun ister. Bende sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılIşıkların açık olması tercihim hissetmek kadar gözü de doyurmak lazım
00 Yorumlaben detay görmeyi severim tamamen kapalı olmasında partnerimin isteğine göre loş olabilir
00 Yorumlakapalıyken daha da sertlesirim karanlığın etkisi vücudu daha da costurur :p
00 Yorumla
+1 yılGüzel ve ilgi çekici kadını görmek ister insan diğerini görmesem daha iyi😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki açıkken... Yalayıp yuttuğum yeri, Girip çıktığım yeri ayna karşısında görmek müthiş bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağın kenarında hafif kırmızı LED ışık oldumu dha Erotik olur
00 Yorumla
+1 yılIşıklar açık odanın dört tarafı boy aynası ile kaplanmış olsun
00 YorumlaKafana gore takıl her iki sekildede kapali yere giriliyor
00 YorumlaKapalı daha çekici gizemli yeniden keşfeder gibi sanki
00 YorumlaGüzelse açıkken olsun hem seyrederim çirkinse kapalıyken olsun görmeye gerek yok detay 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık tabiki, neyle karşı karşıya olduğumuzu bilelim ona göre tepki verelim
00 Yorumla
+1 yılHer ikisini de yer yer kullanmak.
40 YorumlaAçıkken daha zevkli girdiğini göreceksin ve her türlü mimik görünecek
00 Yorumla
+1 yılÇok loş ışık altında mükemmel oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılkörebe mi oynuyoryz. tabi ki aydınlık ortam olmalı
00 Yorumla
+1 yılkapalı olması daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBen ışıklı ortamı seviyorum
00 Yorumla
+1 yılKaranlıkta yapamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. açık kalsın görmek dokunmak güzel olur
00 Yorumla
+1 yılLoş ısıgı tercıh ederım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer ortamın ayrı bir zevki var tatmak gerek
00 Yorumla Fark etmez tercihim yok bu konuda
00 Yorumla
+1 yılLoş olmalı
40 YorumlaIşıklandırması güzelse olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz los olabilir. Ya da kapali :)
00 Yorumla
+1 yılAcik olsun en guzeli ve gunduz seksi harika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılaçık olsun da görelim hatunu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkken ayna karsısında denemek istiyorum
00 Yorumla Loşken daha bir sert oluyor insan.
00 YorumlaLoş ışık tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılHİç sıkıntı yok açık kapalı affetmem
00 YorumlaKapatın bu şehrin ışıklarını!
00 Yorumla
+1 yılKapalı iken tabikide 👅
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi