Cinsel Yaşam Seksting (sanal seks) sırasında erkeğe ne demek azdırır ya da hangi cümleleri duymak onu azdırır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Erkeğe ne dersem azdırr hangi cümleleri duymak erkeklerin hoşuna gider? Güncellemeler+1 yıl Sexting başlatmak için ne demeliyim seni istiyorum gibi azdirici bir cümle söyler misiniz Seksting (sanal seks) sırasında erkeğe ne demek azdırır ya da hangi cümleleri duymak onu azdırır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sekstingle aziyonuz mu cidden bence cok sıkıcı onun yerine p*rno izlerim daha iyi 10 1 Yorumla Burak4108 +1 yıl O da zevkli tabi Yorumla
selinnkoseoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bunu yapan var mı ya hala kdlsmdşsmsasşsldşaldşal gidin sevisin ya 4 0 Yorumla
Talentedhands Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Naber nasılsın diye yazdıktan sonra, konuşmaya uygun mu diye sorabilirsin, uygunsa şu an uzandım boşalmak istiyorum falan diyebilirsin 😎 0 0 Yorumla
hkand Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl rahat ol kendini kasma olayın akışına bırak, o an ne hissediyosan onları söyle utanmadan çekinmeden :) 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevişmek bir sanattır önce sanatı ögren ve yapmak istediklerini hayal edip roman gibi karşı tarafa anlat tecrubeyide filimlerden edin 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. seni istiyorum, elime almak, içime almak istiyorum vs, 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu erkegin neyden hoşlandıgına bakar:) zaten bu sanal seks herkeslede olmuyor 0 1 Yorumla GaraGuru +1 yıl O kelimeyi söylersen çok belli edersin mesala kucağında olmak isterdim diye başlayabilirsin Yorumla
tibarda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl O an hissettiklerini söyle onlar azdırmaya yeterli olur 0 0 Yorumla
BenEfendi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Reelde sevişirken dediklerinizi. Sanal mı yapacaksınız? --)) 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tam sorusunu sordun :)) ya senin selam atman yeter erekte olmalari icin kasma yani 😅 0 0 Yorumla
burak6714 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Seksle alakali bisey konus erkek her turlu azar sjjsjs 1 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. bıktım sextingten yarın bana geliyorsundenmesi çok azdırır 0 1 Yorumla emeritus +1 yıl burası cok sıcak de, önce salağa yat bencr, biraz kışkırt hemen konuya dalma bence Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Sana yapmasını istediğin şeyleri şöyle şehvetli bir şekilde 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Argo konuş ve organların isminj sık sık telaffuz et 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. normalde yapamayacağı ya da cesaret edemeyeceği şeyleri bir kadından duymak beni genelde etkiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biseksuelim ve genelde sahiplenici cümlelerden hoslaniyorlarGuven veren, erkeklerin iyi olduğunu belirtilen kelimeler erkekleri tahtik ediyor 1 0 Yorumla
bykelebekk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sadece yanindaymis ve icine girmis gibi hisset ve ses cikar gerisi gelir 1 0 Yorumla
simsek-mcqueen Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Sen bana bir yaz, uygulamalı olarak hemen öğrenirsin ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karşılıklı foto olmadan birsey olmaz sadece yorucu zevk falan olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekte ne zaman ve ne şekilde yapacağınızı söylersen gerçekten çok azar. 0 0 Yorumla
elfidanim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Sanalda benim kadar tecrübeli var mıdır yoktur bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mideme kadar sok ahhh 8 7 Yorumla ABursa +1 yıl 😅😅 midesinde hissetmeyen olmadı sende istermisin Yorumla nedesemaz06 +1 yıl 😂😂😂 karnını mı doyuruyosun Yorumla ABursa +1 yıl @nedesemaz06 kız kardeşine sor 😂😂😂 Yorumla nedesemaz06 +1 yıl @ABursa anana sor o daha iyi bilir daly. rak Yorumla ABursa +1 yıl @nedesemaz06 bu kadar mı zoruna gitti be 🙃 bak dalgana çocuk Yorumla nedesemaz06 +1 yıl @ABursa bursa ibnesi git ananla oyna sana kemik atan olmadı Yorumla Ncan5857 +1 yıl Zevkle Yorumla
Aklınşaşar Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Resim at bir ili tane nude hiç bir şey demesen bile olur 😚 0 0 Yorumla
Ahmet1258 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Küfür ettir kendine sana neler söylemesi gerektiğini söyle detay bendr 0 0 Yorumla
Lillth Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Silk beni de 8 1 Yorumla Ncan5857 +1 yıl Olurrrrr Yorumla
Scofieldaddyy2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Bu aralar çok azdım de 10 sn sonra kapına gelir 0 0 Yorumla
Burak04401 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 69% +1 yıl Sen seks den bahset her türlü azar kalkar penisi 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlk maceranı anlat heyecan verecektir 0 0 Yorumla
enginnnn34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sen beceremessin bu isler hissiyatla olur 0 0 Yorumla
Alabörü16 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Ye beni recep öp beni recep felan işte. 0 0 Yorumla
Mehmetyilmaz27 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Offf olsa gece gece nasıl giderdi 1 1 Yorumla Mehmetyilmaz27 +1 yıl İstersen nie deneme filmi çekelim Ğrov yapalım Yorumla
KekmiyapıcanBana Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Beni resimsiz konuşma heyecanlandırmıyor valla 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir onu sen keşif edeceksin 0 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gercegini tercih ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Sekstingle aziyonuz mu cidden bence cok sıkıcı onun yerine p*rno izlerim daha iyi
O da zevkli tabi
bunu yapan var mı ya hala kdlsmdşsmsasşsldşaldşal gidin sevisin ya
Naber nasılsın diye yazdıktan sonra, konuşmaya uygun mu diye sorabilirsin, uygunsa şu an uzandım boşalmak istiyorum falan diyebilirsin 😎
rahat ol kendini kasma olayın akışına bırak, o an ne hissediyosan onları söyle utanmadan çekinmeden :)
Sevişmek bir sanattır önce sanatı ögren ve yapmak istediklerini hayal edip roman gibi karşı tarafa anlat tecrubeyide filimlerden edin
Erkeğim harikasın offf harikasjn daha hızlımhadi fkfk
seni istiyorum, elime almak, içime almak istiyorum vs,
bu erkegin neyden hoşlandıgına bakar:) zaten bu sanal seks herkeslede olmuyor
O kelimeyi söylersen çok belli edersin mesala kucağında olmak isterdim diye başlayabilirsin
O an hissettiklerini söyle onlar azdırmaya yeterli olur
Reelde sevişirken dediklerinizi. Sanal mı yapacaksınız? --))
Tam sorusunu sordun :)) ya senin selam atman yeter erekte olmalari icin kasma yani 😅
Seksle alakali bisey konus erkek her turlu azar sjjsjs
bıktım sextingten yarın bana geliyorsun
denmesi çok azdırır
burası cok sıcak de, önce salağa yat bencr, biraz kışkırt hemen konuya dalma bence
Sana yapmasını istediğin şeyleri şöyle şehvetli bir şekilde
Argo konuş ve organların isminj sık sık telaffuz et
normalde yapamayacağı ya da cesaret edemeyeceği şeyleri bir kadından duymak beni genelde etkiliyor
Biseksuelim ve genelde sahiplenici cümlelerden hoslaniyorlar
Guven veren, erkeklerin iyi olduğunu belirtilen kelimeler erkekleri tahtik ediyor
Sadece yanindaymis ve icine girmis gibi hisset ve ses cikar gerisi gelir
Sen bana bir yaz, uygulamalı olarak hemen öğrenirsin ;)
Karşılıklı foto olmadan birsey olmaz sadece yorucu zevk falan olmaz
Gerçekte ne zaman ve ne şekilde yapacağınızı söylersen gerçekten çok azar.
Sanalda benim kadar tecrübeli var mıdır yoktur bence
Mideme kadar sok ahhh
😅😅 midesinde hissetmeyen olmadı sende istermisin
😂😂😂 karnını mı doyuruyosun
@nedesemaz06 kız kardeşine sor 😂😂😂
@ABursa anana sor o daha iyi bilir daly. rak
@nedesemaz06 bu kadar mı zoruna gitti be 🙃 bak dalgana çocuk
@ABursa bursa ibnesi git ananla oyna sana kemik atan olmadı
Zevkle
Resim at bir ili tane nude hiç bir şey demesen bile olur 😚
Küfür ettir kendine sana neler söylemesi gerektiğini söyle detay bendr
Silk beni de