İş yerinden biriyle cinsellik yaşamak sıkıntılı bir durum mudur? İş hayatında herkes birbirinin ayağını kaydırmaya çalışır, bilirsiniz. Tabii istisna olarak iyi insanlar da bulunur. Sizce iş yerinden biriyle cinsellik yaşamak sıkıntılı bir durum mudur? Sadece seks partneri olarak...
İş yerinden biriyle cinsellik yaşamak sıkıntılı bir durum mudur?
Bundan 6 yıl önce çalıştığım iş yerinde alımlı ve boşanmış bir kadın Fabrikanın en ucra köşesinde çalışıyorken amirleri ile sürekli sıkı fıkıydı. Amir espri yaptığını zannediyor oda gülüyor amir iyice dilleniyor bu daha da gülüyor ama hatunun bakışları öyleydi ki resmen adamı yiyordu çiğ çiğ.. (Bazı şeyler ispatlanmıyor ama niyetler çehreye, mimiklere jestlere yansıyor kesinlikle) bunun ardında bir şeyler olduğunu düşünüyorken bir baktık hatun yemekhane şefi oldu. Normalde gıda müh. bakacağı ve milleti karşılayacağı alan olan pozisyon böyle bir + oldu kendine... 3 ay orada durabildi. Amiri işten ayrılınca yeni gelen amir bunu tekrar aynı yerine çekti.. ;)
İnsanlar yükselmek için cinsel kozu kesinlikle kullanıyor bazıları hiç belli etmiyor ama özel sektörde üst tabakalarda böyle şeyler çok dönüyor. Kadın açık diyor aynı yerde aynı pozisyon da 4-5 yıl duramam, imkansız bu ve kendi kendimi yerim. Buna mecburum diye...
Eğer kadın veya erkek çok hoş ve alımlıysa kesinlikle partnerini paylaşma konusunda çok katı fikirli oluyor. Bunun için onu işten çıkarmayı, veya birlikte olacağı kişini ayağını kaydırmaktan bile çekinmiyorlar... Aslında bunu yapan karşısındaki kişinin karakterini bilmeden etmeden böyle şeylere kalkışınca sonu hep hüsran oluyor. Orada haksız yere işinden olan insanlar oluyor..
Evet bence sıkıntılı bir durumdur. Ayrılınca birçok ihtimal var çünkü. Atıyorum sen terk edersin senin hakkında işyerinde olur olmaz dedikodular yayar. En sonunda işini kaybedersin. İşyerinde olmaz bu tür şeyler. Hem başka ortam mı kalmadı ya?
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç yani. Otur evinde yaaa... (Güldür Güldür skeç geldi aklıma) 🤭
Evli olan bir insan için sıkıcı ve ahlaksızca bir durum. Evli insan vicdanlı olmalı eşine karşı. Yine bekar bir insan evli birisiyle asla yakınlaşma yaşamamalı. Onun dışında iki tarafta bekarsa eğer ve iki kişide güvenilirse olabilir. Güvenmek çok önemli 🌸
Birliktelik taraflardan sadece birinin istemesi sonucu sona erdiğinde aynı ortamda bulunmak zorlaşabilir. Bu birlikteliği sürdürmek isteyen taraf yakışıksız şeylere başvurabilir, dedikodu çıkarabilir ve bunun yayılmasını, karşı tarafın iş yerinde artık barınamamasını sağlayabilir.
İlk başlarda gayet güzel bir durum gibi ilerleyebiliyor. Fakat sonrasında partnerin bu işi cinsellikten çıkartıp kıskançlık ve kısıtlama girişimlerine getirebiliyor. Bu da ciddi oranda işini etkiliyor. O yüzden tek gecelik yaşanacaksa amenna fakat devamı sıkıntı.. Tecrübe edinerekten konuşuyorum :)
Millet yazmış yok o bu yok şu yok ahlak.. ulen madem hepiniz bu kadar dürüstünüz de bu kadar iş yerinde aşk nasıl oluyor.. iş yeri ortamında sevgili yapan yapana , sevişen sevişene müdüründen elemanına yöneticisine kadar. Ben anlamadım abicim bu işten. Is yeri ortamalari her zaman sevgili eş bulma yerleridir. Prezentabl çalışan insan sayısı az. Bende çok yaşadım. Evet olmuyor sadece yatak oluyor. Çok güzel ilişkide yapanlar var. Az ama.. takdir ederim.
Bunu yaşayacağınız insanı çok dikkatli seçmeniz gerekiyor. Özellikle mevki olarak sizden alt kademede biriyse yükselmek için sizi kullanabilir ya da aynı statüde olun fark etmez ağzı gevşekse herkes duyabilir. Sonra milletin kötü bakışlarına ve fısıltılarına maruz kalabilirsiniz.
iş yeri sıkıntılı olur. nihayetinde ilişki biterse iş stresi artar. vay efendim gördüm mü karşıma çıkacak mı diye gerginlik olur.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında kimle yaşandığı daha önemli. Yalnızca iş yerinden değil; herhangi bir ortamda kendini bilmeyen, kadını yalnızca cinsel obje gören, ezik karakterli bir erkekle cinsellik yaşamak her zaman pişmanlık getirir.
iş yerinde olabilecek bir durum, iş ile bu özel durum biribirine karışmıyor ise sorun olmaz fakat buda karşıdakine bağlı sağlam bir kişi olması gerekir, yani kişiye bağlı bir durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence sıkıntılı bir durum tehdit edebilir şantaj edebilir vs vs bilmiyorum ben artık her şeyden herkesten korkuyorum kimse masum da değil
Yo bir sorun yasamadim ben ama böyle şeyler de yapmadım heyecan aramadim yani gerek olduğunu da düşünmüyorum bunlar biraz abartı hatta sapkinca bulunabilir heyecan aramak bunun sonucunda da olur olmadık işler oluyor o yüzden etik bulmuyorum ama herkesin kendi yaşamıni mahvetmek özgürlüğü var
İş yerinde birbirinizle muhatap olmuyor ve mesafeli davranıyorsunuz. İş dışında ise bolca sevişiyorsunuz. Bu kuralı bozmazsanız asla sıkıntı yaşamazsınız. :):
İş yerinden biri ile olabilir tabi. Ama iş yerinde kesinlikle olmaz. Sonuçta iş yerinin dışında olunca özel hayat oluyor. Biri kimle yatacağını da patronuna sormaz demi herhalde?