Şu an izledigim belgesel" seksi kızlar aranıyor " ama bu konu ile ilgili daha fazla şey izlemeyi düsünüyorum. anladiğim kadariyla birakmak isteyenler herhangi bir zorlukla karsilasmiyor cünku Abd'de 18 yasina basan her kız bunu yapmak istiyor. Bir diger farkettigimde kızlar facial abuse bu olaydan nefret ediyorlar belgeselde , aileler sert tepki vermiyor hatta bir kızın sevgilisi ilk basta destekliyor kızin videolari yayilinca karsi cikiyor ama ayrilmiyor kız sektorden ayriliyor zamanla. buarada sektor videolar cikmadan önce aileye söyleme zorunlulugu getiriyor ( arastirdim ) bir diger konu şu , şu an yasanan pedofili ya da tecavüzlere sövuyoruz ama internette en cok aratılan yani en cok rağbet gören de bunlar bu da ayri bir anormallik. siz ne dusunursunuz? kız sadece 1 saatlik oral seksten 300 dolar aliyormus ama zorlandigi icin psikolojisi darmadagın
Güncellemeler
+1 yıl
içine boşalma olayi cogu kez kamera hilesi ile yapılıyormus 🤔
Evet çok merak ediyorum. Çok ilginç gelir bana... Özellikle kadınların hangi mental motivasyonla bu işi yapabildiklerini gerçekten çok merak ediyorum. Ensest, pedofili ve tecavüz tarzı videoların çok aranmasına gelince; bence bu eğilimde olanlar, normal yollardan isteklerini karşılamaları çok zor olduğundan internet materyallerini daha çok kullanıyorlar ve bu içerikleri öne çıkarıyorlar. Yoksa o kadar fazla değiller. Fazla olsalardı normal kabul edilirdi.
sadece para icin birde özgurluk icin diyorlar kimisi de seks duskunu ve sunu diyor " evlenip cocuk yapip ölemem ve hayatta 1 erkekle seks yapamam hep farkli kisi olmali " ama genel olarak faturalarimi öduyorum ile giriliyor bu kizlari bir cocuk evinde tutuyor yani hepsi ayni evde kaliyor aile ile uzun sure gorusulmuyor cocuk zamanla psikolojilerinin bozuldugunu bunu farkettiklerinde onlari lüks tatillere gönderdiklerini soyluyor
Belki içinde yetiştiğimiz toplumsal normların etkisiyledir, bilmiyorum ama bir erkek olarak yapabileceğimi düşünmüyorum bu p*rno işini. Bildiğim kadarıyla bazılarının çocukları da oluyor. Saf mantıkla düşününce bu da bir çeşit iş sonuçta ama toplumsal değerlerle düşününce bu insanlar muhtemelen yakınlarıyla birlikte afaroz ediliyorlar. O kadınları heyecanla izleyen erkekler bile sokakta görseler muhtemelen iki yüzlü bir şekilde taşlarlar onları. Garip...
benin bir erkek arkadasim p*rno filmde vs oynamisti babasi gürcü orada oynadi. cocuk vs olmuyormus ama bazi evli kadınlar eşlerinden habersiz oynarmis ve esi gorunce videodaki erkegin pesine dusermis bir yuzden sahte kimlik kullanirdi birde erkek icin zarari suymus , hemen bosalmamasi icin hep sert olmasi icin bir hap veriliyormus bu hapin yan etkileri sektörden ayrilsa da devam ediyormus.
ben sibel kekilliye benziyorum yüz olarak birgün hastanede onun makyajini vs yapmislardi sok olmustum 😂 bashekim odama gelsene demisti gitmemistim korkudan
Annesi doğurup sokağa atıyor babası da sahip çıkmıyor mecburen kısa yoldan zina yaparak para kazanıyorlar çokta umrumda değiller evli kişilerin yuvasını yıkamakta ilk sırada geliyorlar , canları cehenneme 🙈💜