Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye ihtiyacın var sert bir ilişkiye seni deli edecek inletecek şekilde becerilmeye ihtiyacın var bence. Tam aradığım kişisin senin gibi dusunen partnerim olsa keşke
390 Yorumla
Soran+1 yılİlişki için henüz küçüğüm ama hele ki sert bir ilişkiye
Cevap sahibi+1 yılKüçükluk ile ne alakası var ki sert seviyorsan sert beceririm ben
Soran+1 yılTamam git becer
Cevap sahibi+1 yılNeden kestirip atıyorsun ki konusuyoruz işte.
Soran+1 yılNe demeliydim sana
Cevap sahibi+1 yılNeden birsey demiyorsun ki ya
Cevap sahibi+1 yılSende gizlisin bende gizliyim. Yaşını sormuştum neden sert ilişki yaşayacak kadar küçük olsugunu düşünüyorsun ki
Soran+1 yılÇok mu büyüğüm
Cevap sahibi+1 yılYaşını bilmediğim için birşey diyemiyorum. Ama benim 23 yaşında sert seven partnerim vardı
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin
Soran+1 yılNiye sert seviyorsun yumuşak olsa nolur
Cevap sahibi+1 yılBenim için problem yok ki ben sertte yaparım yumuşak ta yeter ki partnerim istesin
Soran+1 yılPartnerin var mı
Hem partner ne ya ya sevgilim diceksin ya da karım
Soran+1 yılBu kadar zor olmamalı halbuki
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilim di. şu an yok boşum senin var mı peki
Soran+1 yılBenim yok ama aşık olduğum adam çok uzakta
Cevap sahibi+1 yılO kadar uzakta olan birine nasıl aşık oldun ki. Ve düşüncelerin de hep onu mu düşluyorsun
Soran+1 yılGönül işte ekstra bir şey yapmadım, sadece yoğun bir aşkla sevmeye devam ettim ve bu duygum gittikçe büyüdü, evet, tabii ki hayalimde hep onunla işi pişiriyorum, neler neler yapıyorum 😍 hele bir de yanımda olsa adamı göçertirim bu dünyadan, kalpten gider, heyecanıma, istekli oluşuma, heyecanıma dayanamaz 😊
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir anlatiyorsun ki insan merak ediyor ya 😲 senin gibi sevgili ya da eş herkes ister çok şanslı birisi
Soran+1 yılNeyi merak ediyorsun 😏 evet şanslı birisi ama o bu durumu bilmiyor, öğrense kim bilir nasıl kızar tahmin bile edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin yapacağın şeyleri merak ediyorum. Kızmaz ya neden kızsın benim hayalimdeki gibi birisin onunda hayaline uyuyorsan daha da çok hoşuna gider. Vurmasını istermiydin kalçalarına goguslerine
Soran+1 yılBelki de hayaline uymuyorumdur, fazla istekli biri değil olsa da olur olmasa da olur modunda 😏 off çok isterdim 😍 ondan gelecek her şeyi itiraz etmeksizin isterdim 😌
Cevap sahibi+1 yılYoo anlattıklarına göre baya baya uyuyorsun isterdim seni yani😊 bak bende vurmayi istiyorum sende vurulmasıni istiyorsun
Soran+1 yılSen onu nereden tanıyorsun da uyduğumu söylüyorsun 😄 vurulmasını vs. istiyorum ama herkes tarafından değil 😉 ilkim olacak kişi özel olmalı ama değil mi 😋
Cevap sahibi+1 yılO özel kişi olnak için neler yaparım var ya. Ben bana uyuyorsun demiştim 😊 senin en ince fantazilerine kadar merak etmiyor değilim
Soran+1 yılFantezilerim akıllara zarar, fantezi üretmeyi severim, kurbanım ise hayalimdeki kişi 👅
Cevap sahibi+1 yılO fantaziler dm den duymak isterdim 😊
Cevap sahibi+1 yılVe acayip merak ediyorum o fantezilerini
Soran+1 yılİfşa olmak istemiyorum hadi bye 😏
Cevap sahibi+1 yılDur ya daha bitmedi sorularım. Ben açayım gizlenmeyi olmaz mi
Soran+1 yılNe istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılDm den sorsam daha sağlıklı olur bence
Cevap sahibi+1 yılBirçok şey merak ediyorum
Soran+1 yılNeyi merak ediyorsun 😏
Cevap sahibi+1 yılFantazilerini herşeyini diyim😊
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılKaldırayim mi gizliliği peki
Soran+1 yılNeden, amacın ne senin abicim 😆
Cevap sahibi+1 yılYa merak ediyorum ben sorarım sen cevap verirsin lütfen ya buradan soru sorarsam ceza yeriz
Soran+1 yılYeriz? Yersin. Ben niye ceza yiyiyim.
Soran+1 yılMerak edilecek ne var, fantezi seviyorum işte o kadar
Cevap sahibi+1 yılAma nasıl fantaziler işte lütfen ya daha sonradan ne istersen yaparsın
Soran+1 yılHer istediğimi yapıyorum zatan ama hayalde ama gerçekte bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılBunları özelden konuşsak daha sağlıklı olmaz
Soran+1 yılBence de olmaz
Cevap sahibi+1 yılYanlış yazmışım 😲 bence sağlıklı olur diyecektim ya hadi
Soran+1 yıltamam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılAçayım mı gizliliği peki lütfen ya
Cevap sahibi+1 yılNerdesin ya
Soran+1 yılNe var ya
Cevap sahibi+1 yılDm ye geçelim lütfen oradan devam edelim sonra ister sil ister engelle. Daddy konusu ilgimi çekti
Soran+1 yılHadi buraya kadar tamam da sen daddy yaşında bile değilsin 😂
Cevap sahibi+1 yılAma canlandirabilirim belki 😄😄
Soran+1 yılTeşekkürler canım 😏😎
Cevap sahibi+1 yılAma bunu dm den canlandırmak daha güzel olur bence
Soran+1 yılHayali canlandırmayı dmden canlandırmaya tercih ederim canım 😘
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı canlandırma olursa en azından farklı şeyler çıkar senin hayalin benim hayalim karışınca düşünsene neler olacağını
Soran+1 yılDüşünmek istemiyorum yavrum, neden üstüme geliyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha üzerine gelmedim ki gelsem farklı şekilde olurdu 😊
Soran+1 yılLittle daddy lütfen git başımdan 😉
Cevap sahibi+1 yılDm ye geçelim işte hadi daddyni kızdırma
Soran+1 yılYavrucum sg lütfen, kızdırdıkça kızdırıyorsun beni, ne istiyorsun sen ya
Cevap sahibi+1 yılYavru iki dk dm ye geçelim sonra engelle ya
Soran+1 yılAmma üsteledin aa, imkanın olsa yatırır ameliyat ederdin, git başka birine sar. Hem ben yaşıtım kişilerden hoşlanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYatırır ameliyat etmezdim ne yapmam gerekiyorsa onu yapardım ben. Yaşıt değilim bir kaç yaş büyüğüm
Soran+1 yılBiliyorum ameliyat edecek potansiyelde olmadığını, o şeyi söylemek istemedim sadece 😏 Sanırım sen yaşını söylemiştin ama unuttum neyse bu önemli değil zaten, iyi günler
Cevap sahibi+1 yılBen sana yaşımı söylemedim ki ama dm için israrciyim
Soran+1 yılBak kankam, abicim, amcacım, dayıcım... başka bir soru bul ve onu sorana yavuşa lütfen 🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılBenim istediğim gibi birisin başkasına gerek yok ki neler neler yapardım sana
Soran+1 yılAma ben daha yaşlı istiyorum sen bana göre değilsin yavrum ya lütfen 🤲🏻😂
Cevap sahibi+1 yılBu işler tecrübeye bakar yaşa bakmaz ki denemeden bilemezsin
Soran+1 yılTecrübe yaşlıda daha çok ona bakarsan, hem bu işler bakmayabilir ama ben bakıyorum 😍
Cevap sahibi+1 yılBir kere bana baksan pişman olmayacaksın bundan eminim de işte çok inatcisin ya
Soran+1 yılKeçi, eşek, gavur... ne dersen de inatçıyım işte 😏
Cevap sahibi+1 yılO inadı kırmak için sanırım bacakları yanlara doğru açmak gerekiyor 😊
Soran+1 yılAnlamadım ne alaka bacak açmak 🤔
Cevap sahibi+1 yılİnadını öyle kırarım ben anca başka şekilde olmayacak cunku. Oral yapılmasını severmisin
Soran+1 yılHiç yapılmadı ve yapmadım. Ama yapmayı çok istiyorum nasıl bir şey çok merak ediyorum 👅
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ilk ben yaparım inadını kırarım senin uzun uzun bırakmadan. Daha sonrada saçlarını kavrayıp sana yaptırırım olmazmi
Soran+1 yılOff son cümlen 😍 tam hayalimdeki gibi anlattın ya 🙈
Cevap sahibi+1 yılDaha sana böyle neler neler anlatırım bir bilsen
Soran+1 yılAnlatacağın şeyleri düşlemek zor olmasa gerek, sağol 😉
Cevap sahibi+1 yılBunları karşındaki erkekten duymak daha etkili olur ama. Ve saçlarını tutup oral yaptırırken sonuna kadar alabilirmisin
Soran+1 yılBilmiyorum deneyimim olmadığı için ama evet istiyorum, çünkü ben fahişe, köle ruhluyum 🙈
Cevap sahibi+1 yılBen seni fahisem kölem yaparım göğüs arana alıp yüzünü tokatlamak boynunu sıkmak muhteşem olur
Soran+1 yılTokatlamak, dövmek, vurmak ilişkide en son isteyeceğim şeydir. 🙄 bu çok hayvani.
Cevap sahibi+1 yılYüzünü tokatlamak derken el ile değil ama dudaklarına doğru falan
Soran+1 yılIyy 🤮 iğrençleşmeyi kes artık, her şeyin bir adabı vardır, her şey dozunda güzeldir
Cevap sahibi+1 yılSaçları tutup oral yaptırınca birşey olmuyor da dudaklarında gezdirince mi oluyor hem sen benim girl fahisemsin
Cevap sahibi+1 yılPstt
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman var bu durum
221 Yorumla
Soran+1 yılNeredeyse 1 yıldır
- +1 yıl
Muhtemelen fantezi dünyan çok geniş ve artık mastürbasyon yetmiyor bu sebeple fantezilerini yaşamak istiyorsun ama yasayabilecegin güveneceğin birisi yok ve olmadığı için içinde büyüyor bu duyguların doyumsuz olman normal çünkü yasamadikca içinde buyutuyorsun merak ediyorsun ilgi duyuyorsun
Soran+1 yılHislerimi, duygularımı, düşüncelerimi, isteklerimi bir yorumda özetledin, harikasın
- +1 yıl
Rica ederim doğrusunu söylemek gerek abazaligin lüzumu yok sen ya da baskalari çare ya da bir öneri arıyor millet kendine yontuyor bu arıyor hemen yapisayim buna diye neyse umarım bı çözüm yolu bulursun
Soran+1 yılÇözüm yolu bulacağımı sanmıyorum ama çok teşekkürler ☺
- +1 yıl
Rica ederim bulursun herşey zaman meselesi olmusla ölmüşe çare yok der atalar ayrıca guncellemende gördüğüm kadar sevdiğin biri var ama onun seni sevip sevmediğinden ve min değilsin ve bu hissettigin duygular istek fantezi boyutunda tepkisini bilmiyor ve ona bu konuda güvenemiyorsun anlaşılan öyle olsaydı şimdiye burdan bu soruyu sormak yerine onunla yaşamış olurdun uzakta olsa
Soran+1 yılKesinlikle doğru, sevdiğim biri var ve bu platonik, ve evet yanımda olsaydı yaş farkını sorun etmeksizin onunla istediğim her şeyi denerdim, mutluluğu yaşar ve yaşatırdım ☺
- +1 yıl
Hakkında hayrlisi olsun neyse ben kaçtım iyi geceler umarım gerçekte hissrttiklerin ve istediklerine kavuşursun ve şunu sakın unutma bu hayat sadece senin için kendine değer verdiğin için güzel ve zevkli olur sen anlam katabiliyorsan en mutlusu sen olursun
- +1 yıl
Ayrıca şunu söyleyeyim o kişiyle cinsel içerikli konuşma geçiyor mu aranızda bilmiyorum ama eğer geçiyorsa en azından fanteziler üzerinden düşüncelerini sorup ogrenebilirsin onun hakkında fikir sahibi olmuş olursun güven acisindan
Soran+1 yılOnunla hiç konuşmadım ki 😶 ona dokunamamak, sesini duyamamak bana çok koyuyor, zaten imkansız biri hayalimde onunlayım sadece hepsi bu
- +1 yıl
Uzak mesafe dokunamamak tamam da konuşma nasıl olmuyor
- +1 yıl
İmkansizsa imkanı olani bulacaksın o zaman dusunduklerin hayalde kalmayıp gerçeğe aksettireceksin
Soran+1 yılAma ondan başkasını sevebileceğimi düşünmüyorum, o benim ilk platonik aşkım ve onu sevmeye devam edeceğim haberi olmasa bile
- +1 yıl
Ona aç duygularini fikrini öğren ama evliyse ona birşey diyemem
- +1 yıl
ya da gizliden uzaktan hayal kurarak yetinip kendince birşeyler yapmaya devam edeceksin
Soran+1 yılDinlemez ki duygularımı çok havalı
- +1 yıl
O zaman hayal kurup yastık duş fıskiye ve Elizabeth e talim yapacaksın isyan edecekler sana yakında yapcak birşey yok 😂
Soran+1 yılDiğerleri tamam da elizabeth ne oluyor 🙄
- +1 yıl
Sihirli Ellerin oluyor
Soran+1 yılŞu var ki ben erkek değilim, bu yorumunuz tamamen yersiz ve iğrenç elizabethmiş hıh 😏
- +1 yıl
Yersiz ve iğrenç mi normal birşey söyledim yani elini kullanmak için erkek olmaya gerek yok kadınlarda kullanabiliyor yani neyse sana öyle geldiyse bilemem oda senin düşüncen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılfahise gibi hissetmek, fahişe gibi olmak, yatakta fahişe gibi haraket etsin demek vs vs...
aslında kötü gibi götü gibi görünen ama
çoğu insanın arzuladığı bir durumdur...
romalılarda fahişelerin toplumda acaip bir saygı ve karizmaları olduğu belirtilir...02 Yorumla
Soran+1 yılBu naçizane bilgilerle bizi aydınlattığın için sana teşekkür ederiz
Cevap sahibi+1 yılrica ederim... paylaşmak iyidir...
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel istek, hormonların artması. Tadını çıkar.
36 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ve neyle çıkarıyım tadını, sen nasıl çıkarıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBirini bul kendine ya da mast. Sanal ben pek sevmiyorum ama istersen onu da deneyebilirsin.
Soran+1 yılSen birini bulmadan yana mısın yoksa mast. tan mı, sanal iyi oluyo ya, tanımadığın bir adamla istediğin her şeyi konuşabiliyon
Cevap sahibi+1 yılBirini bulmadan yanayım ben
Soran+1 yılO biraz tehlikeli ya, güven sorunu var çünkü
Cevap sahibi+1 yılO hepimizde var ama sen de karşı tarafın birkaç kirli çamaşırını öğrenirsen ne o bir şey yapabilir ne sen
+1 yılKendini sev ve değer ver o zaman bu düşünceden kurtulursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle yapamıyorum çünkü ben iğrenç bir kadınım
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Anlat dinliyorum.
Soran+1 yılNeyi anlatıyım ki
- +1 yıl
İçinden nasıl geliyorsa öyle.
+1 yılÖyle hissetmenin sebebi yaşayamadığın için yani öyle olmak istiyorsun öyle olmasan bile
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen
- +1 yıl
Aslında sen öyle olmak istemiyorsun yani teoride öyle ama pratikte farklı yani kısaca sen cinsellik istiyorsun
Soran+1 yılSagol
hormonlarla alakalı bir durum bence. cinsellik zaten abartılacak birşey değil. olmasada olur modundayım
03 Yorumla
Soran+1 yılBende o moddaydım da karşıma harika bir şey çıktığından beri bu durumdayım
Soran+1 yılNe gibi, kimler
+1 yılAseksüel olduğunu düşünüp bir süre sonra böyle şeylere normal gözle mi bakmaya başladın?
13 Yorumla
Soran+1 yılNe demek şimdi bu
- +1 yıl
Şu demek ki eğer önceden aseksüel olduğunu düşünüp sonrasında istek duymaya başladıysan kendini kirlenmiş hissedebilirsin onu soruyorum.
Soran+1 yılBilmiyorum vallahi ama yaşlı bir moruktan hoşlandığımı söylemeden edemeyeceğim
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginç bir yazı olmuş. Azgın bir bakire çok tatlisin
126 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSağol beğendiğin için 😳
Soran+1 yılİtiraf edeceğim bir şey yok
Soran+1 yılKendimi dizginleyemiyorum gerisini anlamadım
Soran+1 yılSalacağım da, karşı cins yok. Ah keşke olsa, o zaman... 😃
Soran+1 yılYok çok uzakta
Soran+1 yılEvet bazen yapıyorum da ama sona doğru vücudun ateş gibi yanması, gözlerin devrilmesi, isteğin daha da fazlalaşması insanı bitiriyor bence 🔥💋
Soran+1 yılTabii ki, içim yanıyor sanki 😃
Soran+1 yılNe yapabilirsin ki, uzaktan bu yangının söneceğini sanmıyorum, yine de teşekkürler
Soran+1 yılKıtalar kadar😏
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılKesinlikle, erkeğimi delirtmek en büyük hayalim
Soran+1 yılHayır delirtemiyorum ama yanımda olsaydı asla affetmezdim erkeğime belki de t*cavüz ederdim ahaha 🙈😃
Normal. Yetişkinsin. Nefis taşıyorsun. Evlen hiç bekleme. Aman zinadan uzak dur.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlen hiç bekleme? Oldu başka? Ben daha gencim ve evlilik bana ters. Belki hoşuma giden birileriyle olurum ama evlilik asla.
Soran+1 yılBakın, bana göre evlilik zor ve stresli o yüzden asla bu işe bulaşmam, ve evet hoşuma giden birileri olursa neden olmasın, önüme gelen herkesle değil tabii
Soran+1 yılZinadan uzak durup yaşayınız, çelişkili bir cümle olmuş 😏 özür dileyecek bir şey yapmadınız selamlar
- +1 yıl
Yani, evlenmeyecekseniz, normaldir, sizin düşünceniz, saygı duyarım. Ama zina'ya da yaklaşmayın. İsra Suresi'nden bir ayet, Allah'ın kelamı: "Zina'ya yaklaşmayın. O bir fahişeliktir. Yolların da en kötüsüdür..." Çelişki nerede burada. Yani nikahsız cinsel ilişki de bulunmayınız dedim, haramdır ve büyük günahtır. Saygılarımla.
Soran+1 yılZaten kendimi bir fahişe olarak görüyorum, bu benim hoşuma gidiyor 🙈 ama şimdiye kadar bir ilişkim olmadı
Cinselliğe aşırı düşkün olmak fahişelik değildir. Bunu parayla yapana diyorlar fahişe diye
01 Yorumla
Soran+1 yılNedir, ne değildir peki
Her kadın biraz fahişedir linç yemeyelim yatakta olması gereken bu
05 Yorumla
Soran+1 yılAma her kadın öyle değil maalesef yatakta
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yıltamam
zaten bakire olduğun için bu kadar azgınsın sonra durulursun merak etme
06 Yorumla
Soran+1 yılSonra derken
Soran+1 yılO zaman kesin gidiyor mu bu istekler
Soran+1 yılNeden öyle, ve şimdi neden böyle
+1 yılDemekki cesitli fantezilerin var. Ayrintili konusalimmi canim
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet saçma fantezelerem var kafamda kirguladığım
- +1 yıl
Ayni kafadaniz desene. Tkp edermisin
Soran+1 yılFantezilerin neler mesela
- +1 yıl
Hangi birini sayayim yaa
Soran+1 yılBen daha çok maturecıyım
- +1 yıl
Tamam iste gel diyorum gelmiyorsun
Soran+1 yılYaş kaç
- +1 yıl
35 ya senin ki
Soran+1 yılBen daha genceciğim
- +1 yıl
Ohh ne guzel tam benliksin.
Soran+1 yılHop biraz yavaş olsan
- +1 yıl
Yavasmi seviyorsun hizlimi anlamadim yaa.
Soran+1 yılBenliksine cevaben
- +1 yıl
Evet senligim Sende benliksin. Ama senin yanasmaya niyetin yok galiba.
Soran+1 yılEvet seçiciyimdir biraz
- +1 yıl
İyi sec begen al o zaman. Ben bekleyim soyle kenarda
Soran+1 yılEvet karpuzun kavunun her neyse güzelini seçmeliyim sen geç kenarda dikel
- +1 yıl
Tamam iyi geceler o zaman
+1 yılKaç burdan kaççç, parçalar seni abazanlar zerreni bırakmazlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin tipsiz adam 35
+1 yılCinsellik istegi arzusu ve meraki sizi bu duruma düsürmuş olabilir kendi kendinizi rahatlatabilirsiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum ki
- +1 yıl
Neden yapamiyorsunuz?
Soran+1 yılBilmiyorum dana doğrisu korkuyorum
- +1 yıl
Nedne korkuyorsunuz ki neyi bilmiyorsunuz
Soran+1 yılRahatlatmayı
- +1 yıl
Kendi kendinizi okşayarak ister hayal kurun ister p*rno izleyin ister telefonda seks yaparak yapin yolu bulacak sizsiniz
Soran+1 yılTelifonda seks nasıl oliyor
- +1 yıl
Birini bul fantazi konusun olur
Soran+1 yılHım peki biriyle biri hakkında konuşsam da olur m
- +1 yıl
Bu senin secimin sen kendini nasil hissettiginle alakli olacak
Soran+1 yılSeçimim hep matureden yana oliyor genelde sanal üzerinden
- +1 yıl
Sanali bilmem denediğim bir konudeğil. yorum yapmam yanliş olur
Soran+1 yılBildiğin konu neler
- +1 yıl
Daha once gizliden arayan bir bayan 4kez telefonda rahatladi kendisi en azindan konuşma bittiginde soyledi... p*rno izleyerek kendi kendini okşaybilirsin...
- Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz arzularini dizginle
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılparayla yapanlar hariç hiç kimseye fahişe denmez libidosu yüksek denir
147 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😘
- +1 yıl
rica ederim :) bu arada libidosu yüksek erkeğe de sapık denmez :D
Soran+1 yılNe denir efendim 🙂
- +1 yıl
@zibidygonzales denir 😎
Soran+1 yılSen de mi isteklisin 🙈
- +1 yıl
damarlarımdan akan kanın titreşimini hissediyorum o derece :)
Soran+1 yılAl benden de o kadar 🙈
- +1 yıl
keşke gizli olmasaydın :)
Soran+1 yılAhaha 🙂
- +1 yıl
![Kendimi neden bir fahişe gibi hissediyorum?]()
doya doya yalandığını hayal et :)
Soran+1 yılKarşılıklı severim ben 😍
- +1 yıl
neden olmasın sen hele bir takip et :D
- +1 yıl
bu gün nasılsın :D
Soran+1 yılYina aynı be ya 🙈
- +1 yıl
Cunku sen beni degerlendirmedin 😏
Soran+1 yılNe alaka abicim ya 😏
- +1 yıl
Abi deme lazim olur 😀
Soran+1 yılBunu diyen o kadar çok kişi oldu ki, ama bunu anlatan tek bir kişi çıkmadı 😃
- +1 yıl
İnsan abisiyle fanfini finfon yapar mi hic 😀
Soran+1 yılOha yok artık, anlamı bu mu yani abi deme lazım olurun 😃
- +1 yıl
Yeah 😏
Soran+1 yılTamam abicim anladım 😏
- +1 yıl
Ha lazim olmazsin diyosun 😀
- +1 yıl
Simdi uslu bir kiz ol ve babacigi takip et 😀
Soran+1 yılİvit, son kararım
Soran+1 yılBabacık ne 😃 kendimi bir muhabbet kuşu gibi görmeme yol açtın
- +1 yıl
Daddy girl dedigin boyle olur 😀
Soran+1 yılDaddy yaşında değilsin ama sen, daha çok elderly brother modundasın sen 😃
- +1 yıl
Daddy yasi kac 😂
Soran+1 yılDaddy olsun sana dede
🙈 umarım anladın, zira daha açık edemem bunu- +1 yıl
50 😂
Soran+1 yılYok ya, dede yaşı 50 mi daha büyük daha da büyük 🤩
- +1 yıl
Ondan sonrasi kalkmaz ki kalksada bir sefer 😂
Soran+1 yılİnan ki bu eleştirileri duymaktan gerçekten bıktım 🤫😄
- +1 yıl
Yoksa emekli maasina mi goz diktin ama elestiriler hakli 😀
Soran+1 yılHayır be, emekli maası aklıma gelebilecek en son şey, bu iğrenç eleştirilerin sahipleri ki sen de buna dahilsin yaş farkı olduğu için sadece parasal durum olduğunu düşünmenis aşkı hiç hesaba katmamanız insanın sinirlerini bozuyor.
- +1 yıl
İlginc bir fantazi 😀
Soran+1 yılOlduğu kadar heyecanlı ve ateşli 🙈
- +1 yıl
Ama bakireymissin 😂
Soran+1 yılEvet o yüzden bu kadar yanıyorum ya işte 😏
- +1 yıl
E bul bir dede ver gitsin 😀
Soran+1 yılYoooo, asla olmaz sevmediğim birine nasıl verebilirim, midem kaldırmaz, sen bunu yapabilirsin belki ama ben yapamam, benim ilkim sevdiğim kişi olmalı
- +1 yıl
E sev o zaman tontis bir dede 😂
Soran+1 yılE seviyorum zaten tontiş bir dede ama uzakta diyorum neyini anlamıyorsun 😏
- +1 yıl
Valla ben bana ekmek cikar mi diye ugrasiyorum da onlara falan hic dikkat etmedim 😂
Soran+1 yılHiç anlamadım desem 😃
- +1 yıl
Bosver 😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl16 yaşındayken arzularının çok olması sebebiyle böyle düşünüyorsun ama alakası yok
027 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşında mıyım güleyim barı boşa gitmesin 😂🙄
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç o zaman
Soran+1 yılSenden küçük olduğum kesin
Cevap sahibi+1 yılbravo çok güzel ifade ettin!!!
yaşın 18den küçük anlaşılan söylemekten korktuğuna göre
Soran+1 yıl23üm lan amma tantana ettin ha
Cevap sahibi+1 yılYaş sormak sapıklık mı hahhaa
Cevap sahibi+1 yılsorulur kadın özel hayatını anlatıyor sorun olmuyor da yaşın kaç diyince mi sıkıntı oluyor
Soran+1 yılNe diyor kadın mesela özel hayatını anlatıyor da
Cevap sahibi+1 yılAcayip doyumsuz, istekli, peynirleşmiş hissediyorum demek de sorun yoksa yaşın kaç demekte de sorun yok
Soran+1 yılO bir soru, ama şak diye yaş sorulmaz
Soran+1 yılYorumumu şikayet emişsin çok mu zoruna gitti de
Cevap sahibi+1 yılyo neden şikayet edeyim ki benim yorumum kaldırıldı
Soran+1 yılBenimki de
Cevap sahibi+1 yıldemek ki bir mod okudu yazdıkalrımızı :)
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılsoruya bakan bir mod görmüş yazdıkalrımızı ihlal tespit etmiş kaldırmış demek ki
Soran+1 yılDedektif misin amca, ne bu fikir yürütümeler
Cevap sahibi+1 yılişin içinden geliyorum yeğen
Soran+1 yılNasıl yani amcam
Cevap sahibi+1 yıleski modum
Soran+1 yılNiye eski, şimdi neysin peki
Cevap sahibi+1 yılbaşka hesapayım öbürünü kapattım :)
Soran+1 yılİnsan modken hesabını kapatır mı, bir de mod ed nasıl olunuyor
Cevap sahibi+1 yılbolca doğru şekilde soru ve görüş şikayet etmen lazım modluk için
Soran+1 yılGördüğüm bazı soruyu ve görüşü şikayet ediyorum ama ben
Soran+1 yılPeki mod ve editör ne işe yarıyor yani buradaki görevleri ne burayı kim yönetiyor
Cevap sahibi+1 yılmodlar kural ihlallerine bakan trafik polisi gibi düşün fenomenler bazı konularda ilgi çekici sorular cevaplar benceler yazan üyelerdir.
adminler ise modların daha üstü diyebiliriz
editorler de kalemine hakim güzel benceler yazan üyelerdir
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç
2105 Yorumla
Soran+1 yılKüçük sayılırım daha
Cevap sahibi+1 yıl17 18 ?
Soran+1 yılYok artık biraz dühü küçült istersen
Cevap sahibi+1 yıl20 üstüysen normal Hersey
Cevap sahibi+1 yılLibidon yüksektir
Soran+1 yılAynen valla öyleyem
Cevap sahibi+1 yılYanlış bisey yapmadığın sürece bekarken evlendiğinde eşin mutlu olacaktır böyle olmandan kötü bisey değil sadece eşine fahise gibi ol tamam
Soran+1 yılTamam abicim çok sağol 🙂
Cevap sahibi+1 yılİnsan kardeşine böyle öğüt vermez sen abi deme yinede 🤫
Soran+1 yılNasıl öğüt verir peki, git onla bunla yat ortalık fahişesi ol, mu der
Cevap sahibi+1 yılBu konulara böyle girmez zaten bir abi kardeşiyle cinsellik konuşmamalı
Cevap sahibi+1 yılBen ne demek istediğimi sen anladın
Cevap sahibi+1 yılÖyle Dien gvat abiler de vardır merak etme
Soran+1 yılGerçekten anlamadım ne demekk istediğinizi artı bunu gvatlık olarak görmeniz çok ayıp bence, çünkü çocuğa cinsellik de dahil eğitimi ailesi vermeli
Cevap sahibi+1 yılAilesi vermeli de abisi dayısı değil kız çocuğuna
Soran+1 yılAaaa eğitim bu canım uygulamalı deyil tövbe estağfurullah
Cevap sahibi+1 yılSence bu doğal mı ya sen baya tutusmussun buhar olacaksın
Cevap sahibi+1 yılErkek bir kıza ne öğretebilir söyler misin
Cevap sahibi+1 yılNasıl eğitebilir bunun eğitim olacak neyi cinselligin ayrıca
Soran+1 yılAaa o onun ailesi canım, kötü düşünecek değil ya
Cevap sahibi+1 yılNeler oluyor yapma şimdi safa yatma
Soran+1 yılNey
Cevap sahibi+1 yılBurda anlatmak istemiyorum çok merak ediyorsan yaz
Cevap sahibi+1 yılSana bir kaç haber linki atayım da gör
Soran+1 yılYa onları tabii ki biliyorum utanmaz pislikler mesela benim ailemde asla öyle bir şey yok, konuşsam konuyurum da insan çekiniyor işte
Cevap sahibi+1 yılKonuşma boşver abinle falan benimle konuş merak ettiğin bisey varsa
Soran+1 yılTamam konuşmam abicim sağ ol tavsiyelerin için de abim insan yemez anlayışlıdır 🙂
Cevap sahibi+1 yılAçma bu konuları boşver abine olsun. :) abin olarak kalsın o dursun öyle
Soran+1 yılYine de temkinli davran diyorsunuz, aslında bir yandan haklısınız ve de iyi niyetlisiniz
Cevap sahibi+1 yılempati yapıyorum sağol
Cevap sahibi+1 yılYani böyle davranarak bisey kaybetmezsin
Cevap sahibi+1 yılDe Burda burda kusa yem olursun yorumlara baktım da üff bu ne
Soran+1 yılAynen komik oluyor ya 😂
Cevap sahibi+1 yılAç bunlar ha yerler seni
Cevap sahibi+1 yılBence bir güncelleme yaz ben erkeğim soru trol diye
Cevap sahibi+1 yılHahaha:D
Soran+1 yılYok ya erkek falan değilim, yalan niye söylim 😂
Cevap sahibi+1 yılHerkes seni görmek istemiş baksana
Cevap sahibi+1 yılElini kolunu koparırlar bir cıksan ortaya :d
Soran+1 yılAy yok daha neler
Cevap sahibi+1 yılKızım erkekleri ne sanıyon 😁
Soran+1 yılSehset sadece
Soran+1 yılSohbet
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsun sen arzulanmayı
Soran+1 yılOnu bilemiycem de arzulamayı seviyorum daha çok
Cevap sahibi+1 yılHala sıcaksın sen ne zaman soguycan
Soran+1 yılSoğuk suya girince anca 😍
Cevap sahibi+1 yılYalnız başına birde
Cevap sahibi+1 yılBu havada
Soran+1 yılAllah allah soğuk suya iki kişi mi giriliyormuş 😂
Cevap sahibi+1 yılBana neler yazdırdın ya git basımdan be :D
Soran+1 yılSapıksın anacım işte basbelli 😂 suçu bana atma
Cevap sahibi+1 yılÜşütürsün diye dedim abicm gece soguk duş alırsan saçlarını kurutman gerek
Cevap sahibi+1 yılKurutsan bile üşürsün sırtın buz gibi olur
Soran+1 yılYok abicim ya, insanın ateşini anca alıyor zaten soğuk su, sebepsiz bir şekilde içim yanıyor 😍
Cevap sahibi+1 yılYola gelmiyor bu kız böyle
Soran+1 yıl😒🙄
Cevap sahibi+1 yılNe yukarı bakıyon noldu
Soran+1 yılRuhsuz şey 😒🙄 emoji bunlar
Cevap sahibi+1 yılNe anlama geliyor diyorum
Cevap sahibi+1 yıl🍒
Soran+1 yılYola gelmiyor bu kız böyle
Buna cevabendi
Soran+1 yılKiraz yollamış ya 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılYe diye attım ama yerken bana bakma
Soran+1 yılNiye, ne tuhaf şeysin sen ya 🤣
Cevap sahibi+1 yılKıvılcım gelse patlarım da ondan bakma arkanı dön öyle ye
Soran+1 yılCanım bir şey yemek istemiyor sağol ikram için
Cevap sahibi+1 yılAma uzattım artık al
Cevap sahibi+1 yılHuu güncelleme sorudan beter..
Soran+1 yılKötü mü yani güncelleme
Cevap sahibi+1 yılKaç yaş büyük olmalı bu fantezide
Soran+1 yılİnan ki yaş hiç önemli değil benden yeterince büyük olmalı tek bildiğim bu, ama fazla büyük olması heyecanı daha da artırır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin
Cevap sahibi+1 yılSen minyon bir kız mısın
Soran+1 yılKesinlikle, evet
Cevap sahibi+1 yılşu an bu yanlış bir yere gidecek
Cevap sahibi+1 yılAteş ve barut
Soran+1 yılNeden gizliye geçtin amca, nereye gidecek
Cevap sahibi+1 yılBen yazmıycam sana
Cevap sahibi+1 yılKarşında bir erkek var
Soran+1 yılNe demek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYani konuşmaların etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılSana nasihatla başladım da akla zarar şeyler söylüyorsun
Soran+1 yılTehlikeli olduğumu mu söylüyorsun, ne yani 🤨
Cevap sahibi+1 yılEvet mantıgımla değil başka yerimle düşünmeye başlıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok sıcaksın ben nasıl konusuyum seninle
Soran+1 yılMantığınla konuşmanı rica ediyorum abicim/amcacım,
ve evet gerçekten sıcağım, yanıyorum adeta ama buna engel olmaya çalışmak zorundayım ki bunu da biliyorum
Cevap sahibi+1 yılOlamıyorsun ki isteğin çok fazla
Cevap sahibi+1 yılFilm izliyor musun
Soran+1 yılKesinlikle isteğim çok çok fazla, şu an bile vücudum sıcacık, film ne alaka ki şimde
Cevap sahibi+1 yılAl işte ya yine başladık beni neden tahrik ediyorsun kızım
Soran+1 yılNe yaptım ben şimdi abicim ya, cevap yazdım sadece yorumuna
Cevap sahibi+1 yılBöyle cevap mı yaZılır
Cevap sahibi+1 yılOnu tahrik ettin
Soran+1 yılSiz kaç kişisiniz ya, cevabı yazan sen tahrik olan o, o kim merak ettim
Cevap sahibi+1 yılO benden bağımsız çalışıyor kontrolümde değil tahrik olunca
Cevap sahibi+1 yılİnmiyor
Soran+1 yılAa abicim ne kadar ayıp, daha dün bana tavsiyeler veren bugün neler diyor 😮
Cevap sahibi+1 yılTamam da erkeğim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBenim sözümü dinlemiyor o
Soran+1 yılBana sadece olumlu tavsiyeler ver abim olur mu 😊
Cevap sahibi+1 yılYok ya konuşmayım ben
Cevap sahibi+1 yılSenin cümleler tahrik edici
Cevap sahibi+1 yılDüzenli bir cinsel hayatım yok ben de senden farksızım sonuçta
Soran+1 yılAbartma o kadar değil, ve üzüldüm senin adına
+1 yılOffff düşmez ki şöyle bir şey elime
013 Yorumla
Soran+1 yılAğzınızı siliniz efendim 😂
- +1 yıl
Ben de kadına çok düşkünüm iki Anadolu bir de Avrupa yakasında sevgilim var. Vapura binip karşıya geçiyorum birine çakıyorum. Sonra tekrar karşıya geçip diğerine en son öbürüne çakıp yemek yiyip eve geliyorum evde de mast yapıyorum film izleyip düşün 🙂
Soran+1 yılNe kadar hanzoca bir betimleme olmuş, iğrençmiş
- +1 yıl
Seks yapıyoruz deyince bir şey değişiyor mu sanki. Ben olanı anlattım
Soran+1 yılNe bilim iki yaka bir ismail gibiymişsin, çakmak, üç sevgili daha ne olsun ayol
- +1 yıl
Ya öyle de işte ben doymuyorum ne yapayım kadınlar da beni seviyor alet büyük diye. Çok seviyorum kadınları
Soran+1 yılAt bakalım
- +1 yıl
inanmazsan atarım bizde herşey doğru
Soran+1 yılNeyi amca
- +1 yıl
ne amcası be sen beni ve bendekini görsen dibin düşer...
hiç benim gibi bir sevgilin oldu mu?
Soran+1 yılNarsist misin 😂
- +1 yıl
Hayır. Sadece kendinin farkında biriyim. Hatta aksine mütevazi biriyim.
Soran+1 yılSevindim adına
Neden acaba. Anlat bilsinler
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum be egeli hangi birini anlatsam ki
Soran+1 yılNoldu hemen 😃
Soran+1 yılHatırlamılorum
Aşağılık kompleksi olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYok hayır tamamen aklımdan kalbimden gelen şeyler bunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin daddy'n olurum bebeğim
06 Yorumla
Soran+1 yılYaaa cidden mi çok hoşsun 😄
Cevap sahibi+1 yılEveet, çok güzel olur bence.
Soran+1 yılTeşekkürler 😂
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldaysan olurum bak ciddi ciddi
Soran+1 yılGrandpam da olur musun çok ihtiyacım var 😂
Cevap sahibi+1 yılYok sadece daddy :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazlaca yapmak istiyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha yapmadım ki hiç
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ben de. Bir doruk noktası gelip kırıyor bizi.
Soran+1 yılBu yaştasın ve yapmadın hiç
Cevap sahibi+1 yılYok. Evlenince olsun özel olsuna kalmıştı. Senin burcun ne? İkizler mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm kadınlar f*hişedir.
027 Yorumla
Soran+1 yılSen de o zaman p*zevenksin
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılTüm kadınlar, ne ayıp değil mi kadın düşmanı mısın
Cevap sahibi+1 yılBana yakıştırdığın şeyi açıklamadın. Ben açıklarım ama sormadın bile sinirle yazmışsın öyle.
Soran+1 yılEvet öyleydi bir anlık sinirle, özür dilerim demek ki bir kötü anın var
Cevap sahibi+1 yılYo kötü anım yok
Soran+1 yılNeden fahixe kadınlar o vakik
Cevap sahibi+1 yılSahte ilişkiler kurup ilişkiden fayda bekliyorsunuz. Seksten faydayı fahişeler bekler.
Soran+1 yılHerkesi böyle sanman ne garip
Cevap sahibi+1 yılHerkes öyle. Evlilikte de fayda var. Yediğin ekmek dahi o fayda içindedir. İlla büyük şeyler gibi düşünme. Tektaş dahi fayda.
Soran+1 yılSaçmaladın knk
Cevap sahibi+1 yılNedenini açıklayabilir misin?
Soran+1 yılAnlamadım ki 😂
Cevap sahibi+1 yılDaima meta bekliyorlar. Uzun ilişki erkek için anlamsızlaşıyor. Örneğin binilen otobüsün parası veya eve alınan koltuk takımı dahi bu metalar içinde illa büyük şeyler gibi algılama. Evlilikte illa ki bir şeyler alınır ama direkt erkekten beklenince o iş f*hişelik oluyor işte.
Soran+1 yılDirekt erkekten ne bekliyormuş kadınlar onu da deseydin keşke
Cevap sahibi+1 yılMeta dedim ya. Herhangi bir meta. Ev geçindirmek de bir iş sonuçta ve maddiyat. F*hişe de bunu bekliyor aslında. Yani ev hanımları kültürel f-hişeler aslında. Ha evet beklentisiz ilişkiler de var ama ama ben genelden bahsediyorum.
Soran+1 yılSen necisin ya, bütün yorumlarını ağzım açık okuyorum, öyleyse çalışan bir kadın ah pardon fahişe bulup evlenmelisin, sen evde oturup fahişeni beklersin fahişen de çalışır
Cevap sahibi+1 yılCinsel istek f-hişelik değil. Toplum beynini yıkamış erkekte de var neden erkeğe laf edilmiyor? F-hişeler istemedikleri adamlarla kar karşılığı yatan kadınlardır. Erkek yapsa o da f-hişe olur.
Soran+1 yılZaten erkeğe de jigolo deniyor
Cevap sahibi+1 yılKölelik de vardır sende
Soran+1 yılNereden çıkardın?
Cevap sahibi+1 yılKöle olmak efendine hizmetçilik edip onun emirlerini yapmak hoşuna gitmez mi? Ayrıca gece t*cavüz fantezisi
Soran+1 yılAhh bu hoşuma gitmez mi 😍 daddy girl, t*cavüz fantezisi, ve s*KS köleliği... ☺
Cevap sahibi+1 yılBende de var eskiden sevgilime yapardım. Ama senin iğrenç bulacakların da var bence. Tecavüz, yatağa bağlayıp istediğimi yapmak, hafif dövüp sonra becermek vs hoşuna gider tabii.
Soran+1 yılYoo hayır iğrenç bulduğum sadece hafif de olsa dövmek yoksa gerisi gayet hoş
Cevap sahibi+1 yılDövme kısmı da seksuel olacak zaten. Çıplak olmalı ve bir cariye kostümü vs olabilir vajinasının önünü kapatan bir bez parçası gibi şaplak, tokat vs. biraz hakaret :D
İğrenç dediğim ayaklarımı yalatıyordum eski kıza mesela kafasına basar hakaret ederdim penisimi emdirirdim içerdi suyumu tabii temizliğe dikkat ederdm. Bunlar iğrenç gelebilir.
Soran+1 yılGerçekten iğrenç ve insanlık dışı fantezilermiş bunlar 🤮 sondan bir önceki cümle hariç 🤪
Cinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya acayip isteklisin o kadar fıstık
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyleyim
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidon yüksek seks yapmayı seviyorsun belli ki
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım ki hiç
Cevap sahibi+1 yılYapmadıgın için böylesin zTen içinde birikmiş
Soran+1 yılAy çok sağ ol ya yardımcı oldun
Cevap sahibi+1 yılBaşka türlü de yardımcım olabilir istersen
+1 yılErkek eli değmeli sana seks yapma zamanın gelmiş
010 Yorumla
Soran+1 yılGörüşe bak ya... o kadar büyük değilim olgunlaşmaya ihtiyacım var ama
- +1 yıl
Yaşın mı küçük
- +1 yıl
Olgunlaşman için bişeyler yaşaman lazım yine de
Soran+1 yılEvet sayılırçok da değil
- +1 yıl
Daha önce hiç seks yapmadığın için bu derece azgın olman normal ama ilerde düzenli olarak yapmaya başlayınca normal gelecek sana da
Soran+1 yılPeki sağ ol
- +1 yıl
Daddyn olayım
Soran+1 yılDaddy olacak yaşta değilsin 😃
- +1 yıl
Hoayydaaa yaşım mı küçük niye 😂
Soran+1 yılNe deyorsun
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılazgın olman hos
01 Yorumla
Soran+1 yılKessinliklee
+1 yılİstersen yardım edebilirim
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olcakmış o
- +1 yıl
Hımm yaz
- +1 yıl
Görüşürüz
- +1 yıl
Sana diyorum
Soran+1 yılNe diyorsun
- +1 yıl
Yaz diyorum yardım edeyim:)
Soran+1 yılNasıl yardım edeceksin yazıyorum işte
- +1 yıl
Özelden?
Senin kanın dökülmeli zamanı gelmiş
07 Yorumla
Soran+1 yılŞu soruya bile bulaştırcaksınız şiddeti he, kınıyorum sadece
Soran+1 yılBen başka bir şey anladım herhalde 😒
Soran+1 yılKanın döktlmeli ürküttü çünkü ne biçim cümle yazmışsın
Soran+1 yılHissettirmekten ziyade korkuttun kardeş sağol
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Istekli doyumsuz olman güzel bisey
04 Yorumla
Soran+1 yılAma bu hep içimde kalıyor
Soran+1 yılDa olmuyor işte
Isteklisin ondan normal
014 Yorumla
Soran+1 yılİşte niye istekliyim
Soran+1 yılİlişki yaşamadım ama hiç
Soran+1 yılHem yaşasam da ileri matureden yana kullanırdım hakkımı, o zaman sanırım daha da artardı haklısın
Soran+1 yılO çok iyi ya
Soran+1 yılNeyler diceksin
Soran+1 yılTkp ins?
+1 yılolur öyle şeyler 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılistekten
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin ya
Cevap sahibi+1 yıle tabi ki doymadan zor
Soran+1 yılDoyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılMesaj?
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç seviştin mi önce onu söyle
013 Yorumla
Soran+1 yılDetaydake detayı okumadın mı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bakire olman vajinani ilgilendiren durum ben seviştin mi dedim
Soran+1 yılAnlamadım o vakit ne dediğini
Cevap sahibi+1 yılSevişme isteği cok olması daha önce bir erkekle sevişmemenden geliyor o azgınlık
Soran+1 yılAnladım ama güzel bir şey bu isteklilik hali
Cevap sahibi+1 yılTabiki güzel birşey özelden konusmak istersen beklerim
Cevap sahibi+1 yılIstekli kadin candır
Soran+1 yılEvet öyle sağ ol, Gerisi de heyecandır
Cevap sahibi+1 yılIstekli arzulu kadin erkegini coook mutlu eder
Soran+1 yılNasıl mutluluk
Cevap sahibi+1 yılSevişme anlamında çok tatmin eder
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılÖzelden daha rahat konusabiliriz istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam benliksin bebeğim her snaiye yeterim sana
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bakereyim
Cevap sahibi+1 yılsanal time
Soran+1 yılSanal zaman?
Cevap sahibi+1 yılçok istiyorsan rahatlamak öğretirm
- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstekten
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni aydınlattın
- +1 yıl
Fantazin vardır
Soran+1 yılOhoo hem de nasıl fantezi 🙈
- +1 yıl
Fantezinde bu işte 😝
Soran+1 yılGüncellemeden mi bahsediyorsun 😏
- +1 yıl
Aynen öyle 😝
+1 yılNe yaptın ki
054 Yorumla
Soran+1 yılYine mi sen ayol, çizgi filmin seni bekliyor
- +1 yıl
Kızım sende bir dur yerinde ya bir başka kocaya gidiyon bir kendini ırıspı sanıyon bir yanıyon ne yaptığın belli değil
Soran+1 yılSana ne be benim ne yaptığımdan her sorumdan çıkıyon sen de
- +1 yıl
Gizli kullanıcı sana özel bişi değil bu cinsellik bölümündeyim bende senin gibi 😊
Soran+1 yılAma bütün sorularımı kirletiyorsun
- +1 yıl
Ne alaka ya birsürü kişi var cevap veren sadece ben mi kirletiyorum saçmalama
Soran+1 yılHayır yani senle knk olduk resmen ya
- +1 yıl
Niye kanka oluyoruz ya allah korusun bana kanka lazım değil
Soran+1 yılAyy yemedik seni tamam yedi yabancıyız knk deyil
- +1 yıl
Tamam 👍 madem beni sorularında görmek istemiyorsun hiç bişi demeden sil yorumumu olur mu?
- +1 yıl
İstersen şimdi bile silebilirsin
Soran+1 yılSilemiyorum ke
- +1 yıl
Heee gizli kullanıcı özgüvensiz üyeler dilemez diyor yönetim 😂😂😂
Soran+1 yılÜf knk ne saçmalıyon ya
- +1 yıl
Bende bilmiyorum bro heee de geç işte 😂😂😂
Soran+1 yılKnk bir dur ortalık karışık zaten hadi git uyu
- +1 yıl
Uykum yok beaaa kız zilli hem kanka diyorsun hemde görüşüme eksi atıyon ayıp sana ben de senin sorunu beğeniyorum
Soran+1 yılBeğendin mi sorumu sen
- +1 yıl
Evet beğendim tabiki
Soran+1 yılBen de beğendim o vakit 😘
- +1 yıl
Canım benim 🤗🤗
- +1 yıl
Ortalık niye karışık kız nooldu
Soran+1 yılLafın gelişi kız ne olsun görüşlere cevap veriyorrum ondan
- +1 yıl
Laf olsun torba dolsun
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Neyi derken anlamadım
Soran+1 yılLaf olsun torba dolsun
Neeee- +1 yıl
Sana diyorum ortalık karışık dedin bana neden diye sordum hiç öylesine yazıyorum dedin bende boş konuşma anlamına gelen laf olsun torba dolsun dedim
- +1 yıl
Lan ne yazdırdın akşam akşam
Soran+1 yılLan mı? 😳 aşk olsun
- +1 yıl
Lan mı 🤔🤔🤔🤔 aşk olucaksa olsun tatlım ama kızzzz desem daha güzel olur dimi
Soran+1 yılHım, ben senin hayranındım ya çocukken hep izlerdim
- +1 yıl
Tamam işte çok güzel gel sana pul koleksiyonumu göstereyim 😂😂😂
Soran+1 yılNe banal bir teklif ıyy
- +1 yıl
Ne olacak Tazmanya canavarı bu kadar biliyor 😂😂
- +1 yıl
Kızzzz nerdesin
Soran+1 yılNe var
- +1 yıl
Ben de bişi yok sen de ne var benim elim kötü sen okeye dön
Soran+1 yılSaçmalamüya devamke
- +1 yıl
şu an napıyorsun
Soran+1 yılMüzik
Soran+1 yılSen
- +1 yıl
Uzanıyorum çok sıcak var
- +1 yıl
Yataktamısın
Soran+1 yılEvet baya sıcak
- +1 yıl
Şimdi duş aldım o şekilde yatıyorum ama yinede olmuyor ya yapış yapış oldum
Soran+1 yılIy duştan sonra terler mi insan git bir daha yıkan 😂
- +1 yıl
Tek başına yıkanmak istemiyorum sen yıkarmısın beni
Soran+1 yılTamam hazırla deterjanı hortumu geliyorum
- +1 yıl
Oto yıkama fırçasıda alimmi
Soran+1 yılA bak onu unuttum ekleyiver sen onu da, seni gıcır gıcır temizlicem 🙈
- +1 yıl
Duş sonrası masaj da var mı
Soran+1 yılYıkama, kurutma, cilalama, astar geçirme al sana 0 km araç 😂
- +1 yıl
Ben de seni yıkıcam o zaman
? amantanrımdidim?
16 Yorumla
Soran+1 yılDime sen
Soran+1 yılÇivi mi çakıyon abi, tamirat tadilatçı?
Soran+1 yılYivli mermi ne la?
Bakire misin
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAşkından yanıp tutuştuğum biriyle olsam hiç bıkar mıyım sence, bende bu fahişelik ruhu varken
Soran+1 yılBil bakalım ne yok
Soran+1 yılYayacak kişi
Soran+1 yılYapacak
Soran+1 yılBilmilorum kafam karışık aslında
Soran+1 yılİşte aradığım en en en en samimi yorum bu 😃
Soran+1 yılNiye güzel amcam 😃
+1 yılBakire fahiş 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKelime oyunu mu yapıyorsun amcam
- +1 yıl
Amca demeseydin iyiydi..
Soran+1 yılNe deseydim