Güzel ve ateşli bir gecenin ardından ortadan kaybolan insan net saygısızdır, insan karşısındaki ne hisseder diye ince düşünebilmeli...Sevgilinizle seviştikten sonra uzaklaşıyor musunuz, yakınlaşıyor musunuz?
Orgazm küçük ölümdür der Fransızlar. Erkeklerde özellikle boşalma sonrası bir uzaklaşma doğal olarak görülür. Çünkü milyonlarca sperm boşa gitmiştir ve erkekler aslında bilinçaltında bunun yasını tutar. Feminist yazarlara göre boşalma sonrası erkek azalır ancak kadın yani vajina çoğalır. O yüzden bu soğukluk genelde erkeklerde görülür. Kadınlarda ise aksine hormonlardan kaynaklı bir bağlanma görülür. seks sonrası şefkat isteği bundandır. Soruna gelirsek; seksten sonra sevgilim benden uzaklaşmaz asla bende ondan... Öyle bir durum varsa sevgili değil f. ckbuddy oluyor durum...
20
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani bazı sevgililerimden çok uzaklaştım sevişmeden sonra bazıları ile daha da yakınlaştım kişiden kişiye ve sevişme performansından zevkten mutlu etmesine göre değişiyor
Bu durum kişiden kişiye değişir. sevgilimden uzaklaşmıyorum sabaha kadar sarılıp uyuyoruz. Ama daha önceki iş yerimdeki bir kızla yattıktan sonra kız sabah benden önce çıkardı evden, iş yerin de de soğuk davranırdı o gün. Bu böyle bir süre devam etti. Ama daha sonra normal davranmaya başladı. Neden böyle yapıyordun diye sorduğumda, beni beceriyorsun diye iş yerinde de sarkma diye yapıyordum dedi. Ama sonra iş değiştirene kadar ilişki düzenli olarak devam etti hep sarılır uyurduk ilişkiden sonra.
O durum soğukluk ya da öküzlük değil aslında. Kan beyinden çıkıp peniste toplanınca, sevişme bittikten sonra tekrar beyne dönmeye başlayınca yaşanan, erkeklere özgü bir durum. bkz.
sevgili değildik ama gibiydik ya Pek öyle çok geniş vaktimiz veya çok rahat ortamımız olmuyordu yinede sevişmelerimiz ve seksimiz oldu. Bunalrın ardındanda bir uzaklaşma olmuyordu yani. İşin aslı oldukça tatlı bir durum vardı. Bu kzıız haytıma sokamka hayatımın en büyğk hatası, bu kızı hayatımdan çıakrmak ikinci en büyük hatası :'D
Ateşli bir gece yaratan sevgiliyi bırakmak, uzaklaşmak veya aramamak erkek gibi erkek için rezillik ve ahlaksızlıktır.. Tam tersine o sevgili daha çok aranıp sevilmeli.
kesinlikle öyle bir hata yapmadım yapmamda,, ama bu zamanda günlük eğlencelik, aşklar çok olduğu için daldan dala, konanlar var o yüzden insan birlikte, olacağı insanı bence çok iyi, tanımadan ilişkiye girmemeli, güven çok önemli.😊
Bu tamamen bireyin aorasına bağlı karşı taraf yaşadığı iliişkiden memnun ve mutluysa tabi ki yakınlaşırsın. ama pişmanlık kırıntısı dahi aklındaysa sezinliyorsun onu ve onu ister istemez soğuyosun..
Evli erkekler evlilik dışı ilişkilerinde genel olarak seks sonrası bir mide bulantısı yaşar. Pişmanlık hissiyle beraber. Kacislarin sebebi genelde budur.
Erkegimle tensel temasta olmak bulunmak bana aşırı haz veriyor. ona dokunmak opmek seks sonrasi cok hoşuma gidiyor. Nişanlımla harika bir uyumumuz var.
İşi bittikten sonra kafın olsun erkek olsun hali tavrı onu görme isteği azalıyorsa size ne köy olur o ne kasaba yaramaz. Başında hangi hissi hissediyorsan sonunda daha yoğun bir sevgi hissedemiyorsan sevmiyorsun demektir