Güncellemeler
+1 yıl
Üstünde ince bir tişört ve şort vardı hiçbişey belli olmuyodu eminmisiniz nasıl oluyo yani kalkıcak bişeylik bi durummuki
Sevgilinizle öpüştüğünüzde temas kurduğunuzda kalkarmı? Bugün sevgilimle öyle bir şey yaşadık sevgilim bağcığını bağlarken bacak arasına vurcakmış gibi yaptım sırf pijlik olsun diye bana dediki sakın vurma ha bide ben sıkıntılıyım vursna geberirim giib bişey söyledi sizce nedemek istedi (not: sevgilim cinsellikten hoşlanmaz aramızda konusu bile açılmadı 1 yıldır sevgiliyiz sadece beni öpmeyi sarılmayı temas etmeyi çok seviyo ama merak ettim )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kalkıyor tabi, seks yapma sürene bağlı gerçi, mesela uzunca süre seks yapmadığımda kız arkadaşımın elini tuttuğumda bile kalkmıştı :D
Oww ciddimisiniz sevgilim cinsellik sevmez seks hayatı bence 0 çünkü hiç konusu bile açılmadı 1 senedir çıkıyoruz elimi falan tuttu yani tabi kötü düşünmüşmüdür sizce siz nasıl düşündünüz ne gibi duyhular yaşadınız o an
Valla benim için hoş değildi, kızla ilk buluşmamız, arabada, yolda her yerde elimi tutuyor, ben elimi kaçırıyorum, çünkü ulu orta kalkıyor, zar zor saklıyorum. Ama bizimki şöyle farklıydı, ben onunla ilk tanıştığımda o uzak bir arkaşımın sevgilisiydi, kıza ilk görüşte aşık oldum, gece gündüz kızı hayal ediyordum, gece gündüz onu hayal ediyordum, bir nevi hayaldi yani.
anladımmm ama art niyetli düşünmedin yani kötü niyetin yoktu
Art niyet ne anlamadım ki :D Kızı seviyordum ve elbette arzuluyordum, insan zaten sevdiğini arzular, o an çok uzun süredir cinsellik yaşamadığım için öyle zor anlar yaşamıştım, bir türlü inmiyordu
Bi erkek cinsellikten nasıl hoşlanmaz sana mı öyle yansıtıyor ki çok saçma 😀
Canı öyle istemiştir arada baş kaldırır normalm
Çükünde. dönemsel veya herhangi bir kalıcı rahatsızlık olabilir🙂
Kalkmiyorsa bir sorun vardir zaten
Her halukarda kalkar aslinda
Peki kötü düşünmüş olabilirmi öyle düşünceğini snamıyorum doğal olarak olabilir kendi kontrol edemiyor değilmi yani kötü düşünmedi
Seksin kotu bir yani yokki dusunduyse bile iyi dusunmustur. Ayrica istemsiz sekilde kalkar zaten ve cinsellik sevmeyen istemeyen biride ne biliyim artik. Okadar zamandirda sevgiliymissiniz
Bilmem ikimizde böyle şeyler düşünmüyoruz
Birde son bir sorum eve gidince mastürbasyon yapmak zorunda kalmışmıdır
Belki sen dusunmuyorsun da o icten ice dusunuyor. Eger bir sorunu yok ise kesin yapmistir
Bir sorundan kastınız ne pek bilgim yokta
Yani cinsellige soguksa iste bu tip olaylari sevmiyorsa demekki birseyler vardir erkeklik durumuyla ilgili sonucta 1 yildir sevgilisiniz yapmak istemeyi birak o konuyu konusmuyor bile dedin. Belkide nefsini baskalariyla köreltiyordur diyecegim ama yinede sana karsida istekli olmali yani
Sen o ilişkiyi gözden geçir
Adamanın malına zarar vereydin bi
Evet, kalkar. Fıtık ameliyatı falan olmuştur.
Kalkar, bazen öpüşmeden bile kalkar
Elinle mi vuracakmis gbi yaptın
Evet
Kalkmış kesin 😂
Sacma bir soru
Aslında seni arzuluyor
Kalkar doğaldır
Evet
Evet kalkar
Gittikten sonra mastürbasyon yapmışmıdır
Ben hiçbişey fark etmedim ama?
Net kalkmıştır