Yapmayı severim çünkü kadını zevklerin doruğunda görmek hoşuma gider, elbetteki temiz, bakımlı olmalı. Bu şartlar varsa vajinasına gelene kadar sevişme esnasında elimle defalarca uyarırım, arasında gezdiririm, klitorisi ile oynarım, sıra vajinası ile öpüşmeye geldiğinde tüm kontrolü elime alırım, vakumlarım, dilimi içinde gezdiririm, kafamı itecek olsada devam ederim, ayrıca buz vs şeylerde bu sıralarda güzel olmuyor değil, aynı zamanda oral yaparken poposunuda uyarırım, yalarken klitorisi okşarım, gözlere bakmak çok hoşuma gitsede, kadının bacaklarını sırtıma almayı severim, doggy duruşta yalamak güzel oluyor, koltuk üzerinden bacakları geriye katlayarak, yatakta kalçadan havaya kaldırarak, ayakta önünde diz çöküp bacaklarını omzuma alıp oturtarak.. kadının ıslanması, heyecanının daha çok artması benim libidosu direkt olarak yükselten bir durum, tabikide böyle oral yaptığım birine kendimede oral yaptırırım. Bu oral olayında sınırım olduğunu düşünmüyorum. Anal oralda tercihen zevkli olabilir, kişilerle olan iletişime bağlı olarak gelişebilen bir durum.
Elleri, parmakları kullanmak önemli. Hareketler genelde dairesel olmalı. İlk hamle kadının vücudunda keşif yapmak olmalı, yapılan keşifin sonucunda daha fazla üzerinde durulacak yerler belirlenmeli ve ona göre aksiyonlar geliştirilmeli.
Arada göz göze gelmek de etkili olur. Bunlar yapılırken kadın da bazen erkeği yönlendirebilir (poposunu indirip kaldırarak, elleriyle erkeğin kafasını tutup istediği yere götürerek vs.)
Hedef nokta klitoris olsa da direkt oraya saldırmak olmaz, oraya gelene kadar kadını kulak memesi kıvamına getirmek lazım. Parmaklar ve dil aynı anda devreye girmeli bazı noktalarda. Perine ve vulva olarak adlandırılan bölgeler de uyarılmalı.
Farklı pozisyonlarda yapmak da alınacak hazzı artırır.
Oral seks yapmayı da yaptırmayı da severim Ben klitorisi ve küçük dudakları çekiştirerek, vakumlayarak emmeyi ve uzun uzun yalamayı severim. Dilimi vajinanın deliğine sokup zevk sularını tatmaya bayılırım ve bunu kadın ıslamdıkça daha çok yaparım. Facesitting pozisyonunda yalamak da çok eğlencelidir. Klitorisi emerken veya yalarken bir yandan da vajinayı parmaklayarak kadını iyice delirtirim. Daha ne olsun?
Oral seks cinsellikte olmazsa olmazlardan , fakat ben başka bşr konuya değinicem.. görseldeki bacak ve ayakların bir kadına ait olmadığını bir ben mi takıldın 😂
Oral candır zorlada olsa yapmam şart yani 😁 pozisyon ise ya bacakları arasına kafamı gömerim ya da ağzıma oturmasını isterim en derinlere kadar bıkmadan usanmadan yalarım 😍😍😍😍😍 bir hoş oldum ha🤣🤣😒
Hemde çok saatlerce onun vajınasını emmek kilitorise dil darbeleri atmak bıkmadan defalarca oynarım hata seks ten daha cok severim seks olmasın ama o olsun
Her kadın oralı haketmez. Oral isteyen kadın hakkıyla oral yapmalı. Oral isteyen kadın kesinlikle temiz olmalı. Ayrıca tahrik etmeyi bilmeli. Otal yapana mükafat vermeli
Olmazsa olmaz ilk önçe sevişme sonra oral öyle direk anlamı olmuyor önce oral sakso ardından sekse geçilmeli daha bir sürü var ama kaldırılır burdan yazamam
Ben bayılırım. Sırtüstü yatıp ağzıma oturması, domaltip arkadan yalamak, o ayaktayken bir bacağını aldırıp yalamak, o yatarken bacaklarını omzuma atıp yalamak ve daha birsuru şey. 69 olmadan da olmaz tabi
Bayılırım ve bayılıyorum da hatta ağzıma oturtup doya doya yalayıp emerim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkese yapmam. bana oral yaptıktan sonra yapmamı söyleyen bir sürü kadını reddettim. temiz olması gerek ve kadını da çeki"i bulmam gerek ve ben çoğu kadını çekici bulmam