Güzel bir soru.👍Demiseksüelim, yani aşık olmadan sevişemem.. Seksüeller gibi cinsel odaklı hareket edip, insanları dış görünüşlerinden etkilendiğim için arzulayamam. Tek gecelik ilişkilerin asla hayatımda yeri olamaz -ki evlilik öncesi birlikteliğe de karşı olan biriyim. Özetle biriyle birlikte olabilmem için o kişiye karşı gerçekten derin duygular beslemem gerekir.:)
Öyle Duygular vardır ki dünyada bu da onlardan bir tanesi, Sevgilinle yaptığın seksi dünyanın en güzel kadınıyla da yapsam , sevdiğim kadının verdiği hissi ve hazzı bana veremez!
Çünkü aynı şekilde sevişemez sin ki onunla! Sevgilinle girdiğn cinsel ilişkide duygular, nezaket , narin hazlar ve sevgilini hissetme içgüdüsü vardır..
Oysaki dünyanın en güzel kadını yaptığın sekste dersin ki kendine ''Vay be ben kimmişim dünyanın en güzel kadını ile sevişiyorum'' deyip başka duygular uyandırırsın içinde yani o kadının ne hissettiği pekte umurun da olmaz sadece sen haz alıyorsundur ve senin isteklerin önemlidir.
Sevdigimle diyorum 😜 Ulan herkes de sevdigimle demiş. Herkes sevdiğine bu kadar düşkünse, dünyanın en yakisiklisini en güzelini bulamamasına rağmen çatır çatır aldatanlar kim. Hiçbiriniz samimi değilsiniz
Seks insanin arzusuna göre degisiklik gösterebilir. Tek bir kaliba sokamazsin. Lakin sürekli olarak bag kurulmadan yapilan seks insana zevk vermemeye baslar. Eninde sonunda bag kuracagin birisini ararsin. Soruna gelirsek evet herkes kisa vadede dünyanin en yakisikli/güzel kisisini secebilir ama uzun vadede kazanan hep "sevdigi kisi" olur
Sevgiye aşka inanmıyorum, Yakışıklı bir erkek te tatmin etmez beni, Eğer bu adam sekste iyi değilse dünyanın en yakışıklı adamı olsun bana ne faydası var?
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence dünyajın en yakışıklı erkeği. Sevdiğim adamla duygusal bağım var diye cinsel olarak mükemmel olmak zorunda değiliz. Ama yakışıklı biri benim ihtiyaçlarımı tamamlardı bence
Tatmin olabildigimle. Maşallah herkes sevdiğimle demiş. O sevdiğimle diyenlerin hepsine beddua ediyorum inşallah sevdiginiz sizleri tatmin edemezde görürüm sizi o zaman ben :)
Benim için sevdiğim kadınla cinsel ilişki yaşamak her zaman için daha önemli çünkü cinsellik sevgi bağını kuvvetlendirir ama bu hayatta her şey cinsellik değildir
Dünyanın en güzel erkeği neye göre kime göre djdjdh
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne kadar yakışıklı da olsa bir şey hissetmediğim bir erkek ile yakınlaşamam. Bu yüzden yakışıklı olmaktansa sevdiğim olmasını tercih ederim. Bu şekilde daha tutkulu olacaktır.