Erkekler sevgilinizin göğsü güzel diyelim ama dokunmadınız görüyorsunuz;
Ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz, ereksiyon olur musunuz
Ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz, ereksiyon olur musunuz
Büyük memeyi itici buluyorum meme dediğin 75b olacak elma şekeri gibi okşayıp öpüp emerek seveceksin onu fakat Öyle uzaktan görünce dokunmadan ereksiyon olmak pek mümkün değil ama etek ya da elbise ile kucağıma gelir memelerini avuçlatırsan keser sapı gibi kalkar işte bak :)
Gelsene bir kucağıma sen :)
Sevgilin diyelim , dekolte yok , orası kapalı ama belirgin, yanında oturuyor baktin diyelim
Ondan ereksiyon olurmusun
Bebeğim dokunmadan olmaz dedim ya Gelsene kucağıma bir etek ya da elbise giyerek
Neden gelmedin
Seninki kaç beden
90d mi yoksa :)
75 C
75B
Oyss
Çok hoş işte
34 bedenli zayıf bir vücudun var senin
Basenin sıfır mi
Kalçan küçücük mu
Bacakların incecik mi onu de
Hayır 75-C
Papağan gibi kopyala yapıştır aynı şey yapma bebeğim cevap vereceksen Adam gibi cevap ver
Sahibim var benim
Dediğim gibiysen sahibin olayım
olunuyor ama dokunamayıncada farklı oluyor bir süre öyle ereksiyon hainde olunca ağrı oluyor
Şükür adam akıllı cevap veren oldu teşekkür
Peki nasıl çaktırmıyorsunuz
çok zor oluyor o nasıl anlatıyımki şimdi eğer ayakta dışarıda yüz yüze olursa çaktırmadan pek bişy yapamıyorum giydiğim pantolonada bağlıda
Dar pantolon sa
darolunca işte şey oluyorda sağa sola yatırma işi var zaten ereksiyon olamıyor dar olunca ama farklı oluyor şimdi
Tamam teşekkürler 😊
açık detaylı anlatıyım diyeceğimde sende gizlisin
bu arada sevgilininki büyükmü küçükmü anlarsın az çok
Dikkat bile etmedim
Sonuçta evlenince göreceğim
Tamam da demek istediğim farklıydı
Gizliliği açsam yazarmısın
Ne kdr istediğine bağlı o durum
Nasıl yani
Sen ona cinsel olrk çok etkileyici geliyorsan seni çok istiyorsa göğsünü görmesinde de gerek yok ereks olur diyorm
Sanırım adam sabır çekiyor
Bu durumdan Rahatszsan dekolta giyinmeyeceksin o halde 😅 ama dedğm gibi adam seni çok istyorsa seni görmesi yeterli bir yanının açık olup olmaması önemli değil
Dekolte giymem
İyi yapıyosn az da olsa yardımcı olursn adama
Cevap
30Cevap
Bazı erkeklerde göğüs fetişi var ve belki.. Benim göğüs fetişim yok. Beni pek etkilemez dürüst olmak gerekirse.
Gogusleri gozume carpcak haldeyse kapaliylen bile olur kulagina eve gecelim mi bile derim snrada arasina benimkini koyuppp... neyse olay basla yere gidicek durim ben 😅
Sevsen demi?
Sevmesem sevgilim olmazdi :) ya ben sevgilim olan kisiye dokunmadan yapamayanlardani sozler degilde dokunarak sevdigini belli edenlerdenim ve bu durum genelde sevilen bisiymis zamanla ogrendim :)
Kız istemese bırakırmısın peki
Neyi birakir miyim goguslerine dokunmayi mi bakmayi mi onunla cinsellik dusunmeyi mi?
Kız istemiyor diyelim sevgili olmayı bırakırmısın
Hmmm seviosam ayrilmak istemem ya biraz israr ederim sonucta ona cinsel ilgi duydugum icin terketmesini istemem ama cokta zorlamam cunku zorlada olmaz o isler. Ama yok kiz sevgililigu birakip sadece cinsellik istiosada yine birakmam zamanla yine kendime baglama sansini kullanirim
Benim ki lafını bile açamıyor korkudan çünkü açarsa direk bırakacağımı biliyor, en fazla yüzümü, avucumun içini falan öper
Bir erkek neden avucun içini öper anlamış değilim
Yani simdi ben sevgilinim diyelim goguslerine bakiorum die beni birakcagini bilirsem dikkat ederim beline boynuna dokunarak kendimi tatmin ederim.
Avucu opme konusuna gelince baskasini bilmem ama ben sadece asik oldugumda kiza yapardim o da avuc insanin en sakli noktalarindan ya hani kapatirsin gerektiginde sımsikı ya iste ondan avcunu oper snrada ellerimle kapatirdim ardindan kulagina opucugumde kalbimde senin sakin birakma ozlersen al opucugunu avucundan doyasiya op derdim
Aynen bele çok dokanıyor
Teşekkürler ☺
Ne demek rica ederim hatta senle arkadasta olmak isterim her istediginde bole sorularin oldugunda konusabilmek isterim :) yanlis anlama sevgilin var biliorum sulanmak icin degil burda zaman gecirecek bir arkadas fena olmaz diye dusundugumden diyorum ister misin?
Orda misin?
Malum yer belirgin oluyorsa ereksiyon olurum tabi ki
çok abazaysa olur yani görmek iareyen googledan da görür çok abartmamak lazım
Etkileniriz ama ereksiyon olmam ama olanlar var hayal kurup ereksiyon oluyorlar
Memeler ringo ringo memeler
Ereksiyon olur mu
Sevgilin diyelim
Yahu dekolte yok , orası kapalı ama belirgin
Ondan ereksiyon olurmusun
Sen penis görsen nasıl olur sa bizede o llur
Görsel zevkte vardır. Yani doğal olarak olur.
merak ederim acıkcası
Sevdiğimi görsem olmam 😒hem o giyinmez böyle
Yok artık o kadar da değil😊
Hormonlu ablalarımızı dışarı alalım 😂
Evetttttt çatalı görsek yeter😱
Memelere zaafimiz var evet
O anki duruma baglı 😀😀😀
Oluruz evet görmek yeterli
Alakasi yok
Olur
yani dikkat çeker ama ereksiyon olmaz herhalde 🙂
Olmaz