İki sonucı oluyor. 1. Aşırı istek. Sürekli ilişki anında hissedilen şeyleri tekrar hissetmeyi istiyor, düşünüyor insan. 2. İlgisizlik, isteksizlik. İşlemeyen demir pas tutar misali. Uzun süre ilişki yaşanmadığında bir süre sonra bu duruma alışıyor ve artık umursamıyorsun.
Daha önce hiç ilişki yaşamamış , cinsel hazzı hissetmemiş birisi için hayatında çok önemli bir yer kaplamaz zaten cinsel ilişki... Fakat daha önce seks yaşamış ve bu hazzı hissetmiş birisi , için durum aynı olmaz , alışmış kudurmuştan beterdir derler, tekrar cinsel ilişkiye girmek için istek duyar.. bir şekilde kendini tatmin eder..
Böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum. Kendimi içim dolu, ama dışım bomboş hissederim. Ama gidip geneleve paramlada yapmam. Bana parayla ilşkiye girmek çok yanlış geliyor. Paraya tecavüz ediyormuşum gibi. Gece rüyalarım da boşalırım. Ayıp değilya banyoda mastur la atarım içimde biriken, ve kasıklarıma ağrı veren spermleri.
İlk zamanlarda gerginlik ve asabiyet olur. Zamanla vücut kullanılmayan hormonları farklı alanlarda kullanır ve isteksizlik başlar. Ardından odaklanma sahamız değişir ve pek çok filozof arasında yerinizi alırsınız.
deponuz fullenir ne olucak:) uzun sürenin bir tanımı olmalı, kaç saat kaç gün kaç ay.. ya da kaç yıl..1 ay bile çok uzun bir zaman.. kadınlar uzun süre yapmadıklarında seksdens oğuduklarını ya da bir sğlık sorunlarının olduğunu düşünebilirsin.. erkek içn aynı şey gecerli olmayabilr, normalin dışına çıkar iyice uzatırsan süreyi-arayı sağlıklı bir erkek için çekilmez bir gün yaşayabilrsin.. istemsizce refleks olarak bu kişiyi rahatsız eder!!!
8 aydır falan yapmıyorum penisim sürekli kalkıyor kontrol edemiyorum yaşanılabilir ama hep bir isteğin oluyor ilişkiye girmek ilişkiye girdiğimde kızlara pek bakma gereği duymuyodum önümde çömelene bile ama şimdi ister istemez bakmasamda bakma isteği oluyor dikkatimi çekene iyi anlamda da bakamıyorum
Erkekler icin büyük sikinti olur olmadik yerde cadir kurma riski var sonra gece kamyon devrilme ihtimali var, duygulari kontrol edememe durumu var, asabiyet var. Kadinlar bu durumla daha kolay basa cikabiliyorlar sanirim ama biz erkekler icin cokta kolay olmuyor.
evliyim ama hep zaten uzun süre seks yapmamış oluyorum. bir adet bitiminde bir de adet öncesi ayda 2. yani dayanılır gibi değil. parayla da yapmıyorum. ya rü ya da boşalıyorum ya da banyoda mast. ama çok gergin ve agresif oluyourum
Düz duvara tırmanan insanlar oluruz gerçi benim normal hayatımda cinsel ilişki durumum yok evli değilim sevgilim de yok sadece mastürbasyon ile idare ediyorum artık oda tat zevk vermiyor insan değişiklik arıyor