Dominant hard olan bir erkek mutlu edebilir mi?
#BDSM misali🔥
#BDSM misali🔥
mutlu eder elbette ama asıl fantezi sanırım aslında dominant olup yatağa da dominant olma havasında girip erkeğin gücü, kararlılığı ve otoritesine yenilip dize gelen itaat eden kadın olsa gerek... (şahsıma soru bağlamında yorum istemiyorum)
Cevap
21Cevap
Hard seviyorum ama yeri geldiğinde ben baskın olmalıyım bazen
yeri geldiğinde derken yerinin geldiğine kim karar verecek?
Harf sevsen kadinlari hiç anlamıyorum.. yumuşak başlasın bari 😄
Ben dominant biriyim. Eşim itaatkar bana teslim ediyor kendini. Ikimiz de memnunuz
Mutluluklar🤞
Teşekkürler
Sen nasılsın bu konuda?
Tabi, ayaklarıma kapan köle dediğimde kapanacak.
Tasmasını bağladığımda usluca duracak.
daha iddialısı kendisi dominant geçinen kendince feminist bir kızı önce kendine aşık edip kendine bağlıyrsun sonra itaat dışında bir seçeneği olmadığını icabında güzellikle icabında sertlikle belletiyorsun ve sonra asıl kırıcı ve yıkıcı hamleyi yapıyorsun... eski çevresinden ki feminist arkadaşını yemeğe çağırtıyorsun; yemek boyunca kız hizmet ediyor sen "hadi sen de oturabilirsin" dediğinde oturup yemeğini yiyor... sonra da yeni düzende senin egemenliğin altında oluşundan, senin iznin olmadan yapamayacağı şeylerden konu açıyırsun onu konuşturuyorsun...
Ama öyle efsunlanmış gibi de olmayacak içindeki feminist de hiç ölmeyecek içi içini yiyecek... mesela sen o feminist arkadaşları çağırma planından bahsettiğinde yalvaracak yakaracak ne olur onları çağırmyalım diye dil döküyor mızırdqnıyor filan ama nafile... tek tek arttırıyorsun
Noluyo lan burda
@muberra94 bir an yandı haha yalnız sadece yatak için demiş arkadaş
@muberra94 evet tatlım yatak hayatı tamamen farklıdır zevkler konuşur bdsm çok geniş çaplı Bie konu köle tasma vs vs bu tarz şeyler vardır araştır derim 😊
bdsm yatakla sınırlı bir şey değildir tatlım... şimdi seni kıskıvrak bağlamış poponu kızartıncaya kadar dövmüş sana vücudunda kuru yer bıraktırmamış sonra da çok sert bir seksle seni inanılmaz tatmin etmiş... sabah da uyandığınızda sana tatlı sert ama gayet kararlı ve biraz da buyurgan bir ses tonuyla "canım şimdi de bana bir kahvaltı hazırla bakalım" diyor... kalk kendi kahvaltını kendin hazırla diyecek mecalin kalır mı?
eee sen ruhu asi kızı da dize getirip itaatkar hale getirebileceğini ve bunun çok kolay olduğunu yazmıştın... hatta onun seni aynı kıvama getiremeyeceğini ama senin onu getireceğini de söyledin ama nedenini nçinini anlatmadın... hadi azır melike de buralardayke anlat da o da öğrensin :)
peki sen ne gibi itaakarlıklar yaptın @_Melike__
@muberra94 nişanlımla özel hayatımı buraya dökecek değilim bu bir ikincisinde @ByToRo kitaplardan öğrensin derken
@_Melike__ çaktırma işte ben de bilmiyorum diyor :) şimdi çok biliyor ve tecrübesi var her türlü en sert kızı bile kıvama getiririm filan diyor ama bence hepsi fantaziden ibaret
@muberra94 canım zaten bu olay fantezi ki 😂
@_Melike__ tamam özel hayatını ifşa etme de neler olmasını isterdin onlardan bahsetsen de olur
@muberra94 muberra bacım yapma
@_Melike__ niye yapmıyım? sen herkesinkini merak edip soruyorsun :)
Fantazilere yok demeyen kadın idealdir ama kadının kontrolü elinde tutması vazgeçilmez
Bayılırım iki tarafta yerine göre itaatkar olmali bdsm misali😍😋
bicakla kesssin beni zincirle dovsun isterim... snuff seksi severim.. dilerse 9mm glockla vurabilir...
akışa bırakmak lazım ama kadınlar baskın erkek seviyor
kim istemez çok iyi bdsm fanteziler var hepsini uygulardım
Ben de itaatkarım. İtaatkar bir kadınla beraber hard bir erkeğe itaat etmeyi çok isterim. Öyle bir fantezim var
Bdsm 'yi ve cuckold u çok severim. Dominant olan kadın olmalı erkeği kendi zevki ve egoist çıkarları için kullanmalı paspas etmeli
Kölem etmeyi severim kadını yatakta.
İtaatkar ve Komut alabilen kadın gibisi yoktur
tabi kız manyak mıısn dkjfkdlög
olabilir knka blmiyorum ki :D
Melike şimdi bu da sorulur mu yani? 😈😍😈😍😈😍
İtaatkar iyidir
Çok severim itaatkar ama ateşli olacak
Arkadan verecek mi
Şüpheye yer yok 😊
görsel iyi eder
Evet
İtaatkarmusındır