- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay🙈 Yatakta kadının her istediğini yapmak sevgi ve güvenin göstergesi kanka…
✨ Ama herkesin tarzı farklı; kimisi sertleşemez, kimisi de fazla naif kalır.
🔥 Eşine açık açık neyi sevdiğini söyleyip, ufak ufak yönlendirirsen zamanla istediğin kıvama gelebilir 😉🔥00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu sen diyeceksen ve o yapacaksa o yataktaki seks değil mastürbasyon dan farksız senin isteklerini karsilasa halbuki gorecek nasıl azdiracagini kocani ve biliyorsun bunu hangi erkeğe desen içinden geçer altından çıkarmaz eze eze
02 Yorumla
Soran8 ayHaklısın
- 8 ay
Ben isteklerinin abartı olduğunu sanmıyorum ki onları duysan nasıl yüksektir seni kimbilir
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Herkes şey sanıyor öyle konuşunca gerçekte de öyle olduğunu falan düşünüyor herhalde kimse zevk alma peşinde değil yatakta olan yatakta kalır argo konuşmasinda ne sorun varmış 😅
03 Yorumla
Soran8 ayYatakta konuşsun diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Hayır her istediğini yapmam ama bana şundan zevk alıyorum diyorsa ve kötü bir şey değilse evet yaparım sonuç olarak seks iki tarafında zevk alması için tapılan bir şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Her istedıgını yaparmısınız ucu çok açık bır soru
argo konuşulmasını ıstıyorsa partnerim argogoda konuşurum daha sertte olurum dozunda canınıda yakarım tatlı sert şekilde hem zevk hem acıyıda hıssettırırım aldıgı zevkı bıtırmeden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. benim için önemli olan kadının istek ve arzularını körükleyerek mutlu olması. Eğer sen mutlu olurda zevk alırsan fazlası ile sende beni mutlu edersin :)
02 Yorumla
Soran8 aySor tabi
8 ayvay anasını Tam istediğim gibi bir partner başkasının eline düşmüş ziyan oluyor ah benim elimde olacaktın o duvardan bu duvara seni duvarlarda gezdirirdim 👅👅👅👅
00 YorumlaYani bunu yapmam için kadının özel olarak istemesine gerek yok ben sorarım rahatsız olur mu diye sorun yoksa tam gaz devam seninki ne öyle prenses gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayher istediği olmaz tutki bağlamalı alıp sana sokacam dedi olack iş mi? ama erkeğin hükmedeceği her tür şey yapılabilir özellikle sert acımasız şeyler...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 aySosyolojik açıdan gün içinde yaşadığımız stres galiba yatağa yansıyor bu nasıl bir talep böyle
04 Yorumla
Soran8 ayÇokmu absürt istediklerim
- 8 ay
Absürt değilde düşünüyorum empati yapmaya çalışıyorum normal istek değil ne dicem ben mesela eşime benim hayat kadını mi dicem kuzum mu dicrm senin her yerini sikip seni gebertene kadar yapmak istiyorum mu dicrm harikasın kuzum mu dicem bunlar normal şeyler değil
Soran8 ayBence erkeğe yakışıyor bu sözler ama sadece yatakta
- 8 ay
Bilmiyorum olabilir seni daha çok orgazm ediyorsa denebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
8 ayona küçük ipuçları ver, senin arzularını açıkça paylaş ve birlikte denemeye başlayın, merak uyandır ve yönlendirme yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aybence sen ona öğretmelisin, yani sen ona bişeyler söyle oda sana daha şiddetli karşılık verecek bence , biraz senin çaba göstermen gerek gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySenin söylemen değilde onun öncesinde yapmadı iyi olurdu aslında. Sen biraz konuş argo alışır belki ki sen baya bi istekli hatuna benziyorsun onu yönetirsin gibi geliyor ama senin ezile ezile kıvranmaya ihtiyacın var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınım ne istiyosa o olur çünkü erkek kadının aldığı zevkten hazdan zevk alıyosa ilişki güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende argo konuşmam ama diğer istediği herieyi yaparım
02 Yorumla
Soran8 ayNiye konuşmuyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayKimseyi bir anda değiştiremezsiniz. Kimimiz de böyle maalesef. Bence çok ta zorlamayın. Böyle kabul edin...
00 Yorumla Yatakta sert ve argo olmalı
Ayrıca uzun uzun ön sevişme ve yalama olmalı
Bunlar olmazsa ilişki yavan olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayyani kadının istediklerini yapmalısın kadında snn istediklerini yapmalı bu iş tek basına değiş iki kişinin tadmini için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayEvliliğe olan saygidandir yoksa saygı kaybolur aradaki
06 Yorumla
Soran8 ayYatakta saygı olmamalı
- 8 ay
Bence de olmamalı ama eşin öyle düşünüyordur işte
Soran8 ayMaalesef
- 8 ay
Ben söylüyorum o aradaki saygıyı da koruyorum evli değilim ama sevgililerime diyeyin
Soran8 ayEn güzeli
- 8 ay
Daha ateşli oluyor küfür edince
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
8 ayKocan senin degerini fsrkınds degil belliki. İstedigini yapmıyorsa. Asıl zevki yasamıyor o zaman 🤭😉
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Kocan kibar bir adamsa eğer ne yapsan düzelmez. Onun yapısı böyledir
05 Yorumla
Soran8 ayYok
Soran8 ayNe konuşcam
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 ayAnlattığına göre baya uyumsuz çiftsiniz sert olması argo konuşması seni daha çok azdırır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
8 ayYavrum usulen seks esnasında konuşulmaz insicamı bozar, fesahatlice cinsel birleşim olması elzemdir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayYaparim ki sekste istekler yapildigi takdirde mukemmele ulaşir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. aşırı değilse yaparım tabi onu mutlu edersem o daha çok mutlu edecek beni 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. öldür derse öldürünce suçlu biz erkekelriz hep niye ama . :) yapmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayBana denmesine gerek yok. Her zaman sert, argo, kufurlu oluyorum.
02 Yorumla
Soran8 ayEn güzeli
- 8 ay
Keainlikle.
Gizli Üye(25-29)8 aySert olmasını iste, yumuşak seksten uzak durun kabalaşır iyice
02 Yorumla
Soran8 ayİstiyorum yapmıyor
Cevap sahibi8 ayO altta olsun sen üstte ol hızlıca yap işte
Gizli Üye(30-35)8 ayTalep varsa yaparım kadın mutlu olacak sonuçta kötü hissederse abartırsam da söylesin dozu azaltırız nolcak 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 aybenimki de oral yap diyorum yapmıyor🤦🏻♀️
928 Yorumla- 8 ay
Dilini kes at öyle erkek olmaz
- 8 ay
resmen otlarla evlenmişsiniz
Soran8 ay@kalabalıktayalnız1 maalesef
- 8 ay
oral yapılmazmı bi rkadına heleki istiyorsa
Cevap sahibi8 ayah bi anlasam ah bir çaresini bilsem
- 8 ay
Ne kokusu kanka
Cevap sahibi8 ayherkes aynı değil işte😪
Soran8 ay@delivaryakalayın vajina kokusu galiba
- 8 ay
sendede libido yüksek sanırım
- 8 ay
Helelelelelele mi yapmasını istiyosun
Soran8 ay@delivaryakalayın yaaa 😅😅😅😅😅
- 8 ay
Utanma kız 🤣
- 8 ay
https.//www. cakabildiginkadarkökle. com//yaslikadinkendiniserterkegesiktiriyor//
Soran8 ayErkeklerr çok komiksinizzz😅😅
- 8 ay
Estağfurullah bacım
Soran8 ay@Kr_al belli 😅😅😅
Soran8 ay@Kr_al anladım ben😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dirty talk yapmayan erkek mi olurmuş. Hemde kadın istediği halde
00 YorumlaKontrolü eline alip gosterip tam vermezsen bir noktada kendini kaybeder bence
00 Yorumla
8 ayKadın sert ve küfürlü sever kadın canını acıtmayı severim çünkü kadını hissettir. Vücut kıpkırmızı olması lazım. Görmem lazım bunu bu bana haz verir bence konuşmalıyız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAldatsan bile düzelmez içinde yok belli. Ne kadarlık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDesene bana a*ins kodumun o*ospusu diceksin sokak k*ltagi diceksin parani verdim seni beceriyorum diyeceksin cok ucuz bir f*hisesin sabah aksam parani verir sana binerim anladın mı kadın diye konuşmanı istiyorum de
03 Yorumla
Soran8 ayBen dedikten sonra ne anlamı kaldı
Cevap sahibi8 ayGel ben yapayım hayatım ayıp ediyorsun
Cevap sahibi8 ayBayılırım dirty talka
Gizli Üye(36-45)8 ayOo argo küfür zevki katlar olmadan olmaz kadın olarak sen istiyosun kocan yapmıyosa işin var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 aySertliği severim hele istekliyse partnerim sınır tanımam
00 Yorumla Benim hanımda sevmez asla biliglrum konuşmasdık bile 😃 srnin gibi düşünüyom ama işte...
07 Yorumla
Soran8 ayHanımın gıcıkmış
Soran8 ayOral en sevdiğim özellikle ucunu emmek🤭😅 eşinde iş yok
Soran8 ayBen seviyorum zevkle yapıyorum
Gizli Üye(25-29)8 aysorunuzu bile yanlış okuyup anlayanlar var birde çözüm beklemek baya zor olabilir siz beklentiniz gerçekleşmediği için şikayet etmişsiniz arkadaşlar eşinizden şikayetçi olduğunuz okumuşlar :))))))
01 Yorumla
Cevap sahibi8 aybu yönlerden çok şanslıyım iki taraftada sınırsızlık hakim böylesi en güzeli monotonluga kanatlanamazdım
8 ayBir erkek rolden rolle girmesini bilmeli hem dominant hem pasif olabilir kadına, Oraya renklendirmek lazım yeni oyunlar oyuncaklar özellikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Az az söyleye söyleye alışır diye düşünüyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 ayyok kadın benım dedıgımı yapmsın sert kufurlu saclarından tutup cekek cekek vura vura yaparım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
8 aysen onu kışkırt bence , kız vur oda sana daha sert karşılık verecektir
00 Yorumla
8 ayTam tersi bir tane de bende var. Öyle olmaz böyle olmaz. Naparsan yap işte böyleleri:)
00 Yorumla
8 aysenin gibi bir hatuunu bulmuş daha ne istiyro. biz arayıp bulamıyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İcinden bile gecerim delirirsin
12 Yorumla
Soran8 ayMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayNe istediğine göre değişir
029 Yorumla
Soran8 ayYazdımya istediklerimi
- 8 ay
Argo kullanmayı severim genelde kadınlar istemediği için kullanmam ama bunlar senin isteklerin sende benim kadınım değilsin sonuçta
Soran8 ay😅😅
- 8 ay
İstediğin gibi olmuyorsa 3 5 gün verme sende aklı başına gelir o zaman
Soran8 ayDenedim yine aynı
- 8 ay
Ee ne yapıcan peki?
Soran8 ayBende size sordumya
- 8 ay
Biz ne yapalım yavrum senin eşine karşımıza oturtup küfür mü öğretelim adamın içinde yok demekki 😂
Soran8 ayYaa offf ona değil bana fikir ver 😅😅
- 8 ay
Kusura bakma ama seninki biraz saf canım bir şeye benziyor ne yapsan faydası olmaz gibi başka alternatif bul kendine 😂
Soran8 ayBaşka ne alternatifi bulucam elimdeki ile geçinicem😅
- 8 ay
Aldatmakta heyecanlı oluyor bayağı tavsiye etmiyorum tabi ama haberin olsun yani 😂
Soran8 ayNe kadar iyisin ya ne güzel bilgiler veriyorsun öyle😅😅
- 8 ay
Geçmiş tecrübelerimin ışığında seni de aydınlatıyorum işte insan bir teşekkür eder 😂😂
Soran8 aySayende çok aydınlandım sağoll😅
- 8 ay
Rica ederim ne demek ışığa ihtiyacın olursa buradayım merak etme 😂
Soran8 aySeni çapkın tabii boşadın karıyı eğlence peşindesin 😅😅
- 8 ay
Artık çok tanınıyorum ya ben kendime başka bi hesap mı açsam napsam 😂
Soran8 ayBekar adamsın tabi 😅😅
- 8 ay
Sultanlığı geçtik artık imparator olduk ve bak onu tavsiye ederim işte 😂
Soran8 ayBekarlığımı tavsiye ediyorsunn
- 8 ay
Evet tabiki 😂
Soran8 ayAksine evlilik daha güzel kullanmasını bilene😅
- 8 ay
Tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba evliliği 😂
Soran8 ayBirbirini anlayarak anlayış göstererek severek sayarak ama karşılıklı
- 8 ay
İşte onlarda yatakta narin oluyor napıcan 😂
Soran8 ay😅😅😅idare edicem artık
- 8 ay
Mutluluklar dileyelim o zaman size 😂
Soran8 ayTeşekkür ederim ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayBen kadınımı kölem yapıyorum yatakda
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Yaparım herşeye açık olmalı insan.
00 YorumlaGenel olarak evet
00 Yorumla
8 aySen iste yeterki a,, mına bile koyarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok mu azgınsın argo seni yükseltiyor mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Peki Uçuk şeyler ister misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapmam pek tabi esit olursa olur amasyada
00 Yorumla
8 ayAnasına söv anasına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen yönlendir belli ki ona tuhaf geliyor o
00 Yorumladuzelmez başka birini bulsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayEğer bana uyuyorsa her istediğini yaparim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tahrik oluyorum istiyorum, söyle de.
00 YorumlaSen vermeyi bilmiyorsun o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayYaparım yapıyorum, zamanla sertlik artar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayDüzelmez erkeğini değiştir
00 Yorumla
8 ayevli ya da dul bayan bulsam yapacağım ama yok ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
8 ayDüzelmez. Karakteri öyle
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar